Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze mróz

23.10.07, 00:28
    pytanie jak w temacie. wieosną i latem nie mam z tym problemu, lubie
    sukienki i te wszystkie seksowne ciuszki w które podkreslają
    kobiecość. ale zimą kompletna porazka, zwłaszcza że jestem
    zmarzluchem i najchętniej całą zimą chodziłabym w dżinsach i grubym
    golfie. macie jakies sprawdzone patenty? zdjęcia mile widziane:)
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 08:54
        futro z norek i koronkowa bielizna ;)
        • aaa9941 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 09:30
          Umówić się w domu, restauracji, kinie a nie na dworze.
        • tomasz.rejek Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 28.10.07, 11:33
          a jak zimą wyglądać ponętnie po randce?, zwłaszcza zakończonej o 5
          rano, gdy na 8 trzeba do pracy?
      • pinkpanther Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 09:46
        załóż na siebie gruby płaszcz, a pod spód np dzianinową sukienkę, grube rajstopy
        i buty na obcasie.
        coś w tym stylu znalazłam w googlach
        tiny.pl/1v9w
        A nie zmarzniesz jeżeli pojedziesz na randkę taksówką, albo jeżeli chłopak po
        ciebie przyjedzie.
        • black_magic_women Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 15:28
          Na ostatniej bardzo udanej randce bylam w czarnym golfie,niebieskich dzinsach i
          skorzanej pilotce.Juz mialam sie ubrac w sliczna sukienke,ale pech chcial,ze
          spotkalam Go niespodziewanie przed naszym spotkaniem,i widzial mnie juz w tym
          stroju,smiesznie wiec bym wygladala 3godziny pozniej w zupelnie innym looku;)
          • daggy4 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 15:31
            nie smiesznie, tylko by sie ucieszyl, ze sie dla Niego przebralas :)
          • calineczka1 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 24.10.07, 00:21
            Ja też nie widzę w tym niczego śmiesznego. Dziwny argument, że nie
            mogłaś się przebrać, bo facet Cię widział wcześniej...
          • magdaksp Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 24.10.07, 00:38
            ja tam sie wcale nie dziwie ze sie przebralas.tez mby mi bylo glupio sie przebierac
        • kadanka Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 16:02
          kurcze.
          mnie juz teraz (pazdziernik) jest tak zimno, ze chodze w swetracch,
          na to polar+ kurtka alpinus, dzinsy, pod nie cieple zakolanowki,
          buty zimowe.
          i jest mi kurde zimno!!!
          • instant_coffee Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 16:20
            mam dokładnie tak samo! i na mysl o tym, że jeszcze 5 miesięcy zimy
            cierpnie mi skóra. a ze jestem ostatnio wolna to intensywnie
            randkuję, stąd pytanie. już wyczerpały mi się pomysły na ciepłe
            ubrania, a tu jeszcze tyle spotkan przede mną:)
            • mewful Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 18:31
              polecam grube rajsopy (od 60 den w górę) mogą być wzorzyste, sukienkę do połowy
              uda lub przed kolano (wełna, dzianina, gruba bawełna) i botki, saszki czy
              jakiekolwiek inne ustrojstwo, byleby zasłaniało śródstopie (masz wtedy szansę
              zamarznąć dopiero po 15 minutach stania na przystanku). Na wierz stanowczo
              płaszczyk, który zakryje pupę.
      • mmkl Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 20:45
        moim zdaniem golf, szczególnie długi i podkreślający sylwetkę jest ponętny z
        fajnymi dżinsami i obcasami.

jest tyle fajnych sukienek ciepłych w sklepach i na pewno coś dla siebie
        znajdziesz. popieram dziewczyny - modnie i kobieco.
        • instant_coffee Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 21:29
          modnie i kobieco - tak jest, zgadzam się i żałuję, ze klimat w
          Polsce taki niesprzyjający. A zmieniając troche pytanie, czy
          wszystkie jesteście zwolenniczkami "specjalnego odpicowania" na
          randkę?
          • nie-niebieska Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 22:16
            obsolutnie nie! to daje poczucie, ze jak cie dotknie to zbruka ideal ;)
            • mef8 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 23.10.07, 22:55
              eee ja nie - jakoś tak odpicowana na tip top zawsze czułam się
              przebrana a nie ubrana :) zreszta mam wrazenie, ze wiekszosc facetow
              poderwalam na to ze jestem taka fajna, ze mozna ze mna konie krasc,
              golic nogi pijanym kolegom etc. a do tego wizerunku wybitnie nie
              pasowalo odwalanie sie w mini, szpilki, wieczorowy makijaz etc...
              • rim-tim-tim Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 20:26
                > eee ja nie - jakoś tak odpicowana na tip top zawsze czułam się
                > przebrana a nie ubrana :) zreszta mam wrazenie, ze wiekszosc facetow
                > poderwalam na to ze jestem taka fajna, ze mozna ze mna konie krasc,
                > golic nogi pijanym kolegom etc. a do tego wizerunku wybitnie nie
                > pasowalo odwalanie sie w mini, szpilki, wieczorowy makijaz etc...

komicznie wyglądają laski które zakładają szpilki a nie potrafią w nich chodzić,
                tona tapety i wiecznie lusterko by sprawdzić czy coś się nie rozmazało, duży
                dekolt/mini spódniczka i wieczne podciąganie/opuszczanie by się nie okazało że
                jednak za dużo widać
                ...i tak zero zabawy a cały wieczór w stresie!

załóżcie golfo-sukienkę (co to zachodzi aż na pupe) do tego jeansy i (całość
                przekręcona szerokim pasem wiszącym na biodrach) na wierzch płaszczyk z wysoko
                postawionym kołnierzem, buty (nie wiem jak się dokładnie nazywają) botki
                -wszystko w stonowanych raczej ciemnych kolorach a w ramach uzupełnienia mocno
                kolorowy akcent w postaci żółtego/czerwonego szalika...

zresztą ubierajcie się jak chcecie -żebyście się tylko dobrze czuły i były przez
                cały wieczór uśmiechnięte!

facet
                • pianazludzen Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 28.10.07, 00:36
                  > -wszystko w stonowanych raczej ciemnych kolorach a w ramach uzupełnienia mocno
                  > kolorowy akcent w postaci żółtego/czerwonego szalika...

z tym fragmentem sie nie zgadzam i nie rozumiem tej zasady, czemu niby to jest
                  takie super.
          • confused.girl Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 24.10.07, 20:22
            ja jestem wręcz zdecydowaną przeciwniczką takich zabiegów randkowych :P
            No chyba, że w ramach randki wybieram się do teatru/lepszej restauracji.
          • drinkit Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 16:28
            instant_coffee napisała
            A zmieniając troche pytanie, czy
            > wszystkie jesteście zwolenniczkami "specjalnego odpicowania" na
            > randkę?

Jak najbardziej. Uwielbiam przebierac sie na 'specjalne okazje', a
            jednoczesnie dawac do zrozumienia drugiej osobie ze jest wazna i to
            dla niej wygladam wyjatkowo. Moj chlopak tez na specjalne randki
            ubiera sie eleganciej i ja to doceniam.
      • yagiennka Nie ma lekko :) 24.10.07, 01:05
        Ja ostatnio pieruńsko wymarzłam w parku na spacerze z ukochanym, w spódniczce i
        rajstopkach oraz pantofelkach na koturnie ;)
        Staram się wyglądać po prostu kobieco. Noszę wysokie obcasy nawet zimą, czasami
        zakłądam spódnicę pod korzuszek czy płaszcz, jakąś fikuśną czapeczkę, dobrane
        rękawiczki i torebkę. Noszę ładne sweterki z dekoltami, trudno ze wieje,
        zakładam szalik :) Nienawidzę golfów.
        • krysia_laska Re: Nie ma lekko :) 24.10.07, 10:09
          ja lubię się odstawić na randkę, zakładam wysokie szpilki, eleganckie ciuchy,
          ładną biżuterię, robię sobie pełny makijaż
          lubię widzieć ten błysk w oku faceta...
      • katinkova Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 24.10.07, 19:50
        Umawiac sie z facetami z samochodem :D
        Wtedy nawet w zawieję śnieżną mozna zalozyc koronkową bieliznę, ładna sukienke i
        nawet sandalki na szpilkach, narzucić płaszczyk żeby przejść te kilka kroków do
        auta.... :D

Jestem zdania, że jak facet chce mieć piękną i elegancką Damulkę, to niech ją
        wozi. Drażnią mnie kolesie którzy mają podejście "kobieta powinna nosić zawsze
        spódniczkę i szpilki i wyglądać seksownie bez względu na pogodę", a nie sami nie
        mają nawet auta, żeby sobie taką Laseczkę wozić. Nie stać cię kolego na taką
        kobietę po prostu, gawędzisz sobie jak bezrobotny o Porsche.

A tak poza tym osobiście polecam klasykę :
        - kozaczki, na obcasie (seksowne - szpilka);
        - spódniczka po kolano, z grubszego materiału, z podszewką;
        (mój zimowy trik, jeśli to nie jest rozbierana randka - zakładam pod spódniczkę
        zwykłe czarne legginsy do polowy uda - oczywiście na rajstopy)
        - jakaś bluzka z długim rękawkiem / sweterek;
        - klasyczny, elegancki płaszczyk po kolano, z paskiem w talii;
        - ciepły wielki szal, np z pashminy, którym można się zamotać porządnie :)
        - ładne skórzane rękawiczki np pod kolor szala/butów/torebki;

w takim układzie odkryte gołe ciało - to praktycznie same kolanka, w mieście
        praktycznie się w nie nie zmarźnie, chyba że ma się zamiar długo spacerować po
        mrozie ;)
        pod spodem wiatr nie hula bo mamy legginsy :D
        szczerze mówiąc to nawet cieplej niż w dżinsach tak jest, bo więcej warstw
        materiału.

no i głowa, ale można tak zamotać szalik, że zakrywa częściowo uszy.
        • fearshadow Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 16:12
          katinkova,
          z całym szacunkiem, ale jeśli kobieta uzależnia wybór mężczyzny od jego stanu
          posiadania / nieposiadania samochodu to jest zwykłą "blacharą".
          Nikomu nie wmówisz, że facet z kluczykami do własnego auta jest gwarantem udanej
          randki. Chyba, że Ty tak klasyfikujesz...
          Smutne.

A co do wyglądu Pań: w zimowe wieczory ubierajcie się wygodnie i schludnie -
          mnie pociąga kobieta piękna, a nie ta drogo i skąpo ubrana.
          Jeśli to pierwsza randka i nie ma się planów na łóżkowe zakończenie - nie jest
          konieczna skąpa bielizna i mini długości podobnej do grubości paska od spodni ;)
          Jeśli randka jest którąś z kolei - znaczy, że się podobasz i wiesz, że On nie
          przyszedł tylko zdjąć Ci majteczki, a zauważył również Twój niebanalny intelekt
          i urocze, słodkie usteczka, drobne uszka czy inny przymiot, którym mu imponujesz :)
      • bgoralska1972 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 24.10.07, 21:14
        mojego meza poznałam w srodku zimy :) Do dzis pamieta co mialam na sobie na
        pierwszej randce :) Ostatnio mi nawet to przypomniał.
        Wazne zeby ubrać sie kobieco a zarazem ubrać sie swobodnie, bo co facetowi po
        pannie która cały czas mysli tylko o tym że jej zimno.
        Ja mialam na sobie golfik, mini spodniczke, dopasowana marynarke i wysokie
        kozaki. Nie przeszkodziło mu to zapamiętać moich nóg :))
        • black_magic_women Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 11:09
          To,ze bylam w dzinasach absolutnie nie przeslonilo mu widoku moich dlugich
          nog;)A golfy tez sa seksowne.W skali seksownosci od 10 do 0 to najmniej seksowna
          jest chyba dziewczyna z tlustymi wlosami i brudnymi paznokciami,a tuz za nia
          pancia odpicowana w srodku dnia jak stroz w Boze Cialo
          • daggy4 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 11:14
            black_magic_women napisała:
            > W skali seksownosci od 10 do 0 to najmniej seksown
            > a
            > jest chyba dziewczyna z tlustymi wlosami i brudnymi paznokciami,a
            tuz za nia
            > pancia odpicowana w srodku dnia jak stroz w Boze Cialo
            --------------
            tiny.pl/1bkq
            te ze zdjecia sa odpicowane w srodku dnia, ale to chyba nie pancie i
            chyba o inne odpicowanie chodzilo, zgadza sie? :))
            • black_magic_women Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 14:16
              daggy4 napisała:

> --------------
              > tiny.pl/1bkq
              > te ze zdjecia sa odpicowane w srodku dnia, ale to chyba nie pancie i
              > chyba o inne odpicowanie chodzilo, zgadza sie? :))

No jasne;)Myslalam raczej o niuniach w "wieczorowych" makijazach i takichze kieckach
              • daggy4 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 14:25
                :)))
                nawet sprobowalam zagooglowac "stroz w boze cialo" i "szczur na
                otwarcie kanalu", ale nic osobliwego nie znalazlam... :((
          • croyance Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 14:03
            Tez mi sie tak wydawalo, ale zapytalam swojego narzeczonego. Wiecie
            co, ja juz zupełnie facetów nie rozumiem :-O
            Mowie mu; ale taka kobieta z brudnymi wlosami to nie jest seksowna,
            prawda?
            moj narzeczony: ja bym tam nie zauwazyl, czy ma brudne wlosy, czy
            nie (prawda, moglabym nie myc tydzien, on nie widzi roznicy)
            ja: no ale jakby byly baaardzo brudne, to co wtedy? Zniecheciloby
            Cie to?
            moj narzeczony: nie, po prostu bym pomyslal, ze fajnie by z nia bylo
            isc pod prysznic

zalamka :-D
            • daggy4 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 14:28
              ja tez sie zalamuje, ze faceci "elementarnych" rzeczy nie
              zauwazaja...! tyle moich godzin spedzonych przed lustrem :DDDD
              pewnie bardziej mnie doceniaja kelnerki w restauracjach niz
              narzeczony :)))
              • eirenne Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 14:40
                Hmmm, to skąd w takim razie narzekania kobiet, że faceci oczekują od nich
                idealnego wyglądu?
                • daggy4 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 15:00
                  tak chyba same wnioskujemy na babkich pogadankach :))))
                • croyance Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 15:31
                  Oczekuja, ale oni sobie zdaja sie ten idealny wyglad zupelnie
                  inaczej wyobrazaja!
                  W kazdym razie, nie mieszcza sie w nich takie rzeczy, o jakie my
                  zabiegamy.
              • croyance Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 15:30
                Z drugiej strony, moze to i lepiej, cellulitu nie zauwaza,
                zmarszczek tez nie ..:-D
                • makelovenotfashion Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 15:32
                  :)))))))
        • kadanka Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 11:19
          "mini spodniczke, dopasowana marynarke i wysokie
          > kozaki. Nie przeszkodziło mu to zapamiętać moich nóg :)) "

no dziwne gdyby MINI i wysokie kozaki przeszkadzaly w zapamietaniu
          czyichs nog:/// ja rozumiem kokieterie tego stwierdzenia, ale logika
          tez sie przydaje
      • eirenne Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 13:37
        Kiedy pierwszy raz zobaczyłam swojego małżonka, miałam na sobie jakiś głupi,
        ręcznie robiony sweterek w paski i dzianinowe spodnie... ani nie było to seksi
        ani eleganckie a on i tak na mnie poleciał :)

Twierdzę, że jeśli chemia zagra to i worek po kartoflach będzie seksowny.
        No, ale jeśli zamiast worka będzie dobrze skrojona sukienka z dzianiny to tez
        będzie piknie;) Na to płaszcz czy kurtka, wokół szyi jakiś fikuśny szalik, róż
        na policzkach i już...
      • sz_alena [...] 25.10.07, 14:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • krysia_laska Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 15:04
          kozaki na wysokiej szpilce to podstawa!
          • damsob Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 13:17
            Ta, szczególnie jak facet jest podobnego wzrostu co kobieta :)
      • kamila29091 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 15:14
        a plaszczykow zgabniutkich wcietych w tali z kolnierzem z futra czy
        na mankietach to nie ma?? tylko dzieki takim przezylam swego czasu
        zimowe randki. do tego kozaki na obcasie, grube rajstopy, sa
        przeciez ladne seksowne (nawet grube) sweterki, spodnice w kolano.
        • mikolaus Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 16:24
          Przesadzacie z tym wygladem...wazne zeby bylo wam wygodnie.mnie
          ostatnio podoba sie taki zestaw-oficerki na plaskim obcasie,jeansy i
          jakas fajna kurteczka plus dodatki.najfajniejsze laski to nie jakies
          klony dody, zreszta wystarczy zobaczyc jak ubiera sie klasa srednia
          i wyzsza w zachodniej europie.
          pozdr
          • 11ss Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 16:39
            jak wyglądać ponętnie... (w domyśle ponętnie dla faceta)
            w oficerkach na płaskim obcasie i jeansach nie będzie wyglądać ponętnie
            • mikolaus Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 16:57
              zaiste tylko biale kozaczki i miniowa - znak rozpoznawczy dziewczyn
              ze srodkowej i wschodniej europy.
              • mdusia Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 19:20
                Ja też uwazam,że w butach bez obcasow i dżinsach mozna super
                wyglądac.
                Np. taki zestaw: delikatny makijaż, dzinsy, delikatna bluzeczka z
                miękkiej dzianiny,do tego fale we wlosach i nutka jakiś cudownych
                perfum mogą stanowić pełen romantyzm i wdzięk.
                W cale nie musi to być krótka mini i kozaki na obcasie.
                Z reszą są rózne gusty. Różne są kobiety i różni faceci.
                Wiadomo,że np. faceta w garniturze nie będzie pociągać dziewczyna w
                glanach i długim swetrze; można szukać róznych przeciwienstw,ale
                fakt jest taki,że jesli ktoś o siebie dba-to facet zawsze to facet
                zawsze to piękno uchwyci.
                • black_magic_women Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 25.10.07, 23:29
                  mdusia napisała:
                  i nutka jakiś cudownych
                  > perfum mogą stanowić pełen romantyzm i wdzięk.

Ooo,ja pachnialam tym
                  www.parfumi.net/catalog/images/Jean_Paul_Gaultier_Le_Classique_EDT_w.jpg
                  najpierw delektowalismy sie urokiem flakonika(ja mam wersje w "kwiatowej
                  sukience",a potem juz tylko zapachem...
                • hope-less nie zawsze 26.10.07, 22:48
                  tzn odwrotnie tez tak dziala
                  poznalam swietnego (??) faceta, fajnie wygladal, , swietnie pachnial i w ogole...
                  kilka dni pozniej bylam u niego w domu i jak zobaczylam go w t-shircie i
                  szortach to milam wrazenie ze widze swojego mlodszego brata. pozniej chcial sie
                  posunac troche dalej niz ja...odwiozl mnie wprawdzie do domu ale juz sie wiecej
                  nie odezwal. troche mi szkoda.

mdusia napisała:

> Ja też uwazam,że w butach bez obcasow i dżinsach mozna super
                  > wyglądac.
                  > Np. taki zestaw: delikatny makijaż, dzinsy, delikatna bluzeczka z
                  > miękkiej dzianiny,do tego fale we wlosach i nutka jakiś cudownych
                  > W cale nie musi to być krótka mini i kozaki na obcasie.
                  > Z reszą są rózne gusty. Różne są kobiety i różni faceci.
                  > Wiadomo,że np. faceta w garniturze nie będzie pociągać dziewczyna w
                  > glanach i długim swetrze; można szukać róznych przeciwienstw,ale
                  > fakt jest taki,że jesli ktoś o siebie dba-to facet zawsze to facet
                  > zawsze to piękno uchwyci.
                • rim-tim-tim Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 20:43
                  i nutka jakiś cudownych

może jestem dziwny/nietypowy ale ja tam lubię jak dziewczyna wogóle nie pachnie
      • zawsze.pannaanna Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 26.10.07, 13:06
        Ciepy płaszcz juz jako zmarźlak masz napewno. Sukienki zecydowanie
        tak, nawet bardzo delikatne, ale z grubymi rajstopami - w tym
        sezonie nie nosimy cielistych tylko jak najbardziej kryjące. Kolor
        dopasujesz do sukienki. Do tego mocherowy delikatny sweterek.
        Pozatym... najwazniejsza ładna bielizna - nawe jeżeli nie planujesz
        jej pokazywac. Chodzi tak naprawde nie co masz na sobie tylko jak
        się w tym czujesz i zachowujesz. A jak jesteś czarująca, to nawet
        gruby golf i jeansy ci w tym nie przeszkodzą!
        • nighthrill Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 26.10.07, 13:57
          moherowy??
      • scept89 moze tak bikini? 26.10.07, 18:11
        instant_coffee napisała:
        >macie jakies sprawdzone patenty?

www.alaskrafts.com/pix-ethel.htm
        Nie aby mnie to podniecalo, no ale zdobedziesz 1000 punktow za smialosc i
        orginalnosc...

• sabriel Re: moze tak bikini? 26.10.07, 18:27
          Jedna włoży dżinsy i podkoszulek i będzie wyglądać pociągająco, inna odstroi się
          w sukienkę,szpilki,dekolt i efektu takiego nie zrobi.
          • eirenne Re: moze tak bikini? 28.10.07, 11:55
            Zgadzam się. :)
      • pompompom Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 26.10.07, 18:27
        Umówić się z kimś komu naprawdę na nas zależy i komu prawdziwie się
        podobamy. A potem wystarczy wyglądać schludnie i być sobą. Jak się
        podobasz to i w worku na kartofle będziesz się podobać.
        Uśmiechnij się, ubierz się ciepło i wygodnie (w końcu to tobie ma
        być dobrze) i powodzenia :)

• pawel1940 Ale kiedy w dzinsach i golfie tez mozna wygladac.. 26.10.07, 20:14
        Ale kiedy w dzinsach i golfie tez mozna wygladac ponentnie! :-) Oczywiscie lato
        ma swoje fantastyczne plusy, ale bez przesady, kazdy rozsadnie myslacy facet
        bedzie wolal, zeby kobieta ubrala sie przede wszystkim cieplo i by byla zdrowa.

P.S. My naprawde mamy wyobraznie, potrafimy sobie wyobrazic co jest pod ciuchami.

Polecam do kompletu do dzinsow solidny bawelniany podkoszulek / mocno
        przylegajaca bluzke i na to rowniez obcisla, ale ciepla bluzke... Na wierzch
        ciepla kurtka. Na mnie to dziala! :-).
      • aut0mat Dobrze dopasowane spodnie... mmm, cos pieknego 27.10.07, 10:48
        Nie jest tajemnicą, ze faceci szaleja na punkcie kobiecych "tyleczkow", a spodnie sa doskonala czescia garderoby do wyeksponowania tej parti ciala. :-) Dlatego drogie Panie, nie martwcie sie, nie musicie sie gimnastykowac i marznac, ubierajcie ladne, dopadowane spodnie i faceci beda w siodmym niebie. :-)

Pozdrawiam!
      • earlyyears w futrze. a pod, nago. 27.10.07, 18:32
        • ciagciulaciag Waciak, walonki i doopa goła! 27.10.07, 18:52
      • naprawdetrzezwy Umyć się? 27.10.07, 19:08
        I uśmiechać.
        • dzowa Moje cudowne zeszłoroczne zimowe randki... 27.10.07, 19:45
          Moje cudowne zeszłoroczne zimowe randki spędzałam w znacznej części na spacerach
          w mróz i gradobicie :) (na moje życzenie, dotlenić się chciałam). zstawem
          obowiązkowym były grube golfy - dopasowane, kozaczki, drube rajstopy z wzorkami
          i mini.

A! i występowałam w kapturze z futrem wielkim przy twarzy :)
      • m4ciek Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 21:01
        mnie się podoba jak kobieta założy kozaczki (na obcasie, byle potrafiła chodzić
        :P ) i spódniczkę, do tego jakiś gruby sweter i ciepły płaszczyk...

ale wszystko zależy jaki styl preferuje kobieta :) więc najważniejsze jest to
        byś czuła się sobą i żeby było Ci ciepło :)
      • jowr Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 22:00
        Beżowe ciepłe rajstopy (takie ze 120) do tego dłuuuugie zakolanówki w kolorze
        black i jakieś buty za kostkę. na dół spódnica wełniana typu tuba z wysokim
        rozcięciem (powyżej zakolanówek), albo lepiej portfelowa, bo wtedy tylko przy
        siadaniu widać nogi. Ciepły golfik, długi płaszcz, z wcięciem w talii. Ciepło i
        seksownie., ten beż migający w rozporku powala facetów na kolana.
        • black_magic_women Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 22:17
          jowr napisała:

> Beżowe ciepłe rajstopy (takie ze 120) do tego dłuuuugie zakolanówki w kolorze
          > black i jakieś buty za kostkę. na dół spódnica wełniana typu tuba z wysokim
          > rozcięciem (powyżej zakolanówek), albo lepiej portfelowa, bo wtedy tylko przy
          > siadaniu widać nogi. Ciepły golfik, długi płaszcz, z wcięciem w talii. Ciepło i
          > seksownie., ten beż migający w rozporku powala facetów na kolana.

O matko!W takim zestawie wygladalabym i czulabym sie jak jakas ciotka klotka;)
          • ewwwcia Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 28.10.07, 13:11
            zestaw dla monstrum chyba....

Ja polecam długie kozaczki, na obcasie lub oficerki na płaskim - wedle uznania,
            na rynku jest wiele modeli, spódnica tweedowa za kolano, góra - dowolnie,
            sweterek, żakiecik - co mamy + dodatki: szaliczki, rękawiczki...
      • magdaksp Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 27.10.07, 22:07
        jak ja sie ciesze ze juz nigdy nie bede musiala zastanawiac sie nad tym w co sie
        ubrac na pierwsza randke:)
        • effi23 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 28.10.07, 10:07
          a ja wlasnie dzisiaj mam taki problem... w spodnicach i sukienkach
          nie chodze ale dzisiaj zaluje, ze nie chodze;)
      • allspice Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 28.10.07, 11:37
        Ubrac się cieplutko,aby nie mieć czerwonego noska:) i czym prędzej
        wstąpić na wzmocnioną herbatkę:)))
      • magicb12 Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 15.03.18, 21:58
        Ubranie na randkę można dopierać w różny sposób, ja akurat zakładam rzeczy, które pasują do miejsca, gdzie akurat pójdziemy. Pierwsza randka jest zazwyczaj w restauracji lub w pubie, to wkładam coś bardziej wizytowego, potem na druga randkę np do kina bardziej luźnego. Chcecie porad o doborze ubrań na randkę, to ten artykuł jest bardzo przydatny www.sklepkamil.pl/blog/jakie-buty-zalozyc-na-wymarzona-randke kilka fajnych informacji jest tam zawartych.

• haniakrolik Re: jak wygladać ponętnie na randce gdy na dworze 18.03.18, 22:10
        Albo praktycznie i ciepło. Jednak ważne żebyś nie zamarzła np takie coś: LINK
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka