cees137 13.05.07, 02:35 you-know-what powędrował you-know-where. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
you-know-who podwojne zycie weroniki- la duble vie de véronique 13.05.07, 03:20 dzieki. szczerze mowiac nie wiem jak latwo znalezc osla lawke, bo moje posty tam nigdy nie sa zrzucane. nie przeklinam, nie pije i nie uzywam na fs. dlatego znikniecie to przypisuje kropciatej nieroztropnosci. w istocie, wiecie jak to bylo. skad? bo opisal to juz kieslowski. dwie osoby, dwa kraje, jedna dusza (moj ulubiony film, polsko-francuski (sic!), to podwojne zycie weroniki). no coz, teraz juz moge sie przyznac, ze miewalem chwile kiedy czytajac post picarda mowilem sobie: nie, no to juz raczej jasne. jednak, jak niestety rzadko w realu, udalo mi sie zatrzymac te uwage dla siebie. nie wiem jak mi sie to udalo, i cholernie sie z tego ciesze. oczywiscie zainteresowali moj sceptycyzm wyczytali moj sceptycyzm miedzy wierszami i sie na mnie zloscili, ludzka rzecz. tak samo jak ludzkie bylo moje powatpiewanie. zreszta, naukowiec ktory wierzy w to co mu mowia powinien zmienic zawod. (na czlonka partii rzadzacej?) aha, sezon polowan na poglady nickow nie zostal zamkniety - allez! nie ma litosci dla blednych pogladow i przekonan, do roboty. tylko juz abstrahujac od tego kto jest kto. Odpowiedz Link Zgłoś
cees137 Re: Ośla Ławka 13.05.07, 03:57 Idziemy na sam dół strony i po lewej klikamy na "forum o forum". Otwiera sie strona z menu u góry, i jedna pozycja na liście to własnie "Ośla Ławka". Tutaj interesujący post - jeden z tych, od których wszystko sie zaczęło: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44046170&a=44103620 Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who forum dawalo sie czytac; i to tak niedawno... 13.05.07, 06:26 mimo ze pisales wtedy (blednie!!) ze osiagnelo szczyt w sensie "czubka", ze ja jestem monotematyczny (so what) i tak dalej :-/ takie dywagacje z udzialem damy o nozu i widelcu, palce lizac! (dopiero teraz wpadl mi w oko przyczynek picarda, dobry ;) i to bylo tak niedawno... biedne to forum. czy mozecie sobie zrobic takie male moratorium z rowerzystka i pf-em? na probe. na miesiac. ktos do cholery musi odwalac czarna robote trzymania poziomu na fs, [juz raz felusiakowi musialem o tym przypomniec - WTF??] wy jak zaczniecie there's no stopping you. i ty cs137, zwlaszcza, masz tendencje do patrzenia na niki jako ludzi i atakowania ich tez jako ludzi (pierwszy post w cytowanym watku). a rowerzystka moglaby troche sie przejechac po asfalcie a nie po tobie. dobra, nie jestem pf zeby dawac kazanie, mowie tylko - sprobowac warto, jak nie wyjdzie, pierzcie sie dalej! (tu nietypowo ykw cofa sie i czyta co napisal zeby sie bylo literowki) pzdr PS najwieksza zagadka rozwiazana, to teraz - jak odnalezc 3cia dame? Odpowiedz Link Zgłoś
bambuko123 Re: forum dawalo sie czytac; i to tak niedawno.. 13.05.07, 06:43 ces-iu to mistrz intrygi...wierze Tobie y.k.w , ze tym razem jemu sie nie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: podwojne zycie weroniki- la duble vie de véro 13.05.07, 11:36 wątek wyleciał, bo temat wałkowany w innym watku i bezsensowny. Każdy moze miec tyle nicków, ile dusza zabraknie. Ale wywlekanie, ujawnianie, ściganie i wyszukiwanie prywatnych informacji o osobach piszących na forum - to juz nie jest w porzadku. Poza tym jesteśmy na forum publicznym i nie wszyscy sa zainteresowani przepychankami miedzy kilkoma forumowiczami. To nudziarstwo. Jeśli zamierzacie nadal drążyć ten problem, proponuję założyć forum prywatne i tam róbta co chceta (no... prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Droga Pani, Pani odpowiada za porządki na FS 15.05.07, 20:29 i daltego powinna Pani reagować tez na ewidentne przypadki trollizmu. Ciągnące sie od prawie roku szykanowanie dwóch forumowiczów, polegajace na natychmiastowym oskarzaniu ich o "klonowanie", ilekroć sie pojawili, było po prostu KSIĄZKOWYM PRZYKŁADEM trollowania. A Pani palcem nie kiwnęła, żeby cokolwiek w tej sprawie zrobić. Rachelcia ma u Pani nieskończone przyzwolenie na trolling. Gdyby Pani sie przytrafiła taka rzecz, ze ilekroć sby sie Pani znalazła w publicznym miejscu, to rozlegałby sie głos: "A Pani Kropka to zdradza meza z Giwi!", to by moze Pani zrozumiała, co to znaczy "byc szykanowanym". Chociaż takie pomówienie byłoby kompletnie bzdurne, po jakims czasie Pania by zaczal szlag trafiać, zaręczam! Odpowiedz Link Zgłoś