Dodaj do ulubionych

w sprawie administrowania forum

24.04.06, 14:13
dlaczego w bydgoszczy panoszy sie torunski admin?
usuwa co mu sie podoba, banuje, utrudnia dostep.
co rano podbija watki aferalne o bydgoszczy i kazde sprostowanie usuwa.
wiem ze wielokrotnie bylo to juz zglaszane ale moze w koncu ktos raczy ruszyc
dupe?
Obserwuj wątek
    • zepsuta.lodowka Re: w sprawie administrowania forum 24.04.06, 14:15
      jakim cudem to zasluzylo na osla lawke?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=40738696

jakis punkt regulaminu zostal zlamany?
    • tygrysio_misio Re: w sprawie administrowania forum 24.04.06, 14:38
      fiu fiu..to macie tam chyba w Bydgoszczy gorzej niz na F.Mezczyzna:)
      • Gość: zepsuta.lodowa Re: w sprawie administrowania forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:58
        moje konto zostalo zabanowane.
        za to smialem zapytac?
        co jest do ku.. nedzy grane?

czy naprawde jedynym wyjsciem z sytuacji jest zorganizowanie wycieczki
        rozradowanych forumowiczow bydgoskich do torunskiej redakcji,spotkanie sie z
        panem robercikiem i porozmawianie o kontrowersyjnym sposobie administrowania?
        • zbuntowany8aniol Ciekawe metody.. 24.04.06, 15:28
          Ciekawe metody ma administracja,hmmm....czy My w Polsce czy na Bialorusi???

PS.Tylko niech nikomu nie przyjdzie mnie banowac,bo nie jestem zadnym trollem:)
          • Gość: jaca Marudzisz, marudzisz, balum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:33
            Marudzisz, marudzisz, balum, a nigdy nie podasz linku, tylko jakies wymysły.
            Jestes nudny.
    • darek445 Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. 24.04.06, 15:20
      Ciągłe atakowanie wszystkich w obu miastach przez te same dwie osoby
      jest juz nudne.

Niech zgadne: IP to neostrada? Wiec to balum i milion jego innych imion.

• darek445 Re: Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. 24.04.06, 15:20
        Nie możecie usuwać takich postów?
        Ile mozna czytac o tym samym?????????
        • Gość: zepsuta.lodowa Re: Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:24
          > Ile mozna czytac o tym samym?????????

o tym rozniez porozmawiamy.
          • Gość: jaca Re: Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:33
            Posuwasz sie do gróźb!
            • Gość: zepsuta.lodowa Re: Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:41
              nie. po prostu wsiade w samochod i przyjade. to nie posuwanie. to jazda.
              • Gość: zepsuta.lodowa Re: Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:47
                ale w sumie to was rozumiem. siedzi was tam w tej redakcyjce paru wymoczkow i
                grzebiecie w nosach z nudow. i jaja sobie robicie z tyc h nudow na bydgoskim
                forum.
                malo kto was odwiedza i stad podniecenie taka wizytea wzbudza. ladnie sie
                ubierzcie,uczeszcie.
                i dzis nie idzcie spac, ktos musi moje zaproszenia usuwac przeciez :-)
                • Gość: balumbyd Re: Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:24
                  O też zostałeś balumem - wychodzi na to że mam dwieście palców i nic nie robię
                  tylko tworzę wątki. Ktoś coś napisze nie po oficjalnej linnii forum jest
                  balumem, pisze dalej zrobimy z niego jątrzącego baluma. Prawdę mówiąc już
                  prawie każdy został tutaj balumem.
                  • jan996 Re: Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. 24.04.06, 17:31
                    Wg mnie jak czytam twoje wpisy, na 99% jestes balumem, a 1% rozwiewa to samo
                    łacze.
                    Czemu spamujesz, balum?

Jestem zwolennikiem wspolpracy i dogadywania sie obu miast, ale twoje ataki na
                    wszystkich moderatorow, a zwlaszcza na ludzi na forum, twoje osmieszanie
                    Torunia i czeste znieksztalcanie prawdy -utrudnia ten proces.

Czy naprawde zalezy ci by sie wszyscy atakowali?
                    Czy brak walk bratobojczych ci przeszkadza?
                    Przemyśl to prosze, pewnie masz 20 lat i duzo wolnego czasu, ale po co go
                    trawic na glupie walki?
                    • Gość: zepsuta.lodowa Re: Ciągłe atakowanie wszystkich jest juz nudne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:26
                      janeczku,czy jak ci tam jeszcze, dla ciebie moge byc i krolowa wiktoria, byleby
                      ci sie poprawilo samopoczucie.
                      chudziuchny spamerze.

jak widze centrala ma w dupie to co wyprawia redakcja torunska na forum
                      bydgoskim?
                      • Gość: balumbyd list IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:04
                        Od dawna twierdzę że trzeba napisac list ponad jaburem i forum o moderacji, byc
                        może wtedy ktoś się zainteresuje problemem. Z moich obserwacji oraz analizy
                        tego co napisno na tym forum i forum o moderacji wynika że od pażdziernika
                        zeszłego roku alarmowano tutaj i pisano co się dzieje na obu forach. Jedyną
                        reakcją było wprowadzenie logowania co jednak nic nie dało.

• Gość: ku.. cyrk Re: list IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:28
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=40728223&a=40770704
    • jabbur Re: w sprawie administrowania forum 24.04.06, 21:48
      Ciekawa teoria ale nieprawdziwa.
      Admini z B i T nie mają dostępu do forów drugiego miasta.
      • Gość: pijany bydgoszczak Re: w sprawie administrowania forum IP: *.eranet.pl 24.04.06, 22:53
        Widzisz balum,znowu pudło.
        Może gdybys nie był takim przygupem.......!
        To może ,kto wie,odpowiedziałby ci ktos.
        A tak pozostajesz internetowym płaczkiem i nieudacznikiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka