negativum 16.01.26, 17:16 Człowieka z serduszkiem… forum.gazeta.pl/forum/w,28,179696193,179696193,Sluszna_linie_ma_nasza_wladza_.html?p=179696671 czy można mu odpisywać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachow 16.01.26, 23:42 negativum napisał: > czy można mu odpisywać czy nie? Nie, ale można zgłosić problem klikając "Zgłoś". Będziesz miał czyste sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachow 17.01.26, 00:31 wariant_b napisał: > negativum napisał: > > > czy można mu odpisywać czy nie? > > Nie, ale można zgłosić problem klikając "Zgłoś". > Będziesz miał czyste sumienie. Mnie to zwisa, ale są takie posty. Człek na forach publicznych sporo wie. I temu powinny służyć te fora. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachow 17.01.26, 00:36 negativum napisał: > Mnie to zwisa, ale są takie posty. Dlatego proponuję "Zgłoś", bo nie działa. No, chyba że ktoś inny też zgłosi ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Off topic językowy 16.01.26, 23:57 W stanie. Być w stanie [mianownik: stan] pozwalającym na coś. "Wstanie" to czas przyszły od czasownika "wstać". Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zachowanie 17.01.26, 00:39 taki-sobie-nick napisała: > W stanie. Być w stanie [mianownik: stan] pozwalającym na coś. > > "Wstanie" to czas przyszły od czasownika "wstać". Teraz w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 00:41 negativum napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > > W stanie. Być w stanie [mianownik: stan] pozwalającym na coś. > > > > "Wstanie" to czas przyszły od czasownika "wstać". > > Teraz w porządku? Tak, teraz dobrze. > > Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 12:16 Jestem dyslektykiem. Czy mnie należy ukamieniować? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 20:07 > Czy mnie należy ukamieniować? > Jak mnie irytuje takie nadużywanie słów. I NIE, nadużywanie słów nie ma związku z dysleksją. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 20:19 taki-sobie-nick napisała: > > > Czy mnie należy ukamieniować? > > > Jak mnie irytuje takie nadużywanie słów. > > I NIE, nadużywanie słów nie ma związku z dysleksją. ale odstęp już cię bulwersuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 20:38 > > ale odstęp już cię bulwersuje :) Owszem, i co z tego? Bulwersuje mnie on też w 200 innych przypadkach, niemających nic wspólnego z żadną dysleksją. Przypominam, że NIE MASZ napisane na czole (ani w sygnaturce), że jesteś dyslektykiem, więc skąd forum ma wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 18.01.26, 03:18 taki-sobie-nick napisała: > > > > > ale odstęp już cię bulwersuje :) > > Owszem, i co z tego? > > Bulwersuje mnie on też w 200 innych przypadkach, niemających nic wspólnego z ża > dną dysleksją. > > Przypominam, że NIE MASZ napisane na czole (ani w sygnaturce), że jesteś > dyslektykiem, więc skąd forum ma wiedzieć? Ludzie, którzy mnie znają od lat o tym wiedzą. Staram się pisać poprawnie, ale czasami mi się zdarza. Nie jest to wielki problem. Jak ktoś ma problem to prosi o napisanie tego drugi raz. Chyba, że to Stefan IV. On pisze wierszyki. Twierdzi, że Wrocław czy Kraków nigdy nie należały do Hanzy :) Kraków z tego co pamiętam przestąpił ponownie w 2002 roku. Wrocław był Hanzie w XV wieku, Ale go wywalono za targi z Wenecją. Zbyt dużo zarabiał. Ca. 18 tysięcy grzywien, w czasie gdy Poznań czy Kraków podchodziły li tylko pod 1000 grzywien rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 18.01.26, 20:05 > > Ludzie, którzy mnie znają od lat o tym wiedzą. Staram się pisać poprawnie, ale > czasami mi się zdarza. Dobra, jak nie zapomnę, to nie będę się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 20:40 > > I NIE, nadużywanie słów nie ma związku z dysleksją. > > ale odstęp już cię bulwersuje :) > > Dla mnie to nie jest kwestia odstępu, ale błędu gramatycznego. Przy założeniu, że rozmówca nie ma dysleksji - a wszak nie poinformował mnie o niej z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 21:14 taki-sobie-nick napisała: > > > > I NIE, nadużywanie słów nie ma związku z dysleksją. > > > > ale odstęp już cię bulwersuje :) > > > > Dla mnie to nie jest kwestia odstępu, ale błędu gramatycznego. Przy założ > eniu, że rozmówca nie ma dysleksji - a wszak nie poinformował mnie o niej z gór > y. Zawsze taką miałem :) Potem się wyjaśniło guz w mózgu 6x6x6 cm. Według medyków nie powinienem żyć. Ale żyje i karmię się krwią moderacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 18.01.26, 22:41 Szalejesz kolego. Fakt kto Cię nie zna to myśli, że piszesz od rzeczy. Ale faktycznie powinieneś nie żyć. A tu psikus. Mądry facet. Akademicki nauczyciel. Co nie ma łatwo w życiu. Za ten ban moderacja mocno Cię skrzywdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 18.01.26, 23:49 boggi_dan napisał: > Szalejesz kolego. Fakt kto Cię nie zna to myśli, że piszesz od rzeczy. Ale fak > tycznie powinieneś nie żyć. A tu psikus. Mądry facet. Akademicki nauczyciel. Co > nie ma łatwo w życiu. Za ten ban moderacja mocno Cię skrzywdziła. "Pies mu mordę lizał" :) Faktycznie nie powinienem żyć od ponad 50 lat. Żyję i mam się dobrze. Choć ciężko z tym. Nikt wrażliwy nie ma łatwo. Bierze się wszystko na klatę. Każdego dnia się budzisz i masz tę świadomość, że czyjś los zależy od twego nastroju. To wypala. Nie jestem bezmyślnym, wściekłym Herr Donaldem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachow 19.01.26, 09:27 Ten wpis został usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś