Gość: anna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:27 Jutro przychodzi facet projektować kuchnię.A ja ciągle nie wiem czy zlew jedno czy dwukomorowy.W planie zmywarka.Proszę o rady.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Zlew 07.08.05, 16:26 rada to moze nie jest, ale my tez bedziemy miec zmywarke i kupujemy zlew jednokomorowy -okragly.Robimy tak, poniewaz nie mamy miejsca na dwukomorowy,a poza tym nie wyglada tak ostenacyjnie:) Mamy nadzieje, ze sie sprawdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zlew 07.08.05, 20:06 u mnie jest identycznie, działa od kilku lat i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: Zlew IP: 81.210.123.* 07.08.05, 20:21 Ja mam jednokomorowy "Teka" z małą ociekarką (60 cm), nie mam zmywarki i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej miałam dwukomorowy i z jednej komory wcale nie korzystałam. Druga komora służyła mi za suszarkę do garnków i z czasem wyglądała okropnie. Teraz garnki od razu wycieram na sucho, zlewozmywak wygląda dobrze. Ma jedną komorę, ale za to dosyć dużą. Jest nas trójka, ale i na więcej osób byłby dobry. Absolutnie nie żałuję że zamieniłam dwie komory na jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Zlew 08.08.05, 13:36 Ja w podobnym ukladzie /zmywarka/ mam zlew jednokomorowy a zamiast drugiej komory - ociekacz. Ociekacz bardzo sie przydaje kiedy potrzebujesz umyć cos naprędce, czy cos co nie nadaje się do zmywarki czy wreszcie jako ociekacz do umytych warzyw. Odpowiedz Link Zgłoś