Dodaj do ulubionych

Wątek Y-K-W o rozwiązaniu zagadki dotyczącej

13.05.07, 02:35
you-know-what powędrował you-know-where.
Obserwuj wątek
    • you-know-who podwojne zycie weroniki- la duble vie de véronique 13.05.07, 03:20
      dzieki. szczerze mowiac nie wiem jak latwo znalezc osla lawke, bo moje posty tam
      nigdy nie sa zrzucane. nie przeklinam, nie pije i nie uzywam na fs.
      dlatego znikniecie to przypisuje kropciatej nieroztropnosci.

w istocie, wiecie jak to bylo. skad? bo opisal to juz kieslowski. dwie osoby,
      dwa kraje, jedna dusza (moj ulubiony film, polsko-francuski (sic!), to podwojne
      zycie weroniki).

no coz, teraz juz moge sie przyznac, ze miewalem chwile kiedy czytajac post
      picarda mowilem sobie: nie, no to juz raczej jasne. jednak, jak niestety rzadko
      w realu, udalo mi sie zatrzymac te uwage dla siebie. nie wiem jak mi sie to
      udalo, i cholernie sie z tego ciesze. oczywiscie zainteresowali moj sceptycyzm
      wyczytali moj sceptycyzm miedzy wierszami i sie na mnie zloscili, ludzka rzecz.
      tak samo jak ludzkie bylo moje powatpiewanie. zreszta, naukowiec ktory wierzy w
      to co mu mowia powinien zmienic zawod. (na czlonka partii rzadzacej?)

aha, sezon polowan na poglady nickow nie zostal zamkniety - allez! nie ma
      litosci dla blednych pogladow i przekonan, do roboty. tylko juz abstrahujac od
      tego kto jest kto.
      • cees137 Re: Ośla Ławka 13.05.07, 03:57
        Idziemy na sam dół strony i po lewej klikamy na "forum o forum".
        Otwiera sie strona z menu u góry, i jedna pozycja na liście to własnie "Ośla Ławka".

Tutaj interesujący post - jeden z tych, od których wszystko sie zaczęło:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44046170&a=44103620
        • you-know-who forum dawalo sie czytac; i to tak niedawno... 13.05.07, 06:26
          mimo ze pisales wtedy (blednie!!) ze osiagnelo szczyt w sensie "czubka",
          ze ja jestem monotematyczny (so what) i tak dalej :-/
          takie dywagacje z udzialem damy o nozu i widelcu, palce lizac! (dopiero teraz
          wpadl mi w oko przyczynek picarda, dobry ;)
          i to bylo tak niedawno... biedne to forum.

czy mozecie sobie zrobic takie male moratorium z rowerzystka i pf-em?
          na probe. na miesiac.

ktos do cholery musi odwalac czarna robote trzymania poziomu na fs,
          [juz raz felusiakowi musialem o tym przypomniec - WTF??]

wy jak zaczniecie there's no stopping you. i ty cs137, zwlaszcza, masz tendencje
          do patrzenia na niki jako ludzi i atakowania ich tez jako ludzi (pierwszy post w
          cytowanym watku).

a rowerzystka moglaby troche sie przejechac po asfalcie a nie po tobie.
          dobra, nie jestem pf zeby dawac kazanie, mowie tylko - sprobowac warto, jak nie
          wyjdzie, pierzcie sie dalej! (tu nietypowo ykw cofa sie i czyta co napisal zeby
          sie bylo literowki)

pzdr

PS najwieksza zagadka rozwiazana, to teraz - jak odnalezc 3cia dame?
          • bambuko123 Re: forum dawalo sie czytac; i to tak niedawno.. 13.05.07, 06:43
            ces-iu to mistrz intrygi...wierze Tobie y.k.w , ze tym razem jemu sie nie udalo
      • kropka Re: podwojne zycie weroniki- la duble vie de véro 13.05.07, 11:36
        wątek wyleciał, bo temat wałkowany w innym watku i bezsensowny.
        Każdy moze miec tyle nicków, ile dusza zabraknie. Ale wywlekanie, ujawnianie,
        ściganie i wyszukiwanie prywatnych informacji o osobach piszących na forum - to
        juz nie jest w porzadku.
        Poza tym jesteśmy na forum publicznym i nie wszyscy sa zainteresowani
        przepychankami miedzy kilkoma forumowiczami. To nudziarstwo.
        Jeśli zamierzacie nadal drążyć ten problem, proponuję założyć forum prywatne i
        tam róbta co chceta (no... prawie)
        • cs137 Re: Droga Pani, Pani odpowiada za porządki na FS 15.05.07, 20:29
          i daltego powinna Pani reagować tez na ewidentne przypadki trollizmu. Ciągnące
          sie od prawie roku szykanowanie dwóch forumowiczów, polegajace na
          natychmiastowym oskarzaniu ich o "klonowanie", ilekroć sie pojawili, było po
          prostu KSIĄZKOWYM PRZYKŁADEM trollowania. A Pani palcem nie kiwnęła, żeby
          cokolwiek w tej sprawie zrobić. Rachelcia ma u Pani nieskończone przyzwolenie na
          trolling.

Gdyby Pani sie przytrafiła taka rzecz, ze ilekroć sby sie Pani znalazła w
          publicznym miejscu, to rozlegałby sie głos: "A Pani Kropka to zdradza meza z
          Giwi!", to by moze Pani zrozumiała, co to znaczy "byc szykanowanym". Chociaż
          takie pomówienie byłoby kompletnie bzdurne, po jakims czasie Pania by zaczal
          szlag trafiać, zaręczam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka