Dodaj do ulubionych

Po prostu...swietne

26.12.25, 13:16
W czwartek, 25 12 2025r. , z Forum Swiat, zniknal moj watek "Po prostu...swietne".
Bardzo prosze wytlumaczyc to tajemnicze znikniecie i prosze o przywrocenie watku.

"Po prostu...swietne
senioryta13 24.11.25, 01:59
slowa sa zbedne

www.youtube.com/watch?v=t-Q3ADnJKpY"
Obserwuj wątek
    • senioryta13 Re: Po prostu...swietne 30.12.25, 14:18
      senioryta13 napisał:

> W czwartek, 25 12 2025r. , z Forum Swiat, zniknal moj watek "Po prostu...swietn
      > e".
      > Bardzo prosze wytlumaczyc to tajemnicze znikniecie i prosze o przywrocenie wat
      > ku.
      >
      > "Po prostu...swietne
      > senioryta13 24.11.25, 01:59
      > slowa sa zbedne
      >
      > <a href="www.youtube.com/watch?v=t-Q3ADnJKpY"" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=t-Q3ADnJKpY"</a>

Ponawiam prosbe o przywrocenie mojego watku
      na FS.
      "Po prostu...swietne'
      Dziekuje.
    • bagienny Re: Po prostu...swietne 30.12.25, 14:42
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
      • senioryta13 Re: Po prostu...swietne 30.12.25, 14:59
        bagienny napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html

W watku bylo ponad 20 niewinnyvh postow, funkcjonowal fajnie ponad 2 tygodnie (?) bez zadnego problemu.
        Od kiedy to, JEDEN post , niezgodny z waszym regulaminem, potrafi wyeliminowac caly watek?
        Skasujcie ten 1 post, jak to zawsze robiliscie i przywroccie ten fajny, watek.
        Bardzo prosze pofatygowac sie i sprawdzic.
        • taki-sobie-nick Re: Po prostu...swietne 30.12.25, 19:49
          senioryta13 napisał:

i przywroccie ten fajny, watek.

Przecinek zbędny.
        • senioryta13 Re: prosze o watek 31.12.25, 13:43

> W watku bylo ponad 20 niewinnyvh postow, funkcjonowal fajnie ponad 2 tygodnie
          > (?) bez zadnego problemu.
          > Od kiedy to, JEDEN post , niezgodny z waszym regulaminem, potrafi wyeliminowac
          > caly watek?
          > Skasujcie ten 1 post, jak to zawsze robiliscie i przywroccie ten fajny, watek.
          >
          > Bardzo prosze pofatygowac sie i sprawdzic.

Ja ponawiam moja prosbe o przywrocenie watku.
          Bagienny, twierdze, ze nawet nie pofatygowales sie, aby zajrzec i sprawdzic, czy watek rzeczywiscie nalezy skasowac. Tam nic nie ma, poza piosenkami, prosze sie nie zaslaniac regulaminem, w tym przypadku nie sprawdzil sie.

• taki-sobie-nick Re: prosze o watek 01.01.26, 23:31
            Udzielił ci skandalicznie wymijającej odpowiedzi, która brzmi właściwie "twój wątek został usunięty, bo może to, może tamto, a może jeszcze coś innego".

Cytowanie jej jest okazaniem userowi, że mamy władzę, zatem nie zajmiemy się jego sprawą, bo nam się nie chce.

• senioryta13 Re: Po prostu...swietne 08.01.26, 17:02
        bagienny napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html

I co stchorzyles? I za kare usunales wszystkie moje watki I posty?
        Nie zaslaniaj sie regulaminem, w tym przypadku niestety zadzialala czysta zlosliwosc.
        Wczesniej mozna bylo przeczytac, ze wiadomosc.... teraz znika bez sladu caly watek I pojedyncze posty.
        Komentarze pod waszymi artykulami to juz sciek, ale nadal sa tolerowane, oby tylko zgadzaly sie z wasza narracja.
        Wstretne jest to co robicie, no ale nikt wam nie podskoczy.

• bagienny Re: Po prostu...swietne 09.01.26, 10:04
          Przykro mi, że odniosłaś takie wrażenie, ale nie skupiam na Tobie swojej uwagi. Nie mam Cię oznaczonej w zakładce 'znajomi' jako przyjaciel ;)

W nagłówku tego forum widnieje poniższa informacja.

Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@grupagazeta.pl. Nie tu!

Dlaczego skasowano Twój post? Przeczytaj

Moderator działa w oparciu o regulamin i zasady netykiety. Jego zadaniem jest reagowanie na zgłoszenia i dbałość o to, by treści publikowane w serwisie były zgodne z obowiązującymi zasadami. Moderator nie kieruje się sympatiami ani antypatiami wobec użytkowników, a opinie na jego temat nie mają wpływu na podejmowane decyzje. Pamiętaj jednak – moderator to też człowiek, może się pomylić. W takim przypadku masz możliwość odwołania się od decyzji moderacji.

Jeżeli uważasz, że Twoje wpisy zostały niesłusznie usunięte napisz proszę na adres forum@grupagazeta.pl Każde zgłoszenie jest rozpatrywane indywidualnie, z należytą uwagą, a nie na podstawie emocji czy osobistych ocen.
          • senioryta13 Re: Po prostu...swietne 09.01.26, 12:09
            bagienny napisał:

> Dlaczego skasowano Twój post? Przeczytaj
            > [/i]
            > Moderator działa w oparciu o regulamin i zasady netykiety. Jego zadaniem jest r
            > eagowanie na zgłoszenia i dbałość o to, by treści publikowane w serwisie były z
            > godne z obowiązującymi zasadami. Moderator nie kieruje się sympatiami ani antyp
            > atiami wobec użytkowników, a opinie na jego temat nie mają wpływu na podejmowan
            > e decyzje. Pamiętaj jednak – moderator to też człowiek, może się pomylić. W tak
            > im przypadku masz możliwość odwołania się od decyzji moderacji.

Dzieki, za odzew, ja rowniez usnioslam sie, kiedy odkrylam , ze teraz WSZYSTKIE moje watki zostaly usuniete, prawdopodobnie dlatego, ze nie bylo zadnej reakcji z waszej strony, wiec ta osoba, osmielona tym, wyciela WSZYSTKIE moje watki. Potrafisz to zrozumiec ? Watki dobrze sie mialy przez np. miesiac, az tu, jednego dnia nagle zniknely, tylko zlosliwoscia danej osoby mozna to tlumaczyc. Pytanie, kto to zrobil???
            Sprawa sprzed roku, bardzo prosze zajrzyj ponizej.

forum.gazeta.pl/forum/w,654,178275807,178275807,Dyskryminacja_na_Forum_Swiat.html?t=1767956175#p179676324

• senioryta13 Re: Po prostu...swietne 14.01.26, 15:23
            bagienny napisał:
            > Jeżeli uważasz, że Twoje wpisy zostały niesłusznie usunięte napisz proszę na ad
            > res forum@grupagazeta.pl Każde zgłoszenie jest rozpatrywane indywidualnie, z na
            > leżytą uwagą, a nie na podstawie emocji czy osobistych ocen.

ja pisalam juz do was z mojej poczty i moje dane TA osoba (wykrywacz-klamstw) upubliczniala!!!!!
            Wiecie juz o problemie, niech ta grupa wreszcie zajmie sie ta sprawa.
            Prosze, przekaz moja prosbe tej grupie.
            Dziekuje.
            • bagienny Re: Po prostu...swietne 15.01.26, 08:08
              Napisz do nas na wskazany wcześniej adres.
              Użytkownicy nie mają dostępu do skrzynki forumowej.
              Jeżeli masz pytania odnośnie moderacji Twoich wpisów napisz na adres forum@grupagazeta.pl
              • senioryta13 Re: Po prostu...swietne 16.01.26, 14:31
                bagienny napisał:

> Napisz do nas na wskazany wcześniej adres.
                > Użytkownicy nie mają dostępu do skrzynki forumowej.
                > Jeżeli masz pytania odnośnie moderacji Twoich wpisów napisz na adres forum@grup
                > agazeta.pl

Mam taka nadzieje, ze uzytkownicy nie maja dostepu do skrzynki forumowej, ale moga miec przyjaciol.
                Poza tym, ja nie korzystalam z waszej skrzynki, bo takiej nie mam, uzylam mojej prywatnej poczty.
                I ktos, po nitce do klebka, odkryl moje dane , a wykrywacz -klamstw, je publikowal. Widocznie dostal bana na rok, przez kasie i po roku zaczyna ponownie usuwac moje posty i watki (te wszystkie zniknely).
                Dziwne, ze to wszystko dzieje sie za waszymi plecami, nie macie wplywu na to? Wystarczy tylko sprawdzic, mysle, ze to nie powinien byc problem. Mam nadzieje, ze podacie mi, kto za tym stoi?

• senioryta13 Re: Po prostu...swietne 16.01.26, 14:35
                  a tak nawiasem mowiac, ten watek powinien byc od razu przywrocony na FS, tam sa tylko stare piosenki, ktore wszyscy lubili, wiec po co zwlekac az tak dlugo? Cala komisja musi sie az zebrac?
                  • senioryta13 Re: Po prostu...swietne 29.01.26, 16:39
                    senioryta13 napisał:

> a tak nawiasem mowiac, ten watek powinien byc od razu przywrocony na FS, tam sa
                    > tylko stare piosenki, ktore wszyscy lubili, wiec po co zwlekac az tak dlugo?
                    > Cala komisja musi sie az zebrac?

Zapraszam wszystkich do tego watku, jak tylko zostanie przywrocony .
                    • wybitniemondry Re: Po prostu...swietne 29.01.26, 16:44
                      senioryta13 napisał:

> Zapraszam wszystkich do tego watku, jak tylko zostanie przywrocony .

Daj link do tego wątku.
                      • senioryta13 Re: Po prostu...swietne 30.01.26, 12:49
                        wybitniemondry napisał:

> senioryta13 napisał:
                        >
                        > > Zapraszam wszystkich do tego watku, jak tylko zostanie przywrocony .
                        >
                        > Daj link do tego wątku.

sorry, jeszcze nie zostal przywrocony, sama jestem ciekawa, dlaczego zostal usuniety, byly tam takie rozne, mile 'starocie'.
                        Watki o sporcie maja sie dobrze, ale piosenki juz nie, tylko zlosliwoscia mozna to wytlumaczyc.
                        (Watek byl na FS pod tym samym tytulem)
          • taki-sobie-nick Re: Po prostu...swietne 17.01.26, 21:07
            bagienny napisał:

> Przykro mi, że odniosłaś takie wrażenie, ale nie skupiam na Tobie swojej uwagi.
            > Nie mam Cię oznaczonej w zakładce 'znajomi' jako przyjaciel ;)

Za kpiny z userów płacą wam dodatkowo czy jest to obowiązek służbowy?

>
            > W nagłówku tego forum widnieje poniższa informacja.
            >
            > Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@grupagazeta.p
            > l. Nie tu!
            >
            > Dlaczego skasowano Twój post? Przeczytaj
            >

> Moderator działa w oparciu o regulamin i zasady netykiety. Jego zadaniem jest r
            > eagowanie na zgłoszenia i dbałość o to, by treści publikowane w serwisie były z
            > godne z obowiązującymi zasadami. Moderator nie kieruje się sympatiami ani antyp
            > atiami wobec użytkowników

... a jedynie linią programową gazety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka