Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fotka pe el konczy dzialalnosc....

07.09.07, 20:14
    Jestem naprawde zalamana...juz wiecej Krys nie bedzie.....
    fotkapeel.blogspot.com/
    Obserwuj wątek
      • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:20
        bez paniki ;]
        pewnie bedzie cos lepszego ;]

;]
      • kinky5 Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:24
        ale ja autentycznie Krysie uwielbiam!!!
      • foamclene Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:27
        mam swoje ulubione zdjecie :) przy ktorym placze ze smiechu za
        kazdym razem jak ogladam
        teraz na sama mysl :)
        jak znajde to wkleje link ;)
        • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:28
          Ty nie szukaj Ty siciagaj wszystko i na plytke!!!!!!!!!!!
          • foamclene Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:32
            bez komentazry autara bloga to juz nie to samo
            • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:35
              to fakt ;]
            • asidoo Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 22:38
              Foam to jest tchórzofretka. Umarłam z wrażenia :)
        • foamclene Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:31
          sesja z kntaktem i moje w niej ulubione zdjecie z lasica :)
          ktorego samow spomnienie utzryma mnie przy zyciu w ciezkich chwilach
          fotkapeel.blogspot.com/2007_04_01_archive.html
          • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:35
            łasica wymiata ;D
      • foamclene link do lasicy 07.09.07, 20:34
        bp1.blogger.com/_-VsvSLEKucs/RiRzpzUwdxI/AAAAAAAAAmM/WsjJuarwWmw/s1600-h/zlasica.jpg
        • kinky5 LOL 07.09.07, 20:39
          lasica troche rozplaszczona ale krysia jaka szczesliwa....

I gdzie ja bede szukac inspiracji do tematu "jak sie nie ubierac"?
          • disa Re: LOL 07.09.07, 20:40
            no zostaje jeszcze ta modelka ze skunksem na glowie z allegro ;D
            • kinky5 ;-D 07.09.07, 20:43
              faktycznie.....zapomnialam o tej sympatycznej pani.
              • disa Re: ;-D 07.09.07, 20:47
                no wiesz!!!

u Ciebie sliczne zdjecia na stronce ;]
                az sie rozmarzyłam ... achhhh
                tutaj tez sliczna pogoda ;] wreszcie nie ma slonca ;D troche pada i ciemne chmury wisza nad miastem :D
                • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 20:54
                  Bylam w ten weekend w Yellowstone, tam sa "klimaty gejzerowe", tak
                  jak w Islandii. Bede niedlugo wklejac zdjecia.

A jak Ci sie podobalo Monaco? Zdjecia oczywiscie widzialam...
                  • disa Re: ;-D 07.09.07, 21:02
                    NIE PYTAJ .........
                    Chyba jeszcze NIGDY nie czulam sie tak bosko jak tam
                    no moze w cannes bylo porownywalnie bo tam mnie wszyscy wielbili i nie czułam sie TAK BIEDNIE jak w Monaco ;D
                    ale dusze bym oddala aby moc tam sobie spokojnie miszkac ...
                    Pieknie, czysto, MIASTO IDEALNE .. ludzie tam rowery i skutery zostawiaja na ulicy NIE PRZYPIETE -szok

Niestety nie poznalam zadnego milionera co sie we mnie zakochal :(
                    no....w ostatni dzien jak sie zgubilam (a tam taxi NIE MA) stalam zagubiona z mapa w lapie nie wiedzac gdzie isc i uratował mnie 32letni lekarz :D i podwiozl swoim MEGA wypasionym samochodem (moja blacharska dusza była w niebie) do mojego hotelu
                    ale ja bylam tak zestresowana, ze nie zdarzylam sie zakochac, ani rozkochac jego bo krzyczalam tylko SZYBCIEJ aaahahahahahahhaaaa balam sie ze nie zdarze sie spakowac i wybyc na samolot ;D
                    • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 21:20
                      a na dodatek Monaco to tzw. raj podatkowy....
                      Szkoda ze nie ma zadnego love story, ale mam nadzieje ze tam wrocisz i
                      nadrobisz!!!!!
                      • disa Re: ;-D 07.09.07, 21:22
                        no......
                        szkoda :(
                        przydał by sie chociaż jakis sex story ;/
                        grgrgrrrrrrrrrrrr
                        • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 21:39
                          Myslalam o czyms trwalym.
                          Wiesz ja licze na korzysci....rejs jednym z tych "stateczkow"
                          zacumowanych w porcie zawsze byl moim cichym marzeniem ;-)))))
                          • disa Re: ;-D 07.09.07, 21:43
                            kinky czy Ty mnie namawiasz zebym sie puszczala za Twoje ejsy? TO JEST KARALNE ;]ppp
                            • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 21:51
                              nie przyznaje sie do zarzutow....myslalam bardziej o prawdziwym
                              uczuciu (czego z calego serca Ci zycze), ktore zaowocowaloby
                              spelnieniem mojego malego marzenia w ramach solidarnosci forumowej.
                              ;-)
                              dwie pieczenie na jednym ogniu...albo jak to mawiaja tubylcy- dwa
                              ptaki jednym kamieniem.
                              • disa Re: ;-D 07.09.07, 22:01
                                achhhhhhhhhhhh

pradziwe bogate uczucie ;D Kinky moze my jakies voodoo zrobimy ;D
                                • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 22:08
                                  nie mam doswiadczenia w tych sprawach...jeszcze wymajstrujemy
                                  jakiegos potwora i co wtedy?
                                  Ale wiesz co....zaczne czytac, pojde na jakis voodoo kurs, nawet
                                  moge pojechac na Haiti (w sumie mam blisko) i bedziemy dzialac!
                                  Zrobie DUZO dla tego rejsu !!!
                                  ;-)
                                  • disa Re: ;-D 07.09.07, 22:14
                                    ale desperacja!!
                                    planuje tam jeszcze pojechac pod koniec listopada wiec moze wtedy (chyba, ze kupie samochod to mnie kredyt pochlonie) ;D
                                    • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 22:29
                                      Zaden samochod!!!Listopad to taki piekny miesiac
                                      Disa- jak znajdziesz tego odpowiedniego pana to on na drugiej rance
                                      podaruje Ci np. Astona Martina.
                                      Po co sie bedziesz w kredyty pchac...

A zreszta listopad to swietny miesiac na krotki wypad!!!
                                      ;-D
                                      • disa Re: ;-D 07.09.07, 22:31
                                        jesteś ZŁAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ach... myslisz, ze by mi ktorys kupil - ot tak po prostu zeby sie gapic w moje oka i po raczce miziac? ;D

;]

a ja objadlam sie (TYM razem o dziwo owocami) i postanowilam zostac w domu i popracowac, a jutro udam sie na alkoholizm ;D
                                        • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 22:41
                                          tak, dokladnie tak mysle!
                                          Jak to podsumowal pewien koncern kosmetyczny jestes tego warta....

a ja sie stresuje....wylatuje do Polski za tydzien i co ja mam
                                          wlozyc w te walizki zeby sie zmiescic!!!
                                          Nie trawie pakowania.....

Tymczasem milego alkoholizmu!
                                          • disa Re: ;-D 07.09.07, 22:54
                                            miłej pracy jak już
                                            wrzucilam maseczke na buzie i strasze psa :D
                                            jestem taka SEXY zbiala papka na pysiu :D

na ile przybywasz?
                                            • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 23:12
                                              ja zazwyczaj strasze meza...
                                              I nie pracuj za duzo!

bede "bawic" w naszym pieknym kraju okolo 6 tygodni.
                                              Nadal planuje Egipt wiec spakuje kurtke przeciwdeszczowa na
                                              wypadek...jakby to delikatnie ujac...zlotego deszczu ?!
                                              • disa Re: ;-D 07.09.07, 23:18
                                                Egipt - horror
                                                ;/
                                                no jak bedziesz za tydzien na 6tygodni to polecam juz wziac same zimowe ciuszki ;]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                Ty wlasnie masz mi nowego chlopaka znalezc !!!
                                                jestes w ponad polowie winna tego, ze jestem sama AAAAAAAAAAAAAAhahahahahahah

na smierc zapomnialam ;]ppppppppppppppppppppp

zła kobieto ;]ppp
                                                • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 23:25
                                                  ja wiem ;-(....dlatego wlasnie staram sie Ciebie "ukierunkowac" na
                                                  milego pana z zamkiem i jachtem. Jak szalec to do konca!

I wlasnie to jest najgorsze ze musze zapakowac zimowe i letnie. I do
                                                  tego zestaw "malego nurka" (pletwy, maske i rurke)i mase innych
                                                  niezwykle pozytecznych rzeczy...a moge wziasc tylo 46 kg...
                                                  • disa Re: ;-D 07.09.07, 23:27
                                                    e spoko 46kilo to duzo ;]
                                                    15 na letnie (przypominam, że i tak w egipcie chodzi sie w jednym i tym samym ;] a i sweterk sie uż tam wiecorami przyda) 20na zimowe, 10 na buty i kilo kosmetykow ;D
                                                    • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 23:31
                                                      Innowatorskie rozwiazanie!
                                                      tak o pakowaniu jeszcze nie myslalam....zazwyczaj wypelniam walike
                                                      po brzegi, a pozniej dopakowywuje potrzebne rzeczy.
                                                    • disa Re: ;-D 07.09.07, 23:38
                                                      no ja mam pakowania doprowadzone do perfekcji ;D
                                                      moglabym sie tym zawodowo zajmowac ;]

a co do chlopaka NIE PRZEJMUJ SIE (yhyhyhyhyhyhy)
                                                    • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 23:51
                                                      oj, Disa
                                                      serce mi lamiesz...jak mam sie nie przejmowac? Przeciez napisalam ze
                                                      mi na rejsie bardzo zalezy ;-D
                                                    • disa Re: ;-D 07.09.07, 23:59
                                                      wiec Ty to podstenie zrobilas!!!

Jestes zatem w 100% odpowiedzialna za moje SAMOTNE noce ZWLASZCZA, ze sa zimne!! Nie ma kto mnie grzac wiec jestes tez odpowiedzialna za moje przeziebienie!!! Za to, ze musze wstawac rano i wychodzic z psem!!! Za to, ze w nocy tez JA musze wychodzic z psem, za to, ze musze sobie sprzatac teraz sama, ze nie mam komu jeczec, gledzic i nie ma kto mnie upominac jak przeklinam, juz nie wspmne, ze nie mam sexu PRZEZ CIEBIE!!! (jak cos jeszcze wymysle to dopisze)
                                                      podstepnie zrobilas tak, ze teraz jestem SAMA ;]p bo chcialas na lodke jechac

ZŁA KOBIETA JESTES ZŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                                                    • kinky5 Re: ;-D 08.09.07, 00:12
                                                      przyznaje sie bez bicia!!! I malo tego dumnie preze piers (wlasciwie
                                                      to dwie)!!!
                                                      ;-D

Kilka domowych rad-
                                                      na zimno- dodatkowy kocyk.
                                                      na przeziebienie- hmmm...rozne apteczne medykamenty
                                                      Cezarka z przyjemnoscia przygarne
                                                      (na czas trwania Twojej samotnosci)
                                                      seks....oh, ten seks...tutaj mam problem, nie moge nic poradzic.
                                                    • disa Re: ;-D 08.09.07, 14:06
                                                      ...taaak jeszcze bys mi psa zabrala!!!
                                                      i tylko bys czekala az skonam w samotnosci, bez milosci i szklanki wody... zeby ,oje zwloki oddac za tydzien wakacji na lodce

echhhh
                                                      dzisiejsza mlodziez jest taka BEZWZGLEDNA i ZŁA
                                                    • kinky5 Re: ;-D 09.09.07, 17:48
                                                      przynajmniej szczera w swoich niecnych zamiarach.....
                                                      ;-)))))
                                                    • michalina_kowalczyk Re: ;-D 08.09.07, 16:23
                                                      A ja Ciebie widziałam dzisiaj Disa co kupiłaś w VEROMODA? bo taką
                                                      torebkę miałaś :)))) Ładna z Ciebie kobietka i z klasą i chodzisz
                                                      jak modelka.
                                                    • disa Re: ;-D 08.09.07, 20:29
                                                      ;)
                                                      a dziekuje ;]

kupilam zwykly brazowy sweterek zapinany na guziczki - mial dluzsze rekawy niz te z zary ;]

Trzeba bylo krzyczec ;D
                                        • asidoo Re: ;-D 07.09.07, 22:53
                                          Disa, wiecej wiary! Moja siostra takiego wyrwała co jej firmę otworzył na jej
                                          nazwisko :)
                                          • asidoo Znalazłam zdjęcie koleżanki z Olsztyna - szok!!! 07.09.07, 22:54
                                            bp3.blogger.com/_-VsvSLEKucs/RsG6h3vNELI/AAAAAAAABQI/Nd6E0w5pk7U/s1600-h/kopernik.jpg
                                            • kinky5 Re: Znalazłam zdjęcie koleżanki z Olsztyna - szok 07.09.07, 23:13
                                              pozdrow od nas!!
                                              • disa Re: Znalazłam zdjęcie koleżanki z Olsztyna - szok 07.09.07, 23:19
                                                chyba od Ciebie ;]pppppppppppppppppppppppppppppppp

ode mnie moze Kopernika pozdrowic ;D
                                                • kinky5 Re: Znalazłam zdjęcie koleżanki z Olsztyna - szok 07.09.07, 23:34
                                                  Alez ta pani dostala sie na super popularny blog! Nalezy docenic!!!
                                                  • disa Re: Znalazłam zdjęcie koleżanki z Olsztyna - szok 07.09.07, 23:40
                                                    doceniamy, doceniamy ;D
                                          • disa Re: ;-D 07.09.07, 22:54
                                            o!
                                            to jak jej sie znudzi niech mi go podrzuci ;D
                                            ewentualnie brata, syna, ojca,siostre, corke jego ;D
              • dzika.orchidea Re: ;-D 07.09.07, 20:49
                Tragiczne sa te "laski".Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac...
              • disa Re: ;-D 07.09.07, 20:53
                aaa..
                dodalam sobie Cie do linkow jaki "COŚ PI,ĘKNEGO" zeby sobie lookac z zazdroscia jak inni maja fajnie ;D
                • kinky5 Re: ;-D 07.09.07, 20:58
                  Powinnam chyba wkleic fotki z mojego miasta.
                  To powinno podzialac jak zimny prysznic ;-D
                  Ale dziekuje pieknie, czuje sie wyrozniona.
        • ryfka81 Re: link do lasicy 07.09.07, 21:39
          Łoooo, jak bidna!
          Dobrze że jej mordkę wykwadracikowali, bo inne łasice żyć by jej nie dały.
      • edavenpo Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 20:56

Powiem Ci ze tez mi sie lza w oku zakrecila...

Choc przykazalam sobie ze go nie bede w pracy ogladac bo zdarzylo mi sie
        poplakac z smiechu przy biurku i musialam wyjsc sie uspokoic.

Nie najbardziej fasycynowalo tlo - na moim ulubionym - Krysia wyginajaca sie
        ponetnie w bieliznie na srodku pokoju z mama/babcia w tle wygladajaca z przez
        okno i miska pelna prania na pierwszym planie

NIe moge znalezc tego zdjecia ale to jest podobne tyle ze z babci widac tylko
        kolana:
        fotkapeel.blogspot.com/2007/02/nic-ju-nie-dziwi.html
        :-)))))))))
        • kinky5 Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:00
          Masz racje te zdjecia to klasyk.
          • edavenpo Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:02

Zawsze sie zastanawialm co ta babcia sobie mysli jak Krysia sie prezy na
            podlodze w staniku ;-))))))))))))))))))))
        • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:15
          O nie, nie...musze sprostowac!
          Na tym kultowym zdjeciu z wieszaniem prania Krysia byla w sukience "balowej" i
          ukazywala podwiazke czy ponczoche:)
          Nie mam zdjecia na dysku, ale widze go jak na zywo, tak mi sie wrylo w pamiec;)
          • edavenpo Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:20

ha ha ha widac ze to zdjecie kultowe wiec ma sporo fanow ;-)

W kategorii tla to zabilo mnie to zdjecie:
            bp2.blogger.com/_-VsvSLEKucs/RptpC2eSMaI/AAAAAAAABEo/he1p97GIOrE/s1600-h/przymiarkiwm1.jpg
            Uwielbiam tez sesje w lesie - w pelnym makijazu, kreacji dyskotekowej i butach
            na niebotycznych szpilkach ;-)))
            • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:23
              A pamiatasz "Trzy laski"?
              Ehh..chyba sobie dzis zrobie sentymentalny wieczor z Fotka Peel:)
              • edavenpo Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:25
                bromba_bez_glusia napisała:

> A pamiatasz "Trzy laski"?
                > Ehh..chyba sobie dzis zrobie sentymentalny wieczor z Fotka Peel:)
                ___

Ja chyba tez ;-)

Trzech lasek nie pamietam - ktore to?
                • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:31
                  Stała babcia, wnuczka w mini, a obok lezała biała laska babci:)
                  I podpis "Trzy laski"
                  • disa mówisz... 07.09.07, 21:32
                    i masz
                    fotkapeel.blogspot.com/2006/04/trzy-laski.html
                    • edavenpo Re: mówisz... 07.09.07, 21:35
                      ha ha ha dzieki - teraz pamietam!!
                      • kinky5 Re: mówisz... 07.09.07, 21:53
                        LOL!!!
                  • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:33
                    fotkapeel.blogspot.com/2006/04/trzy-laski.html
                    • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:33
                      O sorry, nie zauwazyłam Disa ze wkleilas:)
                      • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:35
                        no Disol pierwszy wylaskował ;D

yhyhyhy
                        • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:38
                          Dobra, to znajdz jeszcze ta z praniem, a bede Ci mowisz ze jestes wielka;)
                          • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:45
                            fotkapeel.blogspot.com/2006/07/widziaaaaam-ooooora-cie.html
                            No i widzisz, sama musialam znalezc;)
                            • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:46
                              o nie zdechłe zwierze na scianie!!!

horror

zabic i nie nosic na sobie to juz barbarzynstwo!!
                              • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:49
                                A jak mozna na sobie nosic jakiegos jastrzebia?:)
                                • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:57
                                  no np. w kapeluszu ;]
                                  • kinky5 Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 22:00
                                    Ptaszydlo ptaszydlem ale nie zapominajcie o pupie w oknie!
                                    • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 22:01
                                      wypieram ten obraz ze sowjj swiadomosci
            • kinky5 Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:34
              ja sama jakia kategorie najbardziej lubie:

-Krysia joginka czyli seksi wijace sie cialo Krysi w bieliznie na
              podlodze na lozku lub przy scianie- przyklady
              fotkapeel.blogspot.com/2007/09/u-fotografa-cz8-czy-surowe-to-musi.html
              fotkapeel.blogspot.com/2007/08/dzi-to-ja-jestem-w-cikim-szoku-niech-mi.html
              fotkapeel.blogspot.com/2007/07/na-lewo-most-na-prawo-most.html

- u fotografa (ciekawe wizje artystyczne czyli co u innych piszczy w
              trawie)przyklad:
              fotkapeel.blogspot.com/2007/08/u-fotografa-cz-7-pocahontas.html
              dobre wnetrza- czyli jak udekorowac dom:
              fotkapeel.blogspot.com/2007/08/wiat-azienek-najnowszy-numer-ju-w.html
              poradnik Krysia na solarium:
              fotkapeel.blogspot.com/2007/08/solarium-ju-od-65-gr-za-minut.html
              Krysia polityczna-
              fotkapeel.blogspot.com/2007/07/krysia-ficzuring-ministry-of-edukejszyn.html
              • edavenpo Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:39

Przestan Kinky...poplakalam sie.... ;-)))

Siedze w pracy jeszcze i mam konczyc projekt a siedze na forum i Fotke ogladam.
                ;-)))

Ide do domu bo bede tu siedziala w towarzystie Krysi do rana...

P.S. Na koniec dodam ze komentarze Billy'ego napisane w fonetycznym angieklskim
                byly jednym z moich ulubionych elementow jak twoje zalinkowane: Krysia ficzuring
                Ministry of Edukejszyn

;-))))))))
                • kinky5 Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:45
                  oh! nawet mi nie mow...englisz byl esencja tego bloga. Oprocz Krys
                  oczywiscie!
              • escritora Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:42
                zapomniałam o krysi z misiem! :DDDD płaczę ze śmiechu :)))))
        • escritora Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:22
          o tak, wybuchy śmiechu w godzinach pracy :D a potem dochodzenie do siebie
          będzie mi brakowało fotki pe el... :(
      • s.u.n.d.a.y Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:07
        Też mi przykro, że Krysie znikają. Całkiem nidawno odnalazłam ten
        blog, przegladałam go przez cały wieczór i płakałam ze śmiechu.
        Szkoda, że znika ... :(
      • nessie-jp Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:17
        A o co chodzi w tym wszystkim? Czyje to są zdjęcia i w ogóe po co i dlaczego
        oraz z jaką myślą przewodnią?
        • disa Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:19
          nessie !!! Ty nic nie odrabiasz prac domowych :(
          FEEEEEEEEEE
          fotka.pl ;D i KRYSIE ;]

:( mam nadzieje, ze autor cos wymyslil lepszego ;] - BA ja to wiem ;]p
        • bromba_bez_glusia Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:20
          Wszystko masz napisane na poczatku bloga:)
          Facet przeglada fotka.pl (portal gdzie mniej lub bardziej zdesperowane dziewoje
          umieszczaja swoje mniej lub bardziej rozbierane zdjecia), wybiera te co
          fajniejsze i dodaje komenatarz.
          A raczej wybieral i dodawal, powinnam powiedziec:(
          • nessie-jp Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:23
            A! To jeszcze pozostaje mi dowiedzieć się, co to za Krysie :)
            • kinky5 Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:55
              do Krys- marsz!!!poki nie znikna...;-(
            • magdaksp Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 22:10
              ale ja tez nie wiemdlaczego krysie?skad ta nazwa?
              • kinky5 Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 22:23
                Krysie...sama nie wiem dlaczego Billy the Fish je tak nazwal.
                Ale dziala!
                • luks82 dlaczego krysie? 08.09.07, 01:56
                  dlatego
                  youtube.com/watch?v=xdpU5RUMR44
      • escritora Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 07.09.07, 21:47
        fotkapeel.blogspot.com/2007/08/sama-si-prosia.html
        :D krysia nie boi się złamać prawa
      • kc_mc Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 08.09.07, 10:15
        Ile to ja razy poplakalam sie ( ze smiechu ) ogladajac ta strone ...
        Az sie lezka w oku kreci.
        ;(
        • panigazeta Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 08.09.07, 10:24
          o ja wierna bywalczyni na salonach kryś nic juz nie zobacze z tych
          dowcipnych ripost??:( wielce ubolewam gudbaj bili de fisz :((((((((
          • mini_kks Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 08.09.07, 11:55
            Eee, wejdziesz na samą fotka.pl i na europastars to będziesz miała
            więcej ;)
      • summerlove Ale 08.09.07, 12:24
        w kometarzach na blogu Wierny fan podał link

picasaweb.google.pl/fotkizfotki
        są tam niektóre zdjęcia. napisał też że skopiuje resztę.
        • disa ale nie ma komentarzy :( 08.09.07, 14:00
          echhh
          • summerlove Re: ale nie ma komentarzy :( 08.09.07, 15:04
            No niestety ;//
            Ale w komentach ludzie prosili żeby nie usuwać bloga.
            To może autor się zlituje ;PP
            • disa Re: ale nie ma komentarzy :( 08.09.07, 15:08
              było by miło...
      • miss_milkie Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 09.09.07, 17:38
        o jeju!!
      • morgen_stern Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 09.09.07, 20:24
        Bardzo żałuję! Poranna kawa w pracy i przeglądanie fotkipeel to moja
        nowa świecka tradycja ;-)
        To jedna z moich ulubionych:

fotkapeel.blogspot.com/2007/06/darwin-jednak-mia-racj.html

A przy tych dwóch poniżej to śmiech raczej zamiera na twarzy... Mnie
        po prostu zatkało i do dziś się nie otrząsnełam.

fotkapeel.blogspot.com/2007/06/w-telefonie-mam-polifoniczn-wersj.html

fotkapeel.blogspot.com/2007/02/na-wakcje-to-krysia-pojechaa-na-obz.html
        • kinky5 Re: fotka pe el konczy dzialalnosc.... 09.09.07, 22:12
          Mocne!

O Darwinie zapomnialam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka