27.04.06, 14:21
od listopada roku 2003, podkreslam 2003, na forum swiat istnieje watek pt.
"po szwecji sie szwenda...". watek jest o jednej jedynej osobie, forumowiczu
ze szwecji, ktory na forum swiat praktycznie juz nie pisze. w roku 2005-6 ma
110 wpisow, w roku 2004 - 112. prawda jest, ze jego posty nie sa przez
niektorych forumowiczow przyjmowane z sympatia, ale rowniesz posty innych
forumowiczow tez nie u wszystkich wywoluja zachwyt. ale posty forumowicza
zejman1 wczesniej jerzego, jak widac, doprowadzily innego forumowicza do
stanu tzw. szewskiej pasji i w nieprzezwyciezonej ochocie dokopac zejmanowi
otworzyl ow watek. dopisalo sie do niego paru innych forumowiczow, ale autor
watku jest glownym inicjatorem i autorem wiekszosci watkow, pod roznymi
nikami. i regularnie co pare miesiecy wyprowadza ten watek z zapomnienia.

rozumiem, ze wszystkie watki osobiste wycinasz. zwracam ci uwage, ze ten
watek nie tylko jest bardzo osobisty, skierowany tylko i wylacznie do jednej
osoby, ale jest to rowniez watek ohydny, wulgarny, obrazajacy, tylko dlatego,
ze poglady zejmana nie odpowiadaja autorowi watku. i trzyma sie na forum
swiat od lat, ciagle "odnawiany" tylko i wylacznie ze zwyklej, pogardy wartej
ochoty zemsty.
jesli wycinasz watki osobiste, to najwyzszy czas, po prawie 3 latach, wyciac
i ten.
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: do kropki 27.04.06, 14:32
      to jest na tym watku, kropko:

Uwaga!
      Ten wątek niechaj będzie
      Wyłącznie szwedzkiej
      Poświęcon szwendzie!

ten caly watek, to nagonka na jednego czlowieka. po prostu nagonka. w iscie
      komunistycznym stylu.
    • jabbur Re: do kropki 27.04.06, 17:45
      Nikt z nas nie przegląda wątków zalożonych 2 lata temu. Podeślij link.
      • dana33 Re: do kropki 27.04.06, 19:07
        nu, watek jest na pierwszej stronie forum swiat znow od 2 dni....
        ale prosze, z przyjemnoscia nawet i z nadzieja:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8837637
      • krystian71 a ja nie mam linku, nie chce mi sie szukac 28.04.06, 09:41
        ale doskonale pamietam,taki jeden zalozony przez rzeczonego zejmana -jerzego,
        chyba pt "na wabia", gdzie w dlugiej rozprawce "udowadnia",ze ta 12-to letnia
        dziewczynka,ktora we mgle weszla na israelski posterunek i dowodca wyproznil w
        nia caly magazynek, zostala celowo tam wyslana, przez wlasna rodzine, wlasnie
        na wabia.
        I teraz pytanie:"czy autor takiego watku,nie jest rzeczywista menda?
        Czy tytul tego watku,zalozonego przez vline nie jest adekwatny?
        Czy juz nikogo nie wolno nazwac po imieniu?
        • dana33 Re: a ja nie mam linku, nie chce mi sie szukac 28.04.06, 09:57
          niech ci sie zachce poszukac. jak oskarzasz, to udowodnij. bo inaczej to puste
          gadanie, krystian, a wy to pierwsi w oskarzaniu bez dowodow. nigdy sie wam nie
          chce szukac linkow. bo ich nie ma.
          • krystian71 Re: a ja nie mam linku, nie chce mi sie szukac 29.04.06, 11:01
            spadaj, mam cos lepszego do roboty niz nurzanie sie w odchodach faszystowskiego
            zboczonego niedobitka
    • i-love-2-bike Re: do kropki 27.04.06, 22:16
      ciekawe,ze nie przeszkadzalo ci to przez 3 lata, i nagle z wlasciwa sobie
      lekkoscia obudzilas sie ze snu kapusia forumowego.
      • dana33 Re: do kropki 27.04.06, 22:27
        znowu cos krecisz pustemo.... przeszkadzalo caly czas, pisalam do cepa x razy,
        rowniez na tym ohydnym watku, ze robi nagonke.... mialam nadzieje, ze sam
        zrozumie, ale on uparty czlowiek. wiec uznalam, ze ostatnia droga to wlasnie
        zwrocic uwage kropce na to co sie tam dzieje.
        jak widzisz, pustemo, jestem cierpliwa. i na reakcje kropki poczekam sobie
        cierpliwie. a ty przestan rzucac ciagle jakies statements, ktore nie maja
        zadnego pokrycia, bo tylko twoja "slawa" jako manipulantki i klamczuchy umacnia
        sie.
        • vline Re: do kropki 27.04.06, 22:34
          Proszę wziąć pod uwagę wątek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=40954111

Bohater wątku, który tak przeszkadza Danie33, zamieszczał na Forum Świat wielokrotnie rasistowskie wypowiedzi, nawoływał do eksterminacji pewnych grup etnicznych, był wielokrotnie krytykowany za język nienawiści. Dana33, ze znanych jedynie jej samej powodów, o tych faktach nie wspomina.
          • dana33 Re: do kropki 27.04.06, 23:16
            nie podniecaj sie tak, cepie.... dalam link, kropka sobie poczyta... jesli uzna
            ze sa tam rowniez jak twierdzisz, nawolywania do extreminacji "pewnych grup
            etnicznych", to tymbardziej trzeba ten watek zlikwidowac, prawda?
            • dana33 Re: do kropki 28.04.06, 09:20
              nu, zauwazylam, ze w ostatnich wpisach na tym "cudownym" watku polatalas z
              miotla.... czy to ma oznaczac, ze watek zostaje i bedzie dalej miejscem dla
              nagonki i wulgaryzmu? dlaczego nie stosujesz do tego watka przez ciebie sama
              ogloszonej reguly, ze wszystkie watki osobiste leca na osla?
              no i zadnej odpowiedzi nie dostane? zadnego wyjasnienia, dlaczego watek nie
              znika?
              • kropka Re: do kropki 28.04.06, 11:28
                ten wątek już kiedyś wywaliłam, ale był krzyk, że poetycki i świetnie się
                bawicie.
                Jesli o mnie chodzi, wywalę go z przyjemnością.
                Tylko wytłumacz mi, bo może źle rozumiem: jeśli pojawia się wątek tego typu,
                napastliwy, czepialski, ale (na upartego) mieszczący się w szerokim
                pojęciu "żartu" i widzę w nim wpisy osób atakowanych odpowiadające w podobnej
                formie, to uznaję, że taka konwencja Wam odpowiada.
                I pytanie, które zadaję od początku: PO CHOLERĘ ODPISUJECIE NA WPISY ŁAMIĄCE
                REGULAMIN I NETYKIETĘ? A Ty w tym przodujesz. Nie możesz zostawić żadego
                chamstwa bez komentarza. Jesteś na forum od wielu lat, znasz dokładnie
                mechanizm: agresja budzi agresję i wątki do wyrzucenia rozrastają się do
                niebotycznych rozmiarów. A potem wrzask, że na ośle jest wątek z 50 postami.
                Czy nie można wygasić nicków, zacisnąć zęby i nie reagować na chamstwo, kliknąć
                w kosz albo przysłać maila z linkiem do moderatorów i na abuse?
                A poza tym mam wrażenie, że wiosna rzuciła się "światowcom" do głów i nadmiar
                ciepła zagotował niektórym szare komórki. Strach pomyśleć co będzie latem.
                • kropka Re: do kropki 28.04.06, 11:31
                  żeby nie było, że jestem gołosłowna. Po co się odezwałaś? Przecież wiesz, że
                  wywalamy go regularnie i po całości.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=40986362
                • kropka Re: poprawne linki 28.04.06, 11:40
                  juz wywaliłam na OL, więc masz poprawny link.
                  A nawet dwa:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=40986362
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=40986783

• dana33 Re: poprawne linki 28.04.06, 14:10
                    yu made my szabes, kropko.... :)))

zauwazylam, ze go wywalasz regularnie.... ale czy ty zauwazylas, jak ja sie
                    staram mu nie odpowiadac? ostatnio naprawde nie na kazdy chamski wpis
                    odpowiadam... cwicze sie... ale nie wytrzymalam dzisiaj.... :)))) wiesz, nobody
                    is perfect... nawet ja nie.... :))))

"był krzyk, że poetycki i świetnie się bawicie." ????? ale chyba nie moj
                    krzyk... a ze tamci sie swietnie bawia, to nie mam najmniejszych zludzen...
                    ja mysle, ze te wpisy atakowanych to zupelnie normalna obrona. zreszta napewno
                    widzisz sama jaka ilosc atakow a jaka obrony. nie mam nic przeciwko atakom, ale
                    zeby byly atakami, a nie nagonka. nagonek nie trawie zupelnie.... atak slowny
                    na poziomie to czasem calkiem calkiem... :)))
                    a o lato sie nie martw.... u nich tam temperatury nie dochodza do 45 stopni
                    plus, a u nas jest klimatyzacja wszedzie, wiec mam nadzieje, ze za duzo roboty
                    nie bedziesz miala... :)))
                    ale dziekuje. naprawde.
                    • dana33 Re: poprawne linki 28.04.06, 14:10
                      • dana33 jezuuuuuuuu..... 28.04.06, 14:12
                        znow walnelam z pospiechu w enter zamiast w delete, a spieszylam sie, zeby
                        napisac ze oczywiscie powinno byc yOu a nie yu.... bo przeciez zaraz sie zwala
                        napisac mi, ze nie mam pojecia o angielskim.... :))))

you, kropka, you!!!! made may szabes... :))))
                        • dana33 Re: jezuuuuuuuu..... 28.04.06, 14:14
                          my oczywiscie.... chyba musze wziac valium na uspokojenie... :))))
                    • kropka Re: poprawne linki 28.04.06, 15:44
                      dana33 napisała:

> zauwazylam, ze go wywalasz regularnie.... ale czy ty zauwazylas, jak ja sie
                      > staram mu nie odpowiadac?
                      nie, nie zauważyłam. Jak zdążę wywalić przed Twoim przyjściem na forum, to jest
                      O>K> Jak przyjdziesz wcześniej ode mnie, choćby o minutę, to zawsze go zdążysz
                      dorwać. Wygaś go sobie, do licha!

ostatnio naprawde nie na kazdy chamski wpis
                      > odpowiadam... cwicze sie...
                      za mało! Rubinstein ćwiczył do śmierci po 8 godzin dziennie.
                      • dana33 Re: poprawne linki 28.04.06, 16:06
                        wow, kropko.... jak moglas nie zauwazyc??? zupelnie nie.... nawet jak siedze 24
                        godziny na dobe, to nie dorywam go za kazdym razem.... tak z reka na sercu, to
                        nie dlatego, ze bym nie chciala, tylko dlatego, ze ostatnio coraz mniej slow
                        znajduje na ta glupote... :))))
                        nu, zycze ci przyjmnego szabatu, ladnej pogody (u nas ma byc "lekkie" ociepleni
                        i +30), i dobrego jedzonka... :)))
                        • dana33 Re: poprawne linki 28.04.06, 16:09
                          aaaa, jeszcze a propos rubinsteina... on powiedzial, ze jak nie cwiczy jeden
                          dzien, to czuja to jego palce, jak nie cwiczy dwa dni, to czuje to jego
                          fortepian, a jak nie cwiczy 3 dni, to czuje to jego publika.... ty sobie
                          wyobrazasz, co by sie dzialo na forum (to ta publika) jak ja bym cwiczyla przez
                          wiecej niz 3 dni???? :)))
                          • kropka Re: poprawne linki 28.04.06, 19:24
                            łaaaaał! Może sprawdzimy? :))
                            • dana33 Re: poprawne linki 28.04.06, 19:52
                              nuu, przeciez forum umarloby z nudow.... :))))
    • abstrakt2003 A wy wciąż to samo.... 29.04.06, 11:08
      w tym samym składe....
      od lat...
      czy wynaprawdę nie macie innych tematów do rozmowy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka