oxy_gen_86 14.02.08, 22:06 Na forum bylo juz (chyba) o wszystkich sieciowkach ale nigdy nie znalazlam nic o C&A. Ja z ich marek najbardziej lubie Clock'a i Yessice - jakosc dobra jak na takie ceny. A Wy robicie tam zakupy?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: nie/nt 14.02.08, 22:26 Tral - umarlam pod tym spojrzeeeeenieeeemmm!! Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 22:24 Nie mam przesadow metkowych :-) Kupuje u nich rzeczy proste i tanie typu sztruksy w kolorze XX czy lniane spodnie, zreszta glownie spodnie, jakos tak sie sklada. W tej chwili mam bezowe sztruksy z zeszlego roku i lniane szerokie khaki na lato (z zeszlego lata). Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 22:45 zdarza mi się, ostatnio fajną białą marynarko-kurtkę lnianą z nowej kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
tarkiina.arawis Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 22:49 Raczej nie kupuję, jakość materiałów mimo wszystko mi nie odpowiada, ale czasami coś tam wygrzebię. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 22:55 też ni mom przesądów metkowych, ale barrrrrdzo rzadko coś tam kupuję. nie mój styl... ale mam z C&A jedną fajną bransoletkę. taką z obrazkami świętych :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 23:04 Kiedyś zdarzyło mi się kupić parę rzeczy w C&A, ale od dłuższego czasu nie znajduję tam nic ciekawego. Mam wrażenie, że wszystkie ubrania w C&A są takie hmm...nijakie, bezbarwne, bezkształtne, niekobiece. Gdy znajdę coś ciekawego, to w momencie przymierzania pojawia się u mnie ten sam problem, który mam zawsze w Reserved - ubrania źle na mnie leżą. Mam też zastrzeżenia co do jakości, choć ta jest dość adekwatna do ceny ;) Ogólnie nie przepadam za tym sklepem. Ale to właśnie C&A było jedynym sklepem, w którym znalazłam dwa lata temu grube i niezwykłe ciepłe skórzane, jednopalczaste rękawiczki z futerkiem w środku, takie na prawdziwą zimę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 23:12 to byl pierwszy sklep do jakeigo weszlam, bedac po raz pierwszy silesi w katowicach:) znalazlam jakis sweterek w paski i bluzke materialowa z klamra, ale "to nie bylo to, co wygladalo" obeszlam obeszlam i wyszlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 23:28 Owszem, chętniej niż w Reserved czy H&M. Jakość taka sama (czyli raczej niska), ale za to ceny też trochę niższe :)) Mam stamtąd prostą, sztruksową kurtkę ciemnobrązową, ze dwa swetry, tunikę, sztruksową spódnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 23:36 nie. Imo tam nie ma nic ciekawego, qa jak juz jest to zreguły fatalnie jest uszyte. Przynajmniej na moja figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Kupujecie w C&A? 14.02.08, 23:56 w w stanach sie opkupilam w h&m i mam chyba wrazenie ze tam byly ceny nizsze, no raz, ze zajrzalam w sumie w lato mogly byc przeceny. kupilam 2 spodniczki, 1 bluze z kapturem, 1 top, 3 bluzeczki kazda z krotkim rekawkiem, pasek do spodni, koszula w kratke, :) za 9$/sztuka kupilam te bluzeczki z dobrej jakosci materialu, tj guby, a nie, przezeroczysty, ze przeswituje cialo. to ja pamietam ze siostra za 2 spodniczki, bluze z kapturwm, i 2 bluzeczki (z opisanych) dala jakies 47$, a reszte ja dokupilam :) pasek byl drozszy od spodniczki, czy tej bluzy bo kosztowal 19,99$ hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Kupujecie w C&A? 15.02.08, 00:03 Raz kupiłam tam okulary, bo oprawki były fajne, ale myślałam, że mi oczy wypali :( Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Kupujecie w C&A? 15.02.08, 00:03 ja wybitnie nie lubie, jakos mi sie "ciotkowato" kojarzy. Moj men szukal ostatnio marynarki i z tej okazji zawedrowalam do C&A i rozwalila mnie linia sygnowana przez szmatlawiec "Bild" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Kupujecie w C&A? 15.02.08, 01:19 c&a po prostu nie znosze, tam nie ma kompletnie nic!! Same szmaty, imo najgorsza sieciówka jaką znam, wszystko albo ciotkowate albo emowate. Najgorsze jest to, że ten sklep jest dokładnie przy przystanku tramwajowym, na którym czesto zdarza mi się czekać ponad 20 min więc wchodzę tam chociażby po to, żeby się ogrzać...no i tragedia po prostu. Z takiego jednego wejścia mam wielką czapę wełnianą, nigdzie indziej nie mogłam wtedy znaleźć, rozpruła się zanim ją doniosłam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 A ja tak 15.02.08, 06:30 Dwa lata temu kupiłam tam piękny, rudy płaszcz, odszyty tak, że każdej firmie życzę, teraz wszyscy mi go zazdroszczą. W ubiegłym roku znalazłam tam też bardzo fajną sukienkę letnią, która bez przeróbek świetnie na mnie leży i po wielokrotnym praniu ciągle ładnie wygląda. Ale przyznaję, że trzeba się dobrze naszukać, żeby znaleźć coś ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: A ja tak 15.02.08, 06:37 kupiłam tam kiedyś czarne spodnie z kantem, trzymaja sie niezle, generalnie jednak nie wchodze do c&a a co za tym idzie nie kupuje tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Kupujecie w C&A? 15.02.08, 14:45 kupuje bluzki i spodnice. mam jeden plaszcz, jakies buty i 3 pary rybaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_walia Re: Kupujecie w C&A? 15.02.08, 17:33 Kupuję często i jestem zadowolona z jakości i cen. Odpowiedz Link Zgłoś
magda19831 Re: Kupujecie w C&A? 15.02.08, 18:26 Raz kupiłam kurtkę za 250zł ze skóry zamszowej (coś jak marynarka). Jest super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: Kupujecie w C&A? 15.02.08, 18:34 Zdarza się. Mam kilka rzeczy z tego sklepu. Ostatnio kupiłam komplet czapka + szalik + rękawiczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Kupujecie w C&A? 16.02.08, 14:33 kupiłam tam kiedyś 12 par kolczyków za jakies 18 zeta ;) i genialną białą koszulę z szerokim czarnym paskiem w talii, kilka dni przed obroną. Z nieba mi wtedy ten sklep spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Kupujecie w C&A? 16.02.08, 18:27 Ja wczoraj kupiłam tam kilka fajnych ciuchów za śmieszne pieniądze :) Nie mam ciśnienia na metki :) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Kupujecie w C&A? 16.02.08, 19:07 Nie znosze tego sklepu. Wchodzę do niego jak się rozpedzę lub koleznaka chce. Jak dla mnie same tam szmaty, kiepskiej jakości i fatalnie uszyte. Jeśli widzę że cos rozłazi się już na wieszaku to raczej nie kupuję... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kupujecie w C&A? 17.02.08, 16:32 myniek1 napisała: > Nie znosze tego sklepu. Wchodzę do niego jak się rozpedzę lub > koleznaka chce. Jak dla mnie same tam szmaty, kiepskiej jakości i > fatalnie uszyte. Ja miałam podobne doświadczenia z H&M Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: Kupujecie w C&A? 17.02.08, 12:01 kiedyś buszowałam po poznańskich sklepach, obeszłam ich mnóstwo i z łupem wyszłam tylko z C&A był to ostatni sklep do którego weszłam, mam więc stamtąd letnią zieloną sukienkę w kwiaty Clock'a Odpowiedz Link Zgłoś
milkavanilka Re: Kupujecie w C&A? 17.02.08, 12:23 Tak- dla dziecka ubranka z Bobem Budowniczym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alo_ha Re: Kupujecie w C&A? 17.02.08, 15:03 Tylko 2 białe koszule, nic ciekawego poza tym nie znalazłam, ale też nieczęsto tam zaglądam. No i mają strasznie zawyżoną rozmiarówke... Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Kupujecie w C&A? 17.02.08, 15:53 Rozmiarówka fakt zawyżona, ale jak miło zmieścić się w rozmiar s. :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Kupujecie w C&A? 17.02.08, 15:54 Moja córka ma wiele ubrań z c&a i jakoś nie narzekam na ich jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Kupujecie w C&A? 17.02.08, 16:04 Owszem. Ciążowe bluzki i spodnie, a teraz masę ubranek dla dziecka - mają dobrą bawełnę, przyjemne wzory i przyjazne ceny. No i zawsze mnie rozczulają wieszaczki ;-) Tylko że to wszystko nie w Polsce. Z Polski pamiętam jakiś smętny magazyn z masą fatalnych bawełnianych bluz. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Kupujecie w C&A? 18.02.08, 11:40 Owszem mają, ale wszystko szyte made in china. Juz tyle afer było z barwnikami zawierającymi ołów i kadm. Poza tym te polary techniczne uzyte do ubranek dzieciecych, najgorszy gatunek. Może i są tani ale czy bezpieczni dla skóry dziecka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Kupujecie w C&A? 18.02.08, 14:54 Nie dramatyzujmy już ztym wszystkim. Większość ubranek renomowanych firm jest produkowanych w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Kupujecie w C&A? 18.02.08, 15:09 ja tam swojemu dziecku jeszcze4 nic nie kupiłam. Ja kupuje albow benettonie albo w zarze i zawsze to była produkcja inna niż China. W koncu ołów przenika do krwi przez dotyk bezpośredni i skóre. Osobiście wydaje mi się ze jesli chodzi o przemysł odzieżoowy to coraz wiecej firm rezygnuje z usług chinskich np w Benettonie coraz wiecej rzeczy widze wyprodukowanych w europie lub turcji czy indiach. Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Kupujecie w C&A? 18.02.08, 20:58 Nie popadajmy w paranoję, ołowiu dziecko się więcej nałyka spacerując codziennie po świeżym powietrzu, a te firmy to w Europie może metki produkują i doszywają do tego, co przywiozą z Chin ;-) Odpowiedz Link Zgłoś