Dodaj do ulubionych

Pytanie do moderacji. Prośba o moderację

14.04.26, 16:41
Zgłoszenie poszlo na maila.
Czy to jest post odpowiedni na forum bez ograniczeń wiekowych, na ktore zaglądają nieletni?

Dodam, ze mój sarkastyczny post o tym, ze pani zaprosiła wszystkich do łóżka został usunięty.
Wiec administrator zna tresc posta głównego.

Administracjo, co z Wami?
Obserwuj wątek
    • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 16:54
      Ohoooo, kolejna sfrustrowana seksualnie sie wyzywa na obcych za swoje wlasne problemy w sypialni. Mam nadzieje, ze to TOBIE sie blizej moderacja przyjrzy, oblesny babonie.
    • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 16:57
      HAHAHHAHAHHAHAHAHAH. O Boże jak ty się pogrążasz, Yenna!
    • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 16:58
      Do kasi, bo ona chyba tego nie rozumie. A to wazne. Dorosli ludzie rozmawiaja o seksie. I nikomu to nie daje prawa do ohydnych, obscenicznych wycieczek osobistych na granicy molestowania seksualnego. Lub nawet- te granice przekraczajacych. Ty wiesz kasiu, o kim konkretnie pisze, bo to juz bylo zglaszane. A teraz zdaje sie, ze kolejnego zboka-yenne macie na pokladzie. Fujjjjjkaaaa, ze tak polece "epitetem" ;P (zart)
      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:11
        Ej, dlaczego zboka?
        Bo zwróciłam uwagę, ze baba zaprosiła całe forum do łóżka?

Treści o seksie oralnym nie są treściami na forum bez ograniczeń wiekowych.
        • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:15
          Baba? Ale z ciebie prostaczka. Powtorze: dorosle kobiety, na forum dla DOROSLYCH kobiet rozmawiaja o seksie- nic zlego, normalna rzecz. Tam co drugi temat nie jest przeznaczony dla oczu dzieci. Bo forum dla doroslych, to forum dla doroslych. Czego nie rozumiesz? Aha, rozmowa o czyms, to nie to samo, co zaproszenie. Tak rozumuja zboki. Nikt cie do lozka nie zapraszal w tamtym watku, zapewniam :P Jestes oblesna agresorka.
          • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:19
            Forum NIE JEST za bramka 18+.

Przykro mi.
            • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:36
              To forum jest tak niszowe, że naprawdę trzeba się postarać żeby tu trafić. Jeszcze kiedyś na głównej były linki do obleganych tematów, ale kiedy to było.
              • marzenka12 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:39
                borsuczyca.klusek napisała:

> To forum jest tak niszowe, że naprawdę trzeba się postarać żeby tu trafić. Jesz
                > cze kiedyś na głównej były linki do obleganych tematów, ale kiedy to było.
                >

Jej w ogole nie o to chodzi, ona bije się o sprawiedliwość po tym jak jej jakiś post wycięto. Cała reszta to dorabianie uszu dudzie
      • chybagupi Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:14
        forrnitta napisał(a):

zboka-yennez macie na pokladzie.

Pokazałaś kiedyś gołe piersi na forum auto-moto. O ciągłym pokazywaniu gołego brzucha nie wspomnę.
        Czy to jest jakieś zboczenie czy nie?
        • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:20
          chybagupi napisał(a):

> forrnitta napisał(a):
          >
          > zboka-yennez macie na pokladzie.
          >
          > Pokazałaś kiedyś gołe piersi na forum auto-moto. O ciągłym pokazywaniu gołego b
          > rzucha nie wspomnę.
          > Czy to jest jakieś zboczenie czy nie?

Skasowano ten biust?
          • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:23
            A jak morgen zalozyla lata temu na ematce watek "czy lubicie lodzika" (o seksie oralnym, nie o slodyczach) to tez takiego wzmozenia dostalas? Nie przypominam sobie. Czyzby dlatego, ze wtedy jeszcze frustracja nie uczynila cie oblesnym zbokiem?
            • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:28
              forrnitta napisał(a):

> A jak morgen zalozyla lata temu na ematce watek "czy lubicie lodzika" (o seksie
              > oralnym, nie o slodyczach) to tez takiego wzmozenia dostalas? Nie przypominam
              > sobie. Czyzby dlatego, ze wtedy jeszcze frustracja nie uczynila cie oblesnym zb
              > okiem?

Ale wiesz, ze nie mieszkam tak jak ty na forum i nie żyję watkami forum?
              Nawet nie wiem, ze byl taki wątek.
              Po prostu widze treści, ktore, w moim odczuciu, są niezgodne z regulaminem.
              Zwłaszcza, ze na forum zaglądają tez osoby nieletnie.

Co złego jest w informacji, ze treści sa nieodpowiednie dla nieletnich, bo forum nie jest za bramką?
              • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:32
                Ty nie mieszkasz na forum i nie zyjesz forum? Okeeej.
                I popracuj nad forma donosow, lelijo, bo tekst o "babie ktora zaprosila forum do lozka" jest nie tylko prostacki, ale i niestosowny w wyjatkowo oblesny sposob.
                • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:36
                  P.s. w zasadzie, znieslawilas forumke, piszac nieprawde, jakoby zapraszala uczestnikow forum do lozka, w znaczeniu- proponowala im seks. Jestes malo lotna, wiec uwazaj z takimi tekstami... bo pod paragraf lada moment moga twoje kwiki podpasc ;P
                  • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:39
                    Widze, ze tez mnie znieslawilas i zniewazylas wiec moze wiecej autorefleksji.
                  • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:40
                    Do tego nie wiem, czy to nie groźba bezprawna.
                    • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:46
                      yenna_m napisała:

> Do tego nie wiem, czy to nie groźba bezprawna.
                      Wiem, ze nie wiesz, slonce. I to bardzo nie wiesz, jak widac :) Ale probuj z tej manki, bo ci to smiesznie wychodzi.
                    • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:46
                      yenna_m napisała:

> Do tego nie wiem, czy to nie groźba bezprawna.
                      >

Podobno studiowałaś prawo, powinnaś to pamiętać albo przynajmniej wiedzieć gdzie sprawdzić xD
                  • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:25
                    forrnitta napisał(a):

> P.s. w zasadzie, znieslawilas forumke, piszac nieprawde, jakoby zapraszala ucze
                    > stnikow forum do lozka, w znaczeniu- proponowala im

W znaczeniu : opisywania im w sposob nad wyraz plastyczny swojego pożycia.
                    Czyli zrobienia z nich widzów bez zapytania o zgodę ani bez ostrzeżenia, ze mogą byc te treści bardziej dosadnie.
                    • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:27
                      Miałaś ostrzeżenie w tytule, hipokrytko.
                      Jesteś obrzydliwa, pisanie o nieletnich w kontekście treści erotycznych jest naganne i podejrzane.
                      I niezgodne z prawem.
                    • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:30
                      Juz sie tak nie boj i nie tlumacz, zartowalam. Bo ty lubisz machac paragrafami totalnie od czapy, probowalam cie sparodiowac. No nie wyszlo, jak widac :( Aha, watek o seksie, to watek o seksie, jak potrzebujesz specjalnych ostrzezen (LOL), ze moze byc pikantnie/dosadnie/obrazowo to znaczy, ze jestes nieprzystosowana spolecznie. Nieletnich w to nie mieszaj, bo robi sie wstretnie.
                      • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:35
                        Powiem ci yenno straszna rzecz. Czasem dorosli rozmawiaja o jedzeniu/pogodzie i dopiero w trakcie im schodzi na seks. Zadnych ostrzezen! Jak zyc?! Czekasz sobie spokojnie na autobus a tu wiejskie baby i chlopy swintusza na wesolo. A przeciez w krzkach moze sie czaic olaboga-nieletni! Czy ja powinnam w takich sytuacjach na policje dzwonic??
                      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:35
                        Wątek o seksie nie musi za sobą niesc naturalistycznych treści z PS.
                        • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:40
                          Nie musi, ale moze. Czesto niesie. Nie podoba sie, przestan czytac.
                          Co to jest PS?
                          • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:46
                            PS w tamtym wątku. Ostatnie zdanie.
                            • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:51
                              Az sprawdzilam. Czekaj. Co jest takie naturalistyczne? "Kudly na jego gebie"? "Zajebista minetka"? No to nie czytalas naprawde naturalistycznego opisu meskiego zarostu/zajebistej minetki. Albo znowu uzywasz slow, ktorych znaczenia nie znasz. Przestalam byc rozbawiona, teraz jestem juz tylko zazenowana. Chyba pora sie pozegnac ;)
                              • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:56
                                Dla mnie tak.
                                Srom w trakcie seksu nie jest suchy.
                                Nawet ten nieogolony.

Serio, mozna bylo sobie darować.
                                • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:02
                                  yenna_m napisała:

> Dla mnie tak.
                                  > Srom w trakcie seksu nie jest suchy.
                                  > Nawet ten nieogolony.
                                  >
                                  > Serio, mozna bylo sobie darować.
                                  Nie wiem co ma piernik do wiatraka i nie chce wiedziec. Widze, ze jestes oblechem, ktory sobie przyszedl o seksie popisac, ale pod plaszczykiem "walki o dobro dzieci". Dla mnie to obrzydliwe, durne i totalnie zboczone. I prawie wspolczuje kasce, ze te twoje wyrzygi bedzie musiala czytac.
                                  • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:05
                                    Nie ja świece cyckami i nie ja dopytywałam, co w tym PS niestosownego.

Jak sadze - jestes ukontentowana odpowiedzią.

I cyrków lepiej nie pokazuj ;)
                                    • marzenka12 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:06
                                      Najwieksze cyrki to ostatnio wcale nie Fornitta pokazuje :)
                                    • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:10
                                      A ty slonce te piersi widzialas na wlasne oczy? Czy moze powtarzasz po kims, bez sprawdzenia? Oj, niemadrze... czyli w twoim stylu.
                                      W tym PS nie ma nic o wilgotnym sromie. Jest "zajebista minetka" i "kudly na jego gebie". Minetka jest naturalistyczna i gorszy? Czy potoczne "kudly" o meskim zaroscie tak cie wzburzyly? Duzo belkoczesz, ale nijak sie to nie sklada w zadna sensowna, spojna calosc. A "cyrki" to sie robi, nie pokazuje. Jak widac na twoim przykladzie.
                                      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:14
                                        Wiesz co? Przecież to ty się jarasz tymi opisami.

Weź juz sobie daj spokój bo to niesmaczne
                                        • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:18
                                          Hehehe. No taka riposta "czesctereski", tak to na wlasny uzytek nazywam. Zupelnie sie nie "jaram" tym, co myslisz. Lubie nawalanki i lubie, jak sie robi burdel na forum o moderacji ;)
                                          Ale jednak gadanie z kims takim jak ty, to upadalanie sie. Nigdy wiecej! (Czyli znajac mnie- do nastepnego razu...:/)
                                          • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:24
                                            Trzeci raz obiecujesz.
                                      • chybagupi Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:27
                                        forrnitta napisał(a):

> A ty slonce te piersi widzialas na wlasne oczy? Czy moze powtarzasz po kims, be
                                        > z sprawdzenia? Oj, niemadrze... czyli w twoim stylu.

Znów pani kłamie i manipuluje w swoim niemądrym stylu.
                                        Link: forum.gazeta.pl/forum/w,277723,179510473,179510473,Co_lepiej_pokazywac_.html
                      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 18:37
                        Ależ niczego sie nie boję.
                        Jestem zniesmaczona faktem, ze w ogole mogłaś pomyśleć, ze pcham sie na trzeciego.

Fuuuuuuuuj...
              • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:38
                yenna_m napisała:

> Po prostu widze treści, ktore, w moim odczuciu, są niezgodne z regulaminem.
                > Zwłaszcza, ze na forum zaglądają tez osoby nieletnie.

To trzeba było się zgłosić na moderatora społecznego a nie teraz bawić w kowboja.
          • chybagupi Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:28
            yenna_m napisała:

> Skasowano ten biust?
            >

Tak. Jak widać, nawet na forum auto-moto nie tolerują zboczeń.
            • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:38
              Widzę, ze pani formitta z tych z trudnym charakterem, za to bez autorefleksji.

Tyle mowi sie o nienarazaniu nieletnich na nieodpowiednie treści...

Gdyby to bylo forum za kłódka, slowa bym nie pisnęła.
              Ale te treści są nieodpowiednie dla nieletnich.

Echhhh...
              • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:40
                Nieodpowiednie dla nieletnich jest Twoje obleśne podekscytowanie tym, że dorośli ludzie rozmawiają o seksie. Trzymałabym nieletnich z dala od Ciebie, tacy ludzie są dla nich niebezpieczni.
                • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:41
                  I naprawdę, uważałabym na Twoim miejscu, jeżeli rozmowa dorosłych ludzi o seksie i erotyce wywołuje w Twojej głowie obraz osób nieletnich, to masz poważny problem. Ze zdrowiem i z prawem.
              • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:44
                Gozdzikowa przypomina: na bol pupy- epupiryna.
                A moze i nawet mundra z administracji usunie ten watek i twoje zycie na chwile pojasnieje... kto wie? Na dwoje babka wrozyla, nie takie rzeczy sie tu dzieja.
                P.s. nieodpowiednia dla dzieci trescia, sa z cala pewnoscia sliskie teksty "swiecie oburzonych" zbokow. To na bank.
              • chybagupi Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:50
                yenna_m napisała:

> Widzę, ze pani formitta z tych z trudnym charakterem, za to bez autorefleksji.
                >
                > Tyle mowi sie o nienarazaniu nieletnich na nieodpowiednie treści...

I uważa że nie jest zboczona ani obleśna. Jej ostatnie wpisy na auto-moto o słoniu z penisem 150cm, bolcu Bola itp, przeczą temu.
    • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 17:53
      Nie mam nic przeciwko zakladaniu wątków o seksie. Ale nie wobec osobistych wycieczek do stałych użytkowników. I to się toczy na wielu forach. Dalej się pytam kto.moderuje to forum Emama? "Pogadajmy o seksie bo od tych politycznych troli
      cudko1 14.04.26, 14:23
      to się rzygać chce tongue_out.
      • marzenka12 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:05
        boggi_dan napisał:

> tongue_out.

wystarczy wspomniec o kuciapie a temu juz język sam wyskakuje
        • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:31
          marzenka12 napisała:

> boggi_dan napisał:
          >
          > > tongue_out.
          >
          >
          > wystarczy wspomniec o kuciapie a temu juz język sam wyskakuje
          Twoje posty to jedynie hejt i ośmieszanie. Aż dziw bierze, że funkcjonujesz na tym forum. Nie zrozumiałaś. Są dwa wątki o wycieczkach personalnych do użytkowników i nikt nie reaguje. Jakbyś dostała parę razy za złamanie prawa, to byś się zastanowiła co napiszesz. Ten co wkleiłem to sam tytuł już nadaje się do skasowania. Niech zakłada, ale po co na starcie obraża innych. Ty tylko się pojawiasz by komuś dokopać. A grupką hejterek. Bez odbioru.
    • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:35
      Yenna no już weź bez przesady...
      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:36
        Przepraszam, ale jestem punktowane za mniejsze drobnostki. A tu świecenie kroczem na ematce
        • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:40
          Ktoś wrzucił jakieś zdjęcia? Czy sobie tak tylko projektujesz?
          • marzenka12 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:44

> Ktoś wrzucił jakieś zdjęcia? Czy sobie tak tylko projektujesz?
            >

ona ma bardzo plastyczna wyobrażnię, czyta "kuciapka" i od razu widzi nagie, mokre krocze
          • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:55
            Wrzuciłam opis. Fryzury intymnej i pozycia.
            Po co?
            • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:57
              Bo miała potrzebę się tym podzielić. Za to ty miałaś potrzebę wejść w wątek zatytułowany "porozmawiajmy o seksie"
              • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:03
                No właśnie nie bardzo miesci mi sie w mojej wyobraźni, ze na forum publicznym ktos nie ma hamulców i brnie w szczegoly, ktore mógłby i w sumie powinien, w mojej opinii, zachowac dla siebie.

Natomiast jesli kogoś uraza taka ocena, to cóż- należało tez przemyśleć, czy koniecznie nalezalo wchodzić az tak naturalistycznie i dogłębnie w szczegoly pożycia. Przeciez nie za takie posty ludzie sa krytykiwani. Często zbiera im sie łomot za drobiazgi.

A w moim odczuciu to nie jest drobiazg.

Mnie to razi.

Szczególnie, ze od dluzszego czasu kasuje sie moje neutralne komentarze.
            • marzenka12 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:00
              yenna_m napisała:

> Wrzuciłam opis. Fryzury intymnej
              > Po co?
              >

"nieogolona kuciapa" od dzis w cennikach salonów pielęgnacji intymnej
        • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:42
          yenna_m napisała:

> Przepraszam, ale jestem punktowane za mniejsze drobnostki. A tu świecenie kroczem na ematce
          Znowu znieslawienie. Swiecenie kroczem=pokazywanie krocza. Nie: pisanie o minetce. Naucz ty sie babo po polsku pisac, bo jakies kosmiczne bzdury ci wychodza. "NiechcacO"? Czy lubisz znieslawiac ludzi?
          • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 19:54
            Nie. Swiecenie kroczem - opisywanie stanu swojego krocza (fryzura intymna itp). Oraz intymnych szczegółów pozycia.

"Babo" - zniewaga
            "Lubisz znieslawiac ludzi?" - znieslawienie.

Możemy sie tak przerzucać, tylko po co?
            • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:01
              Przeciez to ty pisalas o babie, ktora forum do lozka zaprosila. Naprawde nie ogarniasz, co sama piszesz? To jest slowne prostactwo, nie zniewaga. Tzn w tym kontekscie, w jakim to napisalas. Bo np w dowcipie o babie to taka konwencja.
              Aha, "swiecenie kroczem" ma jakies tam ogolnie przyjete znaczenie. To, ze ty go nie znasz, nie zmieni faktu, ze publicznie klamiesz, znieslawiajac ludzi. Nie wiem, czy intelektualna topornosc na granicy uposledzenia, to jakas okolicznosc lagodzaca... moze.
              • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:05
                Ban. Męczysz mnie.
                Juz nie pogadamy.
                Nie chce mi sie uprawiać bezproduktywnych g..burz.
                • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:08
                  To teraz ty rozdajesz bany? Czy mialas na mysli wygaszenie mnie? To jest fas-cy-nu-ja-ce, jak swobodnie podchodzisz do znaczenia slow. Tak po swojemu 😍
                  Jestes atencjuszka i uwielbiasz bezproduktywne lajnoburze. Ale akurat ja w ciebie w tej sprawie kamieniem rzucac nie moge ;) Bajo!
    • bernadetta-pijaczka Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:21
      Na ematce moderacja działa wybiórczo :) Co do wątku, jest obrzydliwy i wulgarny.
      • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:29
        bernadetta-pijaczka napisała:

> Na ematce moderacja działa wybiórczo :) Co do wątku, jest obrzydliwy i wulgarny
        > .
        Są podejrzenia kto to moderuje teraz. Przecież to jest jawna prowokacja na ile sobie można pozwolić. A takie kwiatki sobie wiszą. Jednego hejtera. forum.gazeta.pl/forum/w,567,179926732,179926732,Dobra_To_koniec_snow_wegierskiego_Dhejtera.https. i drugi z manią prześladowczą do założycielki. forum.gazeta.pl/forum/w,567,179929651,179929651,Czy_lekarz_stracila_prace_.html
        • bernadetta-pijaczka Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 21:44
          boggi_dan napisał:

> bernadetta-pijaczka napisała:
          >
          > > Na ematce moderacja działa wybiórczo :) Co do wątku, jest obrzydliwy i wu
          > lgarny
          > > .
          > Są podejrzenia kto to moderuje teraz. Przecież to jest jawna prowokacja na ile sobie można pozwolić. A takie kwiatki sobie wiszą. Jednego hejtera. forum.gazeta.pl/forum/w,567,179926732,179926732,Dobra_To_koniec_snow_wegierskiego_Dhejtera.https. i drugi z manią prześladowczą do założycielki. forum.gazeta.pl/forum/w,567,179929651,179929651,Czy_lekarz_stracila_prace_.html

Na ematce siedzą propagandystki oraz propagandyści, których mozną porównać do propagandystów głownego ścieku. Tamci działaja w TV, w radiu. Ematka działa na forach, ale to ten sam sort.
          Oni wszyscy wychodzili na ulice z piorunami , dzis walczą o aborcję.
          Obrzydliwa autorka wątku -cudko i równie obrzydliwe pozostałe, które jej przyklaskują.
          • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 22:09
            Wśród nich - zachwycona pani mecenas 💜
            • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 22:45
              yenna_m napisała:

> Wśród nich - zachwycona pani mecenas 💜
              >

A jak tam małżonek sędzia? Czy tam eks małżonek?
              Zachwycony zachowaniem połowicy, pełnym godności?
              Znajomością prawa?
            • chybagupi Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 23:25
              yenna_m napisała:

>

Ciekawe co w tamtym wątku najbardziej zachwyciło singielkę mieszkającą z rodzicami.
            • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 23:32
              yenna_m napisała:

>
              Myślę, że żaden prawnik by nie narażał swojej reputacji w takim wątku i nie trollował. Tworzyć swój imicz można. Ale co z tego.
              • ta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 00:24
                boggi_dan napisał:

> Tworzyć swój imicz można. Ale co z tego.
                ___

Ano to, co widać.
                Każdy ma imicza na swój wymiar.

Jak zwykle nie zawodzisz 🤣
                • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 03:28
                  ta napisała:

> boggi_dan napisał:
                  >
                  > > Tworzyć swój imicz można. Ale co z tego.
                  > ___
                  >
                  > Ano to, co widać.
                  > Każdy ma imicza na swój wymiar.
                  >
                  > Jak zwykle nie zawodzisz 🤣
                  Nie wiem z czego się śmiejesz. Ale niezdrowe zachowanie twoje jest. Co to za prawnik jak trolluje w każdym wątku i to od dawna Co innego piszesz na forach wrażliwych, a popierasz przemoc i patologię. Wstyd.
                  • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 08:52
                    Jesli uważasz, ze prawnik trolluje albo zachowuje się w sposob mogacy naruszać etykę zawodową, to mozna przesłać informację do właściwej Izby (Adwokackiej, Adcowskie, Notarialnej).
                    Wprawdzie zostaniesz "sześćdziesioną" (niektore ematki sa grypsujace i używają takiego języka), ale izba moze sie przyjrzec zachowaniu pani/pana prawnika.

www.prawo.pl/prawnicy-sady/kodeks-etyki-adwokackiej-do-zmiany-adwokaci-przekraczaja-granice,318049.html

www.prawo.pl/prawnicy-sady/prawnik-w-internecie-granice-wypowiedzi,508015.html
                    • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 09:44
                      yenna_m napisała:

> Jesli uważasz, ze prawnik trolluje albo zachowuje się w sposob mogacy naruszać
                      > etykę zawodową, to mozna przesłać informację do właściwej Izby (Adwokackiej, Ad
                      > cowskie, Notarialnej).
                      > Wprawdzie zostaniesz "sześćdziesioną" (niektore ematki sa grypsujace i używają
                      > takiego języka), ale izba moze sie przyjrzec zachowaniu pani/pana prawnika.
                      >
                      > www.prawo.pl/prawnicy-sady/kodeks-etyki-adwokackiej-do-zmiany-adwokaci-przekraczaja-granice,318049.html
                      >
                      > www.prawo.pl/prawnicy-sady/prawnik-w-internecie-granice-wypowiedzi,508015.html
                      To wiem, bo sam mam w rodzinie prawników. Pani się tylko kreuje na coś takiego. Czy jest prawnikiem to trudno to stwierdzić. Nie wyobrażam sobie w takiej roli prawnika, co hejtuje i ośmiesza ludzi. To taka kreacja na potrzeby tego forum.
                      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 09:49
                        Wątpię, ze jest.
                        Nie znam żadnego praktykujacego prawnika, ktory by tak ryzykował i tak sie zachowywał w przestrzeni publicznej, nawet pod pseudonimem.
                        • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 09:50
                          Nota bene fajna sygnatura sie wylosowała powyżej. Bo post o tej treści został usunięty przez moderatora a wątek będący przedmiotem niniejszego wpisu - wisi w najlepsze.
                          • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 17:29
                            yenna_m napisała:

> Nota bene fajna sygnatura sie wylosowała powyżej. Bo post o tej treści został u
                            > sunięty przez moderatora a wątek będący przedmiotem niniejszego wpisu - wisi w
                            > najlepsze.
                            >
                            Daj spokój jak czasami czytam niektóre wpisy to ręce opadają. Lub w pale się nie mieści jak mówił kiedyś kandydat na prezydenta- ( dwugodzinny).
                            • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 17:44
                              Moim zdaniem administracja jest stronnicza i chodzi o to, by wykopać ludzi inaczej myślących z forum.
                              Po to są kasowane wątku, aby wywalić niechcianych z banem.

Otóz nie.
                              Bardzo chce wymieniać sie poglądami i dlatego to dla mnie NADZWYCZAJ wazne, aby poznać zasady publikacji na forum.

Zależy mi tez na tym, aby te zasady były jednakowe DLA WSZYSTKICH.

Bo chyba tak powinno być, prawda?
                              • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 18:47
                                yenna_m napisała:

> Moim zdaniem administracja jest stronnicza i chodzi o to, by wykopać ludzi inac
                                > zej myślących z forum.
                                > Po to są kasowane wątku, aby wywalić niechcianych z banem.
                                >
                                > Otóz nie.
                                > Bardzo chce wymieniać sie poglądami i dlatego to dla mnie NADZWYCZAJ wazne, aby
                                > poznać zasady publikacji na forum.
                                >
                                > Zależy mi tez na tym, aby te zasady były jednakowe DLA WSZYSTKICH.
                                >
                                > Bo chyba tak powinno być, prawda?
                                >
                                Wiesz bo trochę jesteś na tych forach. Albo jest za lub przeciw. Jak za, dostajesz głaski jak przeciw to grupowo oklep zbiorowy. A jak moderuje jakaś osoba z podobnymi poglądami to Twój post znika lub wisi sobie za złamanie prawa.
                                • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 18:54
                                  Dokładnie tak jest.
                                  Dlatego prosimy o jasne zasady DLA WSZYSTKICH.
                                  Oraz przeszkolenie administracji z tych zasad
                  • ta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 11:11
                    boggi_dan:

> Nie wiem z czego się śmiejesz. Ale niezdrowe zachowanie twoje jest. Co to za prawnik jak trolluje w każdym wątku i to od dawna Co innego piszesz na forach wrażliwych, a popierasz przemoc i patologię. Wstyd.

1) Z twoich kabaretowych wpisów się śmieję, no cóż, jesteś na tych forach mistrzuniem jeśli tylko starasz się pisać samodzielnie :)
                    Image, czyli wizerunek, nie posiada spolszczonej formy.
                    Podobnie jak w języku angielskim, zapisujemy to słowo jako po prostu "image”

2) Nie wiem w jakim celu wplatasz w swój post do mnie info o jakimś jakoby trollującym prawniku na e-m. Nie mnie dotyczy ta niechlujnie wklejona uwaga.

3) jestes ostatnią osobą, która ma prawo zarzucać komuś popieranie przemocy i patologii.
                    Wstydem ( oprócz tego, że przestępstwem) jest molestować forumowiczki zarzucajac ich pocztę wulgarnymi i gożącymi przemocą mailami, co robiłeś wobec mnie wielokrotnie.
      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:33
        Jest bardzo wulgarny. I naprawdę bardzo niestosowny.
        • bernadetta-pijaczka Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 20:46
          yenna_m napisała:

> Jest bardzo wulgarny. I naprawdę bardzo niestosowny.
          >

Mówiąc bez ogródek, rzygac sie chce. Naprawdę.
          Szanująca sie kobieta nie bedzie publicznie opisywała swoich intymnych spraw na publicznym forum.
          Mam tylko nadzieję, że ktos ze znajomych autorki to przeczyta i doniesie jej chłopu. Podczytywaczy jest tam więcej, niz udzielających się.
          • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 21:05
            bernadetta-pijaczka napisała:

> yenna_m napisała:
            >
            > > Jest bardzo wulgarny. I naprawdę bardzo niestosowny.
            > >
            >
            > Mówiąc bez ogródek, rzygac sie chce. Naprawdę.
            > Szanująca sie kobieta nie bedzie publicznie opisywała swoich intymnych spraw na
            > publicznym forum.
            > Mam tylko nadzieję, że ktos ze znajomych autorki to przeczyta i doniesie jej ch
            > łopu. Podczytywaczy jest tam więcej, niz udzielających się.
            Nawet na prywatnym blogu też by nie poszło.
    • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 23:43
      forum.gazeta.pl/forum/w,45,55048537,55048537,seks_ze_starsza_od_siebie_kobieta.html?p=55053400
      Kasiu, wierze w ciebie. Albo forum jest dla doroslych, albo nie. Wpis, ktory ci wkleilam wisi na forum gazety jakies 19 lat. Jest na pierwszej stronie forum towarzyskiego.
      Fora moderujecie na bieżąco, takie treści wam ewidentnie nie przeszkadzają, więc i wątek o minetce musi zostać. Bo przeciez nie jestescie psami pawlowa reagujacymi na brzydkie donosy? ;*
      • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 23:48
        Och jakby tak pogrzebać to na forach gazety nie takie zboczeństwa wiszą od lat
    • wariant_b Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 23:49
      yenna_m napisała:

> Czy to jest post odpowiedni na forum bez ograniczeń wiekowych, na ktore zaglądają nieletni?

Nie.
      Jeśli ktoś chce prowadzić podobne dyskusje, to forum ukryte byłoby właściwsze
      niż forum publiczne. Tu każdy może ten post przeczytać, skopiować i wykorzystać.
      Mniejszy problem, jeśli wstawi fragment takiego tekstu do sygnaturki, gorzej jeśli
      zacznie to rozsyłać do bliskich i znajomych autorki. Bo to przecież za jej przyzwoleniem.

Generalnie nie powinno się publikować tzw. danych wrażliwych ani o innych, ani o sobie.
      • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 14.04.26, 23:56
        Ale moderacja zawodowa nie jest od tego, zeby dyktowac uzytkownikom forum, ile moga o sobie i swoim zyciu pisac. Ty to zawsze jak cos wtracisz, to jak lysy grzywka o kant dupy :-O
      • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 00:11
        Znajomi to nic! Najgorzej jak ktoś wyśle do zakładu pracy, urzędu skarbowego i księdza proboszcza. Dopiero będzie inba 🙄
        • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 03:46

> Znajomi to nic! Najgorzej jak ktoś wyśle do zakładu pracy, urzędu skarbowego i
          > księdza proboszcza. Dopiero będzie inba 🙄
          >
          Wiesz co. Przynajmniej byś sobie przeczytała zasady zachowania na forach publicznych. "Pisanie o seksie na forum publicznym jest co do zasady dozwolone, jednak podlega istotnym ograniczeniom prawnym i etycznym. Decydujące znaczenie ma kontekst, forma wypowiedzi oraz miejsce publikacji.Oto kluczowe zasady, o których należy pamiętać:
          Ochrona prywatności i sfery intymnej: Publikowanie informacji dotyczących zachowań seksualnych, upodobań czy życia intymnego bez zgody osób, których to dotyczy, jest naruszeniem prawa (dobra osobiste). Zakaz udostępniania treści pornograficznych: Rozpowszechnianie materiałów erotycznych lub pornograficznych, zwłaszcza w miejscach publicznych, gdzie mogą mieć do nich dostęp nieletni, jest zakazane. Polecam przeczytać post startowy.
          • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 03:58
            Polecam: www.facebook.com/100088353271078/posts/pfbid02YrAY5r6mgyCv3JFqwH7FfGG8mDcAbE1Pji8rpRDg45hztLEF1Dd8nZScAYfzvwtxl/
          • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 08:18
            Ty taniusza to jesteś ostatnią osobą, która miałaby prawo kogokolwiek pouczać.

Polecam udać się w końcu do specjalisty.
      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 08:42
        wariant_b napisał:

> yenna_m napisała:
        >
        > > Czy to jest post odpowiedni na forum bez ograniczeń wiekowych, na ktore z
        > aglądają nieletni?
        >
        > Nie.
        > Jeśli ktoś chce prowadzić podobne dyskusje, to forum ukryte byłoby właściwsze
        > niż forum publiczne. Tu każdy może ten post przeczytać, skopiować i wykorzystać
        > .
        > Mniejszy problem, jeśli wstawi fragment takiego tekstu do sygnaturki, gorzej je
        > śli
        > zacznie to rozsyłać do bliskich i znajomych autorki. Bo to przecież za jej przy
        > zwoleniem.
        >
        > Generalnie nie powinno się publikować tzw. danych wrażliwych ani o innych, ani
        > o sobie.

Ten post powinien zostać zmoderowany. I tyle.
      • bernadetta-pijaczka Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 16:16
        wariant_b napisał:

>
        Tu każdy może ten post przeczytać, skopiować i wykorzystać
        > .
        > Mniejszy problem, jeśli wstawi fragment takiego tekstu do sygnaturki, gorzej je
        > śli
        > zacznie to rozsyłać do bliskich i znajomych autorki. Bo to przecież za jej przy
        > zwoleniem.
        >
        > Generalnie nie powinno się publikować tzw. danych wrażliwych ani o innych, ani
        > o sobie.

To by akurat było najlepsza opcja. Tak sie składa, że na tym forum przesiaduje masa osob , które sie nie logują,nie ma kont, ale chętnie podczytują. Myślę, że ten wątek już lata po sieci czy znajomych autorki :)
        • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 17.04.26, 00:47
          Ten wątek lata po znajomych autorki tego wątku, tak. Osobiście o to zadbałam. Pozdrawiam autorkę!
          • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 17.04.26, 05:51
            sztalugi1234 napisała:

> Ten wątek lata po znajomych autorki tego wątku, tak. Osobiście o to zadbałam. P
            > ozdrawiam autorkę!
            >
            Jesteś wyjątkową psychofanką autorki wątku. Co ty wpisujesz tu i na forum Emama to wyjątkowy skandal. Powinnaś dostać czasową blokadę na otrzeźwienie. Atakujesz ją bezpardonowo. Powinna twoje wszystkie wpisy zgłosić. To jest prześladowanie człowieka. Czyli stalking. Sposób moderowania teraz Emamy przez jakiegoś nawiedzonego moderatora to już pomijam milczeniem. Wstyd.
            • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 17.04.26, 06:01
              Wyluzuj. Przeciez ona w ogole nie ma pojęcia, kto jest moim znajomym, bo wypisała takie bzdury, ze az ręce opadają. Nic z tego nie jest prawdą, wiec niestety zaczynam sie martwić, czy ta osoba jest zdrowa.
              Natomiast dziwię sie gazeta.pl, ze to toleruje. No ale rozumiem, ze artykuly o hejcie sobie, a zycie sobie.
              Mozna i tak.
              • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 17.04.26, 07:22
                yenna_m napisała:

> Natomiast dziwię sie gazeta.pl, ze to toleruje. No ale rozumiem, ze artykuly o
                > hejcie sobie, a zycie sobie.
                > Mozna i tak.
                >
                Fajnie się szczulo, obrażało niewinną dziewczynę, która słowa do Ciebie nie napisała i wymyślalo bzdury na jej temat? Teraz zbieraj, coś zasiała. Ja się dopiero rozkręcam :)
            • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 17.04.26, 06:13
              Aha. Po tym, co napisała, mam pewność, ze nie gadała z nikim, kogo znam.
              Specjalnie nie piszę na forum wszystkich szczegółów, zeby nie dało sie z tego uplesc opowiesci.
              Wiec naprawdę, spokojnie.

Moderacjo, czy mam zrobic oddzielny wątek z dziesiatkami postów autorki pod moim adresem czy bez pokazywania paluszkiem sami wejdziecie w wyszukiwarke i sprawdzicie?
              Slowo kluczowe: yenna albo yenna_m
              I będziecie mieć kilka stron hejtu.

Potrzeba linku?

To samo nick Marzenka12

Przyklady dla wyobrażenia sytuacji.
              Aha. Pani stwarza wrażenie zaprzyjaznionej z gronem okolomoderatorskim. Przynajmniej tak wynika ze wspolnego poklepywaniu sie po ramionkach w dyskusji. Wiec tym bardziej do przejrzenia sie sytuacji bo macie bardzo poważny problem z hejtem na ematce.
              • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 17.04.26, 06:27
                I inne panie.
                Ta od osla chyba pani doktor. Ale moge źle kojarzyć.
              • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 17.04.26, 06:52
                Po Twoim gorączkowym wzmożeniu mam pewnośc, ze trafiło :)
                Jak tam dekodowanie przy pomocy chata gpt? Bo jest dużo radości z tego motywu!
    • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 08:24
      Az mi szkoda, ze pewnie ten piekny watek niebawem zniknie. Tyle on mowi o ludziach... Najlepsze sa te "dobrotliwe" przestrogi warianta, ze olaboga, ktos moze doniesc babci i sumsiadce, ze iksinska z pipczynska O SEKSIE ROZMAWIALY! ;)
      Niby wiem, ze wiekszosc spoleczenstwa to koltunski ciemnogrod, ale zawsze jak mi to swiat uswiadamia, to mam jump scare'a.
      Milego dnia kasiu i pamietaj, ze zapomnialas...
      #UWOLNIC WAGE!!!
      (i moze jeszcze: zbanowac zboczona grubasice. Hm?)
    • bywalec.hoteli Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 10:06
      Nie usuwać. Post/wątek nie narusza regulaminu, netykiety a forum jest przeznaczone dla osób dorosłych. Seks jest normalną rzeczą w życiu dorosłych.
      Yenna, wstyd, wstyd, wstyd!
      • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 17:20
        bywalec.hoteli napisał:

> Nie usuwać. Post/wątek nie narusza regulaminu, netykiety a forum jest przeznacz
        > one dla osób dorosłych. Seks jest normalną rzeczą w życiu dorosłych.
        > Yenna, wstyd, wstyd, wstyd!
        Szkoda, że twoich wpisów dzieci nie czytają własne. Bo były by w szoku, co tatuś wypisuje na kobiecym forum. Bo każdy ma dostęp. Regularnie bierzesz bęcki od stałych użytkowniczek. Sam na forum motoryzacyjnym piszesz o e-babach. A później z niewinną miną zakładasz sobie wątek. Niech cię glanują. Ja na pewno nie stanę w twojej obronie. Masz problemy z dedukcją tego wątku. Jeśli wstyd to dla ciebie. Mało tego nie dość, że założyła ta cudowna to przede wszystkim obraziła innych. Jeśli jej się nie podobają wątki polityczne to nie musi czytać.

• yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 11:52
      Wspaniale. Nikomu nie przeszkadza, ze post przeksztalcil sie w lincz na osobie, ktora powiedziała "stop". Wraz z groźbami wyciągania "kompromatow" sprzed 20 lat.

Gazeta taka wyczulona na me too oraz na przekraczanie granic intymności, rowniez w dyskusji o seksie, a tu proszsz. Poczułam sie jakbym siedziała na weselu obok tego wujka, co to wiecie.

Droga gazeta! Teraz sa czasy, gdy przy kreconych scenach seksu aktorzy mają doradcę do spraw intymności, aby nie przekraczać granic aktorów, a tu takie akcje?

Wstyd gazeto!
      A juz te szantaże, to takie rodem z grupy Muchomorków w przedszkolu.

I to wisi?
      I jest sprzeczne z regulaminem I netykieta?

A prorok przeszkadzał i az trzeba bylo pisać do administracji, aby go przywrocono..
      • borsuczyca.klusek Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 12:17
        Spróbujmy to poukładać po kolei co też się tu wydarzyło:

1. Weszłaś dobrowolnie w wątek zatytułowany "pogadajmy o seksie"
        2. Oburzyłaś się treścią (tu twoje prawo), ale zamiast ograniczyć się do wyrażenia oburzu to postanowiłaś popełnić donos do moderacji i jeszcze się tym pochwalić.
        3. Donos wywołał ogólną wesołość a twoje kolejne odpowiedzi przekształciły wątek w typową ematkową jatkę - nie pierwszą i nie ostatnią, ale przecież za to kochamy to forum, prawda?
        4. Teraz usiłujesz robić z siebie ofiarę i podpinać się pod prawdziwe ofiary molestowania i nadużyć a to już śmieszne nie jest.
        • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 12:43
          Mam inne zdanie.
    • kasi.aa Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 16:12
      Zgłoszenie zostało odnotowane, odpiszemy najszybciej jak to możliwe.
      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 16:31
        No liczę na to.

Proszę tez o jasne wyjaśnienie zasad regulaminu i netykiety.

Dlaczego opis seksu oralnego mieści sie, zdaniem administracji moderujacej ten watek, w tresciach dopuszczalnych do publikacji na publicznym forum, a uwaga, ze ktos zamieszczajac taki post zaprosił forum do łóżka (w znaczeniu: jako widzów, obserwatorow) juz nie?

Dlaczego równocześnie administrator akceptuje poniżające etykiety oraz złośliwe uwagi na temat życia intymnego osoby, która ma zastrzeżenia do sposobu sformułowania problematyki watku?

Jak napisałam wcześniej - potrzebuję zrozumieć te zasady, aby nie naruszać regulaminu. Ewentualnie unikać błędów w przyszłości.

Dziękuję.
      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 20:00
        I bardzo proszę o zmoderowanie tego wątku oraz krytyczne zerknięcie w posty pan, ktore mnie tutaj etykietują od bolesnych itp zniewagi.

Panie mam wygaszone od kilku miesięcy, pomimo tego panie lubią sie za mną szwendac i wyzywać.
        I naprawdę liczę w tym zakresie na pomoc administracji.

Tak, wiem, ematki nazwą mnie za to sześcdziesioną, ale oczekuję waznych działań kończących ten hejt.
        • forrnitta Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 20:06
          yenna_m napisała:

> I bardzo proszę o zmoderowanie tego wątku oraz krytyczne zerknięcie w posty pan
          > , ktore mnie tutaj etykietują od bolesnych itp zniewagi.
          Bolesna? Matka Boska Bolesna? 🤣🤣🤣 Nie idz w tych trampkach, powiadam ci... to zla droga.
          Moderacjo, nie wazcie sie usuwac postow yenny! Sa cudowne 🥰🥰🥰
        • boggi_dan Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 15.04.26, 21:31
          yenna_m napisała:

> I bardzo proszę o zmoderowanie tego wątku oraz krytyczne zerknięcie w posty pan
          > , ktore mnie tutaj etykietują od bolesnych itp zniewagi.
          >
          > Panie mam wygaszone od kilku miesięcy, pomimo tego panie lubią sie za mną szwen
          > dac i wyzywać.
          > I naprawdę liczę w tym zakresie na pomoc administracji.
          >
          > Tak, wiem, ematki nazwą mnie za to sześcdziesioną, ale oczekuję waznych działań
          > kończących ten hejt.
          > Najlepiej to przesłać na papierze pergaminowym. Zbiorowy hejt to takie urocze i popierany na tych forach.
          Cóż w tym dziwnego skoro język kiedyś uważany za właściwy dla społecznego rynsztoka, stał się pełnoprawnym dla znakomitej większości społeczeństwa.
          • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 16.04.26, 00:31
            Ja przede wszystkim liczę na jasne, zrozumiałe oraz konsekwentnie i sprawiedliwie stosowane zasady.

Bo na razie sytuacja jest taka, że ani jasne, ani zrozumiałe, ani konsekwentnie, ani sprawiedliwie stosowane, ani nawet zasady, bo jest wolna amerykanka.
    • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 16.04.26, 23:57
      W w/w wątku jest masa dziwnych wypowiedzi łącznie z wyzwiskami od k...

I mam pytanie. Admin był w tym wątku. Propozycja pani jak wisiała tak wisi.

Wartości portalu Gazeta.pl
      • yenna_m Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 16.04.26, 23:58
        W sensie- w tytułowym wątku.
        Ale w tym też sie zdarzają kwiatki jak powyżej.
        • sztalugi1234 Re: Pytanie do moderacji. Prośba o moderację 17.04.26, 00:48
          Yenna, Yenna, jaki ten świat jest mały. Ależ się wkopałaś :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka