30.06.12, 17:49
Ciekawa jestem jakie macie plany wakacyjne, gdzie się w tym roku wybieracie? A może po prostu słodkie nieróbstwo w domu czy na działce?

No i najważniejsza kwestia- co z zastępstwami na czas waszej nieobecności w firmie?
Obserwuj wątek
    • margot452 Re: Wakacje 02.07.12, 15:21
      Dobre.

W mojej firmie temat wzięcia urlopu powoduje tyle gadania, kwękania, smęcenia i krzyku, ze automatycznie odechciewa się go brać. W zeszłym roku wyżebrany tydzień wolnego miałam przesuwany trzy razy, ostatecznie łaskawie udzielono mi urlopu we wrześniu.

I nie mówcie mi proszę o tym, co kodeks pracy na to, bo o tym to ja doskonale wiem, a rzeczywistość wygląda tak, jak wygląda. Poza tym, nie zarabiam tyle, zeby było mnie stać wyjechać gdziekolwiek.

Z racji wielkości firmy o zastępstwie oczywiście nie ma mowy, więc jak sobie pomyślę, jaka góra papierów (o mailach nie wspominając) mi przez tydzień nieobecności narośnie....

Jednym słowem, planów nie robię. Uda się coś wykombinować to posiedzę na własnym balkonie ze stosem książek u boku :)

• kajaa.m78 Re: Wakacje 04.07.12, 16:48
        U mnie w firmie, teoretycznie - jak najbardziej zachęcają nas do brania urlopu, ale niestety firma, w której pracuję nie jest zbyt duża i wszystko na mojej głowie, Jak sobie pomyślę, co czekałoby mnie po powrocie z takiego urlopu ... pewnie jakiś spontaniczny wypad na weekend sobie zorganizuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka