blueelfi 24.09.09, 22:36 W sobotę 26 września jest otwarcie nowego salonu BRW na Popularnej w Warszawie. Mają być spore promocje, bo do 70% i upominki dla pierwszych 200 klientów. Myślę o zakupie kuchni. Macie może ich meble? Jesteście zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszka01_1 Re: nowy salon BRW 25.09.09, 10:16 omijam szerokim łukiem!!! moja sistra stwierdziła że nie będzie ładować dużej kasy na meble w nowym mieszkaniu, bo wiadomo - już miała kilka kredytów na sobie więc kupiła kuchnię w BRW. Efekt: niedopasowane szafki (różnice nawet do 3 cm ...) krzywe fronty, rozwalające się zawiasy i, jak się okazało - ceny porównywalne z cenami kuchni które można zamówić u stolarza (każda dodatkowa "pierdoła" taka jak np. cokoły, inne okucie, i nie daj boże inny niż standardowy wymiar szafki i mamy dodatkowe koszty..) Ale oczywiście nie przeszkodzi zobaczyć na rozwiązania i projekty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: nowy salon BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 22:07 ja mam kuchnię i część mebli w całym mieszkaniu z black red white od kilku lat i jestem zadowolona. nie zauważyłam żadnych różnic w szafkach, odchyłów itp, wystarczy wyregulować drzwiczki, poza tym wszystko jest proste i stabilne. i nie zgodzę się że drogie, jak porównałam ceny z pierwszym lepszym stolarzem to mi pan stolarz za meble ze sklejki i paździerza dużo więcej krzyknął. a w tym salonie będą też dodatki w promocjach? mają rewelacyjne wieszaki, chętnie bym dokupiła trochę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: nowy salon BRW 25.09.09, 23:06 niestety, jeśli chodzi o brw, to sprawdza się powiedzenie, że co tanie to drogie, sama mam jeden komplet tych mebli i... no cóż, zachwycona nie jestem, a mają dopiero rok. skusiłam się właśnie pozornie niską ceną i mam nauczkę za swoją głupotę. lepiej poszperać w różnych sklepach, choćby nawet w sieci, odrobina szczęścia wystarczy by upolować coś ładnego a niedrogiego, no i niezłej jakości. ja osobiście polecam sklepik myin, może nie tyle ze względu na meble, ale na moc dodatków do mieszkania, jest u nich mnóstwo akcesoriów, które najchętniej wyciągnęłabym z monitora :) Odpowiedz Link Zgłoś
margareth41 Re: nowy salon BRW 02.10.09, 13:29 ciągle o tym sklepie myin piszą, dla mnie tam nic nie ma, a to co jest, jest paskudne ;( a co do brw się nie zgodzę. mam meble z 2 różnych systemów - pop, doors i clipper i zastrzeżeń do nich nie mam żadnych. a mają już od dwóch do siedmiu lat. są proste w montażu, można je ciekawie zestawiać w różne kombinacje, i są naprawdę wytrzymałe, przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzor Re: nowy salon BRW 17.12.09, 12:33 BRW nie jest aż tak złe. To tylko mebel, nad czym tu się rozwodzić. Najdroższa nawet kuchnia nie stworzy mi atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: nowy salon BRW IP: *.retsat1.com.pl 04.01.10, 20:55 Meble BRW to jakościowa tragedia. Ogólnie są łądne ale.. lepiej ich nie używać, a najlepiej wogóle ich nie skręcać. Mam w domu meble z dwóch serii: xxi i tauri. Wersja xxi jest zrobiona najtańszym możliwym kosztem. Szafka na buty po prostu otwiera się prosto na podłogę-nie ma żadnego mechanizmu barkowego. Zestaw robi wrażenie zrobionego najtańszym kosztem z najtańszych materiałów. Tauri to dość nowa seria mebli. Podczas montażu okazało się, że dziury są krzywo powiercone. Jedna z szuflad jest krzwo. Krzywo też były powiercone otwory pod cokół jednej z szafek. Katastrofalna jakość okelin. Okeline jednej z szafek zdrapałem za pomocą własnego paznokcia!! Jeśli chcesz kupić meble BRW to przemyśl sobie czy chcesz meble czy wyrób meblopodobny. BRW to jakościowo totalne gów.no. Odpowiedz Link Zgłoś