Dodaj do ulubionych

Do osób majacych wanne z hydromasazem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:44
Witam, mam pytanie o wanne z hydromasazem. Czy to prawda, ze nie mozna wtedy
uzywac zadnych plynow, specyfikow do kapieli, itd. Rozumiem, ze ta wanna
sluzy raczej do relaksu i zdrowia, a do mycia powinien byc wtedy prysznic,
ale czy to oznacza, ze nici z piany???? Bardzo prosze o odpowiedz. Jak to
jest u Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: anirac Re: Do osób majacych wanne z hydromasazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:49
      Naprawde nikt nie ma informacji o tych wannach i mozliwosci uzywania w nich
      plynow do kapieli?????
    • Gość: Magda Re: Do osób majacych wanne z hydromasazem IP: *.smgr.pl 29.08.06, 13:02
      Witam!
      Ja osobiście takowej wanny nie posiadam:-(((, ale znajomi moi posiadają. Nie
      wiem czy można używać płynów, oni używają. Wiem, że trzeba ich wlewać bardzo
      malutko, bo znajomy wlał kiedyś normalną ilość, ułóżył się wygodnie, zamknął
      oczy i...obudziła go OGROMNA ilość piany!!! CZy można używac płynów z
      technicznego punktu widzenia, to naprawdę nie wiem. Pozdrawiam
    • Gość: agnes Re: Do osób majacych wanne z hydromasazem IP: 195.205.240.* 29.08.06, 13:12
      Witaj
      Używam takiem wanny od kilku lat i proponuję: albo piana albo hydromasaż, a
      zdecydowanie nie jedno i drugie razem. Nie musisz włączać hydromasażu jeśli
      masz ochotę na aromatyczną kmpiel z pianą, w przeciwnym razie piana "wyjdzie" z
      wanny ;-)
      • Gość: yellow10 Re: Do osób majacych wanne z hydromasazem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.06, 10:17
        Witam, mam taką wannę i rzeczywiście przy włączonym hydromasażu nie wolno
        stosować płynów pieniących się , bo w szybkim tempie piana wypełni całą łazienką
        i wyjdzie drzwiami, moze brzmi to śmiesznie , ale widziałam taki przypadek.
        Natomiast w sklepach sprzedających takie wanny można kupić specjalne płyny do
        aromotherapii. Miłych kąpieli.
        • Gość: anirac Re: Do osób majacych wanne z hydromasazem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:44
          wielkie dzieki za informacje. Coz - faktycznie jedno i drugie, znaczy sie i
          babelki, i piana, to za duzo szczescia :). Powiedziano mi, ze w ogole nie wolno
          uzywac kapielowych specyfikow bo niszcza urzadzenia do hydromasazu i stad to
          moje zaniepokojenie. Ale skoro, jak mowicie, nic sie nie dzieje - to jeszcze
          raz dziekuje :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka