Dodaj do ulubionych

poziom wypowiedzi adminow

01.07.07, 13:53
Czujesz się niedopchnięta, czy tak masz od urodzenia?
Obserwuj wątek
    • jureek Re: poziom wypowiedzi adminow 01.07.07, 14:06
      To ten troll Browanx jest adminem?????
      Myślałem, że to tylko taki mały, żałosny wazeliniarz, który myśli, że nabije
      sobie punktów u adminów niewybrednymi zaczepkami.
      Ale właściwie nie powienienem się dziwic - nie takie trolle zostawały adminami.
      Jura
      • ggigus Re: poziom wypowiedzi adminow 01.07.07, 14:29
        gdzies widzialam browanxa na niebiesko
        o transparencje admilicja sie nie troszczy...
        • jureek Re: poziom wypowiedzi adminow 01.07.07, 15:50
          ggigus napisała:

> gdzies widzialam browanxa na niebiesko

Bycie na niebiesko o nie świadczy byciu adminem. Na niebiesko admini kolorują
          tych forumowiczów, którzy udzielili takiej odpowiedzi, jakiej udzieliliby sami
          admini.

> o transparencje admilicja sie nie troszczy...

Transparentność to chyba ostatnia pozycja na liście priorytetów
          Jura
          • ggigus Re: poziom wypowiedzi adminow 01.07.07, 15:54
            na niebiesko i z ptaszkiem adminowym
            • jureek Re: poziom wypowiedzi adminow 01.07.07, 16:05
              ggigus napisała:

> na niebiesko i z ptaszkiem adminowym

Tak, i jak tak kiedyś (wstyd się przyznać) byłem oznaczony, a nigdy aesem nie byłem.
              Jura
              • ggigus aha, nie wiedzialam 01.07.07, 16:09
                mimo to transparencji niet:))

ciekawe, co wtedy napisales wtedy...
                • abstrakt2003 niebieski ptaszek o niczym nie świadczy 01.07.07, 20:20
                  czasem któremuś adminowi odbije i niewiedziedź czemu niektóre posty tak oznacza
                  (teoretycznie mają to być wypowiedzi eksperckie ale przeważnie takie nie są)
                  Wiem co mówię bo kilka moich postów też niebieskim ptaszkiem obdarzono (do tej
                  pory nie wiem dlaczego).
                  =============================
                  Czerwony nick + czerwony ptak to atrybuty prawdziwego admina (adminki zresztą
                  też)
                  • ggigus no ale w watku obok giwi ma niebieski kolor i taki 01.07.07, 22:11
                    egoz ptaszka
                    a to przecie moderatorka
                    • brumbak Re: no ale w watku obok giwi ma niebieski kolor i 01.07.07, 22:26
                      ggigus napisała:

> egoz ptaszka
                      > a to przecie moderatorka
                      ,....................
                      browanx to ktos kto albo:
                      jest w Admilicji
                      wydaje mus sie ze jest w admilicji

nadaje masę w postów , w których wypowiada się jak aes czy tam inny admilicjant
                      poziom arogancji wskazuje. że to raczej admilicjant
                    • active.x Re: no ale w watku obok giwi ma niebieski kolor i 02.07.07, 00:12
                      No i co z tego? Niebieskim kolorem oznacza sie poprawne odpowiedzi.
                      To ze jest moderatorem nie ma w tym przypadku nic do rzeczy.
                      • ggigus to znaczy, ze macie transparencje forum, kto 02.07.07, 00:31
                        jest adminem, a kto nie w nosie
                        powinna byc lista moderatorow na forum O moderacji

przy okazji dlaczego kasowane sa pytania DO moderatorow NA forum O moderacji?
                        to gdzie je zadac?
                        • giwi Re: to znaczy, ze macie transparencje forum, kto 02.07.07, 01:00
                          Pytania są kasowane, bo po 100 razy pytasz o to samo.
                          • ggigus nie o tym jest dyskusja, giwi, moze poczytaj, a po 02.07.07, 01:08
                            tem napisz, bo tak to piszesz - jak zwykle zreszta - nie na temat
                            a moze masz taki nawyk - widzisz nick: ggigus - odpowiedz standardowa o
                            kasowaniu watkow?
                            to ostatnie swiadczyloby o tym, ze jestes malo interesujesz sie takze byciem
                            obiektywna adminka
                            a to by mnie akurat nie dziwilo
                            • giwi Re: nie o tym jest dyskusja, giwi, moze poczytaj, 02.07.07, 01:29
                              Nie dośc, że pytasz w kółko o to samo i nie rozumiesz odpowiedzi, to dodatkowo nie rozumiesz własnych postów.
                              Wyzej to napisałaś i na to odpowiedziałam.
                              "przy okazji dlaczego kasowane sa pytania DO moderatorow NA forum O moderacji?
                              to gdzie je zadac?"

• ggigus nawet na to pytanie nie udzielilas zadnej odpowied 02.07.07, 01:44
                                zi
                                troche to hm smutnawe
                                bo o coz takieg rzekomo pytam 100 razy?
                              • ggigus ps szkoda, giwi, ze nie jestes az tak szybka w usu 02.07.07, 01:49
                                waniu chamskich postow
                                to wlasciwie jest twoja rola adminki
                                • giwi Re: ps szkoda, giwi, ze nie jestes az tak szybka 02.07.07, 08:50
                                  No własnie, juz Ci 100 razy pisałam i nie tylko ja, że nie jestem administratorką zawodową i nie mam nic wspólnego z Wegeterianizmem ale do Ciebie to nie dociera. Nie dziw się więc, że nikt Ci nie odpowiada, bo szkoda dla Ciebie czasu.
                                  • jef_f Re: ps szkoda, giwi, ze nie jestes az tak szybka 02.07.07, 14:24
                                    giwi napisała:

> No własnie, juz Ci 100 razy pisałam i nie tylko ja, że nie jestem administrator
                                    > ką zawodową i nie mam nic wspólnego z Wegeterianizmem ale do Ciebie to nie doci
                                    > era. Nie dziw się więc, że nikt Ci nie odpowiada, bo szkoda dla Ciebie czasu.

Ale zrozum wreszcie kobieto i powtarzam to kolejny raz, ze administaracja NIE
                                    REAGUJE na informacje o burdelu panujacym na forach i grupach, nalezacych do GW.

Ponadto o oprocz ciebie, to forum o moderacji czytaja rowniez zawodowi
                                    moderatorzy. Dlaczego wiec to ty sie tutaj wtracasz w sprawy, na ktore nie masz
                                    wplywu,jako moderator spoleczny, jednoczesnie usilujac wmowic innym
                                    forumowiczom, ze to ggigus jest niekumata i chyba w/g ciebie jakas psychicznie
                                    nie ten tego?
                                    Jak smiesz w ten ponizajacy sposob traktowac czlowieka, ktory zglasza ordynarne
                                    nieprzestrzeganie netykiety, bezczelne naduzywanie praw przyslugujacych
                                    moderatorowi forum wege i przypadki ewidentnego abuse, ktore ma notorycznie
                                    miejsce na grypie wegetarianskiej?

Moderatorem grupy wege, jest jakis czlowiek o ewidentnych sklonnosciach
                                    psychopatycznych, ktory szykanuje piszace tam (coraz zreszta rzadziej) osoby.

A ty zamieszczajac takie wypowiedzi jak ta dzisiejsza, wyraznie bronisz abusera.

Temu czlowiekowi nalezy odebrac prawo do moderowania grupy wege, bo on ja
                                    wykorzystuje tylko i wylacznie do szykonanowania piszacych tam osob i uprawiania
                                    mobbingu, ktory jest przeciez dzialaniem ktore nalezy tepic i surowo karac.

Ty naprawde uwazasz, ze uzytkownikami forow nalezacych do GW sa sami debile,
                                    idioci i kretyni, ktorym mozesz wmowic wszystko co ci sie tylko podoba?
                                    • misiu-1 Re: ps szkoda, giwi, ze nie jestes az tak szybka 02.07.07, 14:41
                                      jef_f napisał:

> Ty naprawde uwazasz, ze uzytkownikami forow nalezacych do GW sa sami debile,
                                      > idioci i kretyni, ktorym mozesz wmowic wszystko co ci sie tylko podoba?

Mnie się zdaje, że to ty tak myślisz, bo twoje zarzuty są po prostu zwykłym,
                                      bezczelnym łgarstwem. To zresztą twoja stała metoda manipulacji - ogólnikowe,
                                      gołosłowne oskarżenia wygłaszane z miedzianym czołem, bez śladu uzasadnienia.
                                      Tylko dlatego, że nie podobają ci się czyjeś poglądy. Dowodem tego na przykład
                                      zarzuty "popierania zła" i "zwalczania dobra" z tym zastrzeżeniem, że tak
                                      definiowane "dobro" to pogląd zgodny, a "zło" - sprzeczny z twoim.
                                      Pokaż, gdzie są te szykany, o których piszesz? Na czym polegają? Na jakiej
                                      materialnej podstawie opierają się twoje hucpiarskie zarzuty "ewidentnych
                                      skłonnościach psychopatycznych"? Uzasadnij wreszcie swoje oskarżenia czymś
                                      konkretnym i namacalnym.
                                    • active.x Re: ps szkoda, giwi, ze nie jestes az tak szybka 02.07.07, 15:19
                                      Forum służy dyskusji, więc ma prawo się wypowiadać gdzie jej się podoba.
                                      Chyba trochę nadinterpretujesz z tym wmawianiem.
                                      • jef_f Re: ps szkoda, giwi, ze nie jestes az tak szybka 02.07.07, 15:47
                                        active.x napisała:

> Forum służy dyskusji, więc ma prawo się wypowiadać gdzie jej się podoba.
                                        > Chyba trochę nadinterpretujesz z tym wmawianiem.

Acha, teraz piszesz, ze forum sluzy dyskusji i kazdy ma prawo sie wypowiadac.
                                        Dlaczego wiec w poscie na ktory mi teraz odpowiadasz, sugerowales, ze nie nalezy
                                        zawsze byc adwokatem ludzi pokrzywdzonych, czyli jednak nie nalezy sie wypowiadac?

Zdecyduj sie w koncu, czy nalezy czy tez nie nalezy sie wypowiadac?
                              • jef_f Re: nie o tym jest dyskusja, giwi, moze poczytaj, 02.07.07, 03:58
                                giwi napisała:

> Nie dośc, że pytasz w kółko o to samo i nie rozumiesz odpowiedzi, to dodatkowo
                                > nie rozumiesz własnych postów.

Giggus byc moze dlatego czesto zadaje pytania, bo chcialaby aby wszyscy
                                moderatorzy przestrzegali zasad i wartosci, ktore AGORA w ten sposob
                                zadeklarowala, cytuje:

"Nasze wartości i zasady:
                                prawda,tolerancja,poszanowanie praw ,pomoc potrzebującym.
                                Staramy się je czynnie wprowadzać życie..i w
                                portalu.-pragniemy,uchronić czytelnika przed inwazją nienawiści,chcemy by
                                Czytelnik mógł w znaleźć tu azyl (AGORA)"

A moze to Ty giwi nie rozumiesz nie tylko giggus, ale mnie, brumbaka i innych
                                osob, ktore zglaszaja istniejace na forach i grupach dyskusyjnych nalezacych do
                                GW, powazne problemy?
                                • misiu-1 Re: nie o tym jest dyskusja, giwi, moze poczytaj, 02.07.07, 08:57
                                  jef_f napisał:

> A moze to Ty giwi nie rozumiesz nie tylko giggus, ale mnie, brumbaka i innych
                                  > osob, ktore zglaszaja istniejace na forach i grupach dyskusyjnych nalezacych
                                  > do GW, powazne problemy?

Rzecz w tym, że Wasze - Twoje, b***baka i ggigus - problemy nie leżą w
                                  kompetencjach administracji. Potrzebne byłoby raczej konsylium.
                                  • brumbak Re: nie o tym jest dyskusja, giwi, moze poczytaj, 02.07.07, 21:42
                                    misiu-1 napisał:

>
                                    >
                                    > Rzecz w tym, że Wasze - Twoje, b***baka i ggigus - problemy nie leżą w
                                    > kompetencjach administracji. Potrzebne byłoby raczej konsylium.
                                    • misiu-1 Re: nie o tym jest dyskusja, giwi, moze poczytaj, 03.07.07, 01:19
                                      brumbak napisał:

> usuwaniue chamskich wpisów lezy w kompetencjach Administracji

Rozumie się. To przecież dlatego tak duża część twoich postów ląduje w koszu.
                                      Jednak problemy, o których mowa, są zupełnie innej natury i tam już, jako
                                      rzekłem, kompetencje administracji nie sięgają.
    • jef_f Re: poziom wypowiedzi adminow 01.07.07, 15:44
      ggigus napisała:

> Czujesz się niedopchnięta, czy tak masz od urodzenia?

post browaxa wisial sobie spokojnie prawie pol dnia, dopiero kiedy go
      zripostowalem na podobnym ,ale duzo mniej chamskim poziomie, to go wykasowano,
      ale przy okazji komplentnie wyparowala moja duzo kulturalniejsza riposta.

W ten oto sposob slad zostal dokladnie zatarty, ale odnosze teraz dziwne
      wrazenie, ze zaczynam byc bacznie obserwowany przez wierchuszka, jako typ grozny
      czyli wielce podejrzany:)
      • ggigus o wycieciu Ciebie zalozylam osobny watek 01.07.07, 15:50
        to skandal, Twoja wypowiedz nie naruszala netykiety
    • niegrzeczna_czarna Szanowna administracja przewiduje jakieś 01.07.07, 23:27
      przerwy w obradach, coby zająć się tą sprawą i udzielić odpowiedzi?
      • active.x Re: Szanowna administracja przewiduje jakieś 02.07.07, 00:04
        Przecież już wszystko sobie wyjaśniliście.
        Browanx nie jest z administracji, niebieski ptak jak już zostało wspomniane
        słuzy czemu innemu.

W przypadku odpowiedzi na post łamiący regulamin, posty kolejne także mogą
        zostać usunięte(cała gałąź), więc nie szukajcie skandalu tam gdzie go nie ma.
        • ggigus moment, moment - po usunieciu browanxowych 02.07.07, 00:29
          ejakulatow usunieto takze jedna z wypowiedzi pod jego ejakulatam, a druga zostawiono
          wiec problem jest
          • active.x Re: moment, moment - po usunieciu browanxowych 02.07.07, 14:20
            No, mega problem, świat się kończy.
            Napisałam , że mogą zostać usunięte, a nie że lecą automatycznie. Nie znam
            wątka, więc trudno się tu dokładnie wypowiadać.
            A o przyczynę usunięcia postu niech pyta jego właściciel. Nie musisz być
            adwokatem każdego pokrzywdzonego.
            A najlepiej najpierw zorientuj się co do ogólnego działania forum,bo o wielu
            rzeczach nie masz pojęcia, a później bierz za kontrolę działania administracji.
            • jef_f Re: moment, moment - po usunieciu browanxowych 02.07.07, 14:44
              active.x napisała:

> No, mega problem, świat się kończy.

Owszem to jest DUZY problem i nalezy go wreszcie rozwiazac.

> Napisałam , że mogą zostać usunięte, a nie że lecą automatycznie. Nie znam
              > wątka, więc trudno się tu dokładnie wypowiadać.

Wlasnie widze, ze nie znasz dokladnie watku, a usilujesz sie wypowiadac.

> A o przyczynę usunięcia postu niech pyta jego właściciel. Nie musisz być
              > adwokatem każdego pokrzywdzonego.

A dlaczego ty teraz zabawiasz sie w adwokata innego rzekomo pokrzywdzonego,
              ktory zamiescil tutaj ordynarny, obrazliwy post pod adresem ggigus?

> A najlepiej najpierw zorientuj się co do ogólnego działania forum,bo o wielu
              > rzeczach nie masz pojęcia, a później bierz za kontrolę działania administracji.

Ty tez zamierzasz tutaj komus na sile wmawiac, ze czarne jest biale, bo uwazasz
              ze piszacy tu ludzie sa glupi, a ty madra/y, obiektywna/y i sprawiedliwa/y
              ktora/y broni ewidentnych abuserow ordynarnie naduzywajacych swoich uprawnien na
              forach GW w celu szykanowania uzytkownikow tych forow?
              • active.x Re: moment, moment - po usunieciu browanxowych 02.07.07, 15:17
                Napisałam ogólnie o moderacji
                Nie uważam że ktokolwiek jest głupi i nigdzie tak nie napisałam. Nie uważam też,
                ze wiem najlepiej. Ale jeżeli ktoś nie orientuje się w podstawach działania
                forum, to niech na prawdę odpuści kwestię kontroli moderowania.
                To nie jest forum GW
                • jef_f Re: moment, moment - po usunieciu browanxowych 02.07.07, 15:36
                  active.x napisała:

> Napisałam ogólnie o moderacji

A w jakim celu napisales ogolnie o moderacji, skoro sprawa ktora akurat zostala
                  zgloszona w tym watku jest prosta jak drut?
                  W tym watku chodzi o skasowanie ordynarnego postu ktory zostal zamieszczony pod
                  adresem ggigus, dopiero po mojej riposcie.
                  Riposta moja ta zostala blyskawicznie wyrzucona z tego forum, mimo, ze wcale nie
                  byla rownie obrazliwa, jak post pod adresem ggigus.
                  Dlaczego wiec mozna bylo tak szybko zaregowac w przypadku mojego postu, a w
                  przypadku abusera ktory zamiescil ordynarny post o ggigus, nie?

> Nie uważam że ktokolwiek jest głupi i nigdzie tak nie napisałam. Nie uważam
                  też ze wiem najlepiej.

Niekoniecznie trzeba napisac o kims wyraznie, ze jest glupi, wystarczy tylko
                  odpowiednio ustosunkowac sie do danego problemu, aby wydac opinie o kims.
                  Ty tak wlasnie postapiles w tym watku.

> Ale jeżeli ktoś nie orientuje się w podstawach działania
                  > forum, to niech na prawdę odpuści kwestię kontroli moderowania.
                  > To nie jest forum GW

To po co istnieje to forum o moderacji, skoro nie mozna tutaj zglaszac pewnych
                  problemow na ktore administarcja w ogole nie reaguje?

Jak zdazylem sie zorientowac ten problem z administarcja, jest tutaj naglasniany
                  i walkowany juz od dawna, a ty teraz mi tu piszesz aby opuscic to forum?

To w takim razie, gdzie nalezy ten problem z wyraznie lekcewazaca swoje
                  obowiazki administarcja GW zgosic, aby wreszcie sprawe zalatwic?
                • ggigus no to skoro nie znasz watka, to czemu sie wypowiad 05.07.07, 21:52
                  asz, active.x?
                  zasady netykiety i dzialania forum znam, a dpowiedzi na pytanie, dlaczego jedne
                  usuniete posty maja uwage o naruszeniu netykiety, a inne znikaja bez sladu, jak
                  ten, o ktorym pisalam - odpowiedzi na to pytanie nie uzyskal tu jeszcze nikt
                  wiec nie pouczaj
    • bartoszcze Re: poziom wypowiedzi adminow 02.07.07, 00:16
      Mnie się ostatnio bardzo podobała wypowiedź jednego aesa do drugiego per
      "wykidajło na garnuszku ksenofoba".
      Publiczna, żeby nie było.
      Nieważne konkretnie gdzie, kto i do kogo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka