Dodaj do ulubionych

znowu ta khaki

20.12.06, 15:59
oto kolejna produkcja maloletniego chamidla:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=54228533&a=54259536
nik zielonakalina oczywiscie nie zostal zabanowany, mimo ze chamidlo
posluguje sie nim wylacznie do pisania postow wulgarnie napastliwych

(khaki latwo rozpoznac po slangu jakim sie posluguje i rodzaju epitetow, wiec
oszczedzcie sobie pytan typu "skad wiesz ze to ona")
Obserwuj wątek
    • Gość: zielonakalina2 Re: znowu ta khaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:21
      "chamidło" to raczej pasuje do pewnej starszawej osoby, nie obnażaj się do
      końca...
    • khaki3 Re: znowu ta khaki 20.12.06, 16:44
      Udowodnij,ze Kalinka to ja:) I samymi przypuszczeniami to wiesz.... nie masz
      dowodow? nie masz podstaw do oskarzania. proste i logiczne. dla wszystkich poza
      toba. skoro moderator tego forum udswiadamia ci,ze nie jestem kalinka a do
      ciebie to nie dociera to bardzo mi przykro,ale rozmowa z toba nie ma zadnego
      sensu. bo do ciebie jak grochem o sciane.
      • Gość: zielonakalina Re: znowu ta khaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:47
        niniejszym oświadczam ,że ja to nie Khaki:))))
        • khaki3 Re: znowu ta khaki 20.12.06, 16:49
          A co za roznica co oswiadczysz? przeciez nie przetlumaczysz jak krowie na rowie
          komus takiemu jak z3. skoro nawet moderator forum za moja wyrazna prosba i zgoda
          nie przetlumaczyl,ze Ty to Ty a ja to ja i nie jestesmy tymi samymi osobami a
          zlosliwa3 nadal tego nie pojmuje to czego sie spodziewac?

idz lepiej na @
          • zielonakalina Re: znowu ta khaki 20.12.06, 16:54
            widać ,baba musi kogoś nienawidzić, tak ma...
      • Gość: marcin-milicjant Re: znowu ta khaki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 21:02
        > Udowodnij,ze Kalinka to ja:) I samymi przypuszczeniami to wiesz.... nie masz
        > dowodow? nie masz podstaw do oskarzania. proste i logiczne

zdawaloby sie. ty podobno mialas dowody od samej administracji, ze ja to messja
        (nawet screena obiecywalas podeslac) i.... na obietnicy sie skonczylo:) na
        twoim miejscu wiec dowodow zbyt mocno sie od innych nie domagala, skoro sama
        sama ich nie umiesz/boisz sie przedstawic.

a "opinia" zaprzyjaznionej z toba aeski to taki sam dowod jak twoje obietnice,
        hehe:)
    • zettrzy Re: znowu ta khaki 20.12.06, 17:48
      i kolejny wystep

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=54215041&a=54264250
      • khaki3 Re: znowu ta khaki 20.12.06, 17:53
        1. Do zglaszania postow lamiacych netykiete sluzy e-mail do moderatora. Na
        Modzie masz ich az 3.
        2. To forum jest o Forum, wiec jak sama nazwa wskazuje nie nadaje sie na pisanie
        postow dotyczacych moderacji.
        3. Piszac ciagle i to samo spamujesz, i pomimo zwracania uwagi przez Moderatorke
        forum Moda nadal lamiesz netykiete piszac posty dotyczace Moderacji na forum o
        forum nie wysyalajach linkow do Moderatora forum.
        4. Moderator spoleczny gdybys nie wiedziala jest na forum po to,zeby reagowac na
        wszelkie zgloszenia wysylane przez forumowiczow.

Wiec nastepnym razem zastosuj sie do wskazowek zamieszczoznych w
        netykiecie,ktore sa tu
        forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
        oraz poczytaj sobie Pomoc,ktora jest tu
        forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html
        po przestudiowaniu tych wiadomosci moze przestaniesz popelniac gafy i zaczniesz
        zglaszac posty do wyciecia tak jak trzeba i tam gdzie trzeba.
    • zettrzy Re: znowu ta khaki 20.12.06, 18:12
      i jeszcze jeden ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=54220700&a=54263757

a abuse spi, co?
      • Gość: zielonakalina2 Re: znowu ta khaki IP: *.168.wmc.com.pl 20.12.06, 18:32
        a baba swoje- odczep sie od khaki, odczep sie od wszystkich, po prostu spadaj,
        babo...
      • Gość: marcin-milicjant Re: znowu ta khaki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 21:05
        widze, ze cenzura baaaaaaaaardzo niechetnie wycina personalne ataki khaki3 w
        kolejnym jej (jakze odmiennym:))) wcieleniu. jak zwykle.
    • yoma Re: znowu ta khaki 20.12.06, 18:59
      Skoro jej tak nie lubisz, czemu ją tak namolnie propagujesz?

Zaznacz sobie w nieprzyjaciołach i nie zawracaj głowy.
      • Gość: raciążek Re: znowu ta khaki IP: *.168.wmc.com.pl 20.12.06, 19:05
        ona ją kocha- na swój sposób, to stara masochistka,musi mieć antagonistkę na
        forum bo inaczej umrze... i tak w realu wszyscy mają starą babę w czterech
        literch, to się khaki doczepiła
    • Gość: robercik krecik do macin-milicjant IP: *.168.wmc.com.pl 20.12.06, 21:16
      Czy ty aby nie jesteś chory psychicznie? co to kogo obchodzi co ty tutaj
      wypisujesz? Bezrobotny jakiś jesteś czy coś? Nie masz się czym zająć?
      Moderatorzy i admini są od moderowania a nie ty.. Coś z tobą człowieku nie tak.
      Może by tak do psychiatry się udać, a może tylko nerwosol pomoże?
      Zamiast się tu niezdrowo podniecać jakąś dziewczyną i prowadzić dochodzenia,
      proponuję wycieczkę do urzędu pracy ewentualnie wytrzepanie dywanów
      sąsiadce:))))
      • Gość: marcin-milicjant Re: do macin-milicjant:))) IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 21:20
        co nawet imienia swojego chlopaka bez bledu nie potrafisz napisac? oj zielona,
        zielona - jak ty sie zamaskujesz pod nowym nickiem to nawet ja (milicjant) bym
        cie nie znalazl:)
    • papryczka_ag Re: znowu ta khaki 21.12.06, 14:32
      Oto kolejna produkcja na nieodpowiednim forum.

Po raz kolejny powtarzam za zgodą użytkowniczki, że kalina to NIE KHAKI.

Ponadto przypominam o linkowaniu pod moim adresem takich postów zamiast
      spamowania na forum.
      • Gość: marcin-milicjant Re: znowu ta khaki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 21.12.06, 20:16
        po pierwsze to tego wiedziec nie mozesz.
        po drugie to twoja przyjazn z khaki3, jednoznacznie stronnicza cenzura na
        Modzie oraz sklonnosc do lamania regulaminu personalnymi atakami przekonywuja,
        ze nie jestes wiarygodnym swiadkiem.
        • papryczka_ag Re: znowu ta khaki 22.12.06, 09:35
          Heh.. blizej jestem chyba z Tobą niż z khaki, a juz na pewno częściej zdania
          wymieniam...

Uwielbiam takie osoby, co to wszystko lepiej wiedzą i są pewne swojego
          kompletnie absurdalnego zdania. Sprawa zgłoszona administracji a dla mnie konic
          dyskusji, wybacz ale to zaczyna byc nudne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka