nicramx 24.07.09, 22:14 Zastanawiam się juz nad kupnem butów "zimowych", wiecie,dziewczyny co będzie modne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axa-666 Re: Jakie buty na zimę? 13.10.09, 15:23 Modne juz teraz sa botki.Zreszto zalezy co lubisz modnych jest wiele butow.Wszystko zalezy od Twoich upodoban.Ponoc najmdniejsze kolory butow to szare tej zimy.Mi ten kolor np zupelnie nie odpowiada.Wiec kupilam stylowe zgrabne botki na niewyskokim obcasie:D Przejdz sie po sklepach i sama sie rozeznaj:D Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Jakie buty na zimę? 13.10.09, 15:38 Z tego co wiem to muszkieterki sa modne, botki tez, marszczenia. I kolor. Jak patrze po tym co sie dzieje na wybiegach i w sklepach to kroluja kolory i zamsz. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Jakie buty na zimę? 13.10.09, 17:44 Botki, muszkieterki - a co do koloru to szary, fioletowy, oliwkowa zieleń, bordo, śliwka. Wystarczy wejść do pierwszego lepszego sklepu;). Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Jakie buty na zimę? 13.10.09, 20:20 Mode w tym roku to o kant d..y mozna rozbic. Albo botki, ktore prawie zadnej nie pasuja (bo ile z nas jest wysokich i idealnie szczuplych?), albo buty do pol uda, w ktorych rzadko kiedy nie wyglada sie jak pierwsza lepsza z autostrady. Porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Jakie buty na zimę? 13.10.09, 20:36 A dlaczego botki są dla szczupłych i wysokich? Ja uważam, że jak się je odpowiednio zestawi to będą pasowały nawet na niższą osobę:). Odpowiedz Link Zgłoś
black.zjm Re: Jakie buty na zimę? 13.10.09, 21:07 Nie zgadzam się. Buty do pół uda nie wystarczą, żeby wyglądać jak "pierwsza lepsza z autostrady"... Jeśli ubierze się do tego mini, kabaretki, dekolt "do pasa" i wykona "odpowiedni" makijaż (oczywiście niezbędna jest także opalenizna), to i owszem ;) Natomiast przy przemyślanej stylizacji, takie kozaki mogą się świetnie sprawdzić. Po 2 wystarczy kupić kozaki na niskim obcasie i z matowej skóry, a już będzie bezpieczniej. Sama nabyłam takowe buty i widzę same plusy: pasują do spodni, spódnicy, nie brudzą się nogawki i są cieplutkie ;) a niski stabilny obcas powinien być ok na ślizgawice :P Odpowiedz Link Zgłoś