byly1ja 05.06.07, 14:10 "Oj, za dużo Cię kasujemy. Poczytaj Netykiete." To moze przestaniecie sie wyglupiac? I przywrocicie mnie moje dobre imie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k w 1981 nie dyskutowalem z komunistyczna cenzura 05.06.07, 14:17 uwazam, ze i teraz z cenzura (jakakolwiek) dyskutowac nie warto. masz inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: w 1981 nie dyskutowalem z komunistyczna cenzu+ 05.06.07, 14:29 1.Od tego czasu minelo lat 26. Cenzura czegos sie nauczyla i probuje pouczac. Kiedys nie bardzo gadala,bo za glupia byla. Teraz kapitalizm rozszezyl jej pole widzenia. 2.Odpowiedzialem cenzurze,bo a nuz to cenzorka? Plci slabej naezy odpowiadac-tak mnie mama uczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Dostalem widomosc+ 05.06.07, 14:33 Swoje dobre imię straciłeś wczoraj definitywnie podając link do informacji prywatnych o jednym z forumowiczów. A walczyłam, żeby Ci oddali nicka. I wyszłam na idiotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k no i widzisz. 05.06.07, 14:36 Kropa, to przemila Kobieta... porozmawiac z nia warto.. jako z kobieta. jako z cenzorka - nie. bueanas tardes. Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: no i widzisz.+ 05.06.07, 15:00 No,widzisz? Mamy taki sam poglad na niektore sprawy. Kobiece ,przynajmniej. P.S Wyszedlem wczoraj ze szpitala. Tak one sie mna zjmowaly. Nawet buzie skrzywialy,gdy mnie zastrzyki robily-ze wspolczucia. Lekarki nie polubilem-zastrzyki kazaly mnie robic-gorsze od kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: Kropko+ 05.06.07, 14:55 Pomimo,ze jestes kobieta,to zaczynasz mnie wk...... swymi niudolnymi tlumaczeniami. 1.Wiadomosc,ktora wymieniasz podana byla duzo wczesniej na tym Forum. I z tego Forum ja mam. 2.Pragne zaznaczyc,ze ten pan mnie obchodzi jak zeszloroczny snieg. I zwisa mnie kim on byl,jest i bedzie. Nie zam go.I znac go niechce. 3.Wkurza mnie jedynie zescie mnie zabrali moje dobre imie,a niejakiemu Miti Mendelejewowi jego nazwisko jakis naukowiec o polskim nazwisku jego dobre imie w ogole przekrecil-zrobil z niego jakiegos Mendeleneva. 4.Co moze swiadczyc o naukowcu,jezeli on nie wie,na jakiej ulicy spedza czas-polowe swego zycia? 5.Chyba ze zrobil to z premedytacja. A to w takim razie swiadczy o jego ....... 6.Dziekuje,ze za mnie walczylas. Ale mozemy razem stwierdzic,ze nie duzo mozesz. Jestes po prostu sympatyczna twarzyczka glupawej cenzury. I na tym polega wyzszosc obecnej cenzury: Kiedys jej obrazem byla po prostu glupawa morda. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jaju... 05.06.07, 14:58 ja Ci przecie lubie.. wez z lekka na wstrzymanie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re:Ok! Ide polezec...+ 05.06.07, 15:02 >>>>>>>>>>>>>>>>> no i widzisz. j-k 05.06.07, 14:36 + odpowiedz Kropa, to przemila Kobieta... porozmawiac z nia warto.. jako z kobieta. jako z cenzorka - nie. bueanas tardes. • Re: no i widzisz.+ byly1ja 05.06.07, 15:00 + odpowiedz No,widzisz? Mamy taki sam poglad na niektore sprawy. Kobiece ,przynajmniej. P.S Wyszedlem wczoraj ze szpitala. Tak one sie mna zjmowaly. Nawet buzie skrzywialy,gdy mnie zastrzyki robily-ze wspolczucia. Lekarki nie polubilem-zastrzyki kazaly mnie robic-gorsze od kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropko+ 05.06.07, 15:27 to żaden argument, że link był podany na forum. Po prostu ktos inny łamał regulamin forum. Co nie znaczy, że Ty też możesz. Jesli tego nie rozumiesz, to wytłumaczę jak dziecku: po świecie chodzi paru morderców. Czy to znaczy, że Ty też możesz mordować? Zawiodłam się na Tobie i już. Myślałam że jesteś poważny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus kropko, skoro masz tyle empatiii, zareaguj na pasc 05.06.07, 15:52 aloskargi Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak dzięki kropko:)) 05.06.07, 20:48 kropka napisała: > Swoje dobre imię straciłeś wczoraj definitywnie podając link do informacji > prywatnych o jednym z forumowiczów. >........ właśnie chodziło mi o uzyskanie takiej opinii kogoś "czerwonego" otóż niejaki b,pascal zabawiał się na forum w podawanie domniemanych danych prywatnych konkretnego forumowicza robił to wspólnie z nickiem misiu-1 , który w portalu Gazeta.pl podał nawet domniemane nazwisko sprawę zgłaszałem wielokrotnie Administracji forum( bez reakcji) dzięki za potwierdzenie ,że b.pascal stracił dobre imię tylko co on nadal robi jako tzw." opiekun" forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 daj sobie spokój 05.06.07, 17:19 kropka i inni mają gdzieś użytkowników forum. najlepiej przenieś się na jakieś spokojne fora prywatne Odpowiedz Link Zgłoś