Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz

09.11.08, 18:31
    Drogie forumki,
    przemierzając ulice Warszawy bacznie obserwuje, co któRA MA NA
    RAMIENIU, W REKU ETC.
    Jednak najczęściej rzucaja mi sie w oczy podrabiane LV i potworki ze
    skory ekologicznej, czasami zobaczę jakąś dumną właścicielkę
    skórzanej torebki z ZARY (tylko od razu widać ze to zara a nie żadne
    dolce&gabanna). Sama jakis czas temu szarpnęłam się na jeden z
    modeli furla ale nie mogę juz na nią patrzec i ostatnio chodzę z
    lnianą torbą reklamową. Tak się składa że mogę najwyżej pomarzyc o
    marni albo celine , mam pytanie czy ktoraś z was zna akiś sposob,
    second hand, strony w internecie gdzie mozna kupić coś na
    przyzwoitym poziomie, za kwotę nie przekraczającą kilku tys.? Nie
    mam tu na mysli koniecznie markowych torebek , ale o nietuzinkowym
    fasonie , pomocy nie mogę wszędzie chodzić z lnianym workiem
    Obserwuj wątek
      • ala.b30 Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 09.11.08, 20:40
        Nie przekraczając kilku tysięcy powiadasz??? No, jakoś nic nie
        przychodzi mi do głowy, hmmm...
        Może H&M??? Reserved??? ;PPP
        • boska.marlena Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:04
          o boże na tym forum to juz nic powiedzieć nie można
          mam na myśli fakt, ze można kupic coś skórzanego-prostego-porządnego
          za 500-1000zl sa to sklepy takie jak simple furla zara, ale wtedy
          można liczyc najwyżej na skórę jako materiał i design ściągnięty z
          jakiegoś modowego hitu, ale nic więcej żadnej stylistyki ciekawej
          jak już jest z fasonem i porzadnie wykonana to musi byc od razu od
          jakiego ś projektanta straaasznie droga
          oczywiście są wszeliego rodzaju ceratowe imitacje , ale to nie dla
          mnie
          wkurza mnie ze bedac dobrze zarabiajaca kobieta nie stac mnie na cos
          naprawdę fajnego
          • disa osobiście polecam 10.11.08, 16:10
            www.sklep.wittchen.com/
            albo (mimo iż nie mam -JESZCZE)
            www.sklep.batycki.pl/
          • disa Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:13
            JEST DUZO fi robiących ŁADNE i dobre jakościowo torebki
            Osobiscie wrecz GARDZE lv czy dg itd
            a np. guessa uzywam jako torba na fitness :D innej wizji tej marki
            nie mam
            • boska.marlena Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:18
              ja nie gardzę golce&gabanna lv też , ale są modele z którymi
              rzeczywiście wstyd siępokazać nawet gdy nie sa podrobione
              i chociaz nie jestem wielką fanka tych projektantów to nie
              pogardziłabym paroma produktami (oczywiscie gdyby mnie było stać )
              a co do zalinkowanych batycki wittchen to nie są to ładne dla mnie
              rzeczy , ale uważam ze ceny są ok
              • disa Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:21
                no jesli wyzej zalinkowane torebki nie sa ladne to ja juz nie wiem
                czego Ty szukasz...
                moze podaj jakies przykladowe zdjecie byc moze bylabym w stanie cos
                pomoc

moim zdaniem to sa piekne, klasyczne torebki
                • disa ewentualnie... troche drozsze 10.11.08, 16:27
                  www.crocodesign.pl/sklep-on-line/exclusive-novaeguineae-collection-for-woman.html

cena wysoka, ale sa warte bo są PIĘKNE ;]
                  • boska.marlena Re: ewentualnie... troche drozsze 10.11.08, 16:34
                    znalazłam coś takiego
                    www.etorebka.pl/s03.php?f=0019
                    podobne do balenciaga
                    www.etorebka.pl/s03.php?f=0019
                    • disa nie rozumiem... 10.11.08, 16:46
                      niby zbierasz na drogiego hermesa...
                      piszesz watek, ze szukasz w przedziale 500-1000zł
                      twierdzisz, ze klasyczne i dobre: wittchen lub bata
                      sa "niedopracowane" i brzydkie
                      a pokazujesz torebki za ... 200zł ?????????

czy tylko JA widze dziwadztwa w tym wszystkim?
                      • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 16:56
                        nie wiem czego nie rozumiesz to chyba normalne ze staram sie kupic
                        cos jaknajtańszego
                        troche zbyt powaznie podchodzisz do tego co ktos pisze na fm hermes
                        znajduje sie na razie w sferze marzeń
                        • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 17:05
                          szukasz cos: coś skórzanego-prostego-porządnego
                          za 500-1000zl [...] wkurza mnie ze bedac dobrze zarabiajaca kobieta
                          nie stac mnie na cos naprawdę fajnego [...] postanowilam poczekac az
                          bezie mnie stac na hermesa [...] hermes znajduje sie na razie w
                          sferze marzeń"

i wklejasz link torebki za 200zł
                          • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 17:09
                            no i... ?
                            nie mam z tego powodu kompleksów wole wydać 200 zl niż 500 ale gdy
                            znajde cos fajnego moge wydać i wiecej
                            może powinnam oświadczenie majątkowe zalinkować poniżej dla
                            szanownej pani?
                            Poza tym nie po to załozyłam ten post aby się obrzucać błotem tylko
                            dowiedzieć gdzie są fajne rtorebki w koncu to forum moda do gadania
                            o takich sprawach , przykro mi ze podobaja mi sie drogie rzeczy
                            • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 17:12
                              po 1 jestes klamczuchą ;]
                              twierdzisz, ze bylas w sklepie crocodesign ;]

po 2
                              jesli kogos stac zeby wydac wieksze pieniadze na cos naprawde
                              ladnego to woli kupic "tania" markową torebke za 500-1000zl, a nie
                              byle co za 200zł ;]

po 3
                              Tobie nie podobają się drogie rzeczy tylko MARKA rzeczy ;] a to
                              roznica to sie nazywa nowodogadztwo i jest zalosne ;]
                              • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 17:22
                                Ad 2
                                dla mnie 200 zł to nie jest mało może od tego zacznę
                                jak widze coś ok za 10 zl to wyobraź sobie, że nie myślę: "w koncu
                                stać mnie na coś za 500 , nie bede kupować tanich rzeczy!"
                                uważam ze najlepiej kupować maksymalnie tanie rzeczy tylko zeby szly
                                w parze z gustem, wydać 1000 zł dlatego ze sobie tak założe ze mnie
                                na to stać to bez sensu
                                tak cie oburzyla zalinkowana torebka za 200 zl nie wygladala o wiele
                                gorzej niż te z wittchen , a poza tym kto powiedzial ze ja kupie?
                                masakra jak dopisujesz podteksty do wszystkiego
                                • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 17:32
                                  Ja Ci jeszcze raz ZACYTUJE TWOJE WYPOWIEDZI:

"coś skórzanego-prostego-porządnego za 500-1000zl" nie jestem w
                                  stanie POJĄĆ jak z szerokiego wahlarzu NIC tych firm zalinkowanych
                                  Ci się nie spodobało ;] tam jest KILKA kolekcji więc STATYSTYCZNIE
                                  każdy coś dla siebie znajdzie ;]

"wkurza mnie ze bedac dobrze zarabiajaca kobieta nie stac mnie na
                                  cos naprawdę fajnego" ? hermes'a ? ale stać Cie jako DOBRZE
                                  ZARABIAJĄCĄ KOBIETE na wyzej wymienione firmy lub inne w podobnej
                                  cenie...
                                  "postanowilam poczekac az bezie mnie stac na hermesa" -sugerujesz,
                                  ze jednak nic nie kupisz bo oszczedzasz...
                                  a następnie napisałaś "hermes znajduje sie na razie w sferze marzeń"
                                  ??? to postanowiłaś CZEKACZ czy marzysz o hermesie?

i nagle wklejasz link torebki za 200zł... i piszesz: "dla mnie 200
                                  zł to nie jest mało"

Czy z Toba jest cos nie tak?
                                  Mi sie nudzi bo czekam na obiad wiec czepianie się to moja forma
                                  rozrywki... ale Ty sama sobie przeczysz, dlaczego?
                                  • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 17:41
                                    z toba raczej jest coś nie tak bo popadasz w nadinterpretacje
                                    mam juz furlę elisabeth na ktora wydalam za duzo w stosunku do
                                    jakosci i nie mam zamiaru wydawać/zbierać ponad 10 tys. na hermesa
                                    chyba ze te minimum 10 tys spadnie mi z nieba.
                                    dlatego to zdanie kieruję do ciebie koleżanko:
                                    "nie mam pieniedzy na hermesa, na torbe najchętniej wydam 10 zł w
                                    porywach do 1000, ale znacznie chętniej wydam jednak 10 zł"

• disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 17:49
                                      Ty wez sobie poczytaj co pisalas.........
                                      rzeczy ktore ja wrzucilam to CYTATY Twoich wypowiedzi -chyba
                                      rozumiesz co to jest CYTAT?

doslownie zrobilam KOPIUJ - WKLEJ

Z Twoich wypowiedzi
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=87010149&a=87041996
                                      i tu
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=87010149&a=87043170
                                      i innych TWOICH WYPOWIEDZI ;]

w CYTOWANIU nie ma miejsca na INTERPRETACJE ;]
                                      • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 17:51
                                        oczywiście że kazdy cytat mozna interpretować dowolnie
                                        jestes przewrazliwiona na punkcie kto ile może/chce wydac i na co
                                        • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:01
                                          nie, nie jestem ;]
                                          jestem przewrazliwiona na punkcie mitomanow ;]
                                          Jako "dobrze zarabiająca kobieta" "zbierająca na hermesa" ktory
                                          jednak "pozostaje w sferze marzen" powinnas zrozumiec, ze zabawne
                                          moze byc nagle oswiadczenie, ze 200zl na torebke to DUZO ;]

Dziewczynko to nie ja jestem przewrazliwiona na punkcie tego kto ile
                                          i na co wydaje, ale Ty masz kompleksy ;]

ja rozumiem, ze mozna miec w szafie torebke za 5tyś i za 10zł z SH ;]
                                          ja rozumiem, ze torebka no name moze miec jakosc i wyglad
                                          wittchena/hermesa
                                          ja to wszystko rozumiem ;]
                                          ale nie rozumiem po co w takim razie Twoj teatrzyk...
                                          szukasz torebki za 500-1000zl, zbierasz na hermesa, a pozniej
                                          okazuje sie ze jednak NIE zbierasz bo 200zł to spory wydatek

.........troche to wszystko wyszlo Ci zalosnie

jesli szukalas skorzanej torebki 200-500 to nie wstyd, to normalna
                                          rzecz po co tylko to LANSOWANIE sie ???

i jeszcze teraz piszczysz, ze ja interpretuje zle Twoje slowa ;]
                                          wybacz ale "postanowilam poczekac az bezie mnie stac na hermesa"
                                          mozna ODCZYTAC jedynie, ze NIE kupujesz torebki PONIEWAZ zbierasz na
                                          hermesa ;]
                                          inaczej nie HU-HU tego ;]
                                          • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:04
                                            litości , jesteś z prowincjji?
                                            • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:11
                                              pytasz sie o pochodzenie:
                                              moje?
                                              moich rodziców?
                                              moich dziadków?
                                              pradziatków?
                                              mojego kota?
                                              czy miejsce zamieszkania:
                                              moje?
                                              moich rodziców?
                                              moich dziadków?

Bo nie wiem jak chcesz ocenic skąd jestem ;]
                                              czy dokladna geneze mojego pochodzenia czy moj aktualny stan
                                              zamieszkania i kory aktualny stan zamieszkania bo obecnie mieszkam w
                                              3 roznych miejscach i 2 roznych miastach -wiec chyba ciezko Ci
                                              bedzie OCENIAC mnie na podstawie pochodzenia ;]
                                              jednak na wszystkie pytania odpowiem WYCZERPUJACO abys mogla
                                              postawic diagnoze ;]

ciekawe czy Ci jest chociaz troche głupio, że jesteś klamliwą
                                              mitomanką ktora "szuka" torebek hermesa i innych za 500-1000zł a
                                              kupuje max za 200 ;]

pozdrawiam lekko rozbawiona ;]
                                              • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:20
                                                kiedys byłam w pewnej wsi i tam kobiety lubia sobie opowiadac :ten
                                                ma wanne za tyle a ta za pasemka zaplaciła tyle , ty masz dokładnie
                                                to samo ,
                                                pewna moja "znajoma" z malego miasta kupuje sobierzeczy "drogie"
                                                i "jak ona to mowi "markowe" , nie z byle jakich sklepow a lepiej
                                                sie mozna ubrać w second handzie
                                                to chyba jest drobnomieszczaństwo kupić coś byle miało metkę ile
                                                kosztowało

• disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:28
                                                  wiesz... Twoj problem polega na tym, ze to wlasnie TY tak robisz ;]

ja wczesniej napisalam, ze dla mnie mozna miec torebke za 5tys i za
                                                  10zł uzywaną z SH ;] ale nie dosc, ze masz problem z pisaniem prawdy
                                                  to jeszcze masz problem z czytaniem ze zrozumieniem ;]

odpowiedzialam Ci na pytanie bo
                                                  szukalas torebki za 500-1000zl -dałam linki
                                                  jednak stwierdzilas ze zbierasz na HERMESA -mozna zrozumiec
                                                  pozniej stwierdzasz, ze jednak 200zl to DUZO -dziwne skoro ZBIERASZ
                                                  NA HERMESA

Dziecko Ty masz jakies zaburzenia chyba ;]

ja NIC o cenach czy MARKACH nie pisalam... Ty OWSZEM masz 1 fulre i
                                                  nawet napisalas MODEL -co jest dla nie MEGA zabawne bo ja modeli
                                                  swoich torebek NIE ZNAM ;]

Napisalam, ze osobiscie polecam wittchena (tak mam, ale ile i jakie
                                                  modele to moja sprawa) i batyckiego-mimo iz nie mam ;]

straszne chyba masz kompleksy ?
                                                  • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:33
                                                    nie chyba ty masz kompleksy, ciagle wyliczasz ze powiedzialam ze 200
                                                    zl to duzo, owszem tak mysle bo to jest dużo , dla mnie zawszei
                                                    bedzie , wychowalam sie w Polsce a nie w las vegas i zawsze bedzie
                                                    to dla mnie dużo nawet jak bede miliarderka , nie wiem dlaczego to
                                                    dla ciebie wyklucza ze moze byc mnie stac na cos droższego , skoro
                                                    już tak to roztrzasać...
                                                    • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:39
                                                      ja wiem, ze 200zł to duzo ;] 20zł i 2zł tez w koncu z nieba to nie
                                                      spada i trzeba na to zapracowac ;]
                                                      tylko bawi mnie Twoja postawa "zbieram na hermesa" a za chwile "on
                                                      jest w strefie moich marzen" no i "szukam torebki za 500-1000zł" a
                                                      zachwile "200zł to duzo nie chce wydawac wiecej"
                                                      takie POPISKIWANIE ;]

wez na spokojnie się poczytaj... przypuszczam, ze Ci bedzie wstyd ;]
                                                    • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:44
                                                      stansuj sie do tego , nie jest mi wstyd za wypisywanie na forum?!
                                                      nie pojdę sie biczować...
                                                      aż mnie żenuje jak rozmawiam z toba sytuacja że mierzi cie ze kogoś
                                                      może być stać zeby wydać ten glupi tysiac zl
                                                    • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:51
                                                      zalosna jestes ;] i to coraz bardziej ;]

powiem Ci w tajemnicy, ze torebka za 220, 500 czy tysiac zł nie
                                                      wzbudzi we mnie zazdrosci... za 10tys tez nie ;]

ale zycze Ci zeby Cie bylo i 20tys stac na wydanie od reki na
                                                      zakupy ;] i zebys nie musiala juz takich glupot publicznie
                                                      wypisywac ;]
                                                    • boska.marlena Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:58
                                                      świetnie ciesze sie twoim szczesciem
                                            • miska_malcova Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:11
                                              disa, uspokój sie, bo Cie przełożę przez kolano :) Z kim Ty dyskutujesz? Do
                                              rozmowy trzeba miec partnera!
                                              • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:13
                                                ej głodna jestem, a Wstrętny w pracy siedzi :( DOBROWOLNIE więc zła
                                                jestem :D
                                                mam do wyboru TO albo podglądanie sasiadow przez okno :D

wole to bo mnie bardziej bawi ;D

poza tym dowiedzialam sie ciekawej rzeczy CYTAT to NADINTERPRETACJA
                                                WYPOWIEDZI ;]
                                                • miska_malcova Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:16
                                                  ja widzę zaburzenie osobowości "dużo zarabiam, chcę Hermesa, al najchetneij
                                                  kupiłaybm go jak najtaniej" :) KOsmos
                                                  • miska_malcova Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:17
                                                    ups, sorry za błędy, mam laptopa po zalaniu :)
                                                    • disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:20
                                                      Raczej DUZO ZARABIAM, postanowilam zbierac na HERMESA, ale kupie
                                                      torebke za max 200zł bo to juz dla mnie spory wydatek ;]

;]

o zalany laptopik :(
                                                      mo ostatnio dostał bitą śmietaną HAHAHAHAHHA ;]
                                                    • miska_malcova Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:26
                                                      no patrz! A u mnie: Zarabiam sporo, nie zbieram na Hermesa. W dodatku mi to
                                                      wystarcza :-))) Może dlatego boskiej nie rozumiem :-))

nie stawiaj słodkiej wódki na laptopie jak ja :-))))

• disa Re: nie rozumiem... 10.11.08, 18:32
                                                      uuu wódki powiadasz HIHIHIHI
                                                      ja kiedys komputerek stacjonarny potraktowalam UWAGA kubusiem :D
                                                      klejące, syfskie i barwiące :D

a co do kwestii zyciowej:
                                                      zarabiam wiecznie za malo wiec pewnie dlatego sie nie rozumiem z
                                                      BOSKA hahahahaa
                      • miska_malcova Re: nie rozumiem... 10.11.08, 16:57
                        > czy tylko JA widze dziwadztwa w tym wszystkim?

nie, ja również :)
                  • boska.marlena Re: ewentualnie... troche drozsze 10.11.08, 16:36
                    są ładne ale bez przesady są niedopracowane byłam w galerii mokotów
                    w ich sklepie , nie kupiłam postanowilam poczekac az bezie mnie stac
                    na hermesa
                    • disa bzdury!!!! piszesz !!!!!!!!! 10.11.08, 16:53
                      crocodesign NIE MA SKLEPÓW w Galerii Mokotów !
                      prowadza sprzedaz WYSYŁKOWĄ
          • miska_malcova Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:39
            boska.marlena napisała:

> wkurza mnie ze bedac dobrze zarabiajaca kobieta nie stac mnie na cos
            > naprawdę fajnego

widać nie zarabiasz dostatecznie dużo :)
            • boska.marlena Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:41
              niegdy nie zarabia się dośc dużo
              • miska_malcova Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:42
                mylisz się
                • boska.marlena Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:43
                  może twoim zdaniem kochana
                  • miska_malcova Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:46
                    zgadza się, oczywiście, że moim zdaniem :)
                    • disa Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:56
                      odpuść to jakis troll
                      ;]
                      • boska.marlena Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:58
                        nie pisz o mnie ze jesteem jakims trollem bo nie podobaja mi sie
                        torebki wittchen
                        • disa jesteś Kłamliwym Trollem 10.11.08, 17:08
                          napisałaś, że byłaś w GM w sklepie ..crocodesign
                          ;]
                          moze byłaś w cropp'ie i Ci sie pomylilo?
                          • boska.marlena Re: jesteś Kłamliwym Trollem 10.11.08, 17:10
                            nie, byłam w tym sklepie , który jest obok hexeline
                            www.vittoriovito.com/
                            • disa Re: jesteś Kłamliwym Trollem 10.11.08, 17:14
                              zalinkowałam Ci marke, a Ty twierdziś, ze BYŁAŚ I OGLĄDAŁAŚ...
                              ok ROZUMIEM, ZE cI SIE pomyliły NAZWY... w koncu sa TAKIE PODOBNE ;]
                      • miska_malcova Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:59
                        disa napisała:

> odpuść to jakis troll
                        > ;]

raczej marzycielka :)
                        • disa Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:00
                          prędzej mitomanka ;]
                          • miska_malcova Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:01
                            disa napisała:

> prędzej mitomanka ;]

chciałam łagodniej :)
                            • disa Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:06
                              ja tam sie z takimi nie cackam ;]
      • nie-niebieska Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 16:30
        kupilam juz druga Biasia i jestem zachwycona
        nastepna bedzie pewnie stad: www.rebelstore.pl/

Na brytyjskim ebayu jest masa fajnych toreb za smieszna kase, jak masz czas to
        pogrzeb
      • tequilkuk Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:28
        1) Jesli lubisz Furle to w Wawie jest gdzies outlet - dziewczyny podawaly adres
        - poszukaj w archiwum.

2) IMHO Inwear robi ladne torebki skorzane - w tym sezonie maja swietna szara
        duza (ale nie ogromna) torbe - dokladnie powtorzyli swoja brazowa sprzed 2 lat -
        bardzo praktyczna jest ta tprba - kosztuje cos kolo 700 zl a za 3 miesiace
        bedzie na pewno przeceniona.

3) Jak pisaly poprzedniczki angieslki ebay to prawdziwa kopalnia :)
        • boska.marlena Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:30
          dziekuje za odp
          ale ja patrze na ebayu i nie jestem wcale pod wrażeniem , może źle
          patrze..
          • tequilkuk Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:37
            No bo jest tez sporo tandety - trzeba wycwiczyc oko ;)
            • tequilkuk Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:38
              Ewentualnie ogranicz szukanie np tylko skorzane, tylko nowe, kolor albo firma :)
              • boska.marlena Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:43
                w taki sposob szukałam już nie raz i nic nie było , chyba ze drogo
                a ty trafiłaś kiedyś coś fajnego?
                • tequilkuk Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 17:45
                  Tak, mamie znalazlam ladna prosta torbke Coach a sobie GAPa
                  • lajdyy www.crocodesign.pl 10.11.08, 18:41
                    oglądałem gadżety tej firmy. rewelacja. chyba się skuszę na portfel
                    z aligatorka dla mojego mena na gwiazdkę:)

wcześniej podawałyście link do jednej kolekcji a tak naprawdę to
                    mają wiecej kolekcji.

www.crocodesign.pl/sklep-on-line.html
                    • disa Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 18:52
                      no fajne :D
                      ale BOSKA twierdzie byla w ich sklepie w GM i sa NIEDOPRACOWANE ;]

hihihi

ja osobiscie polecam ;]
                      • boska.marlena Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 18:54
                        jest moim celem życia zapoznanie się ze wszytkimi sklepami w galerii
                        mokotów , ten obok hexeline o ktorym wspomnialam ma też portfele
                        ktore sa ok , ale torebki do bani
                        • lajdyy Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 19:03
                          w GM to jest inna firma; ciągną szajs z Chin:(

poszperałam trochę w necie i CrocoDesign jest również dystrybutorem
                          skór z których robią torebki i inne gadżety.

a ktoś ma coś z krokodyla albo aligatora? jestem ciekawa jak jest ta
                          skóra w dodtyku??? warto tyle wydać?
                        • sabriel Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 19:06
                          Z tych zalinkowanych najbardziej podoba mi się mizensa w kolorze kawy z mlekiem
                          z e-torebka.
                          • boska.marlena Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 19:08
                            sądzisz ze ta e torebka wygladalaby tak samo jak na zdjeciu , ja sie
                            obawiam ze moglaby wygladac zupełnie inaczej
                          • sabriel Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 19:09
                            Wiem,że chcesz koniecznie skórzaną,ale jak już będziesz w GM to zajrzyj do Nine
                            West-nie mają skóry,ale ich torebki są naprawdę porządne i oryginalne.
                            • lajdyy Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 19:13
                              to jest rewelacja. niemogę się napatrzyć...

www.crocodesign.pl/sklep-on-line/exclusive-novaeguineae-collection-for-woman/prod/backPID/torby/products/nec-0673-8.html
                              • boska.marlena Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 19:16
                                nie znałam tej firmy dotad, ale nie kupiłabym zadnej z tych toreb ,
                                fakt sa ze skory krokodyla, ale czy te projekty sa efektowne, nie ,
                                chyba nie
                                • disa Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 19:47
                                  prosze Cie NIE WYMAAJ sie juz..
                                  wez idz na allegro i kup sobie torebke ze zlotym napisem G&G za max
                                  200zł bedzie IDEALNIE do Ciebie pasowac i bedzie EFEKTOWNA

rece mi juz opadaja na te glupoty ktore piszesz.....
                                  jak Cie na cos nie stac to od razu masz postawe "niedopracowane"
                                  i "nieefektowne" NO CHYBA ZE TO lv i d&g ............
                              • monia515 Re: www.crocodesign.pl 12.11.08, 15:40
                                lajdyy napisała:

> to jest rewelacja. niemogę się napatrzyć...
                                >
                                > www.crocodesign.pl/sklep-on-line/exclusive-novaeguineae-collection-for-woman/prod/backPID/torby/products/nec-0673-8.html
                                Nie chcę reklamować allegro, ale kupiłam tę torbę- skóra naturalna
                                a'la krokodyl. Jest bardzo dobrze wykończona i naprawdę piękna.
                                moto.allegro.pl/item480106518_cudna_wloska_skora_wdziek_i_elegancja_braz.html
                              • monia515 Re: www.crocodesign.pl 12.11.08, 15:46
                                moto.allegro.pl/item478402332_xxl_wloski_kuferek_skora_czarny_maxi.html
                                Taką kupiłam mamie na gwiadkę- jest ze skóry naturalnej; ładnie
                                wykończona i tania.
                        • cola2008 Re: www.crocodesign.pl 10.11.08, 19:24
                          dziwnie piszesz boska ale to już ci napisaly dziewczyny:/
      • fabiankaa Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 20:14
        Litosci, autorka watku jest jakas psychiczna.. Pozuje na bogaczke o
        wyrafinowanym guscie, niespełnioną w temacie torebek, a im dalej
        trwa wątek - tym bardziej słoma sie z butów sypie... oj, wstyd.
        • lajdyy Re: torebka, nie-tandetna, potrzebna od zaraz 10.11.08, 21:19
          no. coś z nią nie tak.

co sądzicie o torbach z krokodyla? tak szczerze. zastanawiam się czy
          nie zaszaleć(?)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka