wisienka_76 11.08.06, 15:47 Mam prośbę, chcę zamontować w łazienkce panel prysznicowy. Nie chce płacić za firmę, ale chciałabym żeby to był dobry panel. Co polecacie? Wisienka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: Panel prysznicowy IP: *.chello.pl 12.08.06, 13:36 Dobrą firmę ;) Jak chcesz dobry panel to kup panel markowy. A jak godzisz się na tandetę i chcesz po pół roku przeżywać frustracje to kup cos "niemarkowego". Na pocieszenie powiem, że nie wszystkie marki muszą być drogie. Zdefiniuj co dla Ciebie oznacza dobry panel i jak jest według Ciebie właściwa cena to będzie mozna cos więcej napisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka_76 Re: Panel prysznicowy 12.08.06, 15:11 Jak dotąd nie miałam panelu, dlatego jest mi trudno powiedzieć jaki powinien byc dobry panel. Licze na Wasze sugestie. Na co warto zwrócić uwagę i czym sie kierować przy wyborze. A ile chcę wydać. Myślalam o kwocie max, 2 000,00. To nie jest dużo, ale takie są moje obecne mozliwości. pozdrawiam Wisienka Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: Panel prysznicowy 12.08.06, 18:38 Jeśli możesz wydać 2700 to polecam Ci panel Pharo Comfort Plus Hansgrohe. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Panel prysznicowy 12.08.06, 20:22 Witam Rację ma Justyna! Powiedz ile możesz wydać na te przyjemność a może Ci pomogę i w jakiś sposób doradzę Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka_76 Re: Panel prysznicowy 13.08.06, 10:52 Myślałam o kwocie 2 000 zł.To za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Panel prysznicowy IP: *.chello.pl 13.08.06, 12:19 za 2000 już możesz kupic dobry panel tylko nie przeplacaj u pana Marka :D dobrze poszukaj w necie to mozesz zaoszczedzić sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Panel prysznicowy IP: *.x.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 13.08.06, 12:50 Co to znaczy nie kupuj u pana Marka? Jestem nowicjuszką i zaczynam przeglądać opinie, gdyż niedługo też czeka mnie urządzanie mieszkania w stanie surowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka_76 Re: Panel prysznicowy 13.08.06, 22:39 A co możesz polecić? Na co muszę zwrócić uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KazimierzA Re: Panel prysznicowy IP: *.chello.pl 14.08.06, 09:46 Zwróć uwagę na markę czyli jakosc i na ceny. Cos co kosztuje tanio ale jest firmą xxx nie gwarantuje czegokolwiek. Dobrze jest przeleciec kilkanaście sklepow internetowych i sprawdzic i popytac o ceny rabaty. Dopiero potem do zwyklego sklepu i sie targowac a jak bedzie jednak drozej po targach to sie nie krepowac i kupic w intnecie. Odpowiedz Link Zgłoś