1kaczor1 14.06.08, 14:33 Może ktoś mi pomoże i doradzi gdzie kupić w Poznaniu okulary przeciwsłoneczne Ray Bany takie klasyczne bez udziwnień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: Ray Bany w Poznaniu 14.06.08, 14:37 Co do Poznania ci nie pomoge, ale powiem, ze szokujace jest to, jakie ceny maja Ray Bany w Polsce. Widzialam je ostatnio za 700-900 zlotych, podczas gdy np. na Amazonie mozna je kupic za 140 dolarow. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
1kaczor1 Re: Ray Bany w Poznaniu 15.06.08, 10:38 Wiem ,wiem ale niestety nie mam możliwości wyjazdu z kraju .Pozostaje mi kupić okulary w Polsce Jestem tak zdesperowana że nawet cena jest dla mnie do zaakceptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ray Bany w Poznaniu 15.06.08, 10:55 Rozumiem. To sa naprawde swietne okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ray Bany w Poznaniu 15.06.08, 11:17 No wlasnie, moze rozwaz Amazona. Naprawde wyjdzie taniej niz kupno w polskim sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
1kaczor1 Re: Ray Bany w Poznaniu 15.06.08, 12:01 Bardzo dziękuję za pomoc Spróbuje zaraz wejść na tę strone tylko nie wiem czy sobie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Ray Bany w Poznaniu 15.06.08, 15:53 widzialam dzis Ray Bany (przelotem) w salonie optycznym w Browarze (nowa czesc Starego Browaru, zaraz obok Kapphala). zajrzalabym na twoim miejscu rowniez do Ciszaka na Fredry, dawno tam nie bylam, ale maja tam rozne markowe okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
1kaczor1 Re: Ray Bany w Poznaniu 22.06.08, 18:34 Kochane Poznanianki ,Poznaniacy kto jeszcze mi pomoże !!!!!W lipcu jade do Poznania i chcę nie tracić czasu na zbędne chodzenie po sklepach ,wiem z opowiadań że w Browarze jest straszny narzut może inne sklepy?Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
turkusek Re: Ray Bany w Poznaniu 27.06.08, 14:26 W Browarze nie jest jakoś drożej niż gdzie indziej. No wiadomo że są sklepy tańsze i droższe. W Berlinie widziałam RB Wayfarer za 130 euro Sama mam ściągnięte ze stanów za 70 dolarów. Warto kupić na Amazonie imo Odpowiedz Link Zgłoś
1kaczor1 Re: Ray Bany w Poznaniu 27.06.08, 21:32 Dziękuję Turkusku ,nareszcie ktoś się zlitował Niestety nie potrafię kupować na Amazonie . Odpowiedz Link Zgłoś
at.b Re: Ray Bany w Poznaniu 04.08.08, 17:47 Chyba polski rynek Ray-Ban'a się normalizuje. KUpiłem dzisiaj Ray-Bany w Wałbrzychu na al. Wyzwolenia, u autoryzowanego dealera za 280PLN. Odpowiedz Link Zgłoś