gm35 24.01.06, 11:50 Czy ktoś jest może posiadaczem ???? bardzo proszę o opinie , gdyż szukam właśnie połączenia kuchenki , piekarnika i zmywarki w jednym - może są innych firmy bo mi udało się znaleźć tylko Candy - bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Candy Trio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:11 o ile wiem jest to jedyny model na naszym rynku biały z płytą ceramiczną lub palnikami gazowymi.ja mam z płytą ceramiczną.dla 2 osób idealna Odpowiedz Link Zgłoś
gm35 Re: Candy Trio 24.01.06, 20:08 bardzo dziękuję :)) a możesz mi powiedzięc czy zmywarka jest bardzo głośna ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Candy Trio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:00 nie mam pojęcia to moja pierwsza zmywarka, słychać że chodzi ale mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Candy Trio IP: *.76.classcom.pl 28.01.06, 17:18 Ja jestem posiadaczem Candy trio. Palniki gazowe, piec elektryczny i zmywarka. Mam ją już od 6-ciu lat. Jest super!!! Zmywarkę oczywiście słychać, ale nie aż tak jak normalną zmywarkę elektroluxa mojej siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
gm35 Re: Candy Trio 29.01.06, 16:14 a powiedz mi czy wszystko może działać na raz ???? zwłaszca piekarnik i zmywarka ??? wielkie dzięi - cały czas biję się z myślami czy to urządzenie jest warte kasy , którą trzeba za nie zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Candy Trio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:05 Piekarnik i zmywarka nie mogą działać na raz, ale nie jest to raczej wielki problem. Urządzenie świetnie sprawdziło się w czteroosobowej rodzinie, mamy je już (dopiero?) dwa lata. Piekarnik jest wystarczająco duży do pieczenia ciast czy mięsa, a zmywarka właśnie zmywa naczynia po obiedzie dla ośmiu osób;) Jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś