m_libra 14.05.08, 10:28 Właśnie zadzwonili do mnie, że mam przyjść na rozmowę kwalifikacyjną. Sklep Bodique z bielizną. No i na pewno zapytają czy wiem coś o tej marce, a w google nic nie znalazłam. Mam godzinę ;) Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_libra Re: Bodique - pilne! 14.05.08, 10:45 Nawet sprawdziłam, czy się nie pomyliłam i jak byk stoi BoDique :) wyczytałam tylko, że to jakaś międzynarodowa marka i niby 300 sklepów mają.. Hm, tylko skąd oni są? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: Bodique - pilne! 14.05.08, 11:04 Bodique by Hunkemoller is an underwear and lingerie store. The collection Bodique Body Wear consists of a great variety of basic underwear and also more fashion items, nightwear, beachware and accessories all of the utmost quality, at very competitive prices. " the Bodique woman is feminine, elegant, passionate, tender and full of surprises..." Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Bodique - pilne! 14.05.08, 11:05 Ok, wiec jednak slyszalam, nosze ich gatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Bodique - pilne! 14.05.08, 13:42 Ojej, wszystko mi sie pochrzanilo, pomylilam to z Hanro. Tu w Belgii pelno jest ich sklepow, sprzedaja bielizne, pizamy, ubrania na po domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Bodique - pilne! 14.05.08, 11:06 Firma pochodzi z Holandii. W Belgii i Holandii podobno jest ona bardzo znana. Wchodzi albo weszla na rynek niemiecki, w Austrii tez juz jest. Stolica tej marki jest Holenderskie miasto Hilversum. Marka istnieje od 120 lat, w 10 krajach. Maja 2.500 pracownikow i ok 370 sklepow. Wiecej na ten tamet po niemiecku : www.tripple.net/contator/journal/news.asp?ber=169&nnr=27824 Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Bodique - pilne! 14.05.08, 11:07 tutaj jeszcze fotosy: www.pressefach.info/syncon/200709-hunkemoeller.htm Powodzenia na rozmowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
m_libra Re: Bodique - pilne! 14.05.08, 16:58 Dziękuję bardzo :) A co z pracą nie wiadomo - nikogo od razu nie wybrali, mają dzwonić ;/ Odpowiedz Link Zgłoś