GoĹÄ: Misia IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.10.07, 12:51 Czy ktoś z Was ma może zdjęcia z ułożeniem tych płytek i jak się sprawdzają w użytkowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosaf Re: Opoczno Organic Grafit 12.10.07, 12:53 Witam, ja ma te kafle w dużej łazience i wyglądają rewelacyjnie. Na podłodze kafle crem, na ścianie grafit + decor na co trzeciej + cienki pasek crem na przedostatniej płycie od góry. Do tego biały zlew, wanna i kibelek + armatura w chromie, kabina ma frafitowe szkło więc wygląda bardzo ładnie. Zdjęcia wyśle na prv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: Opoczno Organic Grafit IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.07, 08:11 A mozesz wkleić jakieś zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaja Re: Opoczno Organic Grafit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:59 Kiedyś się interesowałam tymi płytkami, widziałam je na żywo bardzo ciekawe. Sprzedawca pokazał mi ciekawy sposób ułożenia - one posiadają takie jakby prążki i on ułożył jedne poziomo, a drugie pionowo w taką szachownicę, bardzo ciekawy efekt moim zdaniem na podłogę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: Opoczno Organic Grafit IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.07, 07:57 Tak wiem o co chodzi, tez chcę je tak ułożyć na podłodze własnie, tylko ze ścianą jeszcze nie wiem dokładnie jak. Odpowiedz Link Zgłoś
bianne Re: Opoczno Organic Grafit 19.10.07, 16:57 Na stronie Opoczna są aranżacje Organic również :) Odpowiedz Link Zgłoś
dosaf Re: Opoczno Organic Grafit 23.10.07, 20:39 Tak jak obiecałam, wklejam zdjęcia naszej jeszcze nieskończonej łazienki. Kafle w rzeczywistości prezentują się jeszcze lepiej. Dodatki będą w kolorze limonki, co rozjaśni wnętrze. Zdjęcia: fotoforum.gazeta.pl/u/dosaf.html Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: Opoczno Organic Grafit IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.10.07, 10:04 No ciekawie to wyszło. Uważam że dodatki w kolorze limonki będą tu najlepiej pasować. Ja planuję te płytki do kuchni, tylko z innymi dekorami. Odpowiedz Link Zgłoś
dosaf Re: Opoczno Organic Grafit 24.10.07, 14:29 Misia, fajne zestawienia widziałam w LeroyMerlin. Było połączenie grafit+niebieski i wyglądało super. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zeliczka Re: Opoczno Organic Grafit 28.10.07, 01:11 fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,57156276,57510032,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś