akaszaa 04.07.06, 22:58 witam wlasnie wzbieram okap do kuchni moja decyzja pada na amica okc 6462 (ksztalt , cena) czy to dobry wybor jakimi parametrami mam sie kierowac w wyborze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik.w Re: okap 05.07.06, 09:29 przede wszytskim wydajność okapu - to bardzo ważne jeśli masz aneks kuchenny - koniecznie szybko trzeba usunąć zapaszki z gotowania - ja będę miała pokój z aneksem ok 30m i muszę mieć mocniejszy okap - istotne tez jest jak jest cichy . Przy zamkniętej kuchni byłoby mi obojętne ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * czytaj forum... IP: *.aster.pl 05.07.06, 10:06 ...było o tym sporo niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
maduraa Re: okap 23.04.13, 11:37 Cześć. Też się za czymś rozglądam. Kuchnia nie jest duża, może zatem teleskopowy by wystarczył? Bo chyba kominowe są bardziej wydajne, ale też droższe? Na co zwrócić uwagę? Dobrze by było, gdyby do 1000 zł można było coś zakupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajskie.jabluszko Re: okap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 12:42 Na pewno należy kierować się wydajnością. W niedużej kuchni na pewno lepiej sprawdzi sie okap teleskopowy albo podszafkowy, bo wtedy dochodzi miejsce na szpargały. Odpowiedz Link Zgłoś