trolejbuska 28.06.08, 09:28 Gdzie kupie spodnie z lajkrą które po paru dniach nie będą za duże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
styledigger Re: spodnie jeansy 28.06.08, 10:04 hmm..chyba wiekszość sklepów z dzinsami ma modele z lajkrą, Big Star, Levis itp., tak mi się wydaje. Poza tym napewno sieciówki- Zara, H&M, Stradivarius. Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: spodnie jeansy 28.06.08, 10:12 zapomnialam napisać ze chodzi mi o rurki biodrówki a w levisie nie ma w ogóle rurek. Odpowiedz Link Zgłoś
yomajka Re: spodnie jeansy 28.06.08, 10:20 G-star ,w Peek @....mam tez pepe jeans- ale kupiłam rozniar 24 i sa za duze po jednym noszeniu , w łydkach , udach , to nie śa rurki juz: (mnie to ni eprzeszkadza,ale jesli ktos chce rurki, to moim zdnaiem te z lycra własnie rozciagaja sie. Te g-star nie maja raczej lycry i trzymaja sie wzglednie rurkowato, chociaz tez w udach wisza lekko Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: spodnie jeansy 28.06.08, 10:48 New Yorker proponuję. Mają tam zazwyczaj spory wybór przeróżnych jeansów. Ja jedne sobie kupiłam zimą i rozciągnęły się o dziwo minimalnie, mimo tego, że są wykonane z bardzo miękkiego materiału/jeansu. Odpowiedz Link Zgłoś