Gość: antyaferzysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:48 Tną ile wlezie i bez uzasadnienia! Poniżej wkleję stan wątku na minutę. Zobaczymy co z niego zostanie do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyaferzysta godzina 22:45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=28281325&v=2&s=0 Toruń + dodaj do ulubionych wątków Sortuj: drzewko od najstarszego od najnowszego drzewko odwrotne • Kradzież papierosów ze skarbówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: damian 28.08.2005 09:56 + odpowiedz Ale ktos sie napalił :-) • Afera goni aferę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: antyaferzysta 29.08.2005 22:45 + odpowiedz Dziękuję adminie, że usunąłeś moje posty do tego artykułu. Wspaniale byś się nadawał jako tuba propagandowo - prewencyjna wielkiego brata z Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Forum toruńskie - i po co cokolwiek pisać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:00 Mi po raz kolejny usunięto post nt. jednego z kandydatów w najbliższych wyborach Z. Girzyńskiego. Ja wiem, że ten pan zagląda na forum, i mogą mu sie nie podobac krytyczne wypowiedzi na swój temat, ale jakbby nie było, jest osoba publiczną - wiceszefem lokalnym jednej z partii i kandydatem do Sejmu. A teraz wygląda to tak, że wylatuje wiekszość krytycznych opinia na jego temat, zaś pozytywne oczywiście zostaja. Co tworzy zafałszowany obraz sytuacji, jakoby zdecydowana większość forumowiczów z zachwytem wyrażała sie o tej kandydaturze. Gdy tymczasem ów osobnik cieszy sie w Mieście nienajlepszą, bardzo delikatnie mówiąc, opinią. Post, który został ostatnio usunięty, był odpowiedzią na ten post: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=26442388&a=28174978 Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Forum toruńskie - i po co cokolwiek pisać? 30.08.05, 12:47 Powinny "wylatywać" wszystkie wypowiedzi, które są związane z kampanią wyborczą. Jeżeli na forum znajdujesz tego rodzaju niekonsekwentne moderowanie - zgłoś to proszę do forum.abuse j/a Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Forum toruńskie - i po co cokolwiek pisać? 30.08.05, 13:01 jabbur napisał: > Powinny "wylatywać" wszystkie wypowiedzi, które > są związane z kampanią wyborczą. Jeżeli na forum znajdujesz > tego rodzaju niekonsekwentne moderowanie - zgłoś to > proszę do forum.abuse > j/a tylko, ze tam sie tez poczujesz jak w.... ustepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyaferzysta 30.08.05 godzina 22:13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:17 Czym poprzedni post zasłużył na wycięcie? Czy ktoś mi to w końcu wytłumaczy? Jakimi regułami(regulaminami) rządzi się toruńskie forum? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=28281325&v=2&s=0 Toruń + dodaj do ulubionych wątków Sortuj: drzewko od najstarszego od najnowszego drzewko odwrotne • Kradzież papierosów ze skarbówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: damian 28.08.2005 09:56 + odpowiedz Ale ktos sie napalił :-) • oj adminie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: Antyaferzysta 30.08.2005 22:13 + odpowiedz Wstydzisz się, że taki wątek moze być dyskutowany na forum? To dlatego wycinasz wszystkie posty, żeby nagłówek tematu znikał? Jak ty masz w tym interes?! -------------------------------------------------------------------------------- Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisuPoleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś