Dodaj do ulubionych

Nie wiem juz jak zatytułować

19.01.11, 23:53

Chodzi o forum feminizm i kwiaty tego typka, wielonika, o którym było już i na maila, i na klik w kosz i na forum.
Czy naprawdę nie można nic zrobić? nie tylko z wulgarnymi postami tego trola, ale i z samym delikwentem, który popisuje się takimi mądrościami:

Lesbijka krzywdy spoleczenstwu nie robi. Prawdziwy mezczyzna za cycki ja zlapie, gebe zatka, zaplodni i po lesbie.
Natmiast sflaczaly homo to permanentna obraza kobiet i spoleczenstwa.
Przymusowe zastrzyki hormonalne dla pedziow.

forum.gazeta.pl/forum/w,212,120261505,120720253,Re_jestem_za_dyskryminacja.html?wv.x=2
To sprzed 10 dni, było zgłaszane, o ile wiem.

Ja naprawdę potrzebuję normalnie działającego forum, a tym bardziej że poczta wciąż mi wierzga, więc proszę mi przy okazji nie polecać pisać na maila, o mailu wiem. Naprawdę potrzebuję.
Pli:/
Obserwuj wątek
    • siwa Re: Nie wiem juz jak zatytułować 20.01.11, 08:40
      Naprawdę forumowicze nie umieją sie powstrzymać od dyskutowania z trollem?
      Poglądy ma głupie, ale nie wszystkie kwalifikujące się do kasowania.
      • easz Re: Nie wiem juz jak zatytułować 20.01.11, 13:14

Nie wiem tego, czy nie umieją; trudno powiedzieć. Ale mi nie chodzi o forumowiczów. Jest ich sporo, no i jak za nich odpowiadać i dlaczego? Ciężko na to coś odpowiedzieć. Ale czy ja muszę przez to się męczyć? Dlaczego?

Nie chodzi o poglądy, bo tu też ciężko powiedzieć jakie one właściwie są i to zresztą nie jest istotne i tak. Chodzi o szkodzenie mówiąc ogólnie i oględnie, nie będę już przytaczała, że chamstwo, że brednie itp.
        Zobaczyłam go także na forum depresja i wybitnie mi się też nie podoba. Czy nie można jakoś, nie wiem, zwrócić uwagi na jego wypowiedzi i wtedy - trzaskprask?
        Albo to, że używa wielu, naprawdę wielu ników i to nie w osobistej potrzebie, tylko żeby szkodzić, psuć, dręczyć.
        • siwa Re: Nie wiem juz jak zatytułować 20.01.11, 13:52
          Wyklikujcie go.
          Kto może niech podsyła linki. To dosyć płodny autor i nie wszystko w czambuł co pisze kwalifikuje się do cięcia.
          Ma dość egzotyczne poglądy, ale czasami broni ich w sposób dopuszczalny.
          • easz Re: Nie wiem juz jak zatytułować 20.01.11, 14:22

Ok, dzięki.
            Na agora@, czy do Ciebie bezpośrednio też można?
            • siwa Re: Nie wiem juz jak zatytułować 20.01.11, 14:28
              forum@agora.pl jest szybsze i skuteczniejsze, bo dyżurny jest zawsze.
              Do mnie (na gazetowe konto) można, ale staram się czasami nie pracować ;)
          • bene_gesserit Re: Nie wiem juz jak zatytułować 22.01.11, 20:06
            siwa napisała:

> Wyklikujcie go.
            > Kto może niech podsyła linki.

Ale podsylac linki, zeby je wycinac? Evita wycina. Problem w tym, ze forum jest zdominowane przez tego goscia, ktory ma duzo czasu, zapalu i ochoty na trollowanie, chociaz czasem broni swoich pogladow w sposob dopuszczalny, he he :(((

Coraz czesciej mam wrazenie, ze z FF zrobi sie taki sciek, jak z psychologii.
            • siwa Re: Nie wiem juz jak zatytułować 24.01.11, 10:16
              Wybacz, ale do tanga (i trollowania) potrzeba więcej niż jednej osoby.
              • easz Re: Nie wiem juz jak zatytułować 24.01.11, 10:44

Ależ my to wiemy. Tylko teraz tak - czy mimo to nic nie można? No bo co ma zrobić kto nie tańczy trolotanga?
                Albo - czy to warunek..? Jeśli będzie spełniony, to czy można liczyć na pomoc?
                Tylko pytam, bez złych intencji.
                • siwa Re: Nie wiem juz jak zatytułować 24.01.11, 11:11
                  Jeśli będzie naruszany regulamin, to możemy wycinać.
                  Jeśli nie będziecie reagowały na głupie prowokacje, to inicjator się naprawdę zniechęci.
                  Na pomoc możecie liczyć zawsze, ale przypominam, że Forum Feminizm, to nie forum dla feministek i może tam wejść ideologiczny przeciwnik i chcieć dyskutować.
                  Dopóki to się mieści w szeroko pojętych normach i regulaminie, nie ma powodu, żeby ingerować.
      • real_mayer Re: Nie wiem juz jak zatytułować 26.01.11, 20:49
        siwa napisała:

> Naprawdę forumowicze nie umieją sie powstrzymać od dyskutowania z trollem?
        > Poglądy ma głupie, ale nie wszystkie kwalifikujące się do kasowania.

Kurde żebyś, zawsze trzymała się tej zasady byłoby cudnie!
    • marouder.eu Tylko, ze widzi Pani, Easz... 20.01.11, 10:04
      ...Panie na FF wykonalyscie kawal pracy organicznej, alias pracy u podstaw!
      Trzeba bylo poczytac Jozina kilka lat temu, gdy jeszcze natura i kultura Pan nie oddzialala na niego tonizujaco w warstwie jezykowej i poznawczej!
      Jozin dzis, to panienka z bezkregowcem nad glowa oraz zielonym badylkiem w reku, gdy sie porowna te, ze tak powiem, jego okresy literackie.

Inna rzecz, ze naleza sie Paniom od niego kwiaty, perfumy, czekoladki oraz kilka butelek wina za te cokolwiek wymuszona edukacje.
      Ciekaw jestem, czy Jozin sie poczuwa? Co, Jozine?
      • easz Re: Tylko, ze widzi Pani, Easz... 20.01.11, 13:18

A Ty się poczuwasz, Marudo? To Ty zacząłeś, nie jesteś wcale lepszy, możesz sobie pozować.
        Jak to wspaniałe sumienie, z którym się zwykłeś obnosić?
        Pzdr.
        • marouder.eu Skromne moi??? 20.01.11, 16:39
          Zasadniczo moge sie do jednego poczuc, mianowicie do tego, ze uprzykrzylem Jozinowi pobyt na Aquanecie. Ten zas zareagowal kwerenda mojego uczestnictwa w forach portalu i zdecydowal sie zalegnac na FF.

Jesli wiec Panie planowalybyscie kiedys forumowe spotkanie w realu, chetnie zaopatrze je w wino:)
          • mateuszwierzbicki panie z Feminizmu plus skołowany przez nie Benek 27.01.11, 21:11
            organicznie nie potrafią sobie wyobrazic, że ktoś może miec inne niż one poglądy. Może nie wszystkie panie, ale większośc. Umyśliły sobie, że jak im coś nie pasuje, to będą wyklikiwac. A jak już zapytac je na przykład o stosunek feministek do depilacji, to białej gorączki dostają i biedny Benek z nimi! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka