Dodaj do ulubionych

nowy salon BRW

24.09.09, 22:36
W sobotę 26 września jest otwarcie nowego salonu BRW na Popularnej w
Warszawie. Mają być spore promocje, bo do 70% i upominki dla pierwszych 200
klientów.
Myślę o zakupie kuchni. Macie może ich meble? Jesteście zadowoleni?
Obserwuj wątek
    • maszka01_1 Re: nowy salon BRW 25.09.09, 10:16
      omijam szerokim łukiem!!!
      moja sistra stwierdziła że nie będzie ładować dużej kasy na meble w nowym
      mieszkaniu, bo wiadomo - już miała kilka kredytów na sobie więc kupiła kuchnię w
      BRW. Efekt: niedopasowane szafki (różnice nawet do 3 cm ...) krzywe fronty,
      rozwalające się zawiasy i, jak się okazało - ceny porównywalne z cenami kuchni
      które można zamówić u stolarza (każda dodatkowa "pierdoła" taka jak np. cokoły,
      inne okucie, i nie daj boże inny niż standardowy wymiar szafki i mamy dodatkowe
      koszty..)

Ale oczywiście nie przeszkodzi zobaczyć na rozwiązania i projekty..
      • Gość: majka Re: nowy salon BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 22:07
        ja mam kuchnię i część mebli w całym mieszkaniu z black red white od kilku lat i
        jestem zadowolona. nie zauważyłam żadnych różnic w szafkach, odchyłów itp,
        wystarczy wyregulować drzwiczki, poza tym wszystko jest proste i stabilne. i nie
        zgodzę się że drogie, jak porównałam ceny z pierwszym lepszym stolarzem to mi
        pan stolarz za meble ze sklejki i paździerza dużo więcej krzyknął.
        a w tym salonie będą też dodatki w promocjach?
        mają rewelacyjne wieszaki, chętnie bym dokupiła trochę ;)
    • kluchucha Re: nowy salon BRW 25.09.09, 23:06
      niestety, jeśli chodzi o brw, to sprawdza się powiedzenie, że co
      tanie to drogie, sama mam jeden komplet tych mebli i... no cóż,
      zachwycona nie jestem, a mają dopiero rok. skusiłam się właśnie
      pozornie niską ceną i mam nauczkę za swoją głupotę. lepiej poszperać
      w różnych sklepach, choćby nawet w sieci, odrobina szczęścia
      wystarczy by upolować coś ładnego a niedrogiego, no i niezłej
      jakości. ja osobiście polecam sklepik myin, może nie tyle ze względu
      na meble, ale na moc dodatków do mieszkania, jest u nich mnóstwo
      akcesoriów, które najchętniej wyciągnęłabym z monitora :)
      • margareth41 Re: nowy salon BRW 02.10.09, 13:29
        ciągle o tym sklepie myin piszą, dla mnie tam nic nie ma, a to co jest, jest
        paskudne ;(
        a co do brw się nie zgodzę. mam meble z 2 różnych systemów - pop, doors i
        clipper i zastrzeżeń do nich nie mam żadnych. a mają już od dwóch do siedmiu lat.
        są proste w montażu, można je ciekawie zestawiać w różne kombinacje, i są
        naprawdę wytrzymałe, przynajmniej u mnie.
        • gonzor Re: nowy salon BRW 17.12.09, 12:33
          BRW nie jest aż tak złe. To tylko mebel, nad czym tu się rozwodzić. Najdroższa
          nawet kuchnia nie stworzy mi atmosfery.
    • Gość: Adamo Re: nowy salon BRW IP: *.retsat1.com.pl 04.01.10, 20:55
      Meble BRW to jakościowa tragedia. Ogólnie są łądne ale.. lepiej ich nie używać, a najlepiej wogóle ich nie skręcać. Mam w domu meble z dwóch serii: xxi i tauri.
      Wersja xxi jest zrobiona najtańszym możliwym kosztem. Szafka na buty po prostu otwiera się prosto na podłogę-nie ma żadnego mechanizmu barkowego. Zestaw robi wrażenie zrobionego najtańszym kosztem z najtańszych materiałów.
      Tauri to dość nowa seria mebli. Podczas montażu okazało się, że dziury są krzywo powiercone. Jedna z szuflad jest krzwo. Krzywo też były powiercone otwory pod cokół jednej z szafek. Katastrofalna jakość okelin. Okeline jednej z szafek zdrapałem za pomocą własnego paznokcia!!
      Jeśli chcesz kupić meble BRW to przemyśl sobie czy chcesz meble czy wyrób meblopodobny. BRW to jakościowo totalne gów.no.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka