nioma 05.09.07, 13:05 IMO wyglada bardzo niekorzystnie koszmarne buty i jeszcze gorsza torebka sukienka (tunika?) tez mi jakos nie lezy chociaz kolor piekny www.lansik.pl/1691/horodynska-zapomniala-zalozyc-dolu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 13:10 A czy ona kiedykolwiek wyglądała korzystnie? Jest wyjatkowo żenująca - szczególnie w swoim programie na VH1, gdzie stęka do mikrofonu. Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 20:16 ja raczej zapytalaby kiedy wygladala niekorzystnie, na palcach jednej reki mozna policzyc. moim zdaniem to babka z klasa Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 13:46 sukienka ok, reszta kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 13:56 na moim monitorze ten kolor wyglaga na fuksje zlamana purpura...mam nadzieje,ze w rzeczywistosci jest bardziej fuksjowy :) w kazdym razie, lubie roz/fuksje z czerwienia - w sobote bylam ubrana w bluzke w tym kolorze i do tego czerwona torebke do zestwu horodynskiej nie zalozylabym takiej torebki jesli chodzi o ksztalty (fason) sukienki, torebki i butow to nic mnie bardzo nie przekonuje ja do mojego sobotniego outfitu zalozylam krotkie brazowe spodenki i brazowe klapki (byly 34stopnie) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 14:02 Kurcze, świetne są te torebki z zaczepem na dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 14:28 oj, Horodynska jak zwykle tragedia-nic nie podobierane, rzeczy fajne osobno, ale to zestawienie wola o pomste do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 14:42 wlosy straszne suknia jakby wlasnie z lazienki wyszla czyli taka podomkowa torebka do calosci pasuje jak piesc do nosa buty do innej bajki a ta pani na drugim zdjeciu z horodynska , taka w niebieskiej katanie to kolejna tragedia leginsy i buta z paskiem na kostce! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 14:43 Horodynska jest dla mnie swoistyn fenomenem: sama ubiera sie IMHO fatalnie (ani razu nie widzialam jej ladnie ubranej i nie o moj gust tu chodzi ale chocby o dobranie dodatkow, kolorow etc.), a osoby ktore stylizuje/pomaga dobrac ciuchy (vide: Reni Jusis) sa swietne ubrane, zawsze na czasie, ba!: wyprzedaja trendy. na zalinkowanej fotce wyglada tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 14:55 Ta druga na fotce to Karolina Malinowska Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 16:02 Sukienka zwyczajna, buty jakos mi w tym zestawie nie pasuje, moim zdaniem o niebo lepiej wyglada Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
extraneus Re: foto horodynskiej, sukienka >> 05.09.07, 16:39 dla zainteresowanych, sukienka jest diany von furstenberg 'aida mini dress', mozna ja kupic na net-a-porter.com www.net-a-porter.com/am/images/product/25645/large/fr.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: foto horodynskiej, sukienka >> 05.09.07, 17:00 moze byc kogo chce i kosztowac ile chce dla mnie ma fason domowego przyodziewku, znudzonej pani z papierosem w reku w dlugiej, szklanej tutce do tego jeszcze klapeczki z pomponikiem, najlepiej rozowe i juz mam obraz podfruwajki czekajacej na amanta Odpowiedz Link Zgłoś
extraneus Re: foto horodynskiej, sukienka >> 05.09.07, 17:47 nazwa (ceny nie przypominam sobie) byla dla zainteresowanych, ulatwi lokalizacje i ew. kupno... osobiscie nie lubie dvf ale nad ta sukienka, tyle ze w czerni, sama sie zastanawialam; mierzylam takze podobna: cala czarna z wielka czerwona 'kropa' :))) ale juz mam dosyc trapezow. notabene tego fasonu nikt nie nosi z klapeczkami, a palenie tu dawno niemodne... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: foto horodynskiej, sukienka >> 05.09.07, 18:17 tralalumpek napisała: > moze byc kogo chce i kosztowac ile chce > > dla mnie ma fason domowego przyodziewku, znudzonej pani z papierosem > w reku w dlugiej, szklanej tutce > do tego jeszcze klapeczki z pomponikiem, najlepiej rozowe > i juz mam obraz podfruwajki czekajacej na amanta <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 16:47 torebka świetna a reszta - tak jak napisano w komentarzu - nie za bardzo jej sie udał ten zestaw. pomimo wszystko baaardzo ja lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 16:49 a programu, który prowadzi nie widziałam nigdy, na jakim to kanale? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 17:01 Napisałam przecież, że na VH1 :) Program polega na tym, że są sobie trzy laski, które dostają 1000 zł i za to mają sobie kupić kompletny strój (w Galerii Centrum) i ona je ocenia. Program nazywa się New Look i leci w środy o 20:00. Gada czasem z sensem ale tak stęka, że nie mogę tego słuchać :) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 16:50 mnie by sie nawet podobalo, gdyby nie buty, ktore w ogole nie pasuja, zwlaszcza fasonem. w kazdym razie nie wyglada to dla mnie wcale jakby "zapomniala zalozyc dolu"- widuje o wiele krotsze i bardziej workowate kiecki noszone solo, wiec ta tutaj mnie tak nie razi. malinowska wyglada moim zdaniem gorzej a na pewno bardziej sztampowo. Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 16:56 nic mi sie nie podoba. pomarańczowa torebka do reszty kreacji wygląda fatalnie, buty zresztą nie lepiej, chociaż na ogól lubię połącznie czerwonego i fioletu/fuksji (jak wolicie). co do malinowskiej, to tez sie nie popisała. czy mi się zdaje, czy ona ma kiecke z h&m (widziałam takie czerwone, czarne i kremowe)? Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 17:14 tak, to chyba h&m. ja widzialam czarne, biale (a moze kremowe?), miodowe i jakies takie fuksjowo-rozowe. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 17:15 całość mi się bardzo nie podoba. natomiast torebka i sukienka oddzielnie podobają się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Diane von Furstenberg. 05.09.07, 17:23 Nie jest z h&m, extraneus wkleila linka i to Sukienka od Diane von Furstenberg. Jak widze - 515 € to kosztuje. www.net-a-porter.com/intl/images/product/25645/large/index.jpg www.net-a-porter.com/intl/images/product/25645/large/cu.jpg Swoja droga - na tych zdjeciach lepiej to wyglada niz u Horodynskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Diane von Furstenberg. 05.09.07, 17:24 ale my mowimy o tej zielonej sukience malinowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Diane von Furstenberg. 05.09.07, 18:24 A no to zle doczytalam. Jezeli chodzi o Karoline, to tez mi sie wydaje ze to z h&m, ktos mial nawet ja na forum i pokazywal, bodajze biala(ecri?). :))) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Diane von Furstenberg. 05.09.07, 19:17 swoja droga to bym sie wcale nie zdziwila, jakby ta h&mowa byla kopia sukienki jakiegos projektanta;)a ktos na forum faktycznie chyba pokazywal taka biala, tez mi sie cos kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Diane von Furstenberg. 05.09.07, 20:02 he he to ja byłam, to ja;) a panterka ma pomarańczową nie widziałam jednak w hamie tego koloru, to może wcale nie być h&m widziałam jeszcze w paru innych sklepach sukienki z takim wzorem (albo podobnym), ale niestety nie pamiętam gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Diane von Furstenberg. 05.09.07, 20:30 ja mam te biala, ale zupelnie identyczna widzialam wczesniej w brytyjskiej MClaire, oczywiscie duzo drozsza, niestety nie pamietam juz kto jest autorem prototypu Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Diane von Furstenberg. 05.09.07, 20:30 to jest sukienka z h&m mam taką czarną a Shava białą Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Diane von Furstenberg. 05.09.07, 20:31 haha dziewczyny moze zrobmy zlot wszystkich ktore maja te sukienke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 17:19 a mnie sie podoba. ten serwis lansik na sile szuka jakiejs sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 17:23 jak to lansik. czego sie mozna spodziewac po czyms, co sie tak nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
extraneus Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 20:17 komentarz lansika, ze 'sukienka nie ma zadego wciecia...omg' bije rekordy archaicznego myslenia... to tak obiektywnie... chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 18:01 jak dla mnie kazdy element jej ubioru jest z innej bajki, ta sukienka jest koszmarna - jak dla mnicha! buty, czerwonego kapturka, torebka alicji z krainy czarow. ladna ma bransoletke:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 19:59 razi mnie ten strój, nic do siebie nie pasuje malinowska nie wygląda wcale lepiej jedna i druga - koszmarek Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 05.09.07, 21:28 każda z tych rzeczy oddzielnie jest ok, ale razem wyglądają tragicznie, szczególnie te pseudomokasyny czy co to jest do tej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 06.09.07, 08:23 wygląda jak w pokrowcu- żeby włożyć taką sukienkę, trzeba mieć na co. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: co powiecie na taki zestaw? foto horodynskiej 06.09.07, 08:24 ale, jeden plus- wg mnie dobrze dobrane kolory. Odpowiedz Link Zgłoś