magdaksp Re: Ile par butów posiadacie? EOT 18.05.08, 17:34 a do czego potrzebna ci ta informacja? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ile par butów posiadacie? EOT 18.05.08, 17:37 KOlejne takie pytanie. To forum o statystyce, czy o modzie, bo juz sama nie wiem?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 07:28 do tego samego, do czego potrzebne są odp na pytania o ilośc twarzy itp. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Ile par butów posiadacie? EOT 18.05.08, 17:46 Na forum moda to akurat nie jest taki OT ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ile par butów posiadacie? EOT 18.05.08, 17:47 Moze raczej autorce chodzilo o n/t, skoro cala tresc pytania byla w tytule watku? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Ile par butów posiadacie? EOT 18.05.08, 17:52 moze autorka nie wie co to znaczy EOT? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 07:27 To taka nowa firma obuwnicza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: a wiecej macie majtek czy butow? ;) n/t 18.05.08, 22:08 A jaki jest stosunek długości przyprostokątnej gdy ułoży sie trójkąt z majtek do długości przyprostokątnej trójkąta złożonego z waszych rajstop? Ot, kolejny EOT :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: a wiecej macie majtek czy butow? ;) n/t 18.05.08, 22:13 a co Cię to nuova obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 08:53 A co to za różnica? Ja tam nawet swoich par butół nigdy nie liczyłam i nie mam pojęcia ile mam. A nie jest ich wcale dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 11:43 jedna pare ta sama od dziecinstwa tylko ostatnio mi jakos niewygodnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 11:46 pl.wiktionary.org/wiki/EOT www.idg.pl/slownik/termin_info.asp?id=33565 www.i-slownik.pl/1,2356,eot.html i nie używaj teraz na upartego w każdym wątku tego skrótu, jeśli zwróciłyśmy Ci uwagę, że używasz go źle, wygląda to co najmniej śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 11:56 faktycznie używa go w innych wątkach.LOLprzecież to nic strasznego przyznać sie do błędu:)ja np długo nie wiedziałam co znaczy OT czy IMO,ale nigdy nie używałam tych skrótów Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 14:11 no to idąc tym tropem użytkowników skrótu 'lol' też musisz ocenić podobnie jak mnie, bo są tacy, którzy uważaja że to lot of laugh i tacy kt. uważają, że to lauhg of lot ...i co? ;)) zastanów sie co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 14:37 a ja bylam przekonana ze to oznacza „Laughing Out Loud“ ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 14:37 > no to idąc tym tropem użytkowników skrótu 'lol' też musisz ocenić > podobnie jak mnie, bo są tacy, którzy uważaja że to lot of laugh i > tacy kt. uważają, że to lauhg of lot raczej "laugh(ing) out loud" (i to jest ta popularniejsza wersja) i jakby nie było, różnica znaczeniowa jest niewielka a zdefiniowane przez Ciebie znaczenie EOT ma się nijak do normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 14:56 > a zdefiniowane przez Ciebie znaczenie EOT ma się nijak do normalnego twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 17:40 nie,LOL to: pl.wiktionary.org/wiki/LOL głośno się z ciebie śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 21:53 lol lots of love ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 14:01 > i nie używaj teraz na upartego w każdym wątku tego skrótu zabraniasz czy straszysz? :DDD > jeśli zwróciłyśmy Ci > uwagę, że używasz go źle źle? a niby dlaczego? Po ang. 'end of text' skrót EOT jest prawidłowy - nie widze powodu dla którego miałabym zrezygnowac z jego używania. A śmieszne jest to, że zamiast skupić sie na tematyce forum ty szukasz znaczenia skrótów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 14:29 > źle? a niby dlaczego? Po ang. 'end of text' skrót EOT jest > prawidłowy - nie widze powodu dla którego miałabym zrezygnowac z > jego używania. Możesz pisać jak chcesz. Tylko licz się z tym, że: - nikt Cię nie zrozumie - ew. zrozumie Cię inaczej niż byś chciała - uzna Cię za dziecko neo albo totalnego ignoranta - będzie się z Ciebie nabijać. BTW, może zdefiniuj jeszcze własne znaczenie LOL i zacznij go używać? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova zapewne jestem DN :DDD 19.05.08, 14:59 Ale TYLKO na tym f. znalazłay się takie czepialskie :))) spadam stąd, bo mi was żal Odpowiedz Link Zgłoś
estraq Re: zapewne jestem DN :DDD 19.05.08, 15:34 > spadam stąd, bo mi was żal Jest nam z tego powodu bardzo smutno. Krzyżyk na drogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 14:34 nuova napisała: > > źle? a niby dlaczego? Po ang. 'end of text' skrót EOT jest > prawidłowy - nie widze powodu dla którego miałabym zrezygnowac z > jego używania. Jezeli chcesz zostac dobrze zrozumiana, uzywaj powszechnie przyjetych definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe7 Re: Ile par butów posiadacie? EOT 19.05.08, 14:53 Eeeeeej, dziewczyny! Luz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: jedną/ nt. 19.05.08, 22:05 czy mozna doliczyc papucie, zeby wyszlo wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna1980 Re: jedną/ nt. 22.05.08, 20:44 zal mi was dziewczyny.... co by nie powiedziec bardziej dosadnie :)))piszecie kolorach rajstop jakie ubieracie i ile macie torebek a butow to juz nie mozna...? a autorke watku serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: jedną/ nt. 22.05.08, 20:56 ja sie tylko zastanawiam po co komu wiedza o ilosci moich butow?bedzimey dyskutowac czy trzeba miec 10 czy 2 pary butow?wytlumacz mi po co zadawac takie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna1980 Re: jedną/ nt. 22.05.08, 20:59 to po co pytac czy zielone buty pasuja do rozowej torebki? to forum o modzie wiec o co ma pytac ilosc plemnikow w spermie meza.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: jedną/ nt. 22.05.08, 21:04 nie odpowiedzialas na pytanie.czemu ma sluzyc ta wiedza? a pytan ie oto czy zielone butyh pasuja do rozowej sukienki jest zasadne na tyle na ile autorka ma watpliwosci w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kasia01 [...] 22.05.08, 21:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś