Dodaj do ulubionych

Proszę o interwencję na forum religia

08.05.26, 15:44
Proszę o usunięcie z forum religia, z wątku "Brutalne pobicie zakonnicy w Jeruzalemie" wpisu Internautay 81 z 07.05.2026, 15:46, treści:

"Ktoś zrobił w przeszłości „brudną robotę” za nas (parafrazuję słowa kanclerza Merza) i teraz , [-----]".
..... końcówka usunięta ze względu na obraźliwą treść.
Obserwuj wątek
    • feelek Re: Proszę o interwencję na forum religia 09.05.26, 15:34
      Ponownie proszę o usunięcie obraźliwego wpisu
    • kasi.aa Re: Proszę o interwencję na forum religia 11.05.26, 09:02
      Dziękujemy za zgłoszenie, wpis usunięty.
      • feelek Re: Proszę o interwencję na forum religia 11.05.26, 13:00
        Dziękuję również.
    • taki-sobie-nick To nic nie da 12.05.26, 23:05
      Forum religia stanowi obecnie miejsce wyżywania się antykatolickich maniaków.
      • feelek Re: To nic nie da 13.05.26, 12:00
        taki-sobie-nick napisała:

> Forum religia stanowi obecnie miejsce wyżywania się antykatolickich maniaków.
        ....
        Tutaj chodziło o antysemityzm.
        • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 14.05.26, 22:04
          feelek napisał:

> taki-sobie-nick napisała:
          >
          > > Forum religia stanowi obecnie miejsce wyżywania się antykatolickich mania
          > ków.
          > ....
          > Tutaj chodziło o antysemityzm.

To nie ma nic do rzeczy. Pozostaję przy swoich poglądach.
          • feelek Re: To nic nie da 22.05.26, 19:27

> feelek napisał:
            >
            > > taki-sobie-nick napisała:
            > >
            > > > Forum religia stanowi obecnie miejsce wyżywania się antykatolickich
            > mania
            > > ków.
            > > ....
            > > Tutaj chodziło o antysemityzm.
            >
            > To nie ma nic do rzeczy. Pozostaję przy swoich poglądach.
            .....
            f.: To ma do rzeczy to, że ten wątek nie jest na temat tego, o czym pani pisze.
            Zabrania się pani pozostawania przy poglądach aby pisać nie na temat.
            • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 22.05.26, 22:22

> f.: To ma do rzeczy to, że ten wątek nie jest na temat tego, o czym pani pisze.

Skoro tak oficjalnie... Widzę, o czym jest wątek, panie Feelku. Niemniej uważam poza tematem wątku, że forum "Religia", zaludnione przez wściekłych agresywnych maniaków antyreligijnych, to sprzeczność sama w sobie.
              • feelek Re: To nic nie da 23.05.26, 10:43

>
                > > f.: To ma do rzeczy to, że ten wątek nie jest na temat tego, o czym pani
                > pisze.
                >
                > Skoro tak oficjalnie... Widzę, o czym jest wątek, panie Feelku. Niemniej uważam
                > poza tematem wątku, że forum "Religia", zaludnione przez wściekłych agresywnyc
                > h maniaków antyreligijnych, to sprzeczność sama w sobie.
                ....
                Tam pisuje z 10 osób.
                Od 20 lat.
                Mają rozmaite poglądy.
                Są i negatywne wobec katolicyzmu.
                Nikt nikomu ich nie zabrania.
                Anonimowość sprzyja agresji.
                Zdarza się, że ktoś powie:" Hitler zrobił z Żydami porządek" czy coś w tym stylu.
                Wtedy przychodzimy tu i p. Kasia.a usuwa.
                Nie usuwa wpisów wyrażające negatywne zdanie o np. hierarchach kościoła katolickiego.
                Należy odróżnić sytuację gdy coś się komuś nie podoba od chamstwa i prymitywnej agresji.
                • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 23.05.26, 20:33

> Tam pisuje z 10 osób.
                  > Od 20 lat.
                  > Mają rozmaite poglądy.
                  > Są i negatywne wobec katolicyzmu.
                  > Nikt nikomu ich nie zabrania.
                  > Anonimowość sprzyja agresji.
                  >

> Nie usuwa wpisów wyrażające negatywne zdanie o np. hierarchach kościoła katolic
                  > kiego.
                  > Należy odróżnić sytuację gdy coś się komuś nie podoba od chamstwa i prymitywnej
                  > agresji.

Szanowny panie Feelku, proszę mnie nie pouczać. Zapewniam pana, że również wyrazić negatywną opinię na temat wspomnianych hierarchów można a) obiektywnie i rzeczowo, b) w sposób chamski i naładowany prymitywną agresją.

A teraz proszę mi wskazać imiennie prokatolickie nicki z forum Religia. Ciekawa jestem, ile ich jest - na owych 10. Jeśli "prokatolickość" oznacza dla pana "bycie ateistą uprzejmym wobec katolików i hierarchów KK", to myli się pan.
                  • feelek Re: To nic nie da 23.05.26, 22:58
                    Proszę Pani!
                    Forum religia nie jest miejscem dyskusji katolików z niekatolikami.
                    To jest miejsce dyskusji nt. religii, dyskusji nt. religijne nie jakichś kompleksów nt. jednej z religii.
                    Mnie nie interesują czyjeś nicki.
                    Mnie interesuje dyskusja na tematy wiary, religii.
                    Dyskusje nt. katolicyzmu mnie nie interesują.
                    • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 25.05.26, 21:46
                      feelek napisał:

> Proszę Pani!
                      > Forum religia nie jest miejscem dyskusji katolików z niekatolikami.
                      > To jest miejsce dyskusji nt. religii, dyskusji nt. religijne nie jakichś komple
                      > ksów nt. jednej z religii.
                      > Mnie nie interesują czyjeś nicki.
                      > Mnie interesuje dyskusja na tematy wiary, religii.
                      > Dyskusje nt. katolicyzmu mnie nie interesują.

Kupa sprzeczności, panie Feelku. Zaprzecza pan sam sobie.
                      W dodatku nie potrafi pan używać słowa "kompleksy".

W dodatku nie potrafi pan wymienić ani jednego prokatolickiego nicka, i słusznie, bo tam takich nie ma. Są natomiast dwa nicki, znane z tego, że wiele lat walczą z KK.

Dlatego nie warto się u was pojawiać.

A już pański wpis na owym forum na temat "katolicyzmu" i katolicyzmu to nie powiem co, bo mnie admin wywali.
                      • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 25.05.26, 21:50
                        Dlatego nie warto się u was pojawiać.

A to dlatego, że każdy temat sprowadzicie do swoich pro...ackich poglądów.
                    • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 26.05.26, 20:52
                      feelek napisał:

> Proszę Pani!
                      > Forum religia nie jest miejscem dyskusji katolików z niekatolikami.
                      > To jest miejsce dyskusji nt. religii, dyskusji nt. religijne nie jakichś komple
                      > ksów nt. jednej z religii.
                      > Mnie nie interesują czyjeś nicki.
                      > Mnie interesuje dyskusja na tematy wiary, religii.
                      > Dyskusje nt. katolicyzmu mnie nie interesują.

Aha, bo według pana Feelka katolicyzm nie ma związku z religią.

No takiego gł...ego faceta to jeszcze nie widziałam.
                  • feelek Re: To nic nie da 24.05.26, 13:51
                    W dyskusjach na tematy religijne może pani wziąć udział na forum religia.
                    Tutaj może pani zgłosić pani Kasi złamanie regulaminu poprzez np. antysemityzm.
                    Jak w tym wątku.
                    Pani może poruszać i inne tematy.
                    Jednak musi Pani przyjąć do wiadomości, że forum moderacja nie pomoże pani w związku z pani problemami nt. oceny uczestników forum religia.
                    • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 25.05.26, 21:48
                      feelek napisał:

> W dyskusjach na tematy religijne może pani wziąć udział na forum religia.

Nie ma tam takich. Wątek, w którym wszyscy zgadzają się co do tematu, to NIE JEST dyskusja.

> Tutaj może pani zgłosić pani Kasi złamanie regulaminu poprzez np. antysemityzm.

Oraz złamanie regulaminu na milion innych sposobów, także dotyczących Kościoła Katolickiego. Nie pan pisał regulamin.

> Jednak musi Pani przyjąć do wiadomości, że forum moderacja nie pomoże pani w zw
                      > iązku z pani problemami nt. oceny uczestników forum religia.

Ależ ja wiem o tym doskonale, panie Feelku. Nie po to wyrażałam swoją opinię.
                      • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 26.05.26, 00:39

> feelek napisał:
                        >
                        > > W dyskusjach na tematy religijne może pani wziąć udział na forum religia
                        > .
                        >
                        > Nie ma tam takich. Wątek, w którym wszyscy zgadzają się co do tematu, to NIE JE
                        > ST dyskusja.
                        >
                        >
                        >
                        > > Jednak musi Pani przyjąć do wiadomości, że forum moderacja nie pomoże pan
                        > i w zw
                        > > iązku z pani problemami nt. oceny uczestników forum religia.

Jeśli już, panie Feelku, to prawidłowo "problemami związanymi z oceną".
                        >
                        Ad rem: Nie zauważyłam u siebie problemów związanych z oceną w/w użytkowników.
                        • feelek Re: To nic nie da 26.05.26, 13:32
                          Jeszcze raz:
                          do dyskusji na tematy religijne służy forum religia.
                          Proszę sobie tam pójść jeśli chce pani prowadzić dyskusje na tematy religijne.
                          Jeśli pani tego nie rozumie, nic na to nie da się poradzić.
                          • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 26.05.26, 20:50
                            feelek napisał:

> Jeszcze raz:
                            > do dyskusji na tematy religijne służy forum religia.

Ależ ja nie chcę dyskutować, panie Feelku. Chciałam jedynie wyrazić opinię.

Jeśli pan tego nie rozumie, nie mogę na to nic poradzić.
                            • taki-sobie-nick Re: To nic nie da 26.05.26, 20:51
                              Poprawka: nic na to nie da się poradzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka