beanka_s 11.05.08, 11:38 Jak powinno się dobrać rozmiar sandałków z odkrytym palcem i pięta, czy powinny być nieco większe, czy idealnie dopasowane na długość stopy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: SANDAłY - rozmar 11.05.08, 13:12 kiedys slyszalam ze o rozm wieksze potem ze najlepiej mniejsze :) ale to chyba kwestia modelu buta ja kupujac sandalki/japonki zwykle mierze swoj oraz mniejszy rozmiar czesto zdarza sie ze jednak w mniejszych lepiej sie czuje sa bardziej dopasowane i lepiej trzymaja sie stopy szczegolnie na obcasie lepiej sie czuje w mniejszych bo wygodniej sie chodzi :) osttanie sandaly kupowalam kilka dni temu w nine west dziwna rozmairowka ekspedientka nie potrafila mi podac odpowiednika wiec mierzylam 8, 8,5 i 9 zdecydowalm sie na 9 ale nadal nie wiem czy to 40 czy 39 :) wazne chyba zeby cholerwkanie byla za luzna a stopa nie wyjezdzala z buta bo wtedy paluchami chodzimy po chodniku ;) jak tancerki po parkiecie ;) zeby lepiej lapac przycepnosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SANDAłY - rozmar 11.05.08, 21:20 wlasnie przypomialo mi sie ze widzilam zdjecie na ktorym rzucily mi sie w oczy za dzuze sandaly img246.imageshack.us/img246/8991/dsc07708qw5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś