peggysue1 03.09.07, 15:27 czy ta torebka jest wg was ładna: www.baron.biz.pl/product_info.php?products_id=310 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
askaa02 Re: torebka - prośba o ocenę 03.09.07, 15:31 ja bym takiej nie chciala:) ale jesli Tobie sie podoba to kupuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
peggysue1 Re: torebka - prośba o ocenę 03.09.07, 15:39 :-( to ja mam jakiś gust wypaczony, bo dla mnie jest śliczna i naprawdę ją zamówię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: torebka - prośba o ocenę 03.09.07, 19:02 Całkiem fajna. Tylko to połączenie paska z torbą (metalowe kółko) jakoś mi się nie widzi. I zastanawia mnie, co to jest ta "skóra roślinna"... Odpowiedz Link Zgłoś
peggysue1 Re: torebka - prośba o ocenę 04.09.07, 08:55 określenie "skóra roślinna" odnosi się do sposobu garbowania, ale na tym moja wiedza się kończy :-) mój mężczyzna stwierdził, że ta torebka kojarzy mu się z chlebakiem. Już ją zamówiłam; wychodzę z założenia, że to mi ma się podobać, bo ja będę ją nosić. A opinii innych osób, nawet negatywnych, zawsze chętnie wysłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: torebka - prośba o ocenę 04.09.07, 08:58 www.baron.biz.pl/product_info.php?products_id=70 juz bardziej ta mi sie podoba nie lubie zamszu na torebkach Odpowiedz Link Zgłoś
peggysue1 Re: torebka - prośba o ocenę 04.09.07, 09:05 a mi dla odmiany ta nie podoba się wcale. Jest za duża i zbyt prosta i nie lubię torebek do ręki (bo ona chyba właśnie taka jest sądząc po krótkich rączkach). Jak widać de gustibus non est disputandum :-) Odpowiedz Link Zgłoś