Dodaj do ulubionych

RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.04, 00:53
Dzień dobry, przymierzam się do zakupu kuchni, robiłem wyceny w wielu
salonach i najbardziej podoba mi się projekt wykonany w jednym z salonów
Rusta. Meble są drogie - w związku z tym moje obawy, czy jakość jest
proporcjonalna do ceny. Prosze o opinie forumowiczów, którzy mają meble tej
firmy w domu. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: RUST - czy ktoś Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie IP: *.acn.waw.pl 16.01.05, 05:24
      nikt nie kupował? a też chciałbym sie coś dowiedzieć ....
      • Gość: Wiśnia Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 00:29
        Ja też chciałabym się dowiedzieć, zwłaszcza, że mają promocję- zmywarka za 1 zł
        pod warunkiem wpłaty 100% ceny przy podpisaniu umowy. Potem trzeba jeszcze
        czekać kilka tygodni na realizację. Trochę się obwiam aby nie dawać im tych
        100% ceny w ciemno...
    • Gość: Krystyna Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 18:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=13282819&a=13282819
    • Gość: anna Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie IP: 195.136.246.* 26.01.05, 10:16
      Możecie być spokojni. Meble są piękne!Zmywarka faktycznie za 1 grosz.Firma
      bardzo solidna - jestem zachwycona.
    • lubstej Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie 26.01.05, 15:17
      Hej
      my tez mamy kuchnie tej firmy, dopiero od roku ale generalnie jestesmy
      zadowoleni
      sprzet dokupowalismy osobno, wynegocjowalismy, ze montaz tego sprzetu bedzie za
      darmo

ale byl niezly cyrk z projektem wlasciwie z projektantka
      najpierw uzywala jakiegos dziwnego programu ktory nie zapisywal zmian i kazda
      nowa zmiana wymagala ustalania wszystkiego od poczataku
      po akceptacji projektu pani zrobila wycene ktora zaakceptowalismy i umowilismy
      sie na podpisanie umowy
      jakiez bylo nasze zdziwienie kiedy umowa opiewala na kwote prawie 2 tys wyzsza!
      (pani zapomniala uwzglednic kilku kosztow)

no i montaz
      pani projektant znowu sie popisala, plyta na sciane za dluga o 1,5 cm, brak
      mocowania blatu, szafka do zabudowy za wysoka o 5 cm itp.

meble kupowalismy w warszawie w jupiterze - ta pani juz tam nie pracuje

ale meble rzeczywiscie bardzo ladne i dobrej jakosci - polecam

• Gość: p Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:30
        Też sie zastanawiam nad ich ofertą. Podaba mi się design mebli, ale słyszałem
        że są niemiłosiernie drogie. Możecie podać swoje wyceny?
        • Gość: julia RUST IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 01.02.05, 12:12
          drogie jak cholera ok 4000tys/m b., wszysto zależy od materiału z jakiego mają
          być fronty. Moją kuchnię ok 9m kw. wycenili na 16tys zł BEZ AGD! A dodatkową
          przeszkloną szafkę (szklane drzwi) na dodatkowe 5 tys. czyli 21 tys.+AGD+barek
          jednak o cene juz nie pytałam i podziękowałam
          W innych dużych firmach jest podobnie a obsługa jest miła i pomocna do momentu
          wpłacenia kaski. Znalazłam firmę która zrobiła mi ten sam projekt co rust
          (prawie identyczny bo szczerze mówiąc sama projektowałam) za 6 tys. zł z
          barkiem! Jakośc wykonania nie odbiega od tego z "markowych" salonów
          Polecam małe firmy dbające o klienta, najlepiej jak poleci jakiś znajomy i przy
          okazji można obejrzeć jak u niego wyszło.
          Chyba że ktos lubi szpanowac marką ale to juz lepiej scavolini tam mają jeszcze
          drożej hi hi
          • Gość: pilek Re: RUST IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.05, 10:03
            czy ja również mogę poprosić namiary kuchenne?
            będę b wdzięczna rafal@infotech.com.pl
            z góry dziękuję
    • dagmara96 Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie 01.02.05, 12:42
      Julia bardzo prosze o namiar firmy w której robiłaś mebelki dzięki
      • klaudekk1 Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie 03.02.05, 17:13
        Julia, jeśli mogę prosić to puść mi adres firmy, w której robiłaś kuchnię:) thx
    • Gość: azja Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 31.03.05, 12:18
      sorry, ale widziałam te kuchnie i jeżeli chodzi o jakość to nie do końca
      adekwatna do ceny.
      A jaki styl kuchni sobie wybrałeś?
    • Gość: ML Re: RUST - czy ktoś kupił u nich kuchnie IP: *.catv.net.pl 05.05.05, 22:42
      Ja kupiłem, mam już 2 lata, nic się nie dzieje, w tej cenie bardzo dobra jakość,
      świetne okucia. Przyjeżdżają, montują, sprzątają po sobie i dają papier do
      podpisania - nie musisz mieć nawet wiertarki, wszystko robią sami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka