cypria75 06.10.09, 14:04 Jakiej firmy polecacie? Czy nasze rodzime zdaja egzamin? Widzialam, ze np.Cersanit ma dosyc przstepne ceny i modele. Czy lepsze sa drzwi rozsuwane czy otwierane? Akrylowe brodziki czy ceramiczne? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mol77 Re: Kabina i brodzik 07.10.09, 21:51 Ja bym poszukał: brodzik np. stalowy Kaldeweia i kabinę np. Huppe (Koło Niven tez może być jeśli szuka się oszczędności). Drzwi skrzydłowe - zaleta szerokie wejście. Drzwi suwane mają ta wadę, że są na rolkach i są trudne do czyszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Kabina i brodzik 08.10.09, 14:52 sanplast z górnych półek jest naprawde niezłej jakosci, z nierodzimych ale dobrych cenowo zdecydowanie Ravak - może nie powalają designem ale jakość świetna. Rozsuwane czy otwierane? jak masz miejsce to otwierane, jesli nie to zostają rozsuwane :) brodziki ceramiczne są zimne, akryl jest miękki. V&B ma fajne tworzywo, ciężkie i twarde ale ciepłe w dotyku ale ceny raczej też wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RT Re: Kabina i brodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 22:57 Jeśli chodzi o brodziki Villeroya to niestety za luksus trzeba zapłacić natomiast brodziki ceramiczne są zimne do momentu puki nie poleci woda która nadaje odpowiednią temperaturę i nie wyczuwa się "zimna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Kabina i brodzik IP: *.chello.pl 04.11.09, 19:06 Jest na to rada - można brać prysznic w "japonkach" - wtedy nie jest zimno w stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwanopulo Re: Kabina i brodzik 10.10.09, 19:34 Myślę, że powinnaś sprawdzić ofertę na multizakupy.pl wybrać to, co Cię interesuje (co pasuje do Twojej łazienki), a potem skontaktować się z obsługą i popytać ich o sensowność swojego wyboru - ja jestem bardzo zadowolony z ich obsługi. Może jeszcze dostaniesz jakiś fajny rabat. A o jakość nie masz się co martwić, bo handlują dobrymi markami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: Kabina i brodzik IP: 77.255.164.* 04.11.09, 14:26 nie polecam kabiny cersanitu - kupilem i żaluję - bardzo kiepska jakość. Lepiej dolożyć i mieć coś porządnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Kabina i brodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 10:37 Witam !! Ja mam kabinę prysznicową z rozsuwanymi drzwiami i jestem zadowolona. Kupiłam w sklepie internetowym w dość dobrej cenie.Możesz zobaczyć może coś znajdziesz www.domitp.pl mają też inny ciekawy asortymet. Dodam że produkt jest naprawdę dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś