Dodaj do ulubionych

czy pytanie o trzeźwość

02.10.05, 15:32
Otylii J. w chwili wypadku, narusza regulamin?
Obserwuj wątek
    • kaganowski Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 15:40
      Poniewaz Otylia jest katoliczka, to chyba tak...
    • kaganowski Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 15:41
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=29784009&a=29854174
    • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 16:10
      To zależy jak zadane.
      • kaganowski Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 16:43
        Jak po katolicku, to OK! ;)
        • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 16:55
          Przydałby się jakiś link do wyciętego postu, byśmy wiedzieli o czym rozmawiamy.
          • kaganowski Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 17:38
            Post zostal wyciety bez sladu, po komuszemu. Ale zerknij na forum TURYSTYKA-SWIAT...
            • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 18:21
              Przepraszam, nie doczytałam, że chodzi o post, a nie o cały wątek, więc to normalne, że śladu po nim żadnego nie będzie, chyba że autor zacytuje swoją wypowiedź.
              • kaganowski Re: czy pytanie o trzeźwość 03.10.05, 08:02
                Watki mi tez znikaly bez sladu...
            • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 18:23
              Co to za forum?
              • kaganowski Re: czy pytanie o trzeźwość 03.10.05, 08:02
                Polonia oraz Turystyka (Swiat)...
          • rzulw Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 18:51
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=29832780
            • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 19:15
              hmm...
              Nie wiem, jak mam Ci to wyjaśnić, Rzulw, bo faktycznie Twoja wypowiedź, moim zdaniem, nie narusza zasad netykiety. Sama doświadczyłam kiedyś podobnego wycięcia i, choć Administracja nie odpowiedziała na mój mail w tej sprawie, to wydaje mi się, że może po prostu zabrakło mi, tak ja teraz Tobie, wyczucia chwili.
              Pozdrawiam,
              anaiss

P.S. miło Cię znów widzieć :)
              • rzulw Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 23:31
                Witam :) Ciebie też miło widzieć :)
                a wracając do sprawy - to nie moja wypowiedz (ta o pytaniu o trzeźwość).
                Ja zapytałbym, czy zostaną jej postawione zarzuty o nieumyślne spowodowanie
                śmierci, skoro wszystko wskazuje na to ,że wypadek zdażył się z jej winy. No ale
                to nie to forum :)
                • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 23:42
                  Ja pomyślałam o zarzucie naruszenia zasad bezpieczeństwa w ruchu lądowym i spowodowania wypadku, w którym śmierć poniosła inna osoba, ale to już szczegół i, faktycznie, nie to forum.

a.
                  • rzulw Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 23:45
                    w takim razie wnioskuję o przywrócenie tego wątku tam skąd trafił na oślą ...
                    • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 23:47
                      dlaczego?
                      • rzulw Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 23:49
                        a dla czego został usunięty ?
                        • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 02.10.05, 23:58
                          Może stanowił spam, albo wyleciał hurtem razem z inną twórczością spamera, albo łamał netykietę... Nie wiem. Ja bym tego nie wycięła, ale to nie mój portal, nie moje forum, i nie moje serwery. Ot, cała tajemnica ;-)
                          • rzulw Re: czy pytanie o trzeźwość 03.10.05, 00:03
                            przecież ja nie od Ciebie oczekuję przywrócenia tego wątku :)
                            • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 03.10.05, 00:10
                              no ja myślę! :) i podejrzewam, że założyłeś wątek, by poznać zdanie forumowiczów na ten temat, bo przecież powody usunięcia "tylko mailem i tylko autorom..." itd.
                              • anaiss Re: czy pytanie o trzeźwość 03.10.05, 00:23
                                Z resztą co do wszystkich usuniętych wypowiedzi istnieje domniemanie, że zostały usunięte z powodu tego, że były sprzeczne z prawem, wzywały do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, propagowały przemoc, zawierały treści powszechnie uznane za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety albo stanowiły przekaz reklamowy, bądź w stosunku do których upłynęło urzędowe zawiadomienie lub powzięcie przez administratora Forum Gazeta.pl wiarygodnej wiadomości o ich bezprawnym charakterze.
                                I to zastrzeżenie użytkownik portalu przyjmuje do wiadomości zamieszczając swój post na forum :-)

Dobrej Nocy,
                                a.
            • Gość: beczka_smiechu do czego to doszlo koniec swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:26
              aes na cenzure sie skarzy ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
    • jabbur Re: czy pytanie o trzeźwość 03.10.05, 12:44
      Zadane zgodnie z zasadami netykiety nie narusza jej,
      zadane w sposób wredny w wątku z życzeniami jest pytaniem
      nie na miejscu.
      - To dość podstawowe normy współżycia społecznego :)
      j/a
      • kaganowski Jaki sens ma ten kult sportowcow? 03.10.05, 12:59
        Niestety, media lansuja tzw. gwiazdy sportu, aby pozniej przy ich pomocy
        reklamowac dobra czy uslugi. A prawda jest taka, ze 99% zawodowych sportowcow to
        straszne prymitywy, a Otylia nie jest tu wyjatkiem. Jesli ktos godzinami plywa w
        basenie nie widzac nic poza woda, linami i miejscami nawrotow, to taki tening
        musi sie negatywnie odbic na inteligencji. Jaki sens ma zreszta takie plywanie:
        delfiny i ryby i tak beda plywac szybciej. Czlowiek goruje nad zwierzetami tylko
        inteligencja: kon czy gepard sa od niego szybsze, koty i pchly bardziej skoczne,
        goryle i slonie silniejsze, i tylko ptaki, owady i nietoperze lataja bez pomocy
        sprzetu. Po co wiec ten kult sportowcow? Tylko aby przy ich pomocy prowadzic
        kampanie marketuigowe i dac plebsowi igrzyska, aby ow plebs zapomnial jak go
        elity kantuja... :(
        • anaiss Re: Jaki sens ma ten kult sportowcow? 03.10.05, 13:15
          Wybacz, ale Twoje ostatnie uwagi są trochę bez sensu w tej dyskusji. Uszanujmy czyjeś prawo do niezakłóconego przeżywania żalu i rozpaczy po stracie bliskiej osoby. Tylko tyle. Aż tyle.

a.
          • kaganowski Re: Jaki sens ma ten kult sportowcow? 03.10.05, 13:53
            Zabraniasz mi szerszej refleksji? Oczywiscie, ze zaluje smierci brata Otylii,
            ale tez ja za te niepotrzebna smierc potepiam. Nie dorosla do prowadzenia
            szybkiego samochodu, i tyle... :(
            • anaiss Re: Jaki sens ma ten kult sportowcow? 03.10.05, 13:56
              Oczywiście, że nie zabraniam, tylko czas chyba nie ten...
              • kaganowski Re: Jaki sens ma ten kult sportowcow? 03.10.05, 14:27
                Mysle ze czas jest teraz, kiedy kazdy widzi jak malo odpowiedzialni sa ci idole
                kreowani przez mass media, w tym i "Wybiorcza"...
      • rzulw Re: czy pytanie o trzeźwość 03.10.05, 22:31
        "- To dość podstawowe normy współżycia społecznego :)"
        no faktycznie ... składanie wyrazów współczucia dla sprawczyni tragicznego w
        skutkach wypadku drogowego ze skutkiem smiertelnym dla "gwiazdy" sportu jest jak
        najbardziej zgodne z zasadami współżycia społecznego.
        • kaganowski Re: czy pytanie o trzeźwość 04.10.05, 11:08
          ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka