mooz 28.08.08, 23:06 Przepyszne nóżki. Zwłaszcza te "kocie" z pierwszej fotki. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czula-halina Malowane nogi 29.08.08, 09:12 Ładne do popatrzenia ,ale wielce ryzykowne Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo Tusek ma racje, zeby strylizowac facetow 12.09.08, 19:09 czula-halina napisała: > Ładne do popatrzenia ,ale wielce ryzykowne To moga byc powody naduzyc seksualnych. Prokuratura niech to zbada. Odpowiedz Link Zgłoś
yolka86 rajstopy dla meza 29.08.08, 11:24 Nie lubie kolorowych rajstop, wole zwykle bezowe 20 do 40 DEN. Czy ktos z was kupuje rajstopy swoim facetom? Moj maz nosi takie czarne 40 DEN pod spodnie dla ciepla, ale staram sie zeby dzieci o tym nie wiedzialy, bo moga skojarzyc z homoseksualizmem. (choc on jest jak najbardziej hetero) Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: rajstopy dla meza 29.08.08, 11:37 Przepraszam, a kupujesz mężowi damskie rajstopy, że powstała ta obawa (trochę IMO nadmierna w końcu dzieci ma)? Zamiast kupowania męzowi rajstop zabierz go któegoś dnia do sklepu z bielizną, albo do sklepu ze sprzętem turystycznym i namów na zakup bielizny termicznej z Merylu czy podobnego włókna. Jednorazowo to wydaje się dość droga inwestycja, ale komfort użytkowania i wytrzymałość materiałów sprawiają, że to całkiem opłacalny zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: rajstopy dla meza 29.08.08, 21:21 Uśmiałam się do łez. Mój (jeszcze nie) mąż też ;-) Domyślam się, że twój mąż na rajstopy zakłada spodnie, ale czy skarpetki też? Czy jeśli idziecie do znajomych to wszyscy mają okazję oglądać stopę twojego męża w damskiej rajstopie? Próbowałaś kupić mężowi pończochy? Samonośne ? ;-) PS. Samą mnie zastanawia dlaczego dziwi mnie mężczyzna w damskich rajstopach (sic!), a kobieta w męskiej koszuli nie...? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś