Dodaj do ulubionych

krecia robota Pascala

IP: *.arkonskie.v.pl 31.03.05, 19:01
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=22235807&a=22238313
Gdyby sie uprzec, to praktycznie wszystko juz bylo i od razu mozna zamknac
fora dyskusyjne. Czy aes nie moglby po prostu po cichutku usuwac spamu i
darowac sobie pouczanie userow. Dziewczyna zalozyla watek, opisala w nim swoj
indywidualny przypadek, poprosila o komentarze, a pascal bezczelnie odsyla ja
do wyszukiwarki. Czy aby po raz kolejny nie przekracza swoich kompetencji?
Obserwuj wątek
    • messja Re: krecia robota Pascala 31.03.05, 19:07
      Gość portalu: kropka (inna) napisał(a):

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=22235807&a=22238313
      > Gdyby sie uprzec, to praktycznie wszystko juz bylo i od razu mozna zamknac
      > fora dyskusyjne. Czy aes nie moglby po prostu po cichutku usuwac spamu i
      > darowac sobie pouczanie userow. Dziewczyna zalozyla watek, opisala w nim swoj
      > indywidualny przypadek, poprosila o komentarze, a pascal bezczelnie odsyla ja
      > do wyszukiwarki. Czy aby po raz kolejny nie przekracza swoich kompetencji?

aesi podlegaja tylko kontroli adminow. my tu nie jestesmy od publicznych sadow
      nad nimi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=22026761&a=22070717
      • Gość: kropka Re: krecia robota Pascala IP: *.arkonskie.v.pl 31.03.05, 19:13
        Rozumiem, ale po co w takim razie to forum? Zeby wpisywac pochwaly chyba..
        • messja Re: krecia robota Pascala 01.04.05, 16:00
          Gość portalu: kropka napisał(a):

> Rozumiem, ale po co w takim razie to forum? Zeby wpisywac pochwaly chyba..

ciii. przeciez tego sie glosno nie mowi.
    • Gość: calkiem_nowy Re: krecia robota Pascala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:14
      Ten aes przechodzi samego siebie, jak widać. Na forach Agory dyskutuje się o tym
      co sprzątaczka uważa za słuszne, a nie o tym o czym chcą forumowicze.
    • zosia.samoosia Re: krecia robota Pascala 31.03.05, 23:53
      tego typu watki wielokrotnie pojawialy sie na na forum, wystarczy wpisac w
      wyszukiwarke temat i otrzyma sie oczekiwana (lub nie) odpowiedz
      • Gość: calkiem_nowy Re: krecia robota Pascala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:19
        Cenzorze, forum to nie katalog gdzie wyszukuje się odpowiedzi, tylko się
        dyskutuje. Zwłaszcza że dla jednych ma dla innych nie ma sensu (odnośnie pytania
        postawionego w przytoczonym poście). Więc nie zabraniaj ludziom dyskutować.
    • b.pascal Re: krecia robota Pascala 01.04.05, 00:27
      Koleżanka przed złożeniem reklamacji w imieniu innej koleżanki zapomniała
      zapoznać się z Netykietą. Pozwolę więc sobie zacytować odpowiedni ustęp:
      "Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki."
      • Gość: calkiem_nowy netykieta nie jest dla idiotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:36
        > "Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwark
        > i."

Bo w takim wypadku można już zamnknąć forum.

Zrozum że to nie jest forum Komputery, gdzie być może rozwiązanie problemu jest
        na tacy. To życie, które ciągle podsuwa różne rozwiązania, a forum daje
        możliwość poznania cudzych doświadczeń, które nawet po miesiącu mogą wnieść coś
        nowego. Proponuję również zamknąć forum "Mężczyzna" i "Kobieta" bo są zbędne.
        Jeśli facet lub kobieta ma problem, może udać się na dowolne inne forum np.
        kuchnia, auto-moto, militaria, zdrowie, komputery...

Szkoda że cenzor przejawia typowo faszystowską nadgorliwość...
        • b.pascal Re: netykieta nie jest dla idiotów 01.04.05, 07:10
          Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a):

> Bo w takim wypadku można już zamnknąć forum.

To przykre, że nie doceniasz kreatywności forumowiczów? Czyżbyś oceniał po
          sobie? Pytam, bo jesteś nieco monotematyczny. :)))

> Zrozum że to nie jest forum Komputery, gdzie być może rozwiązanie problemu
          > jest na tacy. To życie, które ciągle podsuwa różne rozwiązania, a forum daje
          > możliwość poznania cudzych doświadczeń, które nawet po miesiącu mogą wnieść
          > coś nowego.

No i właśnie chęcią zwrócenia uwagi na cudze doświadczenia kierowałem się
          podając linki do wybranych wątków poświęconych podobnej tematyce. Po zapoznaniu
          się z nimi można dojść albo do wniosku, że to, co mnie interesuje, zostało już
          na forum omówione, albo że mój przypadek jest na tyle specyficzny, że jednak
          wart poruszenia. Nie rozumiem, co w tym złego, że ułatwia się forumowiczom
          znalezienie odpowiedzi na dręczące ich pytania... :))))
          Poza tym, gdybyś zechciał zagłębić się w forum Mężczyzna, tak jak ja to robię
          (ja z obowiązku, rzecz jasna), to z czasem też doszedłbyś zapewne do wniosku, że
          ludzie i ich problemy bywają schematyczne. Ale na dojście do takiego wniosku
          potrzeba trochę czasu i nic dziwnego, że człowiek udzielający sie głównie na tej
          "ścianie płaczu" ma o tym tak blade pojęcie. ;)))))

> Proponuję również zamknąć forum "Mężczyzna" i "Kobieta" bo są zbędne.
          > Jeśli facet lub kobieta ma problem, może udać się na dowolne inne forum np.
          > kuchnia, auto-moto, militaria, zdrowie, komputery...

Ponad 120.000 wpisów na forum (z czego większość dokonana już pod moją opieką)
          świadczy chyba jednak o czymś innym. :))))

> Szkoda że cenzor przejawia typowo faszystowską nadgorliwość...

Szkoda, że autor tego wątku ma tak nieskomplikowany obraz świata... :))))
          BTW: czytałeś "Filozofię faszyzmu" Mussoliniego, czy Twoja wiedza na ten temat
          jest również powierzchowna i oparta na tzw. zdrowym rozsądku, chłopskim rozumie
          i tym co mówią inni? ;)))
          • Gość: calkiem_nowy Re: netykieta nie jest dla idiotów IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.04.05, 08:55
            > No i właśnie chęcią zwrócenia uwagi na cudze doświadczenia kierowałem się
            > podając linki do wybranych wątków poświęconych podobnej tematyce. Po
            zapoznaniu
            > się z nimi można dojść albo do wniosku, że to, co mnie interesuje, zostało już
            > na forum omówione, albo że mój przypadek jest na tyle specyficzny, że jednak
            > wart poruszenia. Nie rozumiem, co w tym złego, że ułatwia się forumowiczom
            > znalezienie odpowiedzi na dręczące ich pytania... :))))

Ty aes nie wciskaj tutaj kitu. Przesłanie Twojego postu było jasne - nie
            zakładajcie tych wątków, bo są stare, w których powiedziano już wszystko, czyli
            netykietowe "temat był już omawiany". A co ty jesteś może jakiś ekspert? Forum
            Mężczyzna jest forum eksperckim? Zwykła sprzątaczka z ciebie, z cenzorskimi
            zapędami, więc wynocha z własnymi zamordystycznymi inicjatywami.

> Poza tym, gdybyś zechciał zagłębić się w forum Mężczyzna, tak jak ja to robię
            > (ja z obowiązku, rzecz jasna), to z czasem też doszedłbyś zapewne do wniosku,
            ż
            > e
            > ludzie i ich problemy bywają schematyczne. Ale na dojście do takiego wniosku
            > potrzeba trochę czasu i nic dziwnego, że człowiek udzielający sie głównie na
            te
            > j
            > "ścianie płaczu" ma o tym tak blade pojęcie. ;)))))

To całkiem jak za komuny w Polsce (czyli przez ostatnich kilkadziesiąt lat do
            teraz). Też czerwoni możecie mówić że za waszych rządów naród egzystuje.

> Ponad 120.000 wpisów na forum (z czego większość dokonana już pod moją opieką)
            > świadczy chyba jednak o czymś innym. :))))

O tym że jako cenzor jesteś jeszcze mało wydolny. I patrz akapit wyżej.

> Szkoda, że autor tego wątku ma tak nieskomplikowany obraz świata... :))))

W tym konkretnym przypadku bazuję na "po owocach ich poznacie", facecie z
            miotłą.
          • messja Re: netykieta nie jest dla idiotów 01.04.05, 16:15
            b.pascal napisał:

> Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a):
            >
            > > Bo w takim wypadku można już zamnknąć forum.
            >
            > To przykre, że nie doceniasz kreatywności forumowiczów? Czyżbyś oceniał po
            > sobie? Pytam, bo jesteś nieco monotematyczny. :)))

nie zauwazylam zeby przedmowca byl monotematyczny, za to zauwazylam u ciebie
            zupelnie zbyteczna i troche malo trafiona zlosliwosc. czyzby miala zastepowac u
            ciebie profesjonalizm? szkoda. dla nas przede wszystkim, ktorzy musimy jesc
            owoce takich cenzorow-kreatorow dozwolonych tematow do dyskusji.

to z czasem też doszedłbyś zapewne do wniosku, ż
            > e
            > ludzie i ich problemy bywają schematyczne. Ale na dojście do takiego wniosku
            > potrzeba trochę czasu i nic dziwnego, że człowiek udzielający sie głównie na
            te
            > j
            > "ścianie płaczu" ma o tym tak blade pojęcie. ;)))))

mysle, ze to nie kwestia udzielania sie przedmowcy na "scianie placzyu"
            zadecydowala, ze tobie wszystkie problemy wydaja sie schematyczne. zapewniam
            cie, ze nie wydaja sie takie dla czlowieka ktory przezywa wlasnie taki czy inny
            problem zyciowy, a nie zwiazany z jakas scisle okreslona dziedzina. gdyby bylo
            inaczej nie potrzebni by byli ksieza, psychologowie i psychiatrzy bo
            wystrczyloby by przeczytac poczytac na temat danego problemu w jakies ksiazce.
            tyle ich juz przeciez napisano.
            twoja wypowiedz jest dla mnie dowodem, ze ty na forum jestes juz za dlugo i
            zwyczajnie sie nudzisz. nudza cie tematy, ktore kiedys juz kiedys ktos jakos
            omawial. i masz racje tylko w jednym: problem lezy w czasie spedzonym na
            forum "mezczyzna". tylko, ze to wlasnie twoj problem.

odwolac tego cenzora!
    • brumbak Re: krecia robota Pascala 01.04.05, 15:51
      szczególnie na forum wegetarianizm
      tam dodatkowo popisuje sie ignorancja> dla niego
      czy post podaje rzetelene informacje , opinie , czy kłamstwa
      nie ma znaczenia
      dla niego
      czy ktos mówiący prawdę jest nazywany kłamca czy ktos kto kłamie jest nazywany
      kłamcą
      to to samo
      dodatkowo nie lubi działki która sie zajmuje
      Czyli : nie zna sie , nie lubi wegetarianizmu
      i tnie tendencyjnie i głupio

........ czyw całej Polsce nie ma nikogo innego ????
      czy na tym forum musi byc pascal ?
      czy ktos wie kiedy kończy się Kadencja tych admino-cenzorów ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka