reniatoja 04.06.04, 12:26 Sluchaj, jestes genialna w obsludze wyszukiwarki. Nigdy nie spotkalam osoby tak bieglej w wyszukiwaniu starych wpisow jak Ty. Pozostaje w podziwie, czekam na nastepne perelki z lamusa. Allowiu Ewo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuzetka1 Re: uklony dla Wuzetki 04.06.04, 17:23 Ojej tak sie ciesze Reniu, tak mi milo, na pewno ten dzien bedzie udany :). Kochana jestes naprawde :). Papatki WZ p.s wiesz obsluga wyszukiwarki nalezy do na tyle prostych czynnosci, ze chyba nie pozostaje poza twoim zasiegiem, tylko musisz sie MOCNO postarac :P Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: uklony dla Wuzetki 04.06.04, 18:38 wuzetka1 napisała: > > p.s wiesz obsluga wyszukiwarki nalezy do na tyle prostych czynnosci, ze chyba > nie pozostaje poza twoim zasiegiem, tylko musisz sie MOCNO postarac :P Obslugi moze nauczyc sie kazdy, nawet ja. Nie o tym pisalam. Ty masz dar, talent, charyzme. Ty wyszukiwarka potrafisz wyszukac najcenniejsze perelki tego forum. To sie albo ma, albo nie ma, tak jak piekny glos czy inteligencje na przyklad. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowicjuszka RENIA!!! IP: 5.5.* / 80.58.5.* 06.06.04, 02:21 Ty naprawde myslisz ze WZ to pajda??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: RENIA!!! 06.06.04, 10:58 Gość portalu: nowicjuszka napisał(a): > Ty naprawde myslisz ze WZ to pajda??? Ciekawa jestem skad nowicjuszka zna Pajde? Jakas taka zasiedziala ta nowicjuszka:> Odpowiedz Link Zgłoś