Dodaj do ulubionych

jasne szafki i jasne blaty ??

23.05.06, 22:42
hej, może macie doświadczenie w tej sprawie. Chcę jasne frony szafek
(brzoza/klon) i wiśniowe boki. Mam tylko problem z blatem. Najbardziej pasuje
(wzorem i odcieniem) do glazury i podłogi jasny (bardzo lekko różowy) blat.
Jak przykładam próbkę to ze wszystkim jest ok. ale boję się ze na dużej
powieżchni jasny blat i jasne szafki wypadnie BEZWYRAZU (za blado itp). Czy
ktoś widział takie zestwienie i jest ok, czy jednak balt powinien być
ciemniejszy (kontrastowy)? Z góry dzięki za sugestie, bo ja od kilku dni się
nad tym biedzę
Obserwuj wątek
    • Gość: magjug Re: jasne szafki i jasne blaty ?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.05.06, 09:10
      ja mam fronty brzoza, korpsuy klon, a blat jest też jasny, to znaczy, okleina
      wygląda jak drewno, taki wzó, jasny, z ciemniejszymi słojami.... i wcale nie
      wygląda mdło.... moze dlatego, ze ściany mam oliwkowe....
      • Gość: Kasia Re: jasne szafki i jasne blaty ?? IP: *.aster.pl 24.05.06, 14:30
        To zależy co kto woli :) Ważne też jaką masz podłogę, czy też jasną? jaki kolor
        bedzie nad blatem? jaki wystrój mieszkania? Jeśli wszystko masz jasne to moim
        zdaniem mdławo może być. Ja akurat lubię kontrast, bedę miała prawdopodobnie
        jasne szafki, ciemniejszy blat i podobną do blatu podłogę (też jeszcze się
        zastanawiam;)

pozdrawiam, K
        • dembski.pl Re: jasne szafki i jasne blaty ?? 24.05.06, 15:21
          dokładnie tak. kto co lubi, jest parę kolorów których nie powinno się łaczyć,
          chociaż zawsze mozna powiedzieć, ze to ekstrawagancja... Ważne aby się Tobie
          podobało i już.
      • bruksia Re: do magjug_prosba 24.05.06, 19:54
        wydaje mi się że ta twoja kuchnia to coś w tym stylu co ja planuję. jeżeli tu
        jeszcze zajżyszi masz taką możliwość to BARDZO proszę prześlij mi fotkę twojej
        kuchni na bruksia@NOSPAM.gazeta.pl Bardzo mi to ułatwi podjęcie decyzji :)
        • Gość: magjug Re: do magjug_prosba IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.05.06, 07:11
          no problem:) ale to po weekendzie:)
          • bruksia Re: dzieki 26.05.06, 14:21
            tym bardziej dziękuję za pomoc! i grzecznie czekam :)
            • Gość: magjug Re: dzieki IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.06, 07:58
              witam, fotki poszły na maila. przepraszam za bałagan w kuchni, ale nie miałam
              siły po egzaminie z psem na ruszenie choćby palcem w bucie:( kuchnia ciągle
              jescze jest wykańczana, wiec to jeszce nie efekt ostateczny...
            • Gość: magjug Re: dzieki IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.06, 09:54
              hmmm, ten adres na pewno jest dobry? bo już 3 raz wysyłam i dostaje z serwera,
              że nie może wysłać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka