Dodaj do ulubionych

o oslej lawce - wersja zmodyfikowana

15.11.04, 12:41
a swoja droga szalenie interesujace, ze z oslej lawki znikaja niektore watki
poswiecone adminom, natomiast watki w ktorych lamie sie prawo sa skrzetnie tam
przechowywane:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=17619602&v=2&s=0
nigdy mnie nie przestanie zadziwiac poczucie humoru tutejszych decydentow.
Obserwuj wątek
    • messja i jeszcze o naszej kochanej maas 15.11.04, 12:51
      ktora mimo zapowiedzi jakos z forum nie chce calkiem odejsc:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=17601930
      • Gość: patience Partyzancka wojna uliczna? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 12:57
        Maas zeszla do podziemia?
        • messja Re: Partyzancka wojna uliczna? 15.11.04, 13:09
          Gość portalu: patience napisał(a):

> Maas zeszla do podziemia?

podobno jest teraz na kobiecie.
          • Gość: patience Re: Partyzancka wojna uliczna? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 13:14
            > podobno jest teraz na kobiecie.

Dokladnie teraz? W tej chwili?
            Co za szczegol z zycia portalu, o rany...
    • eela Re: i jeszcze o naszej kochanej maas 15.11.04, 13:19
      Messja, postaraj się przeczytać post Maas ze zrozumieniem. Gdybyś miała jeszcze
      jakieś wątpliwości to wyjaśniam, że Maas zapowiedziała w nim swoją działalnośc
      społeczną. Na Kobiecie jest jako AS. Mam nadzieję, że teraz pojęłaś?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=16509280&a=16509280
      • messja Re: i jeszcze o naszej kochanej maas 15.11.04, 13:25
        eela napisała:

> Messja, postaraj się przeczytać post Maas ze zrozumieniem. Gdybyś miała jeszcze
        >
        > jakieś wątpliwości to wyjaśniam, że Maas zapowiedziała w nim swoją działalnośc
        > społeczną. Na Kobiecie jest jako AS. Mam nadzieję, że teraz pojęłaś?
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=16509280&a=16509280

to moze eelu przytocz mi odpowiedni fragment z tej wypowiedzi w ktorym maas
        zapowiada, ze bedzie aesem, bo moze faktycznie cos przeoczylam.

to, ze jest napisane na forum kobieta, ze opiekuje sie nim maas, oznacza ni
        mniej ni wiecej, ze maas wlasnie tam wycina. nie wiem co sklania cie do wniosku,
        ze ktos moglby tego nie pojmowac, mam tylko nadzieje, ze nie oosbiste
        odsiwadczenia, bo to by znaczylo, ze niech ma co do ciebie duzo racji. droga eelu.
        • eela Re: i jeszcze o naszej kochanej maas 15.11.04, 13:29
          Przytaczam
          "Pozostaje na forum w roli juz bardziej spolecznej...". To chyba oczywiste o
          czym mówi.
          • messja Re: i jeszcze o naszej kochanej maas 15.11.04, 13:36
            eela napisała:

> Przytaczam
            > "Pozostaje na forum w roli juz bardziej spolecznej...". To chyba oczywiste o
            > czym mówi.

mowi tez "i prywatnej". dlatego nie wiem co dla ciebie jest takie oczywiste.
            moglo to znaczyc, ze postanowila robic tebe dajmy na to herbate od czasu do
            czasu by ten mial wiecej czasu na adminowanie. albo, ze jesienia zbiera liscie
            przed gmachem redakcji. albo, ze siedzi na jakims prywatnym forum i knuje w
            uzgodnieniu z adminami akcje typu "pozyteczny troll". ja tam nie mialam pojecia,
            ze szykuje sie na posadke aesa kobiety. pytanie tylko: skoro maas wiedziala,
            dlaczego wsytdzila sie powiedziec o tym wprost? chciala wyludzic pozegnania?
            • Gość: patience A co to jest 'pozyteczny troll'? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 13:40
              > mowi tez "i prywatnej". dlatego nie wiem co dla ciebie jest takie oczywiste.
              > moglo to znaczyc, ze postanowila robic tebe dajmy na to herbate od czasu do
              > czasu by ten mial wiecej czasu na adminowanie. albo, ze jesienia zbiera liscie
              > przed gmachem redakcji. albo, ze siedzi na jakims prywatnym forum i knuje w
              > uzgodnieniu z adminami akcje typu "pozyteczny troll".

Schizofrenia paranoidalna, ale tworcza. Moje gratulacje;)
              • messja Re: A co to jest 'pozyteczny troll'? 15.11.04, 13:47
                wybacz, ale nie chce mi sie tlumaczyc.

tutaj masz przyklad tfurczosci:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=17016498&a=17131261
                zreszta tebe chyba nalezaloby pytac na temat tych osob. mam jakies dziwne
                przeczucie, ze sie znaja.
            • eela Re: i jeszcze o naszej kochanej maas 15.11.04, 13:57
              Żegnała się jako adminka całego forum. Napisała wprost do osób rozumiejących
              posty. Nie martw się Massja, jak troche potrenujesz to i Ty będziesz czytać bez
              kłopotów z interpretacją.
              • messja Re: i jeszcze o naszej kochanej maas 15.11.04, 14:09
                eela napisała:

> Żegnała się jako adminka całego forum. Napisała wprost do osób rozumiejących
                > posty. Nie martw się Massja, jak troche potrenujesz to i Ty będziesz czytać bez
                >
                > kłopotów z interpretacją.

rozumiem, ze pewnych rzeczy nie jestes w stanie przskoczyc, skoro do ciebie
                napisala wprost (byc moze prywatnie) jakie ma plany na przyszlosc. przyznasz, ze
                w poscie do ktorego dalas link tego nie zrobila, a z osob ktore ja zegnaly tylko
                ja sie tak naprawde domyslilam, ze maas daleko nie odchodzi. o jej przyszlej
                funkcji aesa nikt jednak nie wspominal.

co do trenowania wogole - to od admnow nalezaloby sie raczej spodziewac by ci
                potrenowali udzielania jasnych, rzeczowych, powaznych, a przede wszystkim
                prawdziwych informacji. sprawa interpretacji wtedy pozostanie sprawa drugoplanowa.

co do trenowania w twoim wypadku: moze zamiast probowac wkladac szpile
                zlosliwosci - do czego wybitnych zdolnosci nie masz, moze wiecej uwagi
                nalezaloby poswiecic na pisanie bezbledne chociazby nicka adwersarza.
                to tylko sugestia.
    • messja Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana 15.11.04, 13:41
      gratulacje na rece adminow:

po kilku godzinach udalo im sie w koncu dostrzec i usuanc watek z oslej, ktory z
      cala pewnoscia lamal prawo, chociaz nie byl wymierzony w adminow. co za
      intelgencja i skutecznsc. byle tak dalej kochani, a nikt nie bedzie mial obaw by
      pisac z pracy.
      • Gość: bELBO Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:31
        A ty dalej walczysz?

Pozdrawiam:)
        • messja do belbo 24.11.04, 09:53
          Gość portalu: bELBO napisał(a):

> A ty dalej walczysz?
          >
          > Pozdrawiam:)

prosze, prosze - glos zza swiatow:)

co slychac?

pozdrawiam rowniez:)
          • Gość: Belbo Re:od belbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:56
            spox.. czas płynie.. latka lecą.. a to w krzyżu strayknie.. a to co innego..
            stary juz jestem:)

• messja Re:od belbo 24.11.04, 21:22
              Gość portalu: Belbo napisał(a):

> spox.. czas płynie.. latka lecą.. a to w krzyżu strayknie.. a to co innego..
              > stary juz jestem:)
              >

wiem. nie to co ja gdzie czas dziala na moja korzysc:)

ps.
              milo znowu cie poczytac:)
        • Gość: pollak Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:05
          Widać że jesteś mocno nietutejszy, bo gdybyś był tutejszy, wiedziałbyś że
          pozdrawianie Messji jest tutaj wysoce niepolityczne. Narażasz się anielującym i
          efdejocącym. W najlepszym razie dowiesz się że jesteś "gupi".
          • Gość: Belbo Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:59
            1. nietutejszy znaczy ?
            2. bycie niepolitycznym jest teraz modne
            3. a jak sie dowiem ze głupi jestem to co?.. praejme sie?
            • Gość: pozyteczny troll Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:41
              > 3. a jak sie dowiem ze głupi jestem to co?.. praejme sie?

niektórzy się przejmują. bardzo. głównie marchewunie które w tej grządce kwitną
              dnie całe.

;)
          • messja Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana 24.11.04, 21:27
            Gość portalu: pollak napisał(a):

> Widać że jesteś mocno nietutejszy, bo gdybyś był tutejszy, wiedziałbyś że
            > pozdrawianie Messji jest tutaj wysoce niepolityczne. Narażasz się anielującym i
            > efdejocącym. W najlepszym razie dowiesz się że jesteś "gupi".

belbo dal sobie rade swojego czasu z mario2 to i "mondrom opiniom" anielowatych
            sie zbytnio nie przejmie:)
            • Gość: Belbinka Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 07:57
              a co to mario2 to jakas gwiazda?

Dziwne rzeczy wypisujecie..
              • Gość: pollak Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:05
                Ja też nie wiem kto to. Widocznie tamci dwoje wiedzą.
                • jureek Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana 25.11.04, 10:09
                  Gość portalu: pollak napisał(a):

> Ja też nie wiem kto to. Widocznie tamci dwoje wiedzą.

I ja też wiem, Ten Mario2 to taki antyklerykał, że nawet K52 do pięt mu nie dorasta.
                  Jura
                  • Gość: pollak Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:27
                    Kretyn ma świra na tym punkcie. Jeszcze większe przegięcie oznacza jeszcze
                    większego świra.

Dobra, ale nie będę go tu obmawiał.

PS To pewnie też jest czerwony? ;)
                • Gość: xxx Re: o oslej lawce - wersja zmodyfikowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:20
                  To jakis swirniety chyba alpinista. Zawsze obrzucal wszystkich wyzwiskami
                  twierdzac ze ma do tego prawo bo kiedys, gdzies-tam reprezentowal Badziewland.
                  Organizowal nagonki i pastwil sie nad ofiarami morlanie. Poniewaz kumplowal sie z
                  maas, to dopuki mu sie nie znudzilo i sam nie przestal, to wszystko uchodzilo mu na
                  sucho. "Zarzadzal" chyba Towarzyskim. A! I awsze na koniec obrzucania
                  wyzwiskami stwierdzal ze jego "przeciwnik" jest nienormalny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka