ciotka_zawrotka 04.12.07, 15:25 a szczególnie z firmy chix fasony sa nawet spoko tylko jakoś taniutko wierzyc mi sie w jakosć nie chce może ktos cos juz tam kupował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perythia Re: co myślicie o butach ze sklepu DeeZee 04.12.07, 15:37 Raz weszłam na ich stronkę i z cen wywnioskowałam, że to w większości sztuczne badziewie i pomimo kilku w miarę ciekawych modeli nie kupiłabym butów skóropodobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra17 Re: co myślicie o butach ze sklepu DeeZee 04.12.07, 15:40 Nie polecam. Juz kiedys sie wypowiadałam na temat ich butów w którymś wątku, zdzieraja sie po pierwszym chodzeniu..( miałam saszki od nich) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_zawrotka Re: co myślicie o butach ze sklepu DeeZee 04.12.07, 15:43 Kurcze mysle o czymś na sylwestra , niektóre modele sa naprawdę ciekawe , nie chodzi mi o trwałosć bo to buty tylno na raz, ciekawa jestem czy w realu wyglądają tak jak na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: co myślicie o butach ze sklepu DeeZee 04.12.07, 15:53 cena adekwatna do jakości. zresztą czego można się więcej po butach ze skaju spodziewać. kiedyś kupiłam od nich buty po czym sprzedałam je na allegro za taką samą cenę. pani która je otrzymała swierdziła, że te buty są góra 30zł warte (sprzedałam za 119zł) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins min TO 04.12.07, 16:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=65897982&a=65913204 + wyszukiwarka tego forum hasło "deezee" Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: co myślicie o butach ze sklepu DeeZee 05.12.07, 12:46 ja nie kupowalam okazalo sie ze nie ma mojego rozmiaru jak chcialam zlozyc zamowienie, ale kontaktowlaam sie kilkakrotnie i uwazam obsluge za profesjonalna mily kontakt i przychylanie sie do fanaberii klientow Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 foam 05.12.07, 12:50 Napisałam wczoraj maila na gazetową ale pewnie nie sprawdzasz tam poczty;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam 05.12.07, 20:10 sprawdzam jak dziala :) sttanio niestety niedziala czesto Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludka Re: co myślicie o butach ze sklepu DeeZee 05.12.07, 20:09 kupowałam u nich emu i z nich jestem zadowolona. obsługa też ok. ale większość modeli to rzeczywiście mało trwałe buty ze słabych jakościowo materiałów - raczej sezonówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: co myślicie o butach ze sklepu DeeZee 05.12.07, 20:19 jeszcze takich nie posiadam ale jak sa fajne to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: co myślicie o butach ze sklepu DeeZee 05.12.07, 20:35 bardzo niska jakosc raz sie skusilam na balerinki chicx wlasnie u deezee, kupilam na allegro, tworzywo popekalo po pierwszym zalozeniu, reklamacji nie uznano, dowiedzialam sie ze nie umiem chodzic w butach, a kiedy wystawilam komentarz z opisem sytuacji to dostalam w odwecie negatyw. nigdy wiecej nic tam nie kupie Odpowiedz Link Zgłoś