Dodaj do ulubionych

Mam prosbe

26.11.06, 10:37
Czy ktos z panstwa by mogl wytlumaczyc aktywistom z zalaczonego watku ze jesli
sie czuja urazeni, to moga zglosic dany post do skasowania, a jesli chca
koniecznie dociekac kto to, moga zapytac na abuse o ip nadawcy? Ja im
probowalam to wytlumaczyc ale nie idzie. POdlinkuje im ten post wiec jest
nadzieja ze przeczytaja i zrozumieja.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=52887667
PS. gdyby bylo potrzebne, nie mam nic przeciw porownywaniu mojego ip z
jakimkolwiek innym.
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: Mam prosbe 26.11.06, 10:51
      patience napisała:

> Czy ktos z panstwa by mogl wytlumaczyc aktywistom z zalaczonego watku ze jesli
      > sie czuja urazeni, to moga zglosic dany post do skasowania, a jesli chca
      > koniecznie dociekac kto to, moga zapytac na abuse o ip nadawcy? Ja im
      > probowalam to wytlumaczyc ale nie idzie. POdlinkuje im ten post wiec jest
      > nadzieja ze przeczytaja i zrozumieja.
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=52887667
      > PS. gdyby bylo potrzebne, nie mam nic przeciw porownywaniu mojego ip z
      > jakimkolwiek innym.
      >
      Mam wiecej wypowiedzi patience i drf(dalsze nicki:dajczgewand,
      ildefons_zgryz.bieruta,zupagrzybowa,sanatorium_psychiatryczne,terran,agat44,bw06
      ) bezprzykladnego chamstwa,ktorym mnie czestuja od jakiegos roku. Przeslalem
      juz bylem linki do ich "tworczosci" z prosba o kasacje.I co? Nic zupelnie.Jak
      mowi Wikul z FA,sa rowni i rowniejsi na naszym forum.
    • patience Re: Mam prosbe 26.11.06, 11:17
      Zeby bylo wszystko jasne, chcialam oswiadczyc jasno i wyraznie ze nie wyrazam
      zadnych pretensji do kogos podpisujacego sie ildefons za cytowanie fragmentow
      donosow i apeli zeby mi utrudniac zycie jak sie tylko da za chec skorzystania z
      mozliwosci wynikajacych z ustawy o ipn. Poniewaz sygnatariusze zadbali o
      popularyzacje w/w tresci oraz obecny tu pan sygnatariusz osobiscie staral sie
      rozpopularyzowac wszelkie miejsca, w ktorych przebywam, oswiadczam rowniez z e
      zupelnie nie odpowiadam za to kto i w jakim celu z tych informacji skorzystal.
      Nie mam z tym nic wspolnego.

PS. poozi, uprzedzam. Mam dosyc.
      • pozarski Re: Mam prosbe 26.11.06, 13:18
        patience napisała:

> Zeby bylo wszystko jasne, chcialam oswiadczyc jasno i wyraznie ze nie wyrazam
        > zadnych pretensji do kogos podpisujacego sie ildefons za cytowanie fragmentow
        > donosow i apeli zeby mi utrudniac zycie jak sie tylko da za chec skorzystania
        z
        > mozliwosci wynikajacych z ustawy o ipn. Poniewaz sygnatariusze zadbali o
        > popularyzacje w/w tresci oraz obecny tu pan sygnatariusz osobiscie staral sie
        > rozpopularyzowac wszelkie miejsca, w ktorych przebywam, oswiadczam rowniez z e
        > zupelnie nie odpowiadam za to kto i w jakim celu z tych informacji skorzystal.
        > Nie mam z tym nic wspolnego.
        >
        >
        > PS. poozi, uprzedzam. Mam dosyc.
        >
        >
        Bzdura.Wystarczy popatrzec na Aquanet2996("prywatny post drf) i tam poczytac
        posty nie iLdefonsa a ideLfonsa_zgryz.bieruta aka
        nicki:dajczgewand,drf,zupagrzybowa sanatorium_psychiatryczne,agat44,terran,bw06)
        by sie przekonac,ze patience jedynie udaje niewiniatko,dawno juz nia nie bedac.
        Bardzo polecam.
        • nano.cyberix Re: Mam prosbe 26.11.06, 15:48
          pozarski napisał:

> >
          > >
          > Bzdura.Wystarczy popatrzec na Aquanet2996("prywatny post drf) i tam poczytac
          > posty nie iLdefonsa a ideLfonsa_zgryz.bieruta aka
          > nicki:dajczgewand,drf,zupagrzybowa sanatorium_psychiatryczne,agat44,terran,bw06
          > )
          > by sie przekonac,ze patience jedynie udaje niewiniatko,dawno juz nia nie bedac.
          >
          > Bardzo polecam.

Ja tez mam do ciebie prosbe, odp.... sie od patience.
          Ktos kto ma w swojej bogatej kolekcji nickow - szlomcio1 jest wart jedynie
          pogardy. Wybralem wlasnie ten nick bo sam sie do niego przyznales, wiec czuje
          sie zwolniony z obowiazku udowadniania ze szlomcio1 to pozarski etc...
          Zrezygnowales z niego bo wpadles jak sliwka w kompot tym postem.

Re: ale tu tna
          szlomcio1 04.12.05, 05:51 zarchiwizowany

a jakim ty jezykiem tu mielic probujesz? Ja tu jestem od samego poczatku tego
          forum i nikt mi jeszcze nie zarzucil tego ,co tobie sie pod jezyk niewyparzony
          nawinelo,a wiec ? Licz sie ze slowami i sie nie rozpedzaj bo,sie mozesz po
          drodze "wywalic" na garba swojego!!!

ps. mam nadzieje ze nie bede nusial wiecej wpisywac sie do tego watku.
          • pozarski Re: Mam prosbe (ja juz nie mamy prosby) 26.11.06, 17:46
            nano.cyberix
            Ja tez mam do ciebie prosbe, odp.... sie od patience.
            > Ktos kto ma w swojej bogatej kolekcji nickow - szlomcio1 jest wart jedynie
            > pogardy. Wybralem wlasnie ten nick bo sam sie do niego przyznales, wiec czuje
            > sie zwolniony z obowiazku udowadniania ze szlomcio1 to pozarski etc...
            > Zrezygnowales z niego bo wpadles jak sliwka w kompot tym postem.
            >
            > Re: ale tu tna
            > szlomcio1 04.12.05, 05:51 zarchiwizowany
            >
            > a jakim ty jezykiem tu mielic probujesz? Ja tu jestem od samego poczatku tego
            > forum i nikt mi jeszcze nie zarzucil tego ,co tobie sie pod jezyk niewyparzony
            > nawinelo,a wiec ? Licz sie ze slowami i sie nie rozpedzaj bo,sie mozesz po
            > drodze "wywalic" na garba swojego!!!
            >
            > ps. mam nadzieje ze nie bede nusial wiecej wpisywac sie do tego watku.

Nano?Znaczy malutki,az go nie widac,a co dopiero slychac.Nie wiem i ja z kolei
            o czym tu bredzisz.Wtracasz swoje 3 grosze,ale widac ciut za wielki ciezar na
            twoj nanomozg.Wracaj do nanonorki.

___
            a teraz tylko gwalcic koty Kaczynskiego
            autor:drf

• ewa8a Re: Mam prosbe (ja juz nie mamy prosby) 26.11.06, 23:07
              pozarski napisał:

>Nie wiem i ja z kolei
              > o czym tu bredzisz.

Malutki cierpi na syndrom szlomcia1. Poprzednim razem widział w tym wcieleniu
              pana.scana. Co mu złego uczynił ten szlomcio?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=44525309&a=44570211B
              • ewa8a Re: Mam prosbe (ja juz nie mamy prosby) 26.11.06, 23:11
                Poprawiam link.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=44525309&a=44570211
                • pozarski Re: Mam prosbe (ja juz nie mamy prosby) 27.11.06, 00:01
                  ewa8a napisała:

> Poprawiam link.
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=44525309&a=44570211
                  >
                  Biedak rzeczywiscie.Pewnie zasugerowal sie iloscia nickow drf.Powinien sobie
                  kupic jakies nanookulary.
    • ols Re: Mam prosbe 26.11.06, 16:39
      Co do IP - napiszę tu, żeby oszczędzić wysiłku ewentualnym piszącym do abuse.

Administracja nie udziela informacji o adresie IP i innych danych użytkowników nikomu oprócz uprawnionych organów w związku z prowadzonymi przez nie postępowaniami.
      • Gość: patience Re: Mam prosbe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.06, 09:13
        administracja nie musi nikomu podawac ip. Wystarczy jesli powie czy to ten sam.
        Zrszta, skoro sie odzywasz to juz masz prawdopodobnie sprawdzone i wiesz ze to
        nie ja. Wystarczy ze ta wiedza sie podzielisz z aktywem.
        • pozarski Re: Mam prosbe 27.11.06, 10:53
          Gość portalu: patience napisał(a):

> administracja nie musi nikomu podawac ip. Wystarczy jesli powie czy to ten
          sam.
          > Zrszta, skoro sie odzywasz to juz masz prawdopodobnie sprawdzone i wiesz ze to
          > nie ja. Wystarczy ze ta wiedza sie podzielisz z aktywem.
          Niestety masz wszystkich za idiotow.Gdybys byla chroma,przykuta do lozka, z drf
          podajacym ci wode w ramach pomocy miedzygatunkowej,i wtedy by ci to nic nie
          dalo,bo przeciez,jak to pieknie opisala Ewa8a,bez trudu mozesz jeszcze
          korzystac z 10 laptopow,ktorymi operujesz,jak Hawkins,przy pomocy malego palca
          u lewej reki.Get real pejszns.
          ___
    • ewa8a Re: Mam prosbe 26.11.06, 17:19
      Ujawniasz cudze dane, piszesz pełne żółci paszkwile, a potem skarżysz i
      skomlisz, coraz gorzej z tobą .
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=52892374
      • patience Donosy nie wchodza w zakres ustawy o ochronie 27.11.06, 11:31
        ...danych osobowych. Nigdzie na swiecie. Poza tym to nie ja opublikowalam ten
        donos, tylko ktos podpisany ildefons. Ja tylko wyrazilam ze nie zglaszam
        pretensji za tego rodzaju publikacje i to post factum, a nie przed. Nie mam
        pojecia kim jest ten ildefons, nie wykluczam, ze jednym z adresatow do ktorych
        to towarzystwo rozeslalo donos zeby uzyskac wiecej podpisow. Nawiasem mowiac,
        emigracja jest w swietnej kondycji, bo przy tak szeroko zakrojonej akcji nie
        udalo im sie zebrac wiecej niz troche ponad 200 podpisow. Z tego co slyszalam
        zreszta, niektorzy zaczynaja sie wycofywac, bo nie posiadali pelnej wiedzy pod
        czym sie podpisuja i jak to zostanie wykorzystane.

Co do ujawniania danych osobowych, to prosze bardzo, ogranicze sie tylko do tego
        co jest na forum:

Jednym z pierwszych wyczynow poziego po zainstalowaniu sie na forum byl donos o
        zyciu prywatnym z imienia i nazwiska na pewna osobe, nawiasem mowiac, autora GW,
        zawierajacy nieprawdziwe informacje o tej osobie. Za takie wlasnie numery
        wylatywal z innych forow, w tym i tego ktorym administrowalam. To co pisal bylo
        tak chamskie, ze post wylecial w powietrze, ale zachowala sie sama moja rozmowa
        z pozim ze tak sie nie robi i o przyczynach dlaczego go wyrzucilam z mojego
        forum. Nawiasem mowiac, ta osoba mi powiedziala ze przez dzialalnosc poziego,
        ktora sie bynajmniej do tego forum nie ogranicza, jego zona malo nie dostala
        zawalu serca. Powodem dla ktorego pozi zajmowal sie szkalowaniem tej osoby, bylo
        tylko i wylacznie to, ze ta osoba jasno i wyraznie odmowila podpisywania sie pod
        jakimikolwiek donosami, a takze wyrazila inne zdanie na temat badan historycznych.

01.06.06 o 15:11:55 Pozi ujawnil swiatu jak sie nazywam:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=42862291&a=42862795

godzine pozniej, tj. 01.06.06, 16:22 zupa grzybowa mu przypomniala tatusia:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=42867296
        i wtedy pozi "zdjal rekawiczki"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=45361819
        I tak jest do dzisiaj, ewuniu. W tym wlasnie bierzesz udzial, i to intensywnie.
        Moja osobista reakcja bylo to, ze do istniejacego bloga dopisalam swoje
        nazwisko, skoro i tak jawne, a takze sie przestalam kryc z artykulami np w
        Rzepie czy ostatnio z jakims fragmentem pracy naukowej. Nie pisze ani za
        poziego, ani za zupe grzybowa, ani za ildefonsa, ani za ciebie, ewuniu. W zadnym
        z moich postow nie ma zadnego ujawniania. Nie mam tez zadnego wplywu co sie
        dzieje z tymi donosami ani jak na nie ludzie reaguja. Odpowiadam wylacznie za
        swoje posty, w tym i ten, w ktorym napisalam, ze uwazam poziego i ciebie,
        ewuniu, za szuje. Nie wiem czy to ktores z was odpowiada ze te telefony o moich
        ostatnich szansach czy ktos inny z tej listy donosicieli tak sie "zabawial", ale
        nie tylko zmienilam nr. tel., ale tez zglosilam na policje. Formalnie. A teraz
        nie podoba mi sie to co robicie na forum. Tutaj obowiazuje netykieta. Jesli
        komus sie nie podoba jakikolwiek post, to prosze uprzejmie zglaszac ten post
        oraz jego autora na forum abuse a nie zakladac watki szkalujace moja osobe bez
        wzgledu na to kto jest autorem tego, co sie wam nie podoba. "Szmaty" i
        "podpaski" obficie dopisywane za kazdym razem jak sie odezwe tez mi sie nie
        podobaja, ale doszlam do wniosku, ze kazdy sam odpowiada za tresci, ktore
        publikuje, a i niejedno trollowanie juz widzialam. Niemniej zaczynam miec tego
        dosyc. Nie tyle tego co piszecie, ale stanu waszych umyslow. Miedzy innymi
        dlatego, ze jest rok 2006 i czasy PZPRowskich "potepien" za "odchylenia" od
        jedynie slusznej linii sie dosyc dawno skonczyly. Macie prawo miec takie opinie
        jakie tylko sobie zyczycie, ale nie macie prawa wymuszac na innych, zeby
        postepowali zgodnie z waszym zyczeniem. Nie mam rowniez zamiaru zmieniac swoich
        obyczajow bo wy sobie tego zyczycie. Przyzwyczailam sie do jakiegos forum i nie
        chce mi sie zmieniac obyczajow bo sie wam wydaje, ze macie prawo decydowac kto
        na nim ma prawo pisac.
        • pozarski Re: Donosy nie wchodza w zakres ustawy o ochronie 27.11.06, 12:05
          Bravo,bravissimo!Trzeba jeszcze jakiegos PiSiowskiego detektywa,zeby wszedl na
          aqua2996(jakos nikt tego chyba nie zauwazyl,ale drf dla swoich nieczystych
          interesow hanbi ofiary ataku religii pokoju na USA) i sprawdzil jak to na
          prawde wygladalo,kto ujawnil, kiedy i co.Ale komu sie bedzie chcialo?Na razie
          przeprowadzam twoj bryk na nasze forum,bo komu sie bedzie chcialo tu zagladac?

___
          • patience Tez uwazam ze niezly bryk 27.11.06, 12:32
            Zabraklo w nim tylko informacji jak bardzo jestes osamotniony w tym co robisz.
            Nawet twoja rodzina cie zdradzila z systemem kapitalistycznym, za co sie zreszta
            paskudnie zemsciles, nieprawdaz? Zadbawszy, zeby ta zemsta byla jak najbardziej
            publiczna, jak sie tylko da. Zapomnialam rowniez dodac ze sie udales do jednej
            osoby z warszawskich elit, z ktora jestesmy zreszta w przyjazni, zeby od niej
            wyludzic informacje na nasz temat. Po czym rowniez raczyles z wielka satysfakcja
            sporzadzic "raport" z tej rozmowy, rzecz jasna w bardzo wykrzywionym
            zwierciadle, i rowniez wymieniles nazwisko tej osoby.
            • pozarski Re: Tez uwazam ze niezly bryk 27.11.06, 13:00
              patience napisała:

> Zabraklo w nim tylko informacji jak bardzo jestes osamotniony w tym co robisz.
              > Nawet twoja rodzina cie zdradzila z systemem kapitalistycznym, za co sie
              zreszt
              > a
              > paskudnie zemsciles, nieprawdaz? Zadbawszy, zeby ta zemsta byla jak
              najbardziej
              > publiczna, jak sie tylko da. Zapomnialam rowniez dodac ze sie udales do jednej
              > osoby z warszawskich elit, z ktora jestesmy zreszta w przyjazni, zeby od niej
              > wyludzic informacje na nasz temat. Po czym rowniez raczyles z wielka
              satysfakcj
              > a
              > sporzadzic "raport" z tej rozmowy, rzecz jasna w bardzo wykrzywionym
              > zwierciadle, i rowniez wymieniles nazwisko tej osoby.
              >
              >
              To bardzo symptomatyczne,ze nie potrafisz na moderatorskim forum sie
              powstrzymac od komentarzy na temat mojej rodziny.Obawiam sie,ze kompletnie
              oszalalas i nie ma dla ciebie ratunku.Biedaku!
              ___
            • ewa8a Re: Tez uwazam ze niezly bryk 27.11.06, 15:10
              No tak, jakby cię ktoś nie znał, to właśnie cię poznał. Tylko tyle ci napiszę -
              weź coś kobieto na nerwy i nie kompromituj się już. Starczy tych wariacji. To
              był ostatni post, jaki do ciebie skierowałam. Po prostu się tobę brzydzę
              histeryczko.
              • patience Re: Tez uwazam ze niezly bryk 27.11.06, 16:38
                Powstrzymaj sie rowniez od pisania o mnie, a wszystko bedzie w najlepszym
                porzadeczku, bo poki co widze ze piszesz o mnie gdzie indziej... A przynajmniej
                niech to bedzie 1 post dziennie a nie takie multum. Przeprosin za wyzwiska za
                post napisany przez ildefonsa sie nie domagam, bo jak rozumiem, odroznianie osob
                to dla ciebie zbyt skomplikowane. Get life!.
                Z wszelkimi wyrazami, bywaj;)
        • pozarski Re: O donosach. 27.11.06, 12:26
          Ta osoba,o ktorej z taka rewerencja opowiada pejszns, to drf,ktory za kradziez
          danych osobowych z forum Reunion68,zostal z tego forum wyrzucony.Brzydko sie
          bawisz pejszns,ja sie do tego juz dawno przyzwyczilem, a moderatorzy,ktorzy
          wyraznie darza ciebie i drf niezmierna sympatia, mam nadzieje zmienia niedlugo
          zdanie.Jesli ktos donosi,to czynisz to na tym forum(O moderacji)wlasnie ty,tu i
          teraz.
          ____
          • patience Oczywiscie, p00zi. 27.11.06, 12:43
            Poza tym drf ma czarne zeby, krzywe nogi, a nocami sie przemienia w wilkolaka i
            krazy po ulicach w poszukiwaniu cieplej krwi niewinnych dziatek.
            • pozarski Re: Oczywiscie, p00zi. 27.11.06, 13:01
              patience napisała:

> Poza tym drf ma czarne zeby, krzywe nogi, a nocami sie przemienia w wilkolaka
              i
              > krazy po ulicach w poszukiwaniu cieplej krwi niewinnych dziatek.
              >
              >
              Na pewno wiesz lepiej.Ja z nim nie sypiam.

___
              • patience O. Wlasnie tego rodzaju utwory mialam na mysli 27.11.06, 13:14
                Dokladnie na takim poziomie niszczyles swoja siostre za to ze cie zdradzila z
                systemem kapitalistycznym. Napisales "wspomnienia" o tym jak uprawiales z nia
                milosc kazirodcza i jaka z niej byla dziwka streczona przez waszego ojca.
                Nastepnie z tym "dzielem" obleciales pol Sztokholmu, z szczegolnym
                uwzglednieniem znajomych siostry i jej meza. Wybuchla wielka afera a ty stamtad
                wyjechales, a poza tym jestes pan nikt i po wyjezdzie ci nie zalezalo co kto o
                tobie mysli. Odszczekales dopiero jak dostales wycisk. A teraz razem z ewunia
                probujecie tego samego stylu na mojej osobie. No nie?
                • pozarski Re: O. Wlasnie Yes!Yes!Yes! 27.11.06, 13:32
                  patience napisała:

> Dokladnie na takim poziomie niszczyles swoja siostre za to ze cie zdradzila z
                  > systemem kapitalistycznym. Napisales "wspomnienia" o tym jak uprawiales z nia
                  > milosc kazirodcza i jaka z niej byla dziwka streczona przez waszego ojca.
                  > Nastepnie z tym "dzielem" obleciales pol Sztokholmu, z szczegolnym
                  > uwzglednieniem znajomych siostry i jej meza. Wybuchla wielka afera a ty
                  stamtad
                  > wyjechales, a poza tym jestes pan nikt i po wyjezdzie ci nie zalezalo co kto o
                  > tobie mysli. Odszczekales dopiero jak dostales wycisk. A teraz razem z ewunia
                  > probujecie tego samego stylu na mojej osobie. No nie?
                  >
                  >
                  Yes!Yes!Yes!Nic cie nie powstrzyma.Nie chce sie powtarzac,ale stracilas
                  kompletnie instynkt samozachowawczy.Biedaczko,wez zimny prysznic i pomedytuj
                  nad kleska swoich ulubiencow.Moze duch sw. przyjdzie ci z pomoca?
                  ___

• patience Koniec audiencji 27.11.06, 13:44
                    na pozegnanie ci powiem, ze jedna z osob ktora wycofala swoj podpis powiedziala
                    mi, ze byla gleboko przekonana, ze bierze udzial w badaniach opinii publicznej
                    na temat czy jest zainteresowana osobistym udzialem w badaniach historycznych.
                    I, zgodnie z prawda, powiedziala ze nie jest. A o tym, ze sie podpisala pod
                    donosem, dowiedziala sie, jak go raczyliscie rozpowszechnic. Z twojej postawy
                    wnioskuje rowniez, ze zostales odciety od wszelkich mozliwych zrodel informacji,
                    bo bys nie byl taki szczesliwy. Tak czy inaczej, porozmawiawszy sobie o zyciu, i
                    twoim w nich wystepach, prosze uprzejmie bys raczyl zwracac uwage na podpisy
                    przy postach i protestowal skutecznie, tj., na forum abuse, i przeciwko autorom
                    a nie komukolwiek. A co do tej historii z twoja siostra, to zrob najlepiej tak,
                    jak ci ewunia radzi. Zloz poziew do sadu. Bardzo bym chciala zobaczyc pierwszy w
                    dziejach swiata poziew w ktorym pozywajacy jest zarazem pozwanym. Albo zloz
                    poziew przeciwko osobie ktora ci spuscila lomot. To rowniez nie bylam ja.;)
                    • pozarski Re: Koniec audiencji?A skad?Do nastepnego. 27.11.06, 13:51
                      patience napisała:

> na pozegnanie ci powiem, ze jedna z osob ktora wycofala swoj podpis
                      powiedziala
                      > mi, ze byla gleboko przekonana, ze bierze udzial w badaniach opinii
                      publicznej
                      > na temat czy jest zainteresowana osobistym udzialem w badaniach
                      historycznych.
                      > I, zgodnie z prawda, powiedziala ze nie jest. A o tym, ze sie podpisala pod
                      > donosem, dowiedziala sie, jak go raczyliscie rozpowszechnic. Z twojej postawy
                      > wnioskuje rowniez, ze zostales odciety od wszelkich mozliwych zrodel
                      informacji
                      > ,
                      > bo bys nie byl taki szczesliwy. Tak czy inaczej, porozmawiawszy sobie o
                      zyciu,
                      > i
                      > twoim w nich wystepach, prosze uprzejmie bys raczyl zwracac uwage na podpisy
                      > przy postach i protestowal skutecznie, tj., na forum abuse, i przeciwko
                      autorom
                      > a nie komukolwiek. A co do tej historii z twoja siostra, to zrob najlepiej
                      tak,
                      > jak ci ewunia radzi. Zloz poziew do sadu. Bardzo bym chciala zobaczyc
                      pierwszy
                      > w
                      > dziejach swiata poziew w ktorym pozywajacy jest zarazem pozwanym. Albo zloz
                      > poziew przeciwko osobie ktora ci spuscila lomot. To rowniez nie bylam ja.;)
                      >
                      >
                      >
                      Biedaczko,mam inne plany.Pozew do sadu chcialas dac ty przeciwko Ewie8a.Nie
                      pamietasz?Ona do dzisiaj ma twoje slowa w swojej sygnaturce.A zebys
                      wiedziala,jak cie traktuje,to zdradze ci,ze sie zalozylem z jednym,co podpisal
                      i nie wycofal,ze jeszcze sie na tym forum spotkamy.Dosc wysoka stawka,wiec
                      przyjdz i napisz cos o czymkolwiek.W tym jestes dobra.(tego sie nie
                      spodziewalas,co?)

___

• patience No dobra, porada prawna za darmo 27.11.06, 14:04
                        Przeciwko mnie mozesz napisac poziew za "szuje". Ale moja linia obrony w takim
                        wypadku by polegala na porownaniu definicji slownikowej z twoja dzialalnoscia.
                        Sam wiesz, jak by sie to skonczylo. A Ewuni napisalam tylko ze jej sie tylko
                        wydaje ze jest anonimowa i moze robic co chce. Z czystej ciekawosci czemu taka
                        zawzieta moglabym wykonac rozmaite ruchy, i tyle. Ale na razie nie jestem
                        ciekawa az tak. raczej mam propozycje zebyscie zaczeli wreszcie zyc wlasnym
                        zyciem a nie cudzym. No to na razie.
                        • pozarski Re: No dobra, heheh A nie mowilem? 27.11.06, 14:09
                          Nawet tych bredni nie czytam.Wygralem 200 pln,a moglem wygrac i 200 tysiecy.
                          Szkoda.Jestes glupsza nie tylko niz ja myslalem,ale w ogole glupsza niz
                          ktokolwiek kiedykolwiek pomyslal.Jak sie mozna tak dac podstawiac,eh?I ty
                          chcesz byc zurnalistka?W glowie sie nie miesci.

____
                          auror:drf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka