Dodaj do ulubionych

Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachowanie…

16.01.26, 17:16
Człowieka z serduszkiem…

forum.gazeta.pl/forum/w,28,179696193,179696193,Sluszna_linie_ma_nasza_wladza_.html?p=179696671
czy można mu odpisywać czy nie?
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachow 16.01.26, 23:42
      negativum napisał:

> czy można mu odpisywać czy nie?

Nie, ale można zgłosić problem klikając "Zgłoś".
      Będziesz miał czyste sumienie.
      • negativum Re: Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachow 17.01.26, 00:31
        wariant_b napisał:

> negativum napisał:
        >
        > > czy można mu odpisywać czy nie?
        >
        > Nie, ale można zgłosić problem klikając "Zgłoś".
        > Będziesz miał czyste sumienie.

Mnie to zwisa, ale są takie posty.
        Człek na forach publicznych sporo wie. I temu powinny służyć te fora.
        • wariant_b Re: Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachow 17.01.26, 00:36
          negativum napisał:

> Mnie to zwisa, ale są takie posty.

Dlatego proponuję "Zgłoś", bo nie działa.
          No, chyba że ktoś inny też zgłosi ten problem.
    • taki-sobie-nick Off topic językowy 16.01.26, 23:57
      W stanie. Być w stanie [mianownik: stan] pozwalającym na coś.

"Wstanie" to czas przyszły od czasownika "wstać".
      • negativum Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zachowanie 17.01.26, 00:39
        taki-sobie-nick napisała:

> W stanie. Być w stanie [mianownik: stan] pozwalającym na coś.
        >
        > "Wstanie" to czas przyszły od czasownika "wstać".

Teraz w porządku?
        • taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 00:41
          negativum napisał:

> taki-sobie-nick napisała:
          >
          > > W stanie. Być w stanie [mianownik: stan] pozwalającym na coś.
          > >
          > > "Wstanie" to czas przyszły od czasownika "wstać".
          >
          > Teraz w porządku?

Tak, teraz dobrze.
          >
          >
          • negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 12:16
            Jestem dyslektykiem.
            Czy mnie należy ukamieniować?
            • taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 20:07

> Czy mnie należy ukamieniować?
              >
              Jak mnie irytuje takie nadużywanie słów.

I NIE, nadużywanie słów nie ma związku z dysleksją.
              • negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 20:19

>
                > > Czy mnie należy ukamieniować?
                > >
                > Jak mnie irytuje takie nadużywanie słów.
                >
                > I NIE, nadużywanie słów nie ma związku z dysleksją.

ale odstęp już cię bulwersuje :)
                • taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 20:38

>
                  > ale odstęp już cię bulwersuje :)

Owszem, i co z tego?

Bulwersuje mnie on też w 200 innych przypadkach, niemających nic wspólnego z żadną dysleksją.

Przypominam, że NIE MASZ napisane na czole (ani w sygnaturce), że jesteś dyslektykiem, więc skąd forum ma wiedzieć?
                  • negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 18.01.26, 03:18

>
                    > >
                    > > ale odstęp już cię bulwersuje :)
                    >
                    > Owszem, i co z tego?
                    >
                    > Bulwersuje mnie on też w 200 innych przypadkach, niemających nic wspólnego z ża
                    > dną dysleksją.
                    >
                    > Przypominam, że NIE MASZ napisane na czole (ani w sygnaturce), że jesteś
                    > dyslektykiem, więc skąd forum ma wiedzieć?

Ludzie, którzy mnie znają od lat o tym wiedzą. Staram się pisać poprawnie, ale czasami mi się zdarza.
                    Nie jest to wielki problem. Jak ktoś ma problem to prosi o napisanie tego drugi raz. Chyba, że to Stefan IV. On pisze wierszyki. Twierdzi, że Wrocław czy Kraków nigdy nie należały do Hanzy :)
                    Kraków z tego co pamiętam przestąpił ponownie w 2002 roku. Wrocław był Hanzie w XV wieku, Ale go wywalono za targi z Wenecją. Zbyt dużo zarabiał. Ca. 18 tysięcy grzywien, w czasie gdy Poznań czy Kraków podchodziły li tylko pod 1000 grzywien rocznie.
                    • taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 18.01.26, 20:05

>
                      > Ludzie, którzy mnie znają od lat o tym wiedzą. Staram się pisać poprawnie, ale
                      > czasami mi się zdarza.

Dobra, jak nie zapomnę, to nie będę się czepiać.
                • taki-sobie-nick Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 20:40

> > I NIE, nadużywanie słów nie ma związku z dysleksją.
                  >
                  > ale odstęp już cię bulwersuje :)
                  >
                  > Dla mnie to nie jest kwestia odstępu, ale błędu gramatycznego. Przy założeniu, że rozmówca nie ma dysleksji - a wszak nie poinformował mnie o niej z góry.
                  • negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 17.01.26, 21:14

>
                    > > > I NIE, nadużywanie słów nie ma związku z dysleksją.
                    > >
                    > > ale odstęp już cię bulwersuje :)
                    > >
                    > > Dla mnie to nie jest kwestia odstępu, ale błędu gramatycznego. Przy założ
                    > eniu, że rozmówca nie ma dysleksji - a wszak nie poinformował mnie o niej z gór
                    > y.

Zawsze taką miałem :) Potem się wyjaśniło guz w mózgu 6x6x6 cm. Według medyków nie powinienem żyć. Ale żyje i karmię się krwią moderacji :)
                    • boggi_dan Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 18.01.26, 22:41
                      Szalejesz kolego. Fakt kto Cię nie zna to myśli, że piszesz od rzeczy. Ale faktycznie powinieneś nie żyć. A tu psikus. Mądry facet. Akademicki nauczyciel. Co nie ma łatwo w życiu. Za ten ban moderacja mocno Cię skrzywdziła.
                      • negativum Re: Czy moderacja jest w stanie wytłumaczyć zacho 18.01.26, 23:49
                        boggi_dan napisał:

> Szalejesz kolego. Fakt kto Cię nie zna to myśli, że piszesz od rzeczy. Ale fak
                        > tycznie powinieneś nie żyć. A tu psikus. Mądry facet. Akademicki nauczyciel. Co
                        > nie ma łatwo w życiu. Za ten ban moderacja mocno Cię skrzywdziła.

"Pies mu mordę lizał" :)
                        Faktycznie nie powinienem żyć od ponad 50 lat. Żyję i mam się dobrze. Choć ciężko z tym.
                        Nikt wrażliwy nie ma łatwo. Bierze się wszystko na klatę. Każdego dnia się budzisz i masz tę świadomość, że czyjś los zależy od twego nastroju. To wypala. Nie jestem bezmyślnym, wściekłym Herr Donaldem.
    • kasi.aa Re: Czy moderacja jest wstanie wytłumaczyć zachow 19.01.26, 09:27
      Ten wpis został usunięty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka