salamba1979 18.09.07, 12:56 www.danija.lt/site/pl/kolekcija.php?col=m_v chodzi o te białe z czarną kokardką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduzaa1 Re: kupić? 18.09.07, 13:14 Całkiem fajne, szkoda że nie widać przodu, ale myślę że są fajne;) Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: kupić? 18.09.07, 16:17 Nie kupować - pospolite i tandetne-widziałam na żywo. Ponadto wkrótce będa przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: kupić? 18.09.07, 16:23 nie, widzialam te buty i inne tej firmy na zywca i sa koszmarnie wykonane, materialy slabe, ogolnie: szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: kupić? 19.09.07, 16:36 Powiem tak: z witryny internetowej firmy, na ktorej stoi drukowanymi literami "karjera" przez j, nie kupilabym nawet brudnego gwozdzia. Ale skoro ci sie podobaja, to bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
salamba1979 Re: kupić? 24.09.07, 12:46 powiem krótko: kupiłam są fajne, ale z butami tej firmy trzeba uważać, wczesniej przymierzyłam dwa 37 i jeden mimo iż było na nim napisane 37 to był 38 :( po drugie widzialam jak facet chcial kupic buty, ale w jednej parze znalazły się dwie skrajne odmiany zieleni. Letem kupiłam tez jedną parę w tym sklepie i były bardzo wygodne... wiec moze i z tymi bedzie ok. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś