ale_kotek 13.07.06, 09:07 Czy ktoś użytkuje pralke Ardo ładowaną od góry? Jak się sprawują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ale_kotek Re: pralki Ardo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:41 Ponawiam temat. Liczę na państwa pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIMI Re: pralki Ardo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:14 Ja mam taką pralkę , jak każda ładowana od góry "załapała" jakiegos grzyba, ma troche słabe blachy , ale to si eda przeżyć. Kiedy po roku zobaczyłąm ze zaczyan korodwoać narzekała ze to dizdostwo, ale teraz po 9 latach intesywnego użykowania, prałam nawet mały dwyanik, robocze mundurki męża, i żdenj wawarii. Polcem jesyt naprawedę nie zawodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bree Re: pralki Ardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:38 Gość portalu: MIMI napisał(a): > Ja mam taką pralkę , jak każda ładowana od góry "załapała" jakiegos grzyba, ma > troche słabe blachy , ale to si eda przeżyć. Kiedy po roku zobaczyłąm ze > zaczyan korodwoać narzekała ze to dizdostwo, ale teraz po 9 latach intesywnego > użykowania, prałam nawet mały dwyanik, robocze mundurki męża, i żdenj wawarii. > Polcem jesyt naprawedę nie zawodna nie rozumiem, a co się stało z grzybem i rdzą, same zniknęły? i co ze "słabymi blachami"? czy ta pralka jest jak wino, im starsza, tym lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuks Re: pralki Ardo IP: *.jmdi.pl 22.07.06, 20:50 u mnie w rodzinie były dwie pralki ardo: obie znajdują się już na wysypisku śmieci. jak się raz coś zepsuło, to posypało się wszystko i końca napraw nie było widać. nigdy więcej. włoskie to są dobre: pizza, piłka i buty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: pralki Ardo IP: *.acn.waw.pl 22.07.06, 21:16 ja na podstawie wlasnych doswiadczen z wloszczyzna(candy) tez odradzalem zakup Ardo jak na razie pralka chodzi juz ponad 10 lat-zadne naprawy jak dotad nie byly konieczne,malo tego-rdzy ,ani grzyba tez nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kotek Re: pralki Ardo 23.07.06, 06:17 To w takim razie już nic nie wiem. Jakiej firmy kupić tą pralkę? A może Polar???? Chociaż mi po głowie chodzi elektrolux! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pralki Ardo IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 23.07.06, 09:08 Bosch, Siemens, Electrolux. Polar to nie, bo to chyba jakieś pralki ze Słowacji teraz są sprzedawane pod tą nazwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: pralki Ardo IP: *.centertel.pl 24.07.06, 15:19 Pizza: TAK Piłka: TAK (ale odmiana teatralna) Buty: Design - TAK, Wytrzymałość - NIE A ze sprzetem AGD prawie tak jak z butami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anen Re: pralki Ardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:56 rdzewnieje dziadostwo i tłucze się przy odwirowywaniu,ale....działa codziennie chyba ze sześć lat ,a może siedem lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: pralki Ardo IP: *.kom / *.os1.kn.pl 25.07.06, 21:48 Też mam taką pralkę - już 8 lat i sprawuje się bardzo dobrze. Wcale nic nie rdzewieje. Jesteście po prostu uprzedzeni do tej firmy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_kotek Re: pralki Ardo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:51 www.maximedia.pl/?c=pralki_sklep&p=electrolux_ewt_1346timeline chyba zdecyduje się na tą pralkę. Co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś