eelizka 21.05.08, 16:46 co zakładacie na siebie jutro do Kościoła na Boże Ciało? Będzie chyba padać, więc za bardzo odstrzelić się nie będzie dało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Boże Ciało 21.05.08, 16:49 no odstrzelic sie to ja mysle ze niektorzy to nawet powinni, bez wzgledu na pogode Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Boże Ciało 21.05.08, 16:59 No coz, po prostu masz sie ubrac stosownie do miejsca i pogody. Ot, cala filozofia. Chyba, ze chodzisz po kosciola po to, zeby cie cala miejscowosc widziala;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Boże Ciało 21.05.08, 16:59 Jutrzejszy dzień spędzam w stroju domowym, albowiem do kościoła nie chadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Boże Ciało 21.05.08, 17:01 Ostatnie forumowe tematy z cyklu "w co się ubrać do.." porażają. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Boże Ciało 21.05.08, 17:04 gabrielafrancuz napisała: > Ostatnie forumowe tematy z cyklu "w co się ubrać do.." porażają. To prawda;-). Ale tz pelnia role edukacyjna, wiec zwykle staram sie zdusic smiech i cos poradzic;-)). Na edukacje nigdy nie jest za pozno;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: Boże Ciało 21.05.08, 22:30 hue hue hue, popieram Koleżankę Gabbę ;] rozbrajające te pytania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Boże Ciało 21.05.08, 17:09 Białe giezło do kolan, wianuszek i koszyk z płatkami kwiatów... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Boże Ciało 21.05.08, 18:44 I ten, jak mu tam, badylek. Najmodniejszy dodatek sezonu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Boże Ciało 21.05.08, 17:59 worek pokutny jako przykladna parafianka no chyba, ze mialabym ochote na romas z proboszczem wtedy chyba cos bardziej kuszacego :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Boże Ciało 21.05.08, 18:46 Niestety jutro pracuje:(a tak zwykle na Boze Cialowkladalam juz jakas letnie(malo odkryta)sukienke Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: Boże Ciało 21.05.08, 18:53 Odstrzel się. Cała procesja zobaczy, żeś taka pobożna, że nawet deszcz Ci niestraszny... Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Boże Ciało 21.05.08, 19:27 a nie jak stróż? zawsze mi sie wydawalo, ze szewc klnie, a stróż się stroi - taki tradycyjny podział ról w społeczeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: Boże Ciało 21.05.08, 19:32 Ee tam. w Boże Ciało każdy może się odstrzelić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Boże Ciało 21.05.08, 20:00 cori_celesti napisała: > Ee tam. w Boże Ciało każdy może się odstrzelić :)) Stróż. A szczur - na otwarcie kanału. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza w crynolinę!!! 21.05.08, 20:03 www.allegro.pl/item361014850_%5Em%5E_suknia_c_r_y_n_o_l_i_n_a_42_rosse.html Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: w crynolinę!!! 21.05.08, 20:37 laseczka, tylko uważaj, żeby ktos Ciebie nie odstrzelił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: w crynolinę!!! 21.05.08, 20:41 miska_malcova napisała: > laseczka, tylko uważaj, żeby ktos Ciebie nie odstrzelił :-) mnie? dlaczego? ja crynoliną nie handluję, dobiła mnie ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: w crynolinę!!! 21.05.08, 21:12 kochanica!!!!!!!! To do autorki watku kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: w crynolinę!!! 21.05.08, 21:13 miska_malcova napisała: > kochanica!!!!!!!! To do autorki watku kobieto To czego żesz piszesz pode mną??? Weź się stuknij myszą w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: w crynolinę!!! 21.05.08, 21:16 oj kobieto... Melisę zaparz, najlepiej podwójną Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: odstrzelić to się chyba można tylko na 21.05.08, 21:07 Wielkanoc, ewnetualnie jeszcze w Sylwestra / ale to nie jest święto kościelne!/:) Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: odstrzelić to się chyba można tylko na 21.05.08, 21:21 baba06 napisała: > Wielkanoc, ewnetualnie jeszcze w Sylwestra / ale to nie jest święto kościelne! > /:) Uważaj, bo za takie stwierdzenie Cię św. Sylwester odstrzeli... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
k8i Re: Boże Ciało 21.05.08, 21:26 Ja nie chodzę i nie mam problemu. Ale mam nadzieje, że to pytanie to żart :) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Boże Ciało 21.05.08, 22:00 nie wiem czy jutro pojde czy nie pojde. a takto zakladalam to na co mialam ochote ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Boże Ciało 21.05.08, 22:01 nie mam takich zmartwień, nie chodze do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Boże Ciało 22.05.08, 00:12 Rany julek, co jest grane, kilka osob pod roznymi nickami odstawia dzis solidna reklame sklepowi butyk,mam tego naprawde dosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
podstarzaly Re: Boże Ciało 22.05.08, 09:34 Mężczyźnie poradziłbym zapytać się stróża, ten jest specjalistą od stroju na Boże Ciało. A kobiecie? Może żona stróża będzie coś wiedzieć (jak wytrzeźwieje). Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Boże Ciało 22.05.08, 14:51 w kosciele bylam w ciemnych dlugich spodniach, czarnych szpilkach, bialym swetrze, ciemnym zakiecie i w bezowej torebce. Teraz mam na sobie czerwona bluzke z dlugim rekawem i dzinsy... Odpowiedz Link Zgłoś
jattte Re: Boże Ciało 22.05.08, 19:22 Jestem ciekawa, jak czlowiek wyglada w bezowej torebce? =) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Boże Ciało 22.05.08, 20:01 Jak torebka jest odpowiednio duża, to wcale nie wygląda :-P Odpowiedz Link Zgłoś
margherita_22 Re: Boże Ciało 26.05.08, 14:03 Ja na sobie miałam : 1. różową bluzeczkę krótką z elastanu 2. dżinsy- dzwony z aplikacją w cekinowe kwiaty 3. fryzura - taka fajna:), czyli białe tlenione włosy, a pod spodem czarne a'la borsuczek (nic, że włoski letko przetłuszczone) 4. białe mokasyny w szpic 5. taką fajową białą garsonkę z jakiegoś Orsaya - akryl + poliamid 6. twarz oczywiście solarium + dużo ciemniejszego pudru 7. czarna maszkara i czarne cienie 8. jasnoróżowy błyszczyk a' la Paris Hilton 9. o tipsach nie wspomnę, bo to było wogle cudeńko, co mi kosmetyczka moja kofffana zrobiła, czyli żel + cyrkonie + przebity tips + frencz + brokat + cekin + Chalogeny !!!! - całość a'la panterka Pozdrawiam Kofffffane Forumowiczki Fajnie jakbyśmy się wszystkie razem na jakieś disco wybrały, co wy na to? mój już wynajął białą limuzynę, zaraz po kościele moglibyśmy pojechać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Boże Ciało 26.05.08, 14:35 ja jako osoba niewierzaca i neichadzajaca do kosciola na szczescie nie mam tak strasznych dylematow. margherita> :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś