27.12.04, 21:01
jakiej firmy wanny polecacie (Koło, Pol Spa?)
Spodobała nam sie wanna firmy POL SPA model EUROPA. Co sadzicie o produktaj
tej firmy, warto kupić?
O wannach Koła słyszałam, że mają b. cienką warstwę akrylu i co tu wybrac, a
wanne mieć trzeba:)
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: wanna 01.02.14, 16:16
      ja polece Sanplast. Uzywamy wanny intensywnie (pies tez sie w niej kapie:))od ponad 2 lat. Wanna jak nowa, blyszczaca. Wykonanie bardzo porzadne, gruby akryl, ktory sie nie ugina pod czlowiekiem.
      Z czystym sumieniem polecam dla wielbicieli kapieli w duzych wannach. Mam te:
      www.sanplast.pl/produkty/produkt/3756/
      • viva_online Re: wanna 30.01.15, 11:11
        A ja szukam wanny płytkiej tzn. takiej co nie trzeba 300 l wody wlewać .. Super jest model Parana HOESCH ale masakrycznie drogi. Może ktoś z czytających ma wiedzę gdzie powinnam poszukać takiej małej wanny narożnej nie tak głębokiej jak te standardowe a w niższej cenie niż model Parana.
        • viva_online Re: wanna 30.01.15, 11:13
          A ja szukam wanny narożnej, płytszej od tych standardowych. Pasowałby mi model Parana z firmy HOESCH ale cena jest .. nie z mojej bajki :-(. Może ktoś wie / zna rynek / czego powinnam szukać?
    • nipoflexlazienki Re: wanna 20.10.14, 15:33
      Polecam wanny z Villeroy&Boch z quarylu-połączenie akrylu z kwarcem (na bazie konglomeratu)
      • Gość: Paula8 Re: wanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.14, 22:24
        a z tym producentem to ja się jeszcze nie spotkałam. i pewnie jest mega drogi - poczytam sobie o nich - a jeśli ktoś polecił to może powiedzieć co ona w sobie ma takiego że warto ???
    • dunio38 Re: wanna 15.01.15, 23:40
      Tylko nie kupuj do wanny parawanu szklanego bo dziad tylko miejsce zajmuje i trzeba to gó... szorować.
    • kasicasiasia Re: wanna 29.01.15, 14:12
      Ja przez długi okres czasu cierpiałam na brak wanny, a teraz mamy jakąś taką narożną i z hydromasażem <3
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka