Dodaj do ulubionych

Dyskryminacja na Forum Swiat-2

21.01.26, 21:39
Od 4 tygodnii monituje juz, ze moje watki tajemniczo znikaja z FS.
Wszystkie zniknely, tak jakby w ogole nie istnialy i to bez zadnego wyjasnienia.
Moje posty rowniez znikaja. Jak dlugo jeszcze bedziecie lekcewazyc forumowiczow?
Ponizej zamieszczam linki do mojej prosby, ktora zlekcewazyliscie, jak dlugo jeszcze????????????????????
Do jednego watka 'Usuwanie postow" nikt nawet nie raczyl zajrzec, Kasia sie tu oczywiscie krecila, ale ostroznie omijala. Bagienny podawal jakis adres do grupy. Kto grasuje za waszymi plecami????
Dzisiaj zniknal moj watek o Davos 2026r.. Czekam na przywrocenie wszystkich moich watkow.

forum.gazeta.pl/forum/w,654,179638829,179638829,Po_prostu_swietne.html
forum.gazeta.pl/forum/w,654,179673822,179673822,Usuwanie_postow_i_watkow.html
forum.gazeta.pl/forum/w,654,178275807,178275807,Dyskryminacja_na_Forum_Swiat.html
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 21.01.26, 22:06
      Regulamin mówi:

7.2. Reklamacje dotyczące usług, o których mowa w Regulaminie (w tym dotyczące realizacji przez Gazeta.pl uprawnień polegających na blokowaniu lub usuwaniu treści zamieszczanych przez Użytkowników lub blokowaniu dostępu do usług w obrębie Serwisów Internetowych) prosimy zgłaszać pocztą elektroniczną na adres: dyrekcja_portalu@grupagazeta.pl , pomoc@grupagazeta.pl lub na piśmie na adres Gazeta.pl (Gazeta.pl sp. z o.o., ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa). Gazeta.pl rozpatrzy reklamację i udzieli odpowiedzi w terminie 14 (czternastu) dni od dnia jej otrzymania. Odpowiedź na reklamację zostanie wysłana na adres składającego reklamację wskazany w reklamacji, przy czym Użytkownik może podać Gazeta.pl także inny adres, na który zostanie wysłana odpowiedź na reklamację.

Przy okazji zgłoś, że twoje prawo do reklamacji jest wbrew przepisom ograniczane,
      gdyż takowe decyzje i ich uzasadnienie nie są przekazywane użytkownikom forum.
      Jak się skutecznie odwoływać od decyzji, skoro jej treści i uzasadnienia nie znamy?

• taki-sobie-nick Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 22.01.26, 00:11
      Kasia.a pisała "pracujemy", a także "pracujemy, nie gadamy", ale jeśli pracują, to z pewnością NIE NA TYM FORUM.

Kasia.a wpada coraz rzadziej i jak po ogień. Bęc, obejrzeć ze dwa ostatnie wątki, wpisać się i wylecieć.

Czasem usunie spam. A czasem nie.

Zdaje się, że kontakt z użytkownikami jest W OSTATNIM PUNKCIE NA LIŚCIE PRIORYTETÓW ADMINISTRACJI.
    • bagienny Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 22.01.26, 16:05
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
      • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 22.01.26, 16:26

Zadnego slowa, tylko najprosciej jest wyslac regulamin, ktory juz mi kiedys wyslales. Ja zapewniam, ze jestem w zgodzie z waszym regulaminem. Czy pofatygowales sie sam, aby zobaczyc/przeczytac usuniete watki? Po co w takim razie jest to forum o moderacji? Na FS nie ma moderatora i ty o tym wiesz. Pol roku moje watki mialy sie dobrze, az nagle wszystkie zniknely. Nie zainteresowalo cie nawet , dlaczego???

Twoj regulamin NIC nie wspomina o takim przypadku. Wiec jak to jest? B. prosze o wyjasnienie i ich przywrocenie.
        Czy mam zaczac podejrzewac, ze jestescie w zmowie z osoba ktora usuwa moje watki i posty? Naprawde nic was nie obchodzi prosba forumowicza? Wykazujecie ZERO zainteresowania aby te wasz regulamin wspolpracowal z forumowiczami.

• bagienny Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 22.01.26, 16:31
          Informuję po raz kolejny, że nie informujemy na forum o usuniętych wpisach. W tym celu należy napisać na adres forum@grupagazeta.pl lub na adres pomoc@grupagazeta.pl

Pod linkiem, który wkleiłem nie znajduje się regulamin, tylko informacja co należy zrobić. Poniżej treść z linku forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html

Dlaczego moja wypowiedź została skasowana?

Wypowiedź musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów. W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło.
          Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@grupagazeta.pl lub do administratorów społecznych danego forum.
          • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 22.01.26, 16:43
            bagienny napisał:

> Informuję po raz kolejny, że nie informujemy na forum o usuniętych wpisach. W t
            > ym celu należy napisać na adres forum@grupagazeta.pl lub na adres pomoc@grupaga
            > zeta.pl
            >
            > Pod linkiem, który wkleiłem nie znajduje się regulamin, tylko informacja co należy zrobić. Poniżej treść z linku forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
            >
            > Dlaczego moja wypowiedź została skasowana?
            >
            > Wypowiedź musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mo
            > cno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o i
            > le ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, c
            > hcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów. W przypadku rażących
            > naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z
            > okresu, w którym naruszanie wystąpiło.
            > Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych
            > wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@grupagazeta.
            > pl
            lub do administratorów społecznych danego forum.

Dlaczego osobiscie nie zainteresowales sie?
            Kto jest moderatorem na FS?
            Jezeli nie ma moderatora, kto w takim razie usuwa watki? Powtorze, Pol roku watki mialy sie dobrze, jednego dnia zniknely. Dlaczego?
          • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 22.01.26, 17:17
            bagienny napisał:

> Informuję po raz kolejny, że nie informujemy na forum o usuniętych wpisach. W t
            > ym celu należy napisać na adres forum@grupagazeta.pl lub na

....ale przywracacie usuniete watki i posty.
            Mozesz publicznie nie informowac , kto za tym stoi, usuwa, ale watki i posty mozesz przywrocic.
            Co sie stalo z informacja, ze z usunietym postem pojawiala sie informacja: 'wiadomosc..... itd. post sprzeczny z regulaminem'. Moje posty znikaja bez sladu.
            • wariant_b Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 22.01.26, 19:56
              senioryta13 napisał:

Zacznijmy jeszcze raz:
              Oprogramowanie forum nie spełnia wymagań ustawowych i musi zostać poprawione.

W szczególności użytkownik nie jest informowany o podjętych decyzjach administracyjnych,
              co w oczywisty sposób ogranicza jego prawo do reklamacji gwarantowane Regulaminem.

Każda taka decyzja powinna być rejestrowana w systemie (a nie jest i w razie reklamacji
              administracja musi doraźnie wymyślać uzasadnienie) i przekazywana osobie zainteresowanej
              choćby w postaci maila (lepiej - komunikatu ekranowego wymagającego potwierdzenia).
              Częściowym rozwiązaniem jest również ujawnianie treści skasowanych postów ich autorowi.

Zażalenia w sprawie działania administracji forum (§ 7.2) powinny być kierowane na adres:
              dyrekcja_portalu@grupagazeta.pl, a więc instancji, która kontroluje działanie administracji.
              Kierowanie reklamacji na działanie administracji do tejże administracji jest mało skuteczne.

Brak regulacji prawnych dotyczących wprowadzenia DSA w Polsce zapewne opóźni konieczne zmiany
              (co nie zmienia faktu, że obowiązują one wszystkich właścicieli serwisów internetowych w UE).
              Obecny stan narusza również uregulowane krajowo prawa konsumenta, co można zgłosić do UOKiK.

> Mozesz publicznie nie informowac , kto za tym stoi, usuwa, ale watki i posty mozesz przywrocic.

Przypomnę tylko, że w związku z wielokrotnym łamanie regulaminu (§ 10.6) administracja ma prawo
              zablokować ci możliwość pisania i zakładania wątków na forach gazety i powinna z niej skorzystać.
              Jest możliwość zablokowania korzystania w forów wrażliwych (Kraj, Świat, Nauka, Religia, Psychologia itp.).
              • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2- to juz miesiac 22.01.26, 20:32
                wariant_b napisał:

> Przypomnę tylko, że w związku z wielokrotnym łamanie regulaminu (§ 10.6) admini
                > stracja ma prawo
                > zablokować ci możliwość pisania i zakładania wątków na forach gazety i powinna
                > z niej skorzystać.
                > Jest możliwość zablokowania korzystania w forów wrażliwych (Kraj, Świat, Nauka,
                > Religia, Psychologia itp.).

Widze, ze nie rozumiesz tego o czym pisze. Watki byly przez POL roku
                (nie sprawdzalam wczesniejszych czy jeszcze sa) I mialy sie b. dobrze, zadnej wiadomosci od cenzora/administratora. Raptem JEDNEGO DNIA WSZYSTKIE sie ulotnily, bez zadnej informacji z ich strony.
                Powinni napisac cokolwiek , dlaczego to robia. Zaslaniajac sie w tym przypadku jakims regulaminem jest po prostu smieszne, a taka otrzymalam pierwsza odpowiedz, abym sobie poczytala. Wiem co pisalam I co moge pisac.

Dlaczego wszystko musi odbywac sie za zamknietymi drzwiami, a to juz pachnie konspiracja. Podejrzewam, ze Kasia I bagienny wspolpracuja z tajemnicza/ tchorzliwa osoba, obecnie razem. Widze, ze tu trzeba dobrego prawnika, aby rozwiklac ta glupia sprawe, ktora jest ponad ich sily. Sami nie znaja regulaminu, ot co.

• wariant_b Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2- to juz miesia 23.01.26, 09:05
                  senioryta13 napisał:

> Widze, ze nie rozumiesz tego o czym pisze.

Ani ty nie rozumiesz tego, o czym ja piszę. Moderator jest operatorem modułu moderacji
                  i może robić tylko to, na co pozwala mu oprogramowanie. Może zaznaczyć post/wątek
                  i wybrać kasowanie lub ocenzurowanie (pojedynczo lub wraz z gałązką odpowiedzi).
                  Nie ma przymusu podania uzasadnienia w oparciu o Regulamin (wskazania podpunktu).
                  Nie ma rejestracji podjętych decyzji moderatorskich np. w formie osobnej bazy danych.
                  Nie ma w oprogramowaniu możliwości powiadomienia użytkownika o podjętej decyzji.
                  Więc wrażenie totalnego chaosu moderacji i braku współpracy z użytkownikiem mamy gratis.

> Watki byly przez POL roku (nie sprawdzalam wczesniejszych czy jeszcze sa) I mialy sie b. dobrze,
                  > zadnej wiadomosci od cenzora/administratora.

Wiadomości nie ma, bo system jej nie generuje. To nie jest kwestia złej lub dobrej woli admina.
                  Niby mógłby samodzielnie napisać do użytkownika maila z informacją redagując własny tekst,
                  ale jest to czasochłonne więc nie wykona innych czynności - na przykład nie przeczyta i obsłuży
                  innych zgłoszeń, więc dla użytkowników zgłoszenia mailowe to zwykle "pisanie na Berdyczów".

Ale to nie jest temat na dyskusję na tym forum - skasowanych wątków i postów nikt poza
                  administracją forum nie widzi i nie może się wypowiedzieć na temat sensowności ingerencji.

Mnie masowe kasowanie nasuwa skojarzenie, że zrobił to ktoś z nieaktualną wiedzą na temat
                  systemu, pochodzącą z czasów automatu do banowania. Ktoś kasował starsze wątki i posty
                  w nieaktywnych wątkach, żeby automat zabanował użytkownika, a ten nie zauważył braków,
                  więc nie miał czego reklamować.
                  Już z takimi pomysłami opiekunów spotkałem się wcześniej, dzisiaj ta metoda nie działa (chyba).
            • bagienny Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 23.01.26, 08:23
              OK, przyjrzymy się temu ponownie. Jeżeli wątki/wpisy nie zostały usunięte z powodu naruszenia postanowień regulaminu zostaną przywrócone. Informuję, że to zajmie chwilę.
              Przypominam, że nie będziemy udzielać na forum informacji na temat usuniętych wpisów/wątków.
              • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 23.01.26, 14:07
                bagienny napisał:

> OK, przyjrzymy się temu ponownie. Jeżeli wątki/wpisy nie zostały usunięte z pow
                > odu naruszenia postanowień regulaminu zostaną przywrócone. Informuję, że to zaj
                > mie chwilę.
                > Przypominam, że nie będziemy udzielać na forum informacji na temat usuniętych w
                > pisów/wątków.

Baaaardzo prosze.
                Rok temu, zaistnial identyczny problem, wszystko co napisalam znikalo, POSTY I WATKI.
                Porozmawiaj z Kasia, (zobacz identyczny watek nr1 sprzed roku) ona w zeszlym roku rozwiazala ten problem.
                Po jej interwencji problem znikania wyparowal, do dzisiaj to pamietam i jej dziekuje.
                Byc moze czyni to, ta sama osoba, ktora, jak przypuszczam zostala zabanowana przez nia tylko na rok, po roku problem ponownie powrocil.
                Ja nie wymagam ujawnienia tajemnicy, kto sie za tym kryje, najwazniejsze, abys TY wykryl sprawce
                i odpowiednio zareagowal, aby w przyszlosci takie 'zabawy' nie mialy miejsca na publicznym forum.

Z gory juz dziekuje.

Wczoraj rowniez zniknely wszystkie moje posty z FS. Dzien wczesniej, rowniez it'd...
                (Byc moze sa to przyjaciele wykrywacza-klamstw, a byc moze i on sam. To on upublicznial moje dane)

Znikniecie wszystkich moich WATKOW w jednym dniu/tygodniu to juz nie sprawa regulaminu, ale raczej przestepstwa.
                • boggi_dan Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 23.01.26, 22:30
                  "Wczoraj rowniez zniknely wszystkie moje posty z FS. Dzien wczesniej, rowniez it'd...
                  (Byc moze sa to przyjaciele wykrywacza-klamstw, a byc moze i on sam. To on upublicznial moje dane) senioryta13.
                  To jest ewidentnie złamanie prawa. Widocznie ktoś cię nie lubi. Wykrywacz to jeszcze jest moderatorem? Bo na forum Kraj długo nie poszalał. Usuwał jak leci i jego usunęli. Żalił się później na ruskich trolli tam i na forum Świat. Fora polityczne doskonale sobie radzą bez społecznych moderatorów. Mało ich już zostało na tych wszystkich forach.
                  • wariant_b Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 24.01.26, 00:57
                    boggi_dan napisał:

> To jest ewidentnie złamanie prawa.

Moderator nie łamie prawa, nawet jeśli jego decyzje są niesłuszne.
                    Po to powołał go właściciel serwisu, by moderował dyskusję według własnych ocen.
                    I tylko właściciel serwisu może zmienić moderatora, jeśli ten popełnia zbyt wiele błędów.

Niezgodne z obowiązującym prawem są procedury zawarte w oprogramowaniu forum.
                    Każdy audyt oprogramowanie wykaże, że jest ono niezgodne z obowiązującymi przepisami.
                    Wymiana człowieka nic tu nie da - nadal decyzje i ich uzasadnienia nie będą przekazywane
                    użytkownikom naruszając prawo ich do reklamacji.
                    • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 29.01.26, 15:26
                      wariant_b napisał:

> Moderator nie łamie prawa, nawet jeśli jego decyzje są niesłuszne.
                      > Po to powołał go właściciel serwisu, by moderował dyskusję według własnych ocen

...alez on nie moderowal, tylko usuwal WSZYSTKIE moje posty i watki, jak leci, usunal nawet te, ktore przez pol roku mialy sie dobrze I nagle WSZYSTKIE zniknely jednego dnia.
                      Odpowiedz sobie juz sam, czy na tym polega moderacja?
                  • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 29.01.26, 15:20
                    boggi_dan napisał:

> To jest ewidentnie złamanie prawa. Widocznie ktoś cię nie lubi. Wykrywacz to
                    > jeszcze jest moderatorem?

Nikt nie wiedzial kto jest moderatorem na FS. Obecnie tez ktos dziala z ukrycia, kasuje moje posty/watki, jak leci, bez analizowania.
                    Na innych forach nie jest to tajemnica, a na FS juz tak. Nie chcialam z nim dyskutowac, mielismy rozne poglady,
                    madrze jest unikac konfliktow, ale I to nie pomoglo. Przypuszczam, ze znowu pojawil sie, a minal wlasnie rok, pewnie ban sie skonczyl.

Bo na forum Kraj długo nie poszalał. Usuwał jak leci i
                    > jego usunęli. Żalił się później na ruskich trolli tam i na forum Świat. Fora p
                    > olityczne doskonale sobie radzą bez społecznych moderatorów. Mało ich już zosta
                    > ło na tych wszystkich forach.

Nie wiedzialam, ze byl na FK byl moderatorem.

• boggi_dan Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 29.01.26, 18:49
                      No był, ale tak szalał, że tylko ze słusznej opcji mogli sobie pisać i to nie wszyscy. Nie wiem teraz co się dzieje na forum Świat bo tam nie zaglądam. Za duży kocioł.

Nie wiedzialam, ze byl na FK byl moderatorem.
            • bagienny Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 28.01.26, 16:32
              Część została przywrócona, jednak prosiłbym Cię o kontakt na adres pomoc@grupagazeta.pl - w wolnej chwili.
              • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 29.01.26, 15:09
                bagienny napisał:

> Część została przywrócona, jednak prosiłbym Cię o kontakt na adres pomoc@grupag
                > azeta.pl - w wolnej chwili.

Dziekuje, naliczylam 7 przywroconych watkow z ostatnich 6 miesiecy. Pojedynczych postow nie sprawdzalam w innych watkach, zreszta sa juz nieaktualne po kilku tygodniach.
                Oczywiscie, ze moge napisac, ale czy zagwarantujesz, ze moje dane/poczta nie trafi w niepowolane rece jak poprzednio?
                • bagienny Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 29.01.26, 16:08
                  Jeżeli trafią, będziesz mogła złożyć skargę do Inspektora Ochrony Danych.
                  • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 29.01.26, 16:50
                    bagienny napisał:

> Jeżeli trafią, będziesz mogła złożyć skargę do Inspektora Ochrony Danych.

to nie macie kontroli nad tym ? czy caly zespol gazety ma wglad do poczty, czy tylko uprzywilejowane osoby ?
                    Czy moderatorzy rowniez czytaja wasza poczte?
                    Ja pisalam z prywatnej poczty.

• bagienny Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 29.01.26, 17:08
                      Wyjaśnię tylko, jak to wygląda: mamy pełną kontrolę nad wiadomościami, które prowadzimy z użytkownikami. Dostęp do skrzynki mają tylko osoby upoważnione do obsługi zgłoszeń - nie moderatorzy i nie "kto popadnie".
                      Nie mam natomiast wglądu w Twoje wcześniejsze rozmowy, jeśli nie odbywały się w ramach tej korespondencji, dlatego nie mogę odnieść się do tego o czym wspomniałaś.
                      Informację o możliwości kontaktu z Inspektorem Ochrony Danych podaję standardowo, to nie sugestia, że coś jest nie tak, tylko normalna procedura, gdy ktoś ma pytania dotyczące swoich danych.
                      • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 30.01.26, 12:29
                        bagienny napisał:

> Wyjaśnię tylko, jak to wygląda: mamy pełną kontrolę nad wiadomościami, które pr
                        > owadzimy z użytkownikami. Dostęp do skrzynki mają tylko osoby upoważnione do ob
                        > sługi zgłoszeń - nie moderatorzy i nie "kto popadnie".

Mialam wlasnie napisac na adres podany przez ciebie, ale musze doniesc, ze moje wczorajsze posty zniknely, watek rowniez, innych nie sprawdzalam. Obawiam sie, ze utraciliscie juz kontrole nad tym co sie za waszymi plecami na FS wyprawia. Jak mam ufac?

> Nie mam natomiast wglądu w Twoje wcześniejsze rozmowy, jeśli nie odbywały się w
                        > ramach tej korespondencji, dlatego nie mogę odnieść się do tego o czym wspomni
                        > ałaś.
                        > Informację o możliwości kontaktu z Inspektorem Ochrony Danych podaję standardow
                        > o, to nie sugestia, że coś jest nie tak, tylko normalna procedura, gdy ktoś ma
                        > pytania dotyczące swoich danych.

Szkoda, ze wczesniej o tym nie wiedzialam.
                        • bagienny Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 30.01.26, 15:30
                          Informuję, że Twoje wczorajsze wpisy nie są usunięte (stan na teraz, kiedy ta wiadomość została opublikowana).
                          • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 30.01.26, 16:16
                            bagienny napisał:

> Informuję, że Twoje wczorajsze wpisy nie są usunięte (stan na teraz, kiedy ta w
                            > iadomość została opublikowana).

sprawdz w tym watku:
                            forum.gazeta.pl/forum/w,50,179732126,179732126,Bruce_Springsteen_o_wydarzenich_w_Minneapolis.html

• bagienny Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 03.02.26, 15:34
                              Wpisy zostały przywrócone.

Aktualnie zajmuję się weryfikacją narzędzi, ponieważ nie wskazał mi Twoich usuniętych wpisów. Zachęcam do kontaktu drogą mailową.
                • taki-sobie-nick Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 29.01.26, 19:43

> Oczywiscie, ze moge napisac, ale czy zagwarantujesz, ze moje dane/poczta nie t
                  > rafi w niepowolane rece jak poprzednio?

What?

Jakie masz dowody, że rzekomo trafiły?

Jeżeli chodzi o wątek, w którym zajadle bronisz agentów ICE, też jestem za tym, żeby go wywalić.
                  • senioryta13 Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 30.01.26, 12:41
                    taki-sobie-nick napisała:
                    > > Oczywiscie, ze moge napisac, ale czy zagwarantujesz, ze moje dane/poczta
                    > nie t
                    > > rafi w niepowolane rece jak poprzednio?
                    >
                    > What?
                    >
                    > Jakie masz dowody, że rzekomo trafiły?

Pisal do mnie na forum informujac, ze 'zna' mnie uzywajac moich danych. (3x)

> Jeżeli chodzi o wątek, w którym zajadle bronisz agentów ICE, też jestem za tym,
                    > żeby go wywalić.

Zle zrozumialas i to bardzo.
                    • taki-sobie-nick Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 30.01.26, 20:56

> Zle zrozumialas i to bardzo.

Och, biedna ja.

Szkopuł w tym, że tam więcej osób źle zrozumiało.

Jeśli trzy osoby mówią ci, że jesteś koniem, to kup sobie siodło.

Ten sam zresztą numer co z prezesem i innymi politykami, niezależnie od opcji. Co któryś palnie coś nieakceptowalnego, podnosi się wrzask kolegów z partii i wyborców, że go ŹLE ZROZUMIANO.
                      • taki-sobie-nick Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 30.01.26, 20:59
                        Gdybyś tym razem ty źle zrozumiała, wersja prosta dla opornych intelektualnie: napisałaś DOKŁADNIE TO, CO PISZĘ, a teraz starasz się niezdarnie bronić wypisując o byciu źle zrozumianą.
          • taki-sobie-nick Re: Dyskryminacja na Forum Swiat-2 22.01.26, 23:13

> Wypowiedź musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mo
            > cno odbiegać od tematyki forum. (...)

Czyli ogólne pitolondo. Coś w rodzaju "Wypowiedź może naruszyła to, a może tamto, a konkretnie informować nam się nie chce, bo mamy w poważaniu."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka