Dodaj do ulubionych

Panel prysznicowy

11.08.06, 15:47
Mam prośbę, chcę zamontować w łazienkce panel prysznicowy. Nie chce płacić za
firmę, ale chciałabym żeby to był dobry panel. Co polecacie?

Wisienka
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Panel prysznicowy IP: *.chello.pl 12.08.06, 13:36
      Dobrą firmę ;) Jak chcesz dobry panel to kup panel markowy. A jak godzisz się na
      tandetę i chcesz po pół roku przeżywać frustracje to kup cos "niemarkowego".

Na pocieszenie powiem, że nie wszystkie marki muszą być drogie. Zdefiniuj co dla
      Ciebie oznacza dobry panel i jak jest według Ciebie właściwa cena to będzie
      mozna cos więcej napisać :)
      • wisienka_76 Re: Panel prysznicowy 12.08.06, 15:11
        Jak dotąd nie miałam panelu, dlatego jest mi trudno powiedzieć jaki powinien
        byc dobry panel. Licze na Wasze sugestie. Na co warto zwrócić uwagę i czym sie
        kierować przy wyborze. A ile chcę wydać. Myślalam o kwocie max, 2 000,00. To
        nie jest dużo, ale takie są moje obecne mozliwości.

pozdrawiam
        Wisienka
    • justyna_28 Re: Panel prysznicowy 12.08.06, 18:38
      Jeśli możesz wydać 2700 to polecam Ci panel Pharo Comfort Plus Hansgrohe.
      • lw73 Re: Panel prysznicowy 12.08.06, 20:22
        Witam
        Rację ma Justyna! Powiedz ile możesz wydać na te przyjemność a może Ci pomogę i
        w jakiś sposób doradzę
        Pozdrawiam
        Marek
        • wisienka_76 Re: Panel prysznicowy 13.08.06, 10:52
          Myślałam o kwocie 2 000 zł.To za mało?
          • Gość: krzyś Re: Panel prysznicowy IP: *.chello.pl 13.08.06, 12:19
            za 2000 już możesz kupic dobry panel
            tylko nie przeplacaj u pana Marka :D
            dobrze poszukaj w necie to mozesz zaoszczedzić sporo
            • Gość: Ewa Re: Panel prysznicowy IP: *.x.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 13.08.06, 12:50
              Co to znaczy nie kupuj u pana Marka? Jestem nowicjuszką i zaczynam przeglądać
              opinie, gdyż niedługo też czeka mnie urządzanie mieszkania w stanie surowym.
            • wisienka_76 Re: Panel prysznicowy 13.08.06, 22:39
              A co możesz polecić? Na co muszę zwrócić uwage?
              • Gość: KazimierzA Re: Panel prysznicowy IP: *.chello.pl 14.08.06, 09:46
                Zwróć uwagę na markę czyli jakosc i na ceny. Cos co kosztuje tanio ale jest
                firmą xxx nie gwarantuje czegokolwiek. Dobrze jest przeleciec kilkanaście
                sklepow internetowych i sprawdzic i popytac o ceny rabaty. Dopiero potem do
                zwyklego sklepu i sie targowac a jak bedzie jednak drozej po targach to sie nie
                krepowac i kupic w intnecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka