Gość: Kasia IP: *.aster.pl 24.05.06, 14:46 Jakie macie lodówki podblatowe wolnostojące? Zastanawiam się nad: Liebherr KTS15340 ELECTROLUX ER 6548T pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaamil4 Re: Lodówka Podblatówka 24.05.06, 16:02 Libherr podobno robi bardzo solidny sprzęt, ale tak naprawde ani ja ani nikt z moihc znajomych nie miał nigdy tego sprzętu więc poza renomą nic nie moge powiedzieć. A Electroluxa mamy z żona od trzech lat i wszytko jest bez zarzutu. O tym modelu ER 6548T troszkę można poczytac tutaj: www.ceneo.pl/128238 Więcej to już chyba na stronie producenta. Dla mnie sprawdzona marka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Lodówka Podblatówka IP: *.aster.pl 24.05.06, 17:43 > Libherr podobno robi bardzo solidny sprzęt, ale tak naprawde ani ja ani nikt z > moihc znajomych nie miał nigdy tego sprzętu więc poza renomą nic nie moge > powiedzieć. Tak to jest z tym Libherrem. Dużo ludzi go bardzo chwali, ale mało kto go używa ;) pozdrawiam, K Odpowiedz Link Zgłoś
qr700 Re: Lodówka Podblatówka 26.05.06, 19:23 niestety wygrywa cena a Liebheer to tanich nie należy.Z praktyki polecam Boscha.(porównywalna trwałość) Odpowiedz Link Zgłoś