b.kobieca21 28.12.07, 20:58 wybaczcie brak polskich znakow ale zalalismy komputer herbata i nie dziala duzo rzeczy img299.imageshack.us/my.php?image=dscn1860bo4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila29091 Re: dostalam torebke podoba sie Wam 28.12.07, 21:06 szczerze mowiac, brzydka. Nie lubie MM, i nie nosułabym i nie trawie nic z jej podobizna Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: dostalam torebke podoba sie Wam 28.12.07, 21:07 Mnie się bardzo, ale to bardzo nie podoba. Wygląda jak reklamówka z spożywczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: dostalam torebke podoba sie Wam 28.12.07, 21:12 wyglada jak jednorazowka z jakiejs promocji w ktorej uzyli wizerunku MM ale na noszenie zakupow ze spozywczego pod blokiem moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: dostalam torebke podoba sie Wam 28.12.07, 21:48 tylko na zakupy sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: i tylko do warzywniaka :D 28.12.07, 21:57 mam podobne skojarzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Re: i tylko do warzywniaka :D 28.12.07, 22:05 E dziewczyny, do zwyklych dzinsow i bialego t-shirta to moze nawet nie wygladac tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
disa .......... 28.12.07, 22:10 no :D ja tak pod blokiem z psem i do warzywniaka chodze :D Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: dostalam torebke podoba sie Wam 28.12.07, 22:02 A ja to i na zakupy w osiedlowym warzywniaku bym nie chciała, do dresów nie pasuje jakoś :P Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: dostalam torebke podoba sie Wam 29.12.07, 00:15 ja do warzywniaka mam klasyczna, duza, czerwona, z plotna Odpowiedz Link Zgłoś
12a13 Re: dostalam torebke podoba sie Wam 29.12.07, 01:08 niestety stanowcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: dostalam torebke podoba sie Wam 29.12.07, 12:44 ojej, masakra ta torebka! sprzedaj na allegro a za zarobiona kase kup cos innego! Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 macie racje 30.12.07, 17:01 No skoro tak mowisz, to na pewno sprzedam- slowo niektorych forumek jest dla mnie jak swiete Wielkie ekspertki sie znalazly pojecia o modzie nie macie, a tyle do powiedzenia w tym temacie. Moda to sztuka i kazdy odbiera ja na swoj sposob, a was pytalam tylko o opinie, a nie o glupawe historyjki na temat warzywniaka jakiejs DISY, ktora nawet oprawek nie potrafi dobrac sobie do ksztaltu twarzy. Ograniczone i plytkie to forum. Jedyne co potraficie, to zachwyac sie czarnymi spodniami w kant, a wszelkie odstepstwa od normy wyznaczonej przez niektore, sa na nie p.s. nie bede ponownie tlumaczyc sie z braku polskich znakow wiecej wyobrazni zycze w Nowy Roku Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: macie racje 30.12.07, 17:28 Po co tyle agresji? Dziewczyny mają rację- torba jest do kitu... tandetne wykonanie, sztuczny materiał, bez szyku, taki nadruk sprzedawali 3lata temu w GC za 30zł... no chyba,że masz 15 lat, to możesz w takiej chodzić, a jak nie to nie lansuj się poza warzywniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: macie 30.12.07, 18:27 nie musze sie lansowac wystarczy ze Ty to robisz widac masz jakies kompleksy ale to nie moj interes poza tym nie jestem agresywna wyrazam swoje zdanie pdobnie jak Ty a Ten swoj brazowy makijaz z blogu to nawet do warzywniaka sie nie nadaje dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: macie racje 30.12.07, 18:58 Czemu sie tak zloscisz ,torba jest ladna ,na zakupy do galeri czy nawet na plaze sie przyda .A Disą to sie nie przejmoj ,ona nie tylko ma klopot z paczałkami ,ma takze klopot z nogami .Ubiera na te szczudla szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: macie racje 30.12.07, 19:41 ale ja sie nie zloszcze po prostu tak mysle i juz disa i ally ( czy hot to nie wiem) nie sa zadnymi autorytetami wiec sie nie przejmuje i bede pomykac w mojej WIESNIAcKIEJ TORBIE Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: macie racje 30.12.07, 19:53 tak zgadaj sie z ana :D bedziecie pasowały do siebie :D Dziecko jasne, ze moda to sztuka... i ja nawet pamietam, że kicz może być sztuką ... to jednak jest TANDETNE :D do warzywniaka pod blokiem na plaże... Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: macie racje 30.12.07, 20:02 nie zamierzam sie zgadywac z nikim moze jest tandetna i kiczowata ale w tym tkwi jej urok a Ty masz jakis problem z tym warzywniakiem moze witamin ci potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: macie racje 30.12.07, 20:04 ja rozumiem, ze ta torebka moze Ci sie podobac ;D sa ez fanki bialych kozaczkow i tez twierdza, ze to z klasa i, ze w ich kiczu tkwi urok :D Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: macie racje 30.12.07, 20:26 ja nie jestem fanka bialych butow ale szanuje kogos kto w nich chodzi ze przynajmniej probuje jakos siebie zdefiniowac na szczescie nie mozemy byc wszyscy tacy sami bo kogo by tu mozna bylo krytykowac co(znak zapytania) musze Ci powiedziec ze jak dziecko bylas calkiem milutka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: macie racje 30.12.07, 20:28 mały troll był ze mnie :D wszystkich pod blokiem prałam :D widzisz taka troba jest dobra dla 15 latki max 15 pozniej pasuje juz uderzac w klasyke Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: macie racje 30.12.07, 20:41 no wlasnie PASUJE uwielbiam klasyke ale czasami pozwalam sobie na luz i to wlasnie bedzie luz w moim wydaniu zobaczymy jak wyjdzie tandeta tez moze byc sztuka :D troll czy nie wszystkie zdjecia super :D Odpowiedz Link Zgłoś
ana5695 Re: macie racje 30.12.07, 21:24 Kiczowate to są twoje pantofle ktore ubrałaś do zdjecia,szkoda ze je wykasowalas. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: macie racje 30.12.07, 21:34 nic nie wykasowalam ;] uspokuj emocje i na spokojnie poszukaj ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: macie racje 30.12.07, 20:42 ludzie co zwami jest nie tak?!po co zadajesz pytanie czy ta torba jest fajna skoro nie umiesz przyjac negatywnych opinii?zreszta po co wogole zadawac pytanie czy cos sie podoba na fm skoro tobie sie podoba ta torba i tak naprawde do niczego ci nasze zdanie niepotrzebne.mnie sie nie podoba ale jak jzu to ubralabym sie cala na czarno i jedynym kolorowym akcentem byla by torba i np czerwone kolczyki. ja sobie zdaje sprawe ze to bardzo przykre jak sie slyszy tyle negatywnych opinii ale jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: macie ra:Dcje 30.12.07, 20:56 nie bede sie powtarzac i tlumaczyc bo mam juz dosyc kopiowania literek ktore nie dzialaja mi na komputerze poza tym tak wlasnie bylam wczoraj ubrana identycznie jak napisalas Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: macie ra:Dcje 30.12.07, 21:05 b.kobieca21 napisała: > nmam juz dosyc kopiowania literek ktore nie dzialaja mi na komputerze Polecam klawiaturę ekranową. Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: macie ra:Dcje 30.12.07, 21:16 mini_kks napisała: > b.kobieca21 napisała: > > > nmam juz dosyc kopiowania literek ktore nie dzialaja mi na komputerze > > Polecam klawiaturę ekranową. dzięki już mam,od razu lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks To ja się wyłamię. 29.12.07, 12:59 Pomijając ten pseudozłoty łańcuszek, torba ma potencjał. Fajna na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: To ja się wyłamię. 30.12.07, 21:47 do b.kobieca> jednego nie rozumiem, - zamiescilas zdjecie torby z prosba o opinie, 99% dziewczyn stwierdzilo ze torba jest okropna, a ty sie teraz zloscisz i zarzucasz ze sie nie znaja. to po jaka cholere za przeproszeniem sie pytasz? podobaja ci sie wiesniackie rzeczy to je nos i nie pytaj. zaoszczedzisz sobie potem zolci Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: To ja się wyłamię. 30.12.07, 21:54 nioma napisała: > do b.kobieca> jednego nie rozumiem, - zamiescilas zdjecie torby z > prosba o opinie, 99% dziewczyn stwierdzilo ze torba jest okropna, a > ty sie teraz zloscisz i zarzucasz ze sie nie znaja. > to po jaka cholere za przeproszeniem sie pytasz? > podobaja ci sie wiesniackie rzeczy to je nos i nie pytaj. > zaoszczedzisz sobie potem zolci hahhaa zobacz ile zolci jest w twojej odp. a o moją sie nie martw nadal promuje swoją wiesniacka torbe img299.imageshack.us/my.php?image=dscn1860bo4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: dostalam torebke podoba sie Wam 30.12.07, 21:54 może być jako torba na recycling (łatwo się będzie myło ten plastik). I mówię to bez cienia złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: dostalam torebke podoba sie Wam 30.12.07, 22:00 pinkpanther napisała: > może być jako torba na recycling (łatwo się będzie myło ten plastik). I mówię t > o > bez cienia złośliwości. serio? zatem doceniam to nie plastik to guma raczej.. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: dostalam torebke podoba sie Wam 30.12.07, 22:05 to też sie nada ja mam taką dużą z Ikei która wygląda jak torba baby z placu Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: dostalam torebke podoba sie Wam 30.12.07, 22:10 pinkpanther napisała: > to też sie nada > ja mam taką dużą z Ikei która wygląda jak torba baby z placu i jak sie nosi? pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: dostalam torebke podoba sie Wam 30.12.07, 22:14 ciężko sie nosi bo rzadko z nią godzę i jest pełna w sam raz pasuje mi do bagażnika Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: dostalam torebke podoba sie Wam 30.12.07, 22:17 hm, moze za duzo smieci produkujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: dostalam torebke podoba sie Wam 30.12.07, 22:18 może i dlatego zawsze je segreguję. Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: dostalam torebke podoba sie Wam 30.12.07, 22:40 gratuluję, to godne naśldowania Odpowiedz Link Zgłoś