madziula861 21.03.08, 22:52 co myslicie o zielonych jeansach? widzialm bardzo fajne i wlasnie sie nad nimi zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kum-nye Re: zielone jeansy 21.03.08, 23:02 A gdzie widziałaś? I czy były to rurki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziula861 Re: zielone jeansy 21.03.08, 23:05 tak to byly rurki, ale nie przmierzlama wiec nie wiem jak leżą, w housie Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: zielone jeansy 21.03.08, 23:06 O.. dzięki za odpowiedź, bo ja właśnie szukam takowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: zielone jeansy 21.03.08, 23:10 Do tego pytania też się chętnie podłącze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: zielone jeansy 22.03.08, 10:15 Terranova, ale widziałam jakiś miesiąc temu (srebrne i złote). Może to nie jest sklep z najlepszą jakością ciuchów, ale nic innego nie kojarzę w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: zielone jeansy 22.03.08, 07:55 zolte, turkusowe, rozowe, zielone, fioletowe sa u baby na allegro. U mnie w pracy baby sobie pokupowaly hurtem i teraz strasza krotkimi nogawkami, czerwonymi bluzkami do np. zoltych rurek i potezna nadwaga. Ja sie szarpnelam i dobrej dlugosci zolte i turkusowe kupilam sobie w Otto. Bo sa tez w neckermanie, ale na mnie stanowczo za krotkie. Odpowiedz Link Zgłoś
eej Re: zielone jeansy 22.03.08, 02:03 nigdy w zyciu! nawet czarnych nie toleruje. dżinsy tylko (ciemno)niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
minio-appletree Re: zielone jeansy 22.03.08, 07:55 kolorowe rurki jak najbardziej ale tylko dla młodych i zgrabnych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
k8i Re: zielone jeansy 22.03.08, 12:13 Żółte to chyba wszędzie można teraz znaleźć i dlatego już mi bokiem wychodzą... pomyśleć, że jeszcze 2 miesiące temu miałam na nie taką ochotę! Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: zielone jeansy 22.03.08, 14:26 Ja mam żółte rurki z Blend She już z 1,5 roku jak nie lepiej. Od 2 miesięcy nie miałam ich na nogach. Kiedyś ludzie na mnie dziwnie patrzyli, bo taki mocny kolor itp., a teraz wszędzie tego pełno :/ Te zielone z House mierzyłam, fajny kolor ale jakoś tak średnio mi leżały, nie wzięłam. Odpowiedz Link Zgłoś